FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi: "Lãsați-mã sã muncesc" (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro27.07.2007 22:51

Nervii lui Gigi Becali au ținut mai puțin de un sfert de orã asearã. A fost suficient ca nemțenii sã marcheze din penalty și el a pãrãsit stadionul.

"Eu nu stau sã vãd Steaua condusã acasã de Ceahãul! Am dat milioane pe jucãtori! Sînt supãrat și știu foarte bine și pe cine!", a izbucnit Becali, cu trimitere la Hagi. "Sã întoarcã rezultatul, sã întoarcã ce vor ei, cã nu mã intereseazã!", a rãspuns patronul cînd cineva i-a strigat în parcarea arenei cã "echipele mari pot sã revinã de la 0-1". Becali s-a urcat în mașinã chiar cînd Dicã egala, tot din penalty.

Surse autorizate susțin cã patronul s-a enervat cînd a vãzut primul "11" ales de Hagi, în care nu se regãseau Golanski, Bãdoi sau Zapata, transferați pe bani grei în Ghencea.

Dupã meci a venit și replica antrenorului: "Patronul știe cel mai bine de ce a plecat. Eu sînt concentrat sã fac echipa. Mi-e greu sã vã spun eu ce crede el. Mi-am propus sã rãmîn în rolul meu, dar se creeazã o presiune care nu e bunã. Sînt de o lunã la echipã, vreau sã fiu lãsat sã muncesc și abia dupã sã fiu judecat. Am avut de gestionat pregãtirea echipei, transferurile și acum am în fațã alte trei sãptãmîni de foc".

CSA27.07.2007 22:56

Hagi nu e un mare antrenor, dar impune respect oricui, daca nici fata de el $##$ %$$! de Becali nu are respect inseamna ca nu are respect pentru nimeni si nimic, nici pe ma-sa nu cred ca o respecta. Si pe asta cateva procente dintre romani l-ar vota presedinte, http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=7816

vanfootball27.07.2007 23:09

Anturajul e de vina.:)

A stat prea mult pe langa Copos, l-a invatat "comunistul" cum pune el presiune la Rapid si ies "rezultatele". Daca se procedeaza asa, sper sa vad si degetul lui Hagi indreptat spre loja "principelui" - una din fanteziile mele.

grizzly27.07.2007 23:09

Gica, nu pune capul jos. ai ceva milioane de oameni care cred in tine.

@ van : iti impartasesc fantezia

danimarcu27.07.2007 23:10

Chiar daca are o problema de exprimare,Gica Hagi spune totul din suflet,si asta apreciez mult la el.Sunt mandru de raspunsul sau referitor la plecarea lui Jiji, asa trebuie sa vorbeasca un antrenor cu caracter.Scarba de Jiji nu o sa stie niciodata sa aprecieze oamenii cu caracter puternic.pentru el doar sclavii sunt buni...de-aia il apreciaza asa de mult pe Argaseala!

LARI28.07.2007 00:35

Cine si cand spunea urmatoarele: "Mi-e mai teama pentru Hagi decat pentru Steaua!"?

Cum poate un astfel de "om" sa se considere credincios?! Cum poate un asa "om" sa creada ca se pricepe la fotbal?! Daca Spitalul 9 sau macar orice scoala generala nu se sesizeaza din oficiu, e clar ca Romania e o tara bolnava!

Desi nu ma pot declara incantat de ceea ce am vazut in meciul cu Ceahlaul, cred ca e evident faptul ca echipa a progresat vizibil in ceea ce priveste viteza de circulatie a mingii, atitudinea si, cel mai important, jocul colectiv.

Ma gandeam in timpul meciului cat de util ar fi putut fi Gurita. Cred ca ex-constanteanul ar fi fost mai precis la finalizare decat Neaga. "25"-ul nostru cred ca nu s-a readaptat, nu stiu ce-i cu el...

AmuntBoy28.07.2007 01:11

Gunoiul a vrut sa-i faca primul 11 si Hagi nu s-a supus

asta a fost ,

sper sa stie pe cine sa fluiere baietii de la T1 si T2 cand nu merge treaba

Tupac Amaru28.07.2007 04:04

Echipa a jucat, dupa parerea mea, mai mult prost decat bine. Hai, sa nu zic prost (pentru ca macar a vrut, a incercat), ci neconvingator.

A avut si destule ocazii, pe care mai ales Neaga le-a ratat cu seninatate.

In legatura cu situatia de la penalty-ul nostru: un arbitru care nu vede ca ala nu e fault nu are ce cauta in aceasta profesie. Cu atat mai grav daca presupusul fault e mutat in careu.

