FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nici o scuza

«12»
daffyduck30.07.2007 08:02
Daca tu consideri ca e normal ca rabdarea cu un antrenor sa se risipeasca la primul meci, pentru ca a fost castigat doar cu 2-1, atunci e treaba ta. Dar nu o sa fiu de acord cu asa ceva.

Nu van, nu asta e problema. Printre altele sustineai ca dom'le, Hagi e REGELE si nu va face cum ii spune Becali sau VA PLECA (gen aia pe care o spuneai cu Adi Ilie - sa plece cand Gigi s-a bagat peste el si nu l-a lasat sa-si faca munca):

"Gigi e un patron mare și sper sã-l mulțumesc prin ceea ce fac. Eu am lãsat de la mine cã sînt mai mic"

Gicã Hagi

Sa vad acum ce tip de scuze ai sa mai inventezi pentru ca Hagi este "REGELE".

Frate, spun si eu cateodata ceva si mereu e interpretat: niciodata n-am zis ca Hagi nu este REGELE ca jucator si asa mai departe, am zis ca Gigi Becali O SA SE BAGE si peste Hagi LA GREU. Ia sa vedem cata "onoare" si "demnitate" are Hagi si la cate asemenea faze isi da el demisia ... mai mai ...

Eu nu vreau sa isi dea Hagi demisia, vreau ca tu sa accepti ca nu exista antrenor care sa-si dea demisia la una, doua sau 10 faze facute de Gigi Becali ... m-a disperat ca voi ati bagat placa asta DOAR pentru un anumit om (antrenor) insinuand ca nu are coloana.

@papillon: de ce crezi ca si Olaroiu si Hagi au declarat despre Ochirosii (Bicfalvi) ca sunt prea tineri si nu vor sa ii foloseasca meci de meci sau titulari, citez, "pentru a nu risca sa-i distrugem"? De ce crezi tu asta? Sa fie si Oli si Hagi de tampiti? De primul stiu ca raspunsul voastru e da, dar atunci de ce a zis si Hagi asta? Gandeste-te ...

onyx30.07.2007 08:06

@daffy, pentru mijlocas stanga ii avem pe Ochirosii, Bostina si Cristocea. Ultimul e accidentat, intra-adevar, dar Ochirosii (asa cum il vezi tu fara experienta) a demonstrat ca poate face fata cu succes. La fel si Bicfalvi, "acuzat" tot de lipsa de experienta.

Deocamdata, pe Ochirosii si Bicfalvi nu te poti baza sa joace meci de meci, un sezon intreg. A spus-o si Hagi.

vanfootball30.07.2007 08:25
Nu van, nu asta e problema. Printre altele sustineai ca dom'le, Hagi e REGELE si nu va face cum ii spune Becali sau VA PLECA (gen aia pe care o spuneai cu Adi Ilie - sa plece cand Gigi s-a bagat peste el si nu l-a lasat sa-si faca munca):

"Gigi e un patron mare și sper sã-l mulțumesc prin ceea ce fac. Eu am lãsat de la mine cã sînt mai mic"

Gicã Hagi

Sa vad acum ce tip de scuze ai sa mai inventezi pentru ca Hagi este "REGELE".

Frate, spun si eu cateodata ceva si mereu e interpretat: niciodata n-am zis ca Hagi nu este REGELE ca jucator si asa mai departe, am zis ca Gigi Becali O SA SE BAGE si peste Hagi LA GREU. Ia sa vedem cata "onoare" si "demnitate" are Hagi si la cate asemenea faze isi da el demisia ... mai mai ...

Eu nu vreau sa isi dea Hagi demisia, vreau ca tu sa accepti ca nu exista antrenor care sa-si dea demisia la una, doua sau 10 faze facute de Gigi Becali ... m-a disperat ca voi ati bagat placa asta DOAR pentru un anumit om (antrenor) insinuand ca nu are coloana.

Problema e ca nu stim exact la ce s-a referit. Cand o sa declare becaliotul ca il vrea pe cutare in teren, iar Hagi se va conforma, atunci va fi o situatie grava. Pana atunci, tu doar speculezi.

