Cred ca totusi este nedrept fata de Gurita...
forzza Steaua
Cred ca totusi este nedrept fata de Gurita...
forzza Steaua
Daca tot il da la gloria macar sa il lase de tot. Va strica si aceasta echipa atunci cand il va lua inapoi. Gloria buzau mai are cativa jucatori batrani pe care se bazeaza, precum Romica Bunica, Ion Viorel.
vreau si eu sa stiu ce atacanti are Steaua...
Destul de putini:Neaga, Badea(accidentat), Iacob, Zaharia, Dica(oarecum)
ne batem joc de guritza ca toate ca nu avea fatza de Steaua nu trebuia sa il imprumute sau mai bine sa nu il fi cumparata de la Farul asa era cel mai bine
Treaba naspa a fost cand a zis Hagi ieri ca nu pleaca ca tocmai l-au luat in vara asta ![]()
Oricum Gica nu este vinovat , Gurita a fost adus inainte de a venii el, de catre cioban ....
Nu este corect ce i se intampla lui Gurita. El a venit cu sufletul la Steaua, si in turneele de pregatire a fost cel mai muncitor si este rasplatit in felul asta. De ce l-ai mai cumparat in primul rand???Rusine ciobane. Mai bine il lasai sa joace la Farul decat sa il duci la Buzau!
FORZA Steaua !!! steag2
ar trebui sa faceti un pool "credeti ca Steaua o sa treaca de grupele CL
De ce sã facem o piscinã?
Poate ai vrut sã zici POLL sau sondaj mai pe românește.
Bun, acum cã am lãmurit-o și pe asta... ne-am calificat deja în grupe și nu știu eu?
I-auzi la Becali, cum l-a convins el pe Gurita cu binisoru' sa se duca la Buzau: ii da 2 mii de euro pe gol inscris.
Si daca inscrie in poarta Stelei?
Îl împrumutã din iarnã la Steaua II
de ce ziceti numai pe final de meci? sunt de acord ca poate nu-l mai tineau picioarele 90 de minute.../ dar , avand in vedere ce ghinioane avem cu accidentarile, poate ca era de tinut...
oricum acest malefic personaj(de-a dreptul grotesc) ne-a aratat inca o data de ce e in stare...
pai cd. il aduci ''nea Gigi'' la 37 de ani?
Era bun Gurita de rezerva.
Cum zicea cineva mai sus,bine ca ramane in lot trompeta de Gigel Coman,iar Bostina joaca titular desi de fapt de vreun an jumate nu mai joaca nimic.
De ce sã facem o piscinã?Poate ai vrut sã zici POLL sau sondaj mai pe românește.
Bun, acum cã am lãmurit-o și pe asta... ne-am calificat deja în grupe și nu știu eu?
Srry greseala mea,in grupe mai avem sanse sa intram dar sa trecem de grupe...
I-auzi la Becali, cum l-a convins el pe Gurita cu binisoru' sa se duca la Buzau: ii da 2 mii de euro pe gol inscris.
Si daca inscrie in poarta Stelei?
Atunci ii ia totzi banii si-l catalogheaza drept tradator.
As vrea ca Gurita sa dea cat mai multe goluri...cate 2-3 pe meci daca se poate sa-i banii berbecului si sa-i dea peste nas...
mai bine il lasau sa isi faca treaba la Farul ca retrogradeaza