FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un Nou Inceput (Steaua 2-1 Ceahlaul)

«12»
Khalid29.07.2007 10:31
Vina la gol nu o poarta Goian ci Rada si Nesu care au iesit gresit la offside. Insa nu ii poti acuza, avand in vedere ca au facut un singur antrenament impreuna.

Cu Rada va fi mai greu sa se adapteze, pentru ca a jucat intr-un sistem cu 3 fundasi si acum a trecut brusc la unul cu 4. Se vede la rapidistii ce gauri au in aparare. Oricum este mult peste Baciu si cred ca com avea o aparare redutabila pe la jumatatea sezonului, odata cu revenirea lui Ghionea.

Nu e adevarat. La faza respectiva Goian l-a scapat din marcaj pe Frunza, cel care a dat pasa decisiva catre celalalt atacant al Ceahlaului. Nu a iesit nimeni la ofsaid, Goian s-a dus sa acoperea partea dreapta lasata libera de Marin care era in atac :).

P.S: Din caz ca nu ma crezi click aici

Dragoshel29.07.2007 10:34

sincer, chiar nu mai conteaza cine a gresit si alte dastea, a trecut, am batut cu 2-1, trebie sa trecem peste.

STEAUA foreVer29.07.2007 10:53

da Badea cand revine?? :unsure:

vanfootball29.07.2007 12:28
Adevarul e ca nici nu stii pe cine sa crezi. GSP si Prosport dau informatii total diferite cu privire la revenirile lui Emeghara si Iacob.

Daca am avea un site oficial profesionist, ar trebui sa apara acolo toate informatiile direct de la doctorii si preparatorii fizici ai Stelei. Pana atunci, singurele informatii sunt estimarile jurnalistilor, din pacate. Dar suntem obisnuiti, nu ne mai mira ca si www.zarzavaturi.ro e mai la zi decat steauafc.ro.

@Steaua foreVer

Se pare ca Badea mai sta cel putin 1 saptamana, abia apoi incepe pregatirea.

JDERUL29.07.2007 12:59

Din informatziile mele,Vali Badea ar putea reveni peste vreo 2-3 saptamani.

Refacere grabnica ii doresc !Avem mare nevoie de el.

Anna love steaua29.07.2007 20:16
O sa ma refer doar la 2 jucatori :

Nicolita - este acelasi de ani de zile, nu progreseaza deloc. Nu are tehnica, nu are viziunea jocului, si are lipsuri elementare de control al balonului, se pierde in fata portii (si nu e prima data). In faza premergatoare golului nostru, a facut o preluare cu fata (sau cu obrazul daca preferi). Multe greseli, multe centrari aiurea.

Tot respectul pentru baiat, sigur, e muncitor, alearga, da' nu e mi se pare ca e de ajuns.

Cred ca esti prea aspru aici, Banel daca nu ar fi, echipa ar fi mai diferita alerga mult si da si pase bune nu numai proaste cum ai zis tu. Poate uiti ca vine dupa o accidentare si de multe ori a fost unul dintre cei mai buni jucatori dupa teren cum ar fi in meciul cu Betis cand a dat 2 goluri daca era at nu mai ziceai asta ci ziceai ca e bun .... Bine asta e parerea ta si fiecare are o opinie dar sunt multi jucatori mai prosti "decat el" ( el nu e dar dupa ce ai scris tu c-am asta ai zice despre el ) la Steaua

«12»