FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un Nou Inceput (Steaua 2-1 Ceahlaul)

«12»
fcsteaua.ro28.07.2007 15:07

Debutul oficial pe banca Stelei va fi retinut de statistici ca o victorie.Sa fie intr-un ceas bun!

Dincolo de rezultatul de 2-1 obtinut cu destule emotii, ramane o impresie buna lasata de "Steaua lui Hagi".

Normal, Hagi cere timp, cere sa fie lasat sa isi faca meseria...sunt de aceeasi parere. Si vreau sa cred ca jocul de ieri se va imbunatatii si ca partida contra Ceahlaului va fi un reper, un punct de plecare, iar jocul bun practicat in unele momente va fi perfectionat si facut sa arate asa cum toti suporterii Stelei vreau:in viteza, mereu pe poarta, cu aceeasi dorinta de a inscrie timp de 90 de minute indiferent de scor.Aceste atribute s-au regasit partial ieri in jocul echipei noastre, si cu riscul de a ma hazarda, inclin sa cred ca este meritul lui Gica, si anume ca Steaua arata diferit fata de era in care aparam cu dintii un 1-0 contra pandurilor sau razesilor.

Ca revers al medaliei:

- suntem visatori in aparare, meteahna preluata din vechiul mandat. Goe are momente in care este "delasator",parteneriatul cu Rada are scuza "neomogenitatii".

-suntem visatori in atac(alta meteahna prezenta si in mandatul trecut, remember Dica vs Otelul?)...cu Neaga in rol principal, cateva ratari monumentale din situatii de manual si Dica in rol secundar( preluare gresita, 2 bari)...Poate Gica ar trebui sa exerseze mai mult la finalizare,e inadmisibil sa iti creezi ocazii cu lejeritatea cu care le-am creat pentru a le irosi la fel de usor..

Asezare tactica.

Gica nu a schimbat mare lucru in dispunerea jucatorilor Stelei pe teren, jucam in aceeasi formula 4-4-2, si mai mult inclin sa cred caa incercat sa nu faca multe schimbari fata de sezonul trecut,ca nr de jucatori pentru a nu afecta omogenitatea echipei.

Astfel s-au regasit un Nesu in fata lui Emeghara, un P.Marin in fata lui Golanski(Marin care ar fi putut juca si pe stanga), un Bostina mijlocas central in locul lui Bicfalvi;cu Neaga in atac alaturi de Dica, singurele optiuni viabile in conditiile date, Steaua incepe noul sezon cu o singura noutate absoluta:Ionut Rada.

Jocul Stelei.

Categoric am dominat aceasta partida.La fel cum spunea si Gica, se putea termina cu un scor mult mai categoric in favoarea noastra.Imediat dupa primirea golului ne-am napustit in atac, am ratat o ocazie monumentala prin Nicolita, ratare facilitata si de latimea peste medie a portarului advers, dar cert este ca nu am fost demoralizati.Apoi nu le-am dat ocazia sa ne puna probleme printr-o asezare agresiva departe de poarta noastra, singurele emotii fiind date de pasele spree portarul nostru,situatii in care tensiunea crestea brusc...In rest joc castigat mai usor decat o arata scorul, joc pe care l-am fi castigat si fara ajutorul dat de asistentul care a mutat faultul lui Goian in careul de 16 m.

Cand reusesti in 90 de minute sa tragi la poarta adversa de doar 2 ori si din alea 2 suturi unul din 11m ar trebui sa iti vezi de problemele propriei echipe.

Un lucru ma nelinisteste in special,cand e vorba de Hagi si anume norocul...Sper sa fie de partea lui pentru ca e lucrul de care are cea mai mare nevoie ca sa reuseasca la Steaua.

Arbitrajul

Sa nu cadem in plasa presei care a vazut doar ajutorul dat Stelei si uita sa precizeze cateva greseli facute impotriva Stelei, cum ar fi un penalty clar neacordat la o intrare asupra lui Banel, un offside semnalizat aiurea in debutul partidei.Una peste alta mi s-a parut un arbitraj bun, fara tendinta.

