Nervii lui Gigi Becali au ținut mai puțin de un sfert de orã asearã. A fost suficient ca nemțenii sã marcheze din penalty și el a pãrãsit stadionul.
"Eu nu stau sã vãd Steaua condusã acasã de Ceahãul! Am dat milioane pe jucãtori! Sînt supãrat și știu foarte bine și pe cine!", a izbucnit Becali, cu trimitere la Hagi. "Sã întoarcã rezultatul, sã întoarcã ce vor ei, cã nu mã intereseazã!", a rãspuns patronul cînd cineva i-a strigat în parcarea arenei cã "echipele mari pot sã revinã de la 0-1". Becali s-a urcat în mașinã chiar cînd Dicã egala, tot din penalty.
Surse autorizate susțin cã patronul s-a enervat cînd a vãzut primul "11" ales de Hagi, în care nu se regãseau Golanski, Bãdoi sau Zapata, transferați pe bani grei în Ghencea.
Dupã meci a venit și replica antrenorului: "Patronul știe cel mai bine de ce a plecat. Eu sînt concentrat sã fac echipa. Mi-e greu sã vã spun eu ce crede el. Mi-am propus sã rãmîn în rolul meu, dar se creeazã o presiune care nu e bunã. Sînt de o lunã la echipã, vreau sã fiu lãsat sã muncesc și abia dupã sã fiu judecat. Am avut de gestionat pregãtirea echipei, transferurile și acum am în fațã alte trei sãptãmîni de foc".