Care "noi" ? Cred ca ma confunzi. Din contra, cred ca Olaroiu era de inteles ca se supunea (omul traia din antrenorat, era sansa vietii lui sa antreneze la Steaua, nu putea renunta asa usor), in timp ce Hagi nu ar avea nici o scuza (are un nume in fotbalul mondial, a strans destui bani si glorie, antrenoratul e doar o provocare in plus pentru el). In plus, Hagi e din familie, poate discuta mai direct cu Becali; Olaroiu, Zenga si Protasov erau simpli angajati in viziunea lui Gigi.

Probabil ca "principele" o sa se bage peste el, poate a si facut-o pana acum, dar nu-l pot contesta pe Hagi pe baza unor speculatii din ziare. Bineinteles ca nu-l va sustine nimeni pana in panzele albe, dar sa avem certitudinea ca Gigi il manevreaza cum vrea el sau ca e un antrenor prost, si abia apoi putem sari pe el cu acuze.

Am impresia (maybe it's just me) ca tu vrei sa punem in balanta ce a facut Olaroiu intr-un an si jumatate, cu ce a facut Hagi in 3 saptamani. Nu prea e corect.

@onyx

Bostina nu mai face parte din lotul Stelei.

Stelisimul30.07.2007 08:29

Eu cred ca ajunge!

Va rog nu-l mai blamati pe Gigi. Indiferent cu ce fractiune din galerie este in razboi, indiferent de raul socotit de voi, ca il face, Gigi baga bani.. bani adevarati. Avem cele mai bune achizitii! Sunt de acord cu el in privinta lui Bostina. Haideti sa-l lasam pe Gigi deoparte, sa vedem partea buna, ca avem o echipa inchegata, ca se va omogeniza.. ca exista fantezie si artificii la constructia jocului, ca putem lua campionatul. Nu cred ca v-ati dori sa-l avem patron pe Copos sau Borcea, sa fim seriosi. Altcineva nu va baga bani in Steaua sau daca o ar face-o, la mijloc ar fi doar interesul financiar.. vezi dinamu anii trecuti, vezi rapid samd.. Iarasi au fost blamati samantarii.. intrebarea este " din cauza LOR vedem meciuri la TV sau a cui?" cine-s suporterii aia infocati care ne tin acasa? Cu ce ajuta echipa?

Forza Steaua!!!

bodanelu30.07.2007 08:46

@Stelismul Steaua e unul dintre cele mai puternice BRAND-uri din Romania. Cu un plan de dezvoltare, cu un departament de marketing bine pus la punct... Steaua ar trai linistita fara bani ciobanului ;)

si nu mai da exemple de la spurkis sau rapid... ei nu au nr nostru de suporteri si palmaresul nostru...

vanfootball30.07.2007 08:50
Eu cred ca ajunge!

Va rog nu-l mai blamati pe Gigi. Indiferent cu ce fractiune din galerie este in razboi, indiferent de raul socotit de voi, ca il face, Gigi baga bani.. bani adevarati. Avem cele mai bune achizitii! Sunt de acord cu el in privinta lui Bostina. Haideti sa-l lasam pe Gigi deoparte, sa vedem partea buna, ca avem o echipa inchegata, ca se va omogeniza.. ca exista fantezie si artificii la constructia jocului, ca putem lua campionatul. Nu cred ca v-ati dori sa-l avem patron pe Copos sau Borcea, sa fim seriosi. Altcineva nu va baga bani in Steaua sau daca o ar face-o, la mijloc ar fi doar interesul financiar.. vezi dinamu anii trecuti, vezi rapid samd.. Iarasi au fost blamati samantarii.. intrebarea este " din cauza LOR vedem meciuri la TV sau a cui?" cine-s suporterii aia infocati care ne tin acasa? Cu ce ajuta echipa?

Forza Steaua!!!

OK, a bagat bani! Dar, ia sa privim si altfel situatia:

Dinamo si Rapid au incasat impreuna 500.000 euro de la UEFA. Steaua a incasat 11.000.000.

