FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi: "Lãsați-mã sã muncesc" (GSP)!

«12»
onlySteaua28.07.2007 11:09

Sper din suflet ca Hagi sa nu cedeze.

Este de remarcat si modul in care a evitat intrebarile cu tenta instigatoare puse de niste jurnalisti tembeli.

@fcr1969

Ai dreptate. Nesimtitii astia numai scandal cauta, iar cand nu-l gasesc incearca sa-l provoace. Asta e si motivul pentru care ne este bagat in permanenta pe gat ciobanu. Jegul asta e aur curat pentru presa asta de 2 lei.

Dano28.07.2007 11:33

Tin sa va felicit pentru dorinta voastra de a incuraja echipa si pe Hagi!!!!!!

Sa le fim aproape si ei ne vor rasplati !!!!!!

Forzza Steaua !!

Ignorati-l pe Becali.

Sylvyx28.07.2007 12:06

Mi se pare foarte normala si fireasca declaratia lui Gica Hagi.Daca este lasat sa-si faca treaba va reusi si in timp echipa va juca super,dar daca,ca patron,Gigi Becalli in loc sa-si incurajeze echipa pleaca nesustinand deloc antrenorul si mai mult punand presiune pe el.Gigi gresestee,asta nu e atitudine de patron ...

Joga Bonito28.07.2007 12:12
PrimaTV.

marti, ora 21.45

JDERUL28.07.2007 12:38

"Surse autorizate susțin cã......"

CE ZIARISTI DE KAKAT !!! ZAPATA nici nu are cartea verde venita,golanski e in urma cu pregatirea fizica ...

Surse autorizate ? O ceata de lingai care pentru o bere si-un platou de mici fac sluj permanent in fatza martzofoiului retardat.

Ziaristi ? Daca totzi zvonacii si raspandacii care au descoperit ca pixul este o unealta de scris si nu un tacam,o sonda sau te miri ce altceva si au ajuns logatzi in presa prin diferite cai au pretentzia asta,ma rog,poate in opinia lor.

De aceea noi trebuie doar sa luam act de eveniment nu si de asazisele opinii si comentarii sau ,,relatari de la fatza locului".

Deunazi Mos Costica vecinul meu de palier,pensionar agricol si care are o varsta venerabila si fara prea multe clase la activ,m-a intrebat:,,-Mai vecine,da cum a intrat ma ala in teren cu atata paza acolo? Si de unde stia el ca poarta aia este deschisa?Eu cred ca ala era omul lor(al celor pusi sa pastreze ordinea)." -,,Sau al patronului"-am completat eu.Dupa care i-am explicat omului cum e cu jjjj si cu ,,derbedeii".

Vedetzi nici pe acesti oameni simpli nu mai reusesc sa-i pacaleasca totzi acesti zvonaci...raspandaci...sau cum s-or mai numi ei.Numai ziaristi nu!

Mai prind totusi la unii pentru ca procentul de prostie la noi este egal cu procentul adeptzilor p n g

katoo28.07.2007 14:44

First of all, nici eu, ca multi altii, nu imi pun mari sperante in capacitatile lui Hagi de a egala abilitatile de coach-ing cu cele de jucator odata "curtat" de Real si Barcelona... Dar cine mai stie?..Observ o schimbare in bine a acestuia..de la temperamentalul antrenor de anul trecut.. la cel de anul acesta, mult mai calm, mai prudent in declaratii si poate mai matur. Poate cu ocazia aceasta, se va vedea o maturizare mult asteptata si la Steaua. "Nu credeam s-ajung/ A crede vreodata/ Ca Becali va-nceta/ S-o mai faca lata". Deci el este iremediabil si inegalabil, un exponent al unei specii pe care insusi Darwin a incercat sa o ascunda si elimina incet pentru a nu speria umanitatea. Ar trebui ca mutatiile de care sufera, ascunse in profunzimea scoartei sale cerebrale, sa duca la inevitabilul proces de selectie naturala si la excluderea sa din societate, dar, existand conventia sociala a "banilor", exista si oameni care il apreciaza si il instiga si il amabaleaza, pana o sa explodeze ca un pepsi agitat..De abia in acel moment, soarta Stelei nu va mai fi un simplu joc de ruleta ruseasca, la care se poate castiga sau pierde mood-ul patronului, starea lui de spirit nu va mai face diferenta si gazetarii de scandal vor inceta sa-si mai castige painea cu el. Iar antrenorul, antrenorul nu va pati cum a patit Razvan Lucescu de la Rapid, sau chiar Olaroiu al nostru..nu va mai exista presiunea sticlei de pepsi si omul va putea sa faca ceea ce a promis: "sa munceasca trup si suflet pentru echipa!"..Daca s-a ajuns anul trecut ca echipa sa joace pentru Olaroiu, sa dea jucatorii declaratii dupa meci, ca au dat totul pentru Oli si nu pentru ei insisi sau pentru Steaua sau pentru suporteri, atunci cum se poate cere performanta de la ei?! Cum sa excelezi in ceva care e o sursa de stres mai mult decat una de satisfactie?!..Omogenitatea echipei este vitala pentru un joc kt mai bun..dar nu s poate kajtiga dekt ku pretul ekilibrului..un ekilibru intre toate componentele acestui minunat joc care se cheama "Fotbal": intre jucatori si conducere si antrenor si suporteri si ziaristi si manageri samd... Pana nu va achizitiona cineva de la Becali pachetul majoritar de actiuni al Clubului Steaua, nu cred ca vom avea parte de satisfactii maxime. Si atunci de ce depunem acest efort zi de zi, in a ne interesa de soarta echipei, in a o sustine pe stadion si nu numai, in a o apara de toate neadevarurile graite si de toti bulgarii de noroi aruncati asupra ei (uneori chiar de noi...suporterii prea infocati.. :|)..PENTRU CA IUBIM Steaua !