Oricum, pentru a incepe bine sezonul, aveam neaparata nevoie de victorie.

Dar sa incheiem optimist: toata suflarea stelista trebuie sa fie langa echipa si langa antrenor.

Avem nevoie de moral bun, in primul rand.

Vor veni si satisfactiile, sa fim siguri de asta.

Nu il inteleg pe Becali. Cea mai plauzibila explicatie mi se pare si mie cea care tine de faptul ca Hagi nu i-a respectat ordinele. Daca e asa, aflati ca Gica Hagi va fi un mare antrenor!

Inchei cu firescul: FORZA Steaua!

eddie the 'ead28.07.2007 05:06

Becali si-a zis probabil ca da o lovitura cind il aduce pe Hagi. "Gata, de-acu' ma iubeste si supoooorterii si pot sa-i zic io lu' Giguta pe cine sa bage in tereeeeen, ca doar e nashu, ce dracu', ba..."

Ei bine, se pare ca Hagi vrea sa-si faca treaba, nu sa fie sluga, ca altii. Si, indiferent de ce parere avem, unii sau altii, despre cit de bun antrenor e, faptul ca nu se lasa influentat de patron trebuie apreciat. E adevarat, Giga poate trata cu Becali de la un nivel la care nu s-ar afla nici un alt antrenor, date fiind relatia dintre ei, plus statutul lui Hagi in fotbalul romanesc, totusi...

L-am vazut spunind ieri, la conferinta de presa: "Eu sunt mai mic si trebuie sa tac din gura." Nimeni nu e mai "mic" decit Becali, cu atit mai putin Hagi.

Acum cred eu ca e momentul ca suporterii sa fie uniti, indiferent de locul unde stau pe stadion. Ciobanul isi da singur cu tesla-n c..., poate e convins pina la urma sa plece de tot. Ma indoiesc, desigur, daca e sa fiu realist, dar macar sa vada ca se bucura degeaba cind erau fluierati acei citiva indivizi de la meciul cu Charleroi.

JDERUL28.07.2007 06:17

Respect Hagi !

Inca o dadata,Regele a dovedit ca bunul simtz si caracterul sunt doua calitatzi cu care te nasti si care sunt influientzate decisiv in educatzia primita inperioada celor,,sapte ani de acasa".

Ori atunci cand ai in gene toata nesimtzirea posibila si mai si,,beneficiezi"de o educatzie tip ,,sapte ani de stana",nu te mai salveaza nimeni si nimic.

In multe din articolele precedente atrageam atentzia asupra pericolului pe care-l reprezinta acest bufon schizofrenic atat pentru Steaua cat si pentru intreaga Romanie.El rede ca avand bani se ppoate razbuna acum pentru toate frustrarile din trecut si si-a facut un obicei din a calca valorile in picioare.Sunt multe de spus despre acest individ,psihologii ar scrie tratate intregi pe seama comportamentului sau.

Impotriva lui,Hagi are nevoie de sustzinerea noastra.Haidetzi sa-l sustzinem si sa avem incredere in el ! Hagi nu va trada niciodata Steaua si pe suporterii ei,nu va trada fotbalul,nu va trada competitzia !

Hagi este un mare caracter,iar noi trebuie sa-i dovedim ca suntem pe masura !

Pentru gloria Stelei niciun sacrificiu nu este prea mare !

fcr196928.07.2007 06:18

eu sunt f multumit de Hagi si sper sa aiba rabdare si tact sa-si continuie linistit munca inceputa cu echipa si sa nu se uite in gura rahatului de Becali.Personal am vazut multe schimbari fata de Era Olaroiu :

1.pasele din prima si jocul colectiv

2.au cam disparut pasele fundasilor direct pe varfuri cum era la Olaroiu

3.au aparut suturile de la distanta

4se vad ceva scheme de la antrenamente

5.se promoveaza tineri cu mai mult curaj

Una peste alta in numai o luna de cand este antrenor si-a pus mult amprenta pe jocul Stelei si intr-un mod cum ne place noua stelistilor : viteza,joc colectiv,scheme,suturi de la distanta,pase din prima,etc.Cu timpul se va inchega echipa si vor aparea si rezultatele mari.

Am mare incredere in capacitatile lui Hagi si ii doresc mult noroc,ca un antrenor nu ajunge mare fara noroc.BAFTA Hagi !!! TE IUBIM, HAI Steaua,HAI CAMPIONII !!!

Joint28.07.2007 07:57
Nu il inteleg pe Becali. Cea mai plauzibila explicatie mi se pare si mie cea care tine de faptul ca Hagi nu i-a respectat ordinele. Daca e asa, aflati ca Gica Hagi va fi un mare antrenor!