Jucatorii

Cernea:nu stiu cat la suta din vina are la faza penalty-ului din min 12 dar mi s-a parut ezitant si timorat. In a doua repriza cred ca nu a reusit nici o degajare la coechipieri ci doar in aut sau pe adversar.

nota fcsteaua.ro 5

P.Marin:In afara de pasa neglijenta data in minutul 11, respinsa nefericit de un aparator nemtean pana la Frunza, Marin a jucat aproape de perfectiune. Un exemplu pentru coechipieri, a urcat cand a trebuit colaborand bine cu Banel.

nota fcsteaua.ro 6

Goian: Inca intr-o forma nesatisfacatoare. Frunza aproape l-a ridiculizat in minutul 12, fiind vinovat in mare masura pentru

faza la care nemtenii au primit penalty, miscandu-se mai greoi decat un luptator de sumo in ring. Credeam ca o sa il redescoperim pe acel Goian din sezonul '05-'06 dar trebuie sa ne multumim cu fundasul care mai si gafeaza precum sezonul trecut...cand isi va reveni?

nota fcsteaua.ro 5

Rada Mica parte de vina la penaltyul provocat de Cernea...ar fi trebuit sa faca marcaj mai strans la Rusmir...are o scuza, venind la noi doar miercuri seara.Sincer sa fiu mi-a placut, are 2 clase peste Baciu si nu am deloc emotii la gandul ca pe viitor nu vom avea rezerva pentru eventualitatea ca unul din cei doi G. se accidenteaza. Un sincer "bine ai venit"

nota fcsteaua.ro 6

Nesu Acceptabil cu cateva scapari...cateva centrari nereusite, un galben gratuit si faptul ca nu a colaborat cu Croitoru mai des...lipsa de omogenitate pe respectivul flanc, e prima oara cred cand cei trei de pe flancul stang joaca impreuna(Nesu-Croitoru-Neaga)...O alternativa la Emeghara sau Marin.

nota fcsteaua.ro 6

Nicolita Clisee care pot ii fii atribuite meci de meci lui Nicolita indiferent daca vizionezi sau nu partida:"muncitor","plamani de otel", "a arat partea dreapta"...cam ce a facut Banel aseara...intr-o panta ascendenta, se pare ca isi revine, desi am vazut din nou o serie de centrari la nimereala...sunt convins ca sezonul asta va progresa si vom vedea un alt Banel.

1 pasa de gol.

nota fcsteaua.ro 6.5

Radoi(cpt) Acelasi travaliu cu care ne-a obisnuit la mijloc, dar este inca departe de forma care l-a consacrat.Au deranjat cateva pase date aiurea, in special in prima repriza, dar s-a achitat cu brio de sarcinile primite.Sa speram ca va putea juca tot sezonul si sa fie ferit de accidentari.

nota fcsteaua.ro6

Bostina Daca joaca in continuare cum a jucat in acest meci inclin sa cred ca va fi coechipier cu Gurita si Ion Viorel din iarna, indiferent cat de mult il place Hagi. Departe de Bostina din "era Protasov" si daca nu se schimba, mai ales dupa "episodul Charleroi"(Gigi il are pe lista), nu il vad bine.

nota fcsteaua.ro 5

Croitoru Aceeasi determinare aratata si in finalul sezonului trecut. Multumit ca joaca, incearca sa profite de fiecare sansa primita. Ca determinare, un exemplu...pacat ca realizarile din acest meci nu au fost pe masura, dar este o solutie viabila pentru primul 11.

nota fcsteaua.ro 6

Neaga Debut oficial cu stangul...campionul ratarilor, si chiar daca eliminarea mi se pare putin facila, s-a vazut ca a fost singurul "deranjat" de lipsa eficacitatii...Sa speram ca pauza fortata luata in campionat ii va ajuta.

nota fcsteaua.ro 4.5

Dica Inger si demon...Ne-a salvat din nou...Cand executii fantastice, cand gafe comice...Ramane golgheterul indispensabil Stelei si este singurul jucator genial pe care il avem in momentul de fata.