Mai presus de orice, oricand, oriunde, vor fi Stelistii!!!

axl2328.07.2007 14:47

O, Katoo, o sa te ia forever de urechi de n-o sa stii ce-i cu tine.

Lucas28.07.2007 14:48
:)) cine stie ce facea jj cu oile in adolescenta :wub:

Nu e greu deloc de dedus. Cine stie cate scrisori n-o fi scris fecaliotul care incepeau cu formula "Draga Penthouse...". Din fericire, revista cu pricina nu promoveaza iubirile zootehnice.

Lucas28.07.2007 14:52
http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emotico...steagsimplu.gif

[/color]

First of all, nici yo, ca multi altii, nu imi pun mari sperante in capacitatile lui Hagi de a egala abilitatile de coach-ing ku cele de jucator odata "curtat" de Real si Barcelona...Dar cine mai jtie?..Observ o skimbare in bn a acestuia..de la temperamentalul antrenor de anul trekut..la cel d anul acesta..mult mai klm..mai prudent in declaratii si poate mai matur..Poate ku okazia aceasta, s va vedea o maturizare mult ajteptata si la Steaua. "Nu credeam s-ajung/ A crede vreodata/ Ca Becali va-nceta/ S-o mai fak lata"...Deci el este iremediabil si inegalabil..un exponent al unei specii pe care insusi Darwin a incerkt sa o askunda si elimina incet..pentru a nu speria umanitatea..Ar trebui ca mutatiile de care sufera, ascunse in profunzimea scoartei sale cerebrale, sa duca la inevitabilul proces de selectie naturala si la excluderea sa din societate, dar..existand konventia sociala a "banilor", exista si oameni care il apreciaza si il instiga si il amabaleaza...pana o sa explodeze ca un pepsi agitat..De abia in acel moment, soarta Stelei nu va mai fi un simplu joc d ruleta ruseask, la care se poate kajtiga sau pierde mood-ul patronului..starea lui d spirit nu va mai face diferenta si gazetarii de skandal vor inceta sa-si mai kajtige painea ku el..:|..Iar antrenorul, antrenorul nu va pati kum a patit Razvan Lucescu de la Rapid, sau kiar Olaroiu al nostru..nu va mai exista presiunea sticlei de pepsi..si omul va putea sa fak ceea ce a promis: "sa munceask trup si suflet pentru echipa!"..Daca s-a ajuns anul trekut ca echipa sa joace pentru Olaroiu..sa dea jucatorii deklaratii dupa meci..ca au dat totul pentru Oli si nu pentru ei insisi sau pentru Steaua sau pentru suporteri...atunci kum s poate cere performanta de la ei?! Kum sa excelezi in ceva care e o sursa de stres mai mult dekt una d satisfactie?!..Omogenitatea ekipei este vitala pentru un joc kt mai bun..dar nu s poate kajtiga dekt ku pretul ekilibrului..un ekilibru intre toate komponentele acestui minunat joc care s keama "Fotbal": intre jukatori si konducere si antrenor si suporteri si ziarijti si manageri samd...Pana nu va achizitiona cnv de la Becali pachetul majoritar de actiuni al Clubului Steaua, nu cred ca vom avea parte de satsfactii maxime..si atunci de ce depunem acest efort zi de zi, in a n interesa de soarta ekipei, in a o sustine p stadion si nu numai, in a o apara de toate neadevarurile graite si d toti bulgarii d noroi arunkti asupra ei(uneori kiar d noi...suporterii prea infokti.. :|)..PENTRU CA IUBIM Steaua !

Mai presus de orice, oricand, oriunde, vor fi Stelijtii!!! http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emoticons/default/steagsimplu.gif

"Stelijti"?! De cand a mai aparut si moda asta? Nu va mai place litera "ª"? E jale cu aceasta (de)generatie Pokemon!

onlySteaua28.07.2007 15:00

@katoo

Poti fi putin mai explicit?

