Herea e in Ghencea!!!
............
Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la Sport.ro, cã mijlocașul Ovidiu Herea de la FC Național, pentru achiziționarea cãruia gruparea din Bulevardul Ghencea se luptã cu Rapid, a semnat un contract pe patru ani cu gruparea din Bulevardul Ghencea.
"Herea are la ora asta și un contract semnat cu Steaua. Herea a semnat miercuri searã pe patru ani", a spus oficialul FC Steaua.
Becali a prezentat cronologia cazului Herea. "Am negociat cu Herea acum douã luni, am oferit 1,7 milioane, Iacov a refuzat. Am vãzut apoi cã Herea se transferã la Rapid. Nicio problemã. Apoi, a venit impresarul lui la mine și m-a întrebat dacã îl mai vreau, cã jucãtorul nu a semnat cu Rapid, nu s-au înțeles la bani. Jucãtorii nu sunt sclavi, iar patronii nu sunt stãpâni pe oaneni, jucãtorul se duce unde vrea", a spus el.
Becali a menționat cã l-a sunat acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, sã-i spunã cã jucãtorul e al sãu. "Sunt la mare, Argãsealã, Adi Ilie, pot lua hotãrâri, i-am spus, nu mã bag. Recunosc cã trebuia sã-i spun sã accepte concurența, nu mai merge sã vorbești cu primul secretar, sã pui pile. Mi-a fost jenã sã-i spun, cã eram la el în hotel. S-a comportat extraordinar, a mai rãmas o zi acolo ca sã mã aștepte pe mine. Mi-a fost jenã sã mai stau în hotelul lui, am luat familia și am plecat, nu mai puteam sta în hotelul lui. Nu vãd însã unde sunt vinovat în cazul Herea", a comentat Becali.
Gigi Becali spune cã dacã Rapid ar câștiga lupta pentru Herea, nu ar fi nicio problemã din partea sa. "Existã comisii specializate. Dacã Herea va ajunge la Rapid, foarte bine, Herea nu e Dumnezeu. Sã vedem legile ce spun. Vreau sã rãmân prieten cu Copos. Herea a spus cã nu merge la Rapid și cã vrea la Steaua. Nu puteam eu sã ghicesc cã nu e în ultimele șase luni. Mã bat pânã la captã pentru el, dar n-o sã-mi dau viața pentru Herea. Copos e bãiat bun, dar tot comunist rãmâne. Rada a jurat credințã Rapidului și e la Steaua. Dãnciulescu era mare stelist și acum e la Dinamo", a comentat el.
Finanțatorul stelist a afirmat cã dacã va alege sã meargã la Rapid, nu va folosi împotriva lui Herea contractul semnat cu Steaua. "