Dinamo si Rapid au incasat impreuna, din transferuri, cam 1.000.000 euro. Steaua a incasat peste 3.000.000.

Asadar, cine a bagat mai multi bani din buzunar?

Stelisimul30.07.2007 08:57

Frate, nu mai visa(visati)! Nici Chelsea nu ar trai doar din marcheting si aici ma refer la sumele pentru transferuri! Cine in Romania ar plati? cand noi ca natiune il avem pe "moca" in sange! Am mai auzit eu teorii fanteziste de genul asta pe aici! DE unde ar veni banii? cum s-ar gestiona? cine ar plati un pret destul de piperat la bilete(o ipoteza de venit sa zicem consistent!)? cu ce bani s-ar face transferurile? salarii si multe altele.. Hai sa fim realisti! Cade varianta ta din start! ceva de genul asta exista parca intr-o divizie de categoria 4-5 in anglia.. dar la noi la o echipa ca a noastra?? sunt cheltuieli enorme.. pe care nu le putem suporta.. nu te gandi la "cheta".. nu ar tine asta decat 3 zile, ca orice minune.. Asta este situatia din pc meu de vedere si cred eu unul realist!

Stelisimul30.07.2007 09:00

Si pentru a ajunge in Cl cine a bagat bani? am avea garantia unei participari constante acolo?? daca nu se intampla ce face FC Steaua sau cum s-o numi, da faliment? gandeste-te!

predatorpulse730.07.2007 09:07

Topicu-ul am vazut ca se numeste "Nici o scuza". Eu va intreb ce scuza are doctorul ala italian cu care lucram noi pentru ca am vazut azi o declaratie a lui Adi Ilie care spunea ca Ghionea va reveni pe la sfarsitul lui septembrie pentru ca atunci cand a vrut sa intre in teren dupa accidentare acel doctor i-a zis ca e ok si uite ce a patit Ghionea. Daca acest doctor a gresit,de ce mai colaboram cu el? Din cauza lui am pierdut un jucator f important pentru inca 2 luni chiar atunci cand acest revenise dupa accidentare.

Ceva trebuie facut cu staff-ul medical de la Steaua pentru ca de vreo 1 an si jumatate avem permant 6-7 accidentati in echipa si surpriza surpriza cand incep sa joace fac din nou recidive.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bodanelu30.07.2007 09:11

si daca ar veni si la noi un rus ca ala de la Chealsea? sau un american ca a auzit el ca romanii sunt destepti si ar investi in Steaua?

dar nu, Steaua e arma electorala. mare dezamagire o sa aveti voi, astia cu Becali in sus si in jos, cand nu o sa primesca voturi si o sa vanda echipa ca nu are ce sa mai faca cu ea...

Barca, Real, Benfica, B. Munchen sunt echipe care traiesc din actionari. echipe cotate la bursa, unde toti actionari voteaza un presedinte si daca isi face ala treaba bine, ramane, daca nu il pun pe altul. si suporterii au un cuvant de spus. de ce crezi ca Real-ul l-a cumparat pe Beckam? cat profit le-a adus? sau turcii pe R. Carlos?

cat la % din incasarile Barcelonei sunt aduse de dintos? astea sunt actiuni de marketing, speculeaza orice piata.

de ce ei fac turnee in asia? oare nu promoveaza echipa acolo=>vanzare produse ale clubului=> bani?

Nu, la noi Becali dicteaza: el e scout, presedinte, antrenor, fizioterapeut, medic etc, si nici nu a terminat liceul...

vanfootball30.07.2007 09:14
Topicu-ul am vazut ca se numeste "Nici o scuza". Eu va intreb ce scuza are doctorul ala italian cu care lucram noi pentru ca am vazut azi o declaratie a lui Adi Ilie care spunea ca Ghionea va reveni pe la sfarsitul lui septembrie pentru ca atunci cand a vrut sa intre in teren dupa accidentare acel doctor i-a zis ca e ok si uite ce a patit Ghionea. Daca acest doctor a gresit,de ce mai colaboram cu el? Din cauza lui am pierdut un jucator f important pentru inca 2 luni chiar atunci cand acest revenise dupa accidentare.