...si tu chiar crezi ca personajul asta poate fi inteles? sau ca macar el se intelege pe el insusi? crede ca asa cum se comporta in adolescenta cu mioarele, asa trebuie sa se comporte si cu oamenii. Sper ca Hagi puterea sa il ignore si sa isi vada de treaba...si daca mai are si rezultate, atunci chiar ca se poate pisa cu bolta pe cretin.

aym28.07.2007 08:25

urmaresc forum de 2 3 ani deja, insa nu am scris nimic. simt totusi nevoia sa scriu si eu ceva, pentru ca vad ca multi nu au incredere in Hagi ca si antrenor.

Sincer, si eu am fost putin reticent la inceput. Acum incep sa vad ca se schimba lucrurile in bine, si am incredere in el. Are totusi nevoie de putina rabdare. E rusinos ce a facut si declarat Becali la meci. Rusinos...

Forza Steaua! Forza Hagi!

LeoKinG28.07.2007 08:46
crede ca asa cum se comporta in adolescenta cu mioarele, asa trebuie sa se comporte si cu oamenii.

:)) cine stie ce facea jj cu oile in adolescenta :wub:

SSK28.07.2007 09:01

Eu zic ca pe Hagi doar rezultatele il pot tine la Steaua, mai ales ca el nici nu reactioneaza foarte bine cand e pus sub presiune constant.

Pe de alta parte, Becali cred ca habar n-are in ce se baga daca-l trateaza astfel pe Hagi!

Wally28.07.2007 09:23

Foarte bine face Gica daca nu il asculta pe berbec si face echipa exact cum crede el ca e cel mai bine...daca va avea liniste va avea si rezultate, sunt sigur de asta!

mi e jena28.07.2007 09:49

Foarte bine face Gica daca nu il asculta pe berbec si face echipa exact cum crede el ca e cel mai bine...daca va avea liniste va avea si rezultate, sunt sigur de asta!

nush de rezultate, dar respect va avea sigur...fata de pupincuristu de Olaroiu

steag2

vali_gherman28.07.2007 10:03

Excelent joc dupa parerea mea.Se vede diferenta la capitolul ofensiv de cand a venit Hagi.Remarcati clari:Dica ,Croitoru, Nicolita, Nesu(care a avut cateva incursiuni excelente pe partea stanga).Din pacate am vazut cateva ratari ale lui Neaga care m-au facut sa ma prind de cap.Sper sa i-si revina.Se vede deocamdata lipsa de omogenitate in relatiile de joc dar sunt sigur ca in 2- 3 etape vom rupe tot.Apropo STIE CINEVA CINE DIFUZEAZA Steaua CU ZAGLEBLIJE MARTI???????

greenyes28.07.2007 10:08
Respect Hagi !

Inca o dadata,Regele a dovedit ca bunul simtz si caracterul sunt doua calitatzi cu care te nasti si care sunt influientzate decisiv in educatzia primita inperioada celor,,sapte ani de acasa".

Ori atunci cand ai in gene toata nesimtzirea posibila si mai si,,beneficiezi"de o educatzie tip ,,sapte ani de stana",nu te mai salveaza nimeni si nimic.

In multe din articolele precedente atrageam atentzia asupra pericolului pe care-l reprezinta acest bufon schizofrenic atat pentru Steaua cat si pentru intreaga Romanie.El rede ca avand bani se ppoate razbuna acum pentru toate frustrarile din trecut si si-a facut un obicei din a calca valorile in picioare.Sunt multe de spus despre acest individ,psihologii ar scrie tratate intregi pe seama comportamentului sau.

Impotriva lui,Hagi are nevoie de sustzinerea noastra.Haidetzi sa-l sustzinem si sa avem incredere in el ! Hagi nu va trada niciodata Steaua si pe suporterii ei,nu va trada fotbalul,nu va trada competitzia !

Hagi este un mare caracter,iar noi trebuie sa-i dovedim ca suntem pe masura !

Pentru gloria Stelei niciun sacrificiu nu este prea mare !

Toti are trebui sa avem atitudinea asta!!!! Vad ca unii zic ca meciul a fost asa si asa. Da, nu a fost stralucit dar stau si ma intreb daca chair se termina 5-1 sau 5 -0, daca o dadea Neaga la faza aia nu mai aparea penaltiul, care ar fi fost comentariile????