OMUL MECIULUI.

nota fcsteaua.ro 7.5

Au mai jucat

Zaharia-debut bunicel...Luptator, masiv, cred ca va fi revelatia din atacul Stelei in acest sezon.-5.5

Badoi-A jucat prea putin pentru a fi realizat ceva notabil.

Lovin In crestere de forma-5.5

Concluzii:

Bine ai revenit Gica.Stim cu totii ca daca vei avea timp, noroc si rezultate vei face din Steaua o forta, o forta care sa joace fotbal placut ochiului, sa joace asa cum stim noi ca poate juca Steaua si sa redevina Steaua de care ne-am indragostit�Ai reusit in timp relativ scurt sa schimbi destul de radical jocul Stelei...Sper sa nu fie un accident.

Nu mai vrem sa vedem fundasii bubuind mingile, nu mai vrem sa vedem la 1-0 in Ghencea contra Jiului atacant inlocuit cu Baciu, varf schimbat cu Lovin si trageri jalnice de timp�vrem sa vedem fotbal si vrem sa te sustinem chiar daca suntem convinsi ca in scurt timp comandantul te va lua in colimator pentru ca esti de 10 ori mai respectat si iubit ca el.

VREM SA PRIMESTI TIMP si suntem convinsi ca ne vei rasplati cu o Steluta stralucitoare!

Intotdeauna superiori!

wdoo2928.07.2007 16:15

frati stelisti... care era siteul ala cu care puteai sa vezi meciuri online?.ala care mergea cu SopCast.... eu nu sant in tara si vreau sa vad meciurile echipelor noastre, ieri m-am uitat la ai nostri acolo.. si as vrea sa vad si Intertoto, da am uitat site0ul.. pls help:D

mirceaor28.07.2007 16:20

Mi-a placut cum s-a miscat echipa.

Puncte slabe: Goe si Bostina ( asta din urma chiar ca nu mai are ce cauta in echipa ,dupa parerea mea ). Pentru Mirel ,cred ca mult mai potrivit e postul de fundas central .

Oricum,eu am incredere in Hagi.

mirceaor28.07.2007 16:22
frati stelisti... care era siteul ala cu care puteai sa vezi meciuri online?.ala care mergea cu SopCast.... eu nu sant in tara si vreau sa vad meciurile echipelor noastre, ieri m-am uitat la ai nostri acolo.. si as vrea sa vad si Intertoto, da am uitat site0ul.. pls help:D

rojadirecta.com

STEAUA foreVer28.07.2007 16:23
Mi-a placut cum s-a miscat echipa.

Puncte slabe: Goe si Bostina ( asta din urma chiar ca nu mai are ce cauta in echipa ,dupa parerea mea ). Pentru Mirel ,cred ca mult mai potrivit e postul de fundas central .

Oricum,eu am incredere in Hagi.

Asa zic si eu ...Radoi trebe pus in aparare, s-a vazut ca rada si Goe nu merg bine. Si sunt increzator in Hagi, poate ca nu face acum spectacol dar ii trebuie un pic de timp. Dupa poate vedem Steaua de anul trecut sau poate mai tare

zloty28.07.2007 16:39

echipa a jucat bine . eu zic ca ar fi mers si mai bine cu bicfalvi in locul lui Bostina , dar sunt sigur ca eric isi va castiga locul de titular destul de repede

ionutz8928.07.2007 16:44

In sfarsit dupa atata timp "am respirat " din nou un fotbal de calitate inpletit in acelasi timp si ca un rezultat nu multumitor dar incurajator. Stilul pe care Hagi l-a adus la echipa este unul "ala Protasov ", dar mai mult decat atat un stil european, in viteza, pase scurte la firul ierbii, fara panicari (sau f rare ) si in primul rand mult mai multa creativitate.

