FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Gurita: "De azi sunt la Gloria Buzau" (Sport.ro)!

«12»
fcsteaua.ro26.07.2007 21:35

Adus in aceasta vara de la Farul, atacantul Mihai Gurita nu a apucat sa joace prea multe meciuri sub comanda "regelui" Hagi. Gurita nu a fost trecut pe lista UEFA pentru tururile preliminare si va fi imprumutat la Gloria Buzau.

"De vineri ma prezint la Gloria Buzau. N-a fost sa fie sa raman la Steaua, unde sunt atacanti multi, cumparati pe sume mari. Sase luni voi fi imprumutat la Buzau", a declarat Gurita pentru Mediafax.

SteauaToronto26.07.2007 21:38

O bataie de joc !

Acest jucator are o ambitie in el. Am fost prezent la meciul cu Charleroi. In ultimile 5 minute in care a jucat era cel mai ambitionat de pe teren.

Este cu 5 clase peste Iacob, un lenes. Neaga care rateaza din 5 metrii singur cu portarul.

Ciobane al catalea jucatori le strici rostul ?

Khalid26.07.2007 21:42

Transferul lui Zaharia la Steaua a fost principalul motiv al cedarii lui Gurita. Pacat, eu vedeam in el genul de jucator care intra in ultimele 20-30 minute pe teren si da gol :).

P.S: Bafta cu cateii in prima etapa.

ionutz8926.07.2007 21:52

Mare jigodie Becali ,nu merita saracu Gurita sa plece abia dupa ce a fost prezentat oficial :( o tampenie si o lipsa de respect .Sa le fie rusine pentru asta .Si-au batut joc de un om an primul rand si apoi de un fotbalist.

De ce mama naibi l-au mai adus ,pentru asta ?! Romania ,tara tuturor posibilitatilor :sad2: .

P.S Ca an cazul ciorilor ,Herea a fost prezentat oficial anainte de a semna vreun document ,ce situatie jenanta ,si aku cica e aproape de Ghencea..........

vanfootball26.07.2007 21:56

O alta victima a "principelui luminat". Nu-mi vine sa cred, nici macar o sansa nu i s-a dat.

MIREL6RADOI26.07.2007 21:59

Pai nu Gigi zicea ca ,conducatorii de club nu sunt proprietari de sclavi?!Si ca ar trebui tinut cont de dorinta jucatorului?!::)) Sunt sigur ca Gurita a insistat sa plece la buzau...

papillon26.07.2007 22:46

Eh, cine-i mai tare? Gigi sau Gica? Sper ca nu mai are nimeni iluzia antrenorului integru, care-i tine piept patronului. Vise...

danimarcu26.07.2007 22:50

@papillon -ma dezamagesti,cam repede ai scos-o pe aia cu "v-am spus eu?"!

Ce dracu,poate Jiji a vrut sa intareasca Gloria pentru prima etapa,cand e nevoie de el impotriva maidanezilor...

Raul198826.07.2007 22:53

bine ca l-am dat pe Gurita la Buzau si l-am tinut pe Coman in lot :angry:

papillon26.07.2007 23:03
@papillon -ma dezamagesti,cam repede ai scos-o pe aia cu "v-am spus eu?"!

Ce dracu,poate Jiji a vrut sa intareasca Gloria pentru prima etapa,cand e nevoie de el impotriva maidanezilor...

@danimarcu, ai dreptate :)

Ma enerveaza doar ca nici macar Gica nu poate sa-l stapaneasca pe asta...Gurita il vad ca pe un tip extrem de serios, care ne-ar fi fost de real folos pe finaluri de meci. Bataios, conditie fizica excelenta, dornic sa confirme...

Sa-l vedem pe Zaharia ce poate. Sau, cum zici tu, poate e o stratagema sa le-o traga la dinamovisti - uite, daca Gurita le-o baga in ate, nu mai zic nimic ;)

meo}{26.07.2007 23:32

ba Jiji asta a luato razna .de ce nu la tinut ma pe Gurita .pacat are viteza si stie sa joace fotbal.cred ca regreta enorm acum ca a plecat de la Farul.si Jiji spunea ca el e om serios.rusine nea Jiji.forza Steaua RESPECT pentru CEI CARE AU SANGELE ROS-ALBASTRU

grizzly27.07.2007 00:23

unu`, bre, unu` aveam si noi care e un model de pregatire si il dam. mi-a placut raspunsul lui Gurita, f diplomat. saracul de el, alta victima a ciobanoidului.

LARI27.07.2007 00:26

Ia sa vedem ce atacanti avem noi in lot: Badea (indisponibil vreo 2 luni), Iacob (indisponibil vreo luna), Neaga, Zaharia, Gurita si (sa zicem) Dica (desi eu il consider pe DiCanio mijlocas ofensiv, dar, in fine...)

Deci din patru atacanti, noi renuntam la unu', desi vine peste noi cel mai tare sezon din istoria Ligii I. Pe bune daca pot pricepe miscarea asta. Cu atat mai mult cu cat profesionalismul lui Gurita este admirabil...

Ori Hagi a baut gaz inainte de a lua aceasta decizie, ori Becali si-a impus punctul de vedere. Personal, inclin spre varianta a doua, mai ales ca am vazut ca Behehe-CaCa-Lee a declarat la inceputul saptamanii ca-l va da la Buzau.