Frati mai tineri stelisti daca nu ati prins era de glorie a Stelei cand Dinamo isi lua 5-0 de la noi si i bateam pe unde i prindeam, era Lacatus, iar Steaua facea spectacol peste tot, juca fotbal adevarat in adevaratul spirit stelist care a consacrat echipa cea mai iubita din Romania, ar trebui sa va gaditi ca Hagi incearca sa readuca acel joc care a facut ca astazi echipa noastra sa aiba cei mai multi suporteri din tara. Daca nu stii despre ce vorbesc incercati sa vedeti meciurile cu PSG, cu Aston Vila, cu Fcbrugges, cu Dinamo, sa intelegeti ce inseamna cu adevarat Steaua, nu ce ati prins voi, era olita, Piturca si mai ales era fanfaronului.

Sper sa au putere Gica asupra fanfaronului, sa i deschizi ochii macar in al 12 lea ceas, sau macar sa ai putere sa treci peste prostia din el.

Forza Steaua!!!!!

greenyes28.07.2007 10:23

Rezultatele ar trebui sa l tina in fata fanfaronului, rezultatele ar trebui sa conteze mai putin in fata noastra atata timp cat Steaua o sa joace asa cum trebuie sa joace echipa asta, adica exact cum vrea Gica Hagi. Iar cum calitatea jocului si rezultatele sunt direct proportionale cu mici exceptii, nu are cum sa lipseasca rezultatele nu are cum.

Toti stelistii ar trebui sa inteleaga ca Steaua de cand exista nu a jucat la rezultatm decat in era recenta sub conducerea .....in rest noi am fost tot timpul altceva.Multi ar trebui sa stie ca daca Steaua ar fi jucat pe vremea lui Laca, Dobos, Panduru, Militaru, Matei, Gherasim, Bogdan Bucur, Ad. Ilie, Galca, Rosu, etc, perioada nostra de glorie, cand am jucat trei ani consecutivi in Liga Campionilor, cum s a jucat in era olieana si pitista echipa ar fi fost fluierata la fiecare meci, Off unde este spiritul Stelei!!!???????

Ar trebui sa vedem ca Gica asta incearca sa readuca stralucirea in joc, placerea de a juca, sa reinvie spiritul de mult adormit!!!! Dar din pacate cred ca sunt multi care nu au prins adevarata echipa a Stelei si nu pot intelege ce inseamna SPIRITUL ROS ALBASTRU!

greenyes28.07.2007 10:27
Rezultatele ar trebui sa l tina in fata fanfaronului, rezultatele ar trebui sa conteze mai putin in fata noastra atata timp cat Steaua o sa joace asa cum trebuie sa joace echipa asta, adica exact cum vrea Gica Hagi. Iar cum calitatea jocului si rezultatele sunt direct proportionale cu mici exceptii, nu are cum sa lipseasca rezultatele nu are cum.

Toti stelistii ar trebui sa inteleaga ca Steaua de cand exista nu a jucat la rezultatm decat in era recenta sub conducerea .....in rest noi am fost tot timpul altceva.Multi ar trebui sa stie ca daca Steaua ar fi jucat pe vremea lui Laca, Dobos, Panduru, Militaru, Matei, Gherasim, Bogdan Bucur, Ad. Ilie, Galca, Rosu, etc, perioada nostra de glorie, cand am jucat trei ani consecutivi in Liga Campionilor, cum s a jucat in era olieana si pitista echipa ar fi fost fluierata la fiecare meci, Off unde este spiritul Stelei!!!???????

Ar trebui sa vedem ca Gica asta incearca sa readuca stralucirea in joc, placerea de a juca, sa reinvie spiritul de mult adormit!!!! Dar din pacate cred ca sunt multi care nu au prins adevarata echipa a Stelei si nu pot intelege ce inseamna SPIRITUL ROS ALBASTRU!

O mica greseala "Gica asta", cred ca incepusem alta ideea si am continuat cu alta :(

sarbatoare28.07.2007 10:30

Trimite-ti ciobanul la oi !!

SSK28.07.2007 10:38
Apropo STIE CINEVA CINE DIFUZEAZA Steaua CU ZAGLEBLIJE MARTI???????

PrimaTV.

fcr196928.07.2007 10:44

"Surse autorizate susțin cã patronul s-a enervat cînd a vãzut primul "11" ales de Hagi, în care nu se regãseau Golanski, Bãdoi sau Zapata, transferați pe bani grei în Ghencea. "

CE ZIARISTI DE KAKAT !!! ZAPATA nici nu are cartea verde venita,golanski e in urma cu pregatirea fizica ...deci MANANCA KAKAT "sursele alea autorizate" :P:P:P numai ca sa arunce in Hagi...javrele !!!

vasilestelistul28.07.2007 10:48

beeeeeeeeee beeeeeeeeeeeee ciobane nu u esti antrenor ca Hagi asa ca nu tot comenta,asa multi bani ai dat pe badoi sau zapata ca sa joace titulari?

«12»