FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bate Borisov

«12»
c.ronaldo1706.08.2007 18:58

@Danny

Site-ul oficial al lui FC Bate Borisov este http://www.fcbate.by/bate.php?lang=en (versiunea in engleza). Nu am gasit insa nici un forum al lui BATE.

Steaua , cand a intrat in grupele CL , nimeni nu o cunostea , nimeni nu auzise de ea

Eu auzisem si inainte ca Steaua sa intre in grupe.

Later Edit:

Pak pak.

m'ai intzeles?

Azzido06.08.2007 19:46
Mai terminati o data cu offtopicrile . Va rog frumos un Domn moderator sa imi stearga si mie topicul , ca aici vad ca se vorbeste numai despre ce copil incredibil sunt eu , as vrea sa fac ceva sa imi schimb reputatia aceasta de pe forum de copil problema .

Danny, nu prea conteaza ce varsta ai tu.

Problema este ca tu deschizi multe topicuri, postezi comentarii multe si uneori total aiurea.

Daca vrei sa iti recastigi credibilitatea, incearca si tu sa renunti la "domnule moderator" si alte afirmatii de genul asta si mai ales gandeste de doua ori inainte sa postezi ceva pt ca te faci de ras...

Daca vrei sa fii politicos o poti face in alte moduri, nu e nevoie sa vorbim ca la scoala.

Deci, nu mai te baga unde nu te pricepi si nu te mai lua la harta cu toata lumea pe forum, doar pt ca te numesc copil.

21versus2106.08.2007 19:50

Stiti ce m-a deranjat astazi citind mesajele stelistilor adresata fanilor lui BATE, ca-i faceau dependenti de votka si-i instigau la violenta. Plus la asta s-au gasit citeva catzei care ziceau ca le vor tine pumnii.

21versus2106.08.2007 20:19
Multumesc Dragoshele ca nu mi-ai sters topicul , o sa te tin minte .

@21versus21

Pune si tu link de la siteul suporterilor lui Bate , ca sa intre lumea pe el ......

BATE fans forum http://forum.pressball.by/viewtopic.php?t=...&start=6525

-=Danny=-07.08.2007 08:06

Mi-e foarte frica de moderatori si administratori , si incerc sa ii imblanzesc fata de mine .....dar nu reusescd DELOC .

Dragoshel07.08.2007 08:11

@Danny stii ce inseamna "a îmblânzi" ?? sa te uiti in DEX, pls.

Stai linistit nu mancam.., sigur vei reusi daca vei inceta cu atatea posturi care le scrii zi de zi DEGEABA.

Gata, cu off, inchid topicul daca nu va linistiti.

-=Danny=-07.08.2007 08:15

Te rog inchidel !!!! Ca aici nu a vorbit aproape nimeni on topic , au vorbit numai de mine :(

Azzido07.08.2007 08:48

inchis

«12»