Ceva trebuie facut cu staff-ul medical de la Steaua pentru ca de vreo 1 an si jumatate avem permant 6-7 accidentati in echipa si surpriza surpriza cand incep sa joace fac din nou recidive.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Italianul ala a fost dat afara de la Steaua. Cine mai colaboreaza cu el?

predatorpulse730.07.2007 09:33

Nu stiam ca a fost dat afara,daca este asa atunci e f bine,dar trebuie sa fim mai atenti cu sanatatea jucatorilor nostri. Astazi,30 iulie,Adrian Ilie a declarat in prostsport ca Ghionea va mai lipsi 2 luni,din cauza unei recidive pentru ca a intrat prea devreme la efort odata ce italianul si-a dat acordul. Daca se intampla asta in strainatate cu un jucator important i se cereau daune acelui doctor,la noi i s-a spus pa pa si s-a trecut peste toate cu mult prea multa usurinta.Imbecilul de Jiji tuna si fulgera ca e Bostina in teren dar nu am auzit sa spuna o vorba despre faptul ca un jucator de baza va mai sta inca 2 luni pe tusa.Daca era vorba de o greseala la finul sau sarea in sus,asa a pasat problema angajatilor. Asta e o problema in general in Romania,f multi jucatori,odata ce revin dupa accidentari,sunt fortati mult prea repede si se accidenteaza din nou. Cine este in staff-ul nostru medical acum?

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

vanfootball30.07.2007 10:09
Cine este in staff-ul nostru medical acum?

Radu Paligora - doctor

Mihai Teja - preparator fizic

Italianul (nu mai stiu cum il chema) era preparator fizic.

adi_steaua30.07.2007 10:12
Eu cred ca ajunge!

Forza Steaua!!!

Era o vreme in care il apreciam pe Becali, chiar aveam dispute verbale cu cei care il antipatizau.

Azi, acum, il dispretuiesc si asa va fi mereu de acum in colo. De ce? S-o luam cu inceputul:

Meciul cu Dinamo: saltua galeria javrelor cu auh auh auh...in timp ce ei injura Steaua. Apoi isi pune un fular cu Dinamo si spune ca trebie sa fie un simbol pentru Steaua, ca au batut pe CFR...

Apoi..in loc sa-si dea seama de greseala, si sa-si puna cenusa in cap...ceva de genul, "baieti, nu am stiut ca sunteti asa de patimasi...imi cer scuze", ne-a tratat tot de pe pozitii de forta: "Ghencea e casa mea, daca vreau nu va mai primesc !"..toate coroborat cu suspiciunile de final de campionat cand a declarat ca a cheltuit 2 mil pentru ca Steaua sa fie pe locul 2. Tu ca Stelist iti place sa fi suspect de blat? Nu e mai bun locul 3 curat decat locul 2 murdar? Macar daca tacea din gura aia proasta. Tu mai crezi ceva din ce spune ciobanul? Stadion de 60.000, avion, centru de recuperare in Baneasa, jucatori...straini de top, Dady, Almenteros...etc? in locul lor a venit Gurita si Zaharia, cu ei vrei sa joci in CL cu Real?

Raspunde-mi: crezi ca Gigi Becali e stelist? hmm, el nici macar nu stie istoria Stelei, grav nu este asta, grav este ca nici macar nu se sinchiseste s-o invete, nu-l intereseaza...pe el in intereseaza doar imaginea, atat!

Nu e mai putin adevarat ca si noi, suporterii, ultrasii, avem partea noastra de vina...vezi incidentul de la meciul de prezentare cu belgienii, acela trebuia admonestat de noi, de adevaratii suporteri pentru gestul lui si nu scapat din mainile jandarmilor.

In rest...ce sa mai zic, in opinia mea, Adi Ilie e mic copil fata de Mihai Stoica. Apropo, Becali a anuntat buget de 30 mil anul asta. Ce a cumparat Ilie de ei? sau cat s-a cheltuit, avand in vedere ca am luat 500.000 pe Elton, 2.900.000 pe Thereau, 500.000 Paraschiv, 200.000 pe Stancu...deci vreo 4 mil. Ia spune-mi cat a cheltuit ciobanul? fa-mi o socoteala.

Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, important e ca Steaua sa mearga pe drumul cel bun...asta e important.

Bafta!

florin_b_*30.07.2007 11:28
Era o vreme in care il apreciam pe Becali, chiar aveam dispute verbale cu cei care il antipatizau.

Azi, acum, il dispretuiesc si asa va fi mereu de acum in colo. De ce? S-o luam cu inceputul:

Meciul cu Dinamo: saltua galeria javrelor cu auh auh auh...in timp ce ei injura Steaua. Apoi isi pune un fular cu Dinamo si spune ca trebie sa fie un simbol pentru Steaua, ca au batut pe CFR...

Apoi..in loc sa-si dea seama de greseala, si sa-si puna cenusa in cap...ceva de genul, "baieti, nu am stiut ca sunteti asa de patimasi...imi cer scuze", ne-a tratat tot de pe pozitii de forta: "Ghencea e casa mea, daca vreau nu va mai primesc !"..toate coroborat cu suspiciunile de final de campionat cand a declarat ca a cheltuit 2 mil pentru ca Steaua sa fie pe locul 2. Tu ca Stelist iti place sa fi suspect de blat? Nu e mai bun locul 3 curat decat locul 2 murdar? Macar daca tacea din gura aia proasta. Tu mai crezi ceva din ce spune ciobanul? Stadion de 60.000, avion, centru de recuperare in Baneasa, jucatori...straini de top, Dady, Almenteros...etc? in locul lor a venit Gurita si Zaharia, cu ei vrei sa joci in CL cu Real?

Raspunde-mi: crezi ca Gigi Becali e stelist? hmm, el nici macar nu stie istoria Stelei, grav nu este asta, grav este ca nici macar nu se sinchiseste s-o invete, nu-l intereseaza...pe el in intereseaza doar imaginea, atat!

Nu e mai putin adevarat ca si noi, suporterii, ultrasii, avem partea noastra de vina...vezi incidentul de la meciul de prezentare cu belgienii, acela trebuia admonestat de noi, de adevaratii suporteri pentru gestul lui si nu scapat din mainile jandarmilor.

In rest...ce sa mai zic, in opinia mea, Adi Ilie e mic copil fata de Mihai Stoica. Apropo, Becali a anuntat buget de 30 mil anul asta. Ce a cumparat Ilie de ei? sau cat s-a cheltuit, avand in vedere ca am luat 500.000 pe Elton, 2.900.000 pe Thereau, 500.000 Paraschiv, 200.000 pe Stancu...deci vreo 4 mil. Ia spune-mi cat a cheltuit ciobanul? fa-mi o socoteala.

Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, important e ca Steaua sa mearga pe drumul cel bun...asta e important.

Bafta!

30 de milioane.... "pe el in intereseaza doar imaginea, atat!"

1.Acu ai inteles de ce a zis Becali 30 de milioane!

2. Tu chiar crezi ca scoate GG 30 de mil??? Pai nici daca ar castiga CL nu ar da atatia bani pe transferuri.

3. Transferurile sunt bune in raport cu campionatul Romaniei. Sunt foarte bune tinand cont ca la anul se intra direct in CL daca iesi campion.

4. In CL nu se poate face mare lucru nici daca ar fi bagat GG inca 30 de mil pe langa astea 11 mil. E prea greu. De acea Ilie s-a orientat spre jucatori interni..chiar daca a mai facut oferte si celor din afara(nu strica daca incerci ,nu?..e ca si cum ti-ar da cineva 100.000 de euro sa alergi 20 de km...incerci ca nu incercarea nu strica..insa crezi ca si reusesti???? asa si cu transferurile la Steaua..degeaba vrei sa dai 10 mil pe un jucator din afara..intrebarea e vrea sa vina??)

Bafta Hagi& echipa maine seara. Vreau victorie (normal)!!!