Cu ce obraz i-o fi zis in fata Cretinu' lui Gurita chestia asta, nu stiu, ca doar datorita lui a venit atacantu' la noi... (e o intrebare retorica, stiu raspunsul...)

Tare mi-ar placea sa vad un film despre viata gigiotului peste vreo 40 de ani. Cred ca daca ar iesi bine, ar plange cu muci Kusturica de ciuda...

w3bmaster27.07.2007 02:34

Nu pot sa zic decat ca sncer nu avea de ce sa frece menta

Orcum are salariu platit de Steaua

Eu is fericit ca a ajuns La Bz poa raman si amaratii astia in Liga 1 vca doar e orasu meu natal :)

Si cu Coman stati asa ca zis Hagi ieri/azi ca inca nu e incheiata campania de transferari si poa mai vin dar pot si pleca

omul_negru198227.07.2007 02:40

singer , eu nu va inteleg . cand a venit Gurita , toti spuneati ca este batran ,ca nu are ce cauta la Steaua , ca este depasit , ca a inebunit Jiji. Acum toti sunteti de partea lui . nu inteleg . o singura greseala s-a produs intensferul lui Gurita : nu trebuia sa vina la Steaua . nu are ce cauta aici.

p.s. : nu uitati ca acest jucator a fost mai mult adus la Steaua de MM Stoica . el a plecat , pleaca si Gurita . oricum nu ar avea loc la Steaua .

Sylvyx27.07.2007 05:52

Sa-i fie rusine Stelei pentru ca face asa ceva dar sunt sigur ca singura persoana din cauza careia s-a intamplat asta nu e nimeni alta decat Gigi BECALLI.Sa-i fie rusine ca e un porc si se joaca cu jucatorii.Pai ala era jucator de imprumutat?Saracul....bine ca a plecat de la Farul sa joace la buzau o echipa infinit mai slab cotata.El vroia la Steaua,juca calumea sarguinicios isi dadea silinta se zbatea punea osul fcea totul cum trebuie+ca a marcat in amicale cu ried primul gol si cu aek gol in minutul 90 ca daca nu era el ne luam bataie intr-un meci dominat si regele era la a treia infrangere...dca nu era Mihai Gurita.

Sa-i fie rusine lui Gigi ca e clar mana lui oier jegos si cretin ce e!

undeshila27.07.2007 06:32

deja nu mai inteleg nimic ....

gsp scrie ca ramane , sport.ro ca pleaca , jucatorul ba e citat ca de azi pleaca la buzau , ba ca decat sa se duca la buzau mai bine revine la faru ... e un du-te vino asa cum a fost toata vara peste transferurile Stelei

sincer , mi-as dori ca Gurita sa ramana la Steaua , chiar daca nu prinde primul 11 , este un jucator VITAL pentru finaluri de meci , are o determinare , o pofta de joc si o ambitie cu mult peste aproape toti jucatorii de la Steaua chiar daca are 34 de ani !

MoWeed27.07.2007 06:35

Rusine!!!!Si dupa aia ne miram ca nu vor jucatorii buni la Steaua:(

LeoKinG27.07.2007 06:47

Intradevar jj si-a mai batut joc de un jucator nu trebuia sa il cumpere ca sa il imprumute la Gloria dar totusi ma gandesc ca Gurita este un jucator destul de batran si ca nu ar fi facut fata pe 3 fronturi(campionat,cupa,Champions League) parerea mea e ca la imprumutat astea 6 luni si in iarna il aduce inapoi pentru a juca in Cupa UEFA(sa fim seriosi nu trecem noi de grupele Champions League,ar trebui sa faceti un pool "credeti ca Steaua o sa treaca de grupele CL) si in plus avem destui atacanti!

Dulah27.07.2007 07:34
Rusine!!!!Si dupa aia ne miram ca nu vor jucatorii buni la Steaua:(

Cam asa e . Am vazut ce reclama ne face acum Thereau

vanfootball27.07.2007 07:44
Cam asa e . Am vazut ce reclama ne face acum Thereau

Ce reclama?

andyro27.07.2007 08:30
Ce reclama?

Cred ca incearca sa spuna ca Thereau e vinovat ca nu a venit Camus la Steaua.

:))))))))))))))))))))

vanfootball27.07.2007 08:45
Cred ca incearca sa spuna ca Thereau e vinovat ca nu a venit Camus la Steaua.

:))))))))))))))))))))

Ma gandeam eu, voiam sa vad daca are dovezi.

Anul trecut, cand Thereau s-a rugat de el sa vina, a spus ca nici nu vrea sa discute. Acum, a zis ca ar exista o mica posibilitate sa vina. E o imbunatatire, totusi.:))

axl2327.07.2007 08:53
Sase luni voi fi imprumutat la Buzau

Pai dupa 6 luni iese la pensie!

Serios acum, cred ca asta a fost si planul initial. Desi a aratat determinare, talent si disponibilitate la efort in amicale, parerea mea e ca Gurita nu e de Steaua, sau, fie, ar fi o rezerva bunicica.

steaua_gloria27.07.2007 09:34

Ii urasc pe aceia care si-a batut joc de acest jucator model.

«12»