Ceva-i putred aici... Am i wrong?

jcd28.07.2007 15:40
http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emotico...steagsimplu.gif

[/color]

First of all, nici yo, ca multi altii, nu imi pun mari sperante in capacitatile lui Hagi de a egala abilitatile de coach-ing ku cele de jucator odata "curtat" de Real si Barcelona...Dar cine mai jtie?..Observ o skimbare in bn a acestuia..de la temperamentalul antrenor de anul trekut..la cel d anul acesta..mult mai klm..mai prudent in declaratii si poate mai matur..Poate ku okazia aceasta, s va vedea o maturizare mult ajteptata si la Steaua. "Nu credeam s-ajung/ A crede vreodata/ Ca Becali va-nceta/ S-o mai fak lata"...Deci el este iremediabil si inegalabil..un exponent al unei specii pe care insusi Darwin a incerkt sa o askunda si elimina incet..pentru a nu speria umanitatea..Ar trebui ca mutatiile de care sufera, ascunse in profunzimea scoartei sale cerebrale, sa duca la inevitabilul proces de selectie naturala si la excluderea sa din societate, dar..existand konventia sociala a "banilor", exista si oameni care il apreciaza si il instiga si il amabaleaza...pana o sa explodeze ca un pepsi agitat..De abia in acel moment, soarta Stelei nu va mai fi un simplu joc d ruleta ruseask, la care se poate kajtiga sau pierde mood-ul patronului..starea lui d spirit nu va mai face diferenta si gazetarii de skandal vor inceta sa-si mai kajtige painea ku el..:|..Iar antrenorul, antrenorul nu va pati kum a patit Razvan Lucescu de la Rapid, sau kiar Olaroiu al nostru..nu va mai exista presiunea sticlei de pepsi..si omul va putea sa fak ceea ce a promis: "sa munceask trup si suflet pentru echipa!"..Daca s-a ajuns anul trekut ca echipa sa joace pentru Olaroiu..sa dea jucatorii deklaratii dupa meci..ca au dat totul pentru Oli si nu pentru ei insisi sau pentru Steaua sau pentru suporteri...atunci kum s poate cere performanta de la ei?! Kum sa excelezi in ceva care e o sursa de stres mai mult dekt una d satisfactie?!..Omogenitatea ekipei este vitala pentru un joc kt mai bun..dar nu s poate kajtiga dekt ku pretul ekilibrului..un ekilibru intre toate komponentele acestui minunat joc care s keama "Fotbal": intre jukatori si konducere si antrenor si suporteri si ziarijti si manageri samd...Pana nu va achizitiona cnv de la Becali pachetul majoritar de actiuni al Clubului Steaua, nu cred ca vom avea parte de satsfactii maxime..si atunci de ce depunem acest efort zi de zi, in a n interesa de soarta ekipei, in a o sustine p stadion si nu numai, in a o apara de toate neadevarurile graite si d toti bulgarii d noroi arunkti asupra ei(uneori kiar d noi...suporterii prea infokti.. :|)..PENTRU CA IUBIM Steaua !

Mai presus de orice, oricand, oriunde, vor fi Stelijtii!!! http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emoticons/default/steagsimplu.gif

Pur si simplu incredibil. Nu stiu cum poti scrie in halul asta. Jenant...

Wally28.07.2007 15:55

Nu inteleg nimic. Poate nu mai stiu eu sa citesc...

katoo28.07.2007 16:14

Wait..did i miss something too?!..is this about what we say..or about how we type it?..nobody questioned wht i've just said, but everybody mocked me for how i did it..THIS(..writing in english, to be more explicit)..show my intention not to be read by everyone, furtermore..to select the readers who might tryto swallow what i've just said...thank you for understanding 4 those who do..and try harder next time for those who don't..the bottom line here is that we all love Steaua (from my point of view..this is an undoutebly statement)..so why fight about who loves it with a "j" or with a "s"?...

SSK28.07.2007 16:20

Vad ca pe la Vaslui se-nvata o engleza mai buna decat romana.

mache29.07.2007 21:14

offtopic - propun warn/ban/orice pedeapsa pentru cei care nu respecta limba romana si care se cred la scoala cu telefonul in mana trimitand sms-uri fufelor din banca alaturata

ontopic - astept urmatoarele 10 etape cu interes... abia dupa o serie de meciuri importante o sa putem spune daca ce se face acum la Steaua e ok sau nu ...

joe2130.07.2007 06:36
Wait..did i miss something too?!..is this about what we say..or about how we type it?..nobody questioned wht i've just said, but everybody mocked me for how i did it..THIS(..writing in english, to be more explicit)..show my intention not to be read by everyone, furtermore..to select the readers who might tryto swallow what i've just said...thank you for understanding 4 those who do..and try harder next time for those who don't..the bottom line here is that we all love Steaua (from my point of view..this is an undoutebly statement)..so why fight about who loves it with a "j" or with a "s"?...

My friend first of all, they're right if you write here on this site try to write for everybody, I mean not all the people could understand your messenger type handwriting. Second, don't imagine that you're the best, there are a lot of persons here knowing more than one foreign languages…

Seulement pour toi, essai d'ignorer le salopard de Becali on aime Steaua, même si son patron il est un inculte et un ignorant. On a rien a faire avec lui nous on aime Steaua depuis toujours...

Regards/A bientôt

SSK30.07.2007 10:34

Ok, apreciez ca avem useri atat de poligloti, dar la limbile 3 si 4 mutati discutia pe privat. Discutia a devenit prea offtopic.

«12»