Stelisimul30.07.2007 13:10

Probabil ca nu m-am facut inteles. TEORETIC solutii ar fi pentru alt patronat.. PRACTIC il avem pe Becali.. el este patronul, ne convine, nu ne convine.. Mesajul trebuia sa prinda alta forma.. In lupta cu el.. tot noi suporterii chiar si echipa avem de pierdut. Vezi meciurile fara spectatori, meciuri in care se joaca 11 contra 11 nu 12 contra 11 cum ar trebui. Pe Becali nu cred ca cineva il va da jos acum sau in urmatorii ani 3-4. Chiar daca nu ia alegerile, faptul ca este patronul echipei ii aduce notorietatea de care ii este "pohta". Are bani, putere, ne convine sau nu..asta este! V indemnam sa ne sustinem echipa si daca avem de transmis un mesaj care condurere ar trebui sa schimbam forma de adresare.. o forma civilizata care sa se faca inteleasa!

In alta ordine de idei ma repet, echipa este valoroasa, ma refer la lot.. are apetit ofensiv.. si cred cu convingere ca ajungem in CL anul asta.. ec vom face acolo.. este alta treaba!:))<bani pentru Becali :P>

Forza Steaua!

onyx30.07.2007 13:37
Radu Paligora - doctor

Mihai Teja - preparator fizic

Italianul (nu mai stiu cum il chema) era preparator fizic.

Teja este secund. Preparator este Giani Melchiore.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Este vorba de medicul italian de la clinica Isokinetic, de la Bologna.

Steauaforever3330.07.2007 14:35

"nici o scuza": corect. Anul asta nu exista "nici o scuza" pentru ca trebuie sa terminam pe primul loc in asa fel incat sa fim direct in Grupele LC anul viitor. Inainte de a face un pas in viata trebuie sa te gandesti la consecinte, sa stii ce vrei si sa te bazezi pe tine si sa ai un plan de reusita. Anul asta nu avem voie sa gresim. Nici noi, suporterii, nici jucatorii, nici conducerea echipei. Echipa are nevoie de liniste. Hai sa punem pe planul secund scandalurile si problemele cu conducerea. Hai sa fim alaturi de jucatori si sa le aratam ca ei nu reprezinta "problema" de moment a clubului. Vreau sa le transmit ca suntem alaturi de ei si sa ne resplateasca cu un joc bun si un rezultat pe masura. Hagi are toata increderea si sustinerea. Sper ca va gasi solutia optima pentru a alcatui echipa. Sa ne aducem aminte de momentele de bucurie de anul trecut si sa putem fi mandri ca suntem stelisti.

fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

t3yka_2730.07.2007 19:06

Bafta!

sunt de acord oricat de mult l-am ura pe Gigi trebuie recunoastem care cel mai mare merit la cele mai mari rezultate romanesty din 89 incoa avem noroc de un investitor darnic nu cred ca am vrea sa avem parte de un <Copos>

asta nu il scuza cu nimik de la escapada de pe Stefan cel mare din sezonu trecut sau de la alergarile prin Bucuresti dupa echipe promitandu-le prime importante dak incurca granzii aruncand in noroi Steaua facandu-ne numele sinonim cu marile scandaluri bineinteles nici demisia lui Meme nu nea placut care cred ca e in spatele celor mai mari nume de la Steaua dar trebuie sa apara cineva care sa il indrume pe drumul cel bun si sa ii dea niste lectyy de bun simt si sa nu se mai laude pe la toate televiziunile si sa isi vada de facerile lui

as vre sa vad un investitor din umbra care sa fie mana de fier si sa se inteleaga bine cu suporterii

bineinteles ca ar mai multe sa ii reprosam dar hai sa asteptam rezultatele si vom mai vb

aster1x30.07.2007 22:58
Asa este scuze nu ar trebui sa existe. Sa ne gandim ca acum 2 ani am castigat campionatul cu un lot mult mai subtire decat actualul lot, chiar daca si celelalte candidate s-au intarit, totusi nu cred ca or sa mai existe scuze daca anul ce urmeaza o sa fim iar in batalia pentru locurile ce nu aduc nici un trofeu. fularsteaua2
«12»