In acelasi timp problema apararii ramane inca nerezolvata ceea ce Hagi neaparat trebuie sa puna la punct in timp, portarul tinde de a deveni mereu o problema (poate Zapata.......) ci cea mai mare problema este concentrarea in fata porti.

Una peste alta Steaua a castigat pe toate planurile prin venirea lui Hagi si inca nu am vazut adevarata fata a gigantului nostru :biggrin: .

Abia astept sa vad echipa in CL si le urez bafta si sa "stearga ca iei pe jos".

Forza Steaua ,MEREU SUPERIORI

P.S Tembelul ala de Jiji face o prostie daca an minutul 13 pleaca din stadion doar ca apararea nu a fost atenta si am luat gol.

Domnule cioban fotbalul se joaca pe goluri si asta nu inseamna ca o echipa nu are voie sa dea gol alteia mult superioara :biggrin: . Daca ramaneai la stadion vedeai o echipa f mult schimbata si gata sa se lupte pentru fiecare minge...

stelistu198928.07.2007 17:23

o victorie necesara pentru moralul echipei. prima din multele sper. rusine lui Becali. a demonstrat ca nu stie ce inseamna fotbalul.

p.s. am ramas stupefiat de ce a zis hizo: "arbitrul nu a vazut ca o pasare l-a lovit pe ioradache in cap", adica Nicolita. ar trebui luate masuri impotriva lui hizo si cei ca el, care strica fotbalul. imi aduc aminte la un meci al Stelei contra unei echipe pe care o antrena hizo in acel moment ,nu mai stiu sigur care, cand i-a strigat unui jucator "rupe-l".

bad_joke28.07.2007 17:42

Io nu ii dau dreptate lui Jiji mai niciodata dar intr-un fel cam are dreptate achiziti de nume mari sau nu,bani s-au dat destui nu putem spune ca nu au fost aruncate milioane bune sa speram ca nu pe fereastra iar cand vede ca esti condus de Ceahlau nu prea iti pica bine,sa recunoastem am inceput catastrofal prima repriza,ocazi au fost asta mi-a placut dar Neaga mai bine ca la inlocuit a dat niste suturi de rahat,sincer noroc ca era inceputu sezonului oricum daca erau specataori era injurat pe bune,jocul a fost modest au fost multe faulturi dar jocu mia placut cat de cat fatza de un meci a lui Oli care adormeam pe fotoliu,dra orisicat meciu nu a fost deloc stralucit,dar am rabdare nu mia placut primu 11 trebuia restraucturat

JDERUL28.07.2007 17:44

Daca remarcile lui Hizo ar fi fost facute de un stelist,ar fi urlat totzi pe toate canalele ca apucatzii.Vezi doamne,rasism,discriminare si alte chestii.Mai mult,tone de cerneala se asterneau pe fitzuicile lor infecte. Daca Hizo era stelist! Dar nu este. Si ,slava domnului,nu va fii niciodata !

Si pentru ca nu e stelist,el are voie.Da,are voie.Pentru ca totzi cei care injura Steaua au voie !

,,Unde esti tu Tepes ,Doamne...?????"

De ce n-o fii invatzat poporul asta nimic din scrierile geniilor lui ?

C. RONALDO28.07.2007 17:44

fular-campionii

Jocul Stelei a fost bunicel , se vede ca Hagi a inceput sa isi inpuna jucul. totusi astept ca este un inceput si ca in meciurile urmatoare jocul va fi din ce in ce mai bun. totusi eu persolnal lasi fi folosit pe Zapatta in locul lui Cernea , pe Emeghara in locul lui Nesu , Golanski in locul lui Petre Marin si poate pe Bicfalcvi in locol lui Bostina. tot ce pot spune este ca am luat trei puncte dar jocul trebuie inbunatatit. dica10

andyro28.07.2007 18:44

O sa ma refer doar la 2 jucatori :

Nicolita - este acelasi de ani de zile, nu progreseaza deloc. Nu are tehnica, nu are viziunea jocului, si are lipsuri elementare de control al balonului, se pierde in fata portii (si nu e prima data). In faza premergatoare golului nostru, a facut o preluare cu fata (sau cu obrazul daca preferi). Multe greseli, multe centrari aiurea.

