Daca tu consideri ca e normal ca rabdarea cu un antrenor sa se risipeasca la primul meci, pentru ca a fost castigat doar cu 2-1, atunci e treaba ta. Dar nu o sa fiu de acord cu asa ceva.
Nu van, nu asta e problema. Printre altele sustineai ca dom'le, Hagi e REGELE si nu va face cum ii spune Becali sau VA PLECA (gen aia pe care o spuneai cu Adi Ilie - sa plece cand Gigi s-a bagat peste el si nu l-a lasat sa-si faca munca):
"Gigi e un patron mare și sper sã-l mulțumesc prin ceea ce fac. Eu am lãsat de la mine cã sînt mai mic"
Gicã Hagi
Sa vad acum ce tip de scuze ai sa mai inventezi pentru ca Hagi este "REGELE".
Frate, spun si eu cateodata ceva si mereu e interpretat: niciodata n-am zis ca Hagi nu este REGELE ca jucator si asa mai departe, am zis ca Gigi Becali O SA SE BAGE si peste Hagi LA GREU. Ia sa vedem cata "onoare" si "demnitate" are Hagi si la cate asemenea faze isi da el demisia ... mai mai ...
Eu nu vreau sa isi dea Hagi demisia, vreau ca tu sa accepti ca nu exista antrenor care sa-si dea demisia la una, doua sau 10 faze facute de Gigi Becali ... m-a disperat ca voi ati bagat placa asta DOAR pentru un anumit om (antrenor) insinuand ca nu are coloana.
@papillon: de ce crezi ca si Olaroiu si Hagi au declarat despre Ochirosii (Bicfalvi) ca sunt prea tineri si nu vor sa ii foloseasca meci de meci sau titulari, citez, "pentru a nu risca sa-i distrugem"? De ce crezi tu asta? Sa fie si Oli si Hagi de tampiti? De primul stiu ca raspunsul voastru e da, dar atunci de ce a zis si Hagi asta? Gandeste-te ...