Tot respectul pentru baiat, sigur, e muncitor, alearga, da' nu e mi se pare ca e de ajuns.

Zaharia - un jucator care mi-a placut; daruire, tehnica, pase bune. Cum spuneai si tu, daca i se va da sansa, cred ca va avea un cuvant important de spus la Steaua.

In rest, mi se pare ca ai exagerat in privinta lui Neaga. Cartonasul rosu mi s-a parut usor acordat, si mi se pare important ca prin combinatiile dintre el si Dica, ajungem cu mingea jos la poarta (adica mai putine centrari aruncate in careu, doar o intra ceva). Ca nu a marcat, astea sunt lucruri care se regleaza in timp. Mi se pare mult mai bun faptul ca ajungem sa ratam 3-4-5 ocazii pe meci (remember semifinala Cupei ?).

Ah, sa nu uit. Sunt EXTREM de curios cu cine o sa jucam in atac in meciul de campionat urmator.

P.S. Pentru cei care spun ca "deja se vede stilul si schimbarile in bine facute de Hagi" - mai asteptati jumatate de campionat. Echipa e in formare, se lucreaza la sistemul de joc, la combinatii, integrarea jucatorilor noi. Cred ca vom putea vorbi de un "stil Hagi" incepand (cel mai devreme) cu returul

vanfootball28.07.2007 18:50
Ah, sa nu uit. Sunt EXTREM de curios cu cine o sa jucam in atac in meciul de campionat urmator.

Cum adica? Avem alte optiuni in afara de Dica - Zaharia ?

SSK28.07.2007 18:57

Nu prea. Macar s-o bage Rica in ate cu polonezii, ca in campionat se descurca si Zaharia.

carminastan28.07.2007 20:06

mie una nu mi-a placut ce am vazut. dar deocamdata consider ca perioada de acomodare a jucatrilor cu noul antrenor sau a noilor jucatori cu echipa a fost scurta. si a fost si primul meci din campionat. primul meci are intotedeauna o incarcatura aparte.

pe de alta parte, se stie ca la echipele mari/cu pretentii nu e timp. La echipele mari conteaza performantele. De aceea antrenorii tineri prefera sa-si faca ucenicia cu echipe de club cu pretentii mai mici. ca sa aiba timp sa experimenteze si sa invete.

toata lumea cere timp pentru Hagi, dar meciul cu zaglebie este peste 10 zile. nu este atat timp pe cat isi doresc unii dintre noi.

in alta ordine de idei e un paragraf in articol pe care ori eu nu l-am inteles corect, ori cu care, daca am inteles bine, nu sunt de acord: este cea referitoare la visatorii nostri din atac avandu-l in rol principal pe Neaga. dar tu o consideri meteahna din mandatul trecut. Neaga nu a jucat in mandatul trecut. formularea lasa loc la interpretari si mai mult decat atat risca sa declanseze deja clasicele polemici cu Olaroiu vs Hagi.

oarecum la fel si despre aparare. sa nu uitam totusi ca Steaua a avut cea mai buna aparare campionatul trecut. si atunci este sau nu este o meteahna? este mostenita din mandatul trecut sau nu?

w3bmaster29.07.2007 01:03

Chiar mi-a placut doamne imi era dor sa vad Steaua jucand fotbal

Oricum inca ne taram da cred ca in 5-8 meciuri dupa asta va fi alceva

Forza Steaua

Bine Gica meriti sa faci ceva cu Steaua care e in sufletu tau

narkiss29.07.2007 07:28

fratilor Cernea trebuie sa il duca il Liga 3 langa Andrey ca nu e bun de nimic da emotii nu e sigur pe el si iese kam aiurea din poarta parca e pe alta planeta.ar trebui sa il de la schimb plus ceva bani pe portarul lu Gloria Bistrita baiatul ala tanar a facut un meci foarte bun cu atletico madrid a dat siguranta echipei desi apararea era moarta a avut interventii foarte bune.in loc sal fi luat pe vatca cel mai slab portar din Liga 1 si cu Cernea dupa el puteau sa il ia pe acest portar tanar si foarte bun Ciprian Tatarusanu. dar nu avem scouteri si am facut mai mult achizitii la kilogram decat valoric. Ciprian Tatarusanuva ajunge in cativa ani la nationala mare va spun eu si o sa ajunga la o echipa mare.de daca Steaua e pre oarba sa il vada...........

radusor29.07.2007 08:40

revine Iacob

radusor29.07.2007 08:49

"Frunza aproape la ridiculizat in minutul 12"

bun articol..ai grija la gramatica ;)) bafta

Joint29.07.2007 09:01

Mie personal mi-a placut Rada. Daca si domnul Goe si-ar reveni mai repede, cred ca ar forma curand un cuplu puternic de fundasi. Iar cu Rada, pentru mine problema e simpla: a venit de la porumbei, ne-a mai si injurat, ne-a mai si aratat una- alta...dar asta nu inseamna ca trebuie sa procedam ca spurcaciunile cu Danciulescu, sa-l injuram si noi sau alte chestii de-astea. Acum e jucatorul Stelei, pe un post important si pentru care nu prea avem alte variante, asa ca ... bafta Ionut !

vanfootball29.07.2007 09:15
revine Iacob

Iacob isi reia antrenamentele peste 2 saptamani.

SSK29.07.2007 09:27

Adevarul e ca nici nu stii pe cine sa crezi. GSP si Prosport dau informatii total diferite cu privire la revenirile lui Emeghara si Iacob.

cristi_mold29.07.2007 09:30

Goian: Inca intr-o forma nesatisfacatoare. Frunza aproape la ridiculizat in minutul 12, fiind vinovat in mare masura pentru

[/br]faza la care nemtenii au primit penalty, miscandu-se mai greoi decat un luptator de sumo in ring. Credeam ca o sa il redescoperim pe acel Goian din sezonul '05-'06 dar trebuie sa ne multumim cu fundasul care mai si gafeaza precum sezonul trecut...cand isi va reveni?

nota fcsteaua.ro 5

Rada Mica parte de vina la penaltyul provocat de Cernea...ar fi trebuit sa faca marcaj mai strans la Rusmir...are o scuza, venind la noi doar miercuri seara.Sincer sa fiu mi-a placut, are 2 clase peste Baciu si nu am deloc emotii la gandul ca pe viitor nu vom avea rezerva pentru eventualitatea ca unul din cei doi G. se accidenteaza. Un sincer "bine ai venit"

nota fcsteaua.ro 6

[br]

[

Vina la gol nu o poarta Goian ci Rada si Nesu care au iesit gresit la offside. Insa nu ii poti acuza, avand in vedere ca au facut un singur antrenament impreuna.

Cu Rada va fi mai greu sa se adapteze, pentru ca a jucat intr-un sistem cu 3 fundasi si acum a trecut brusc la unul cu 4. Se vede la rapidistii ce gauri au in aparare. Oricum este mult peste Baciu si cred ca com avea o aparare redutabila pe la jumatatea sezonului, odata cu revenirea lui Ghionea.

il_scorpio29.07.2007 09:42

Iacob a revenit de la Bologna si este apt din punctd e vedere medical, dar nu si fizic( totusi dak a jukat saptamana trecuta cu charleroi si in meciurile de pregatire nu poate fi asa de in urm cu pregatirea). Probabil ca cu zaglebie vor fi folositi Dica si Neaga( pe banca Iacob si zaharia), iar cu Farul Hagi va alege dintre Iacob si zaharia pentru postu de titular.

andyro29.07.2007 10:20

Asta e si problema mea :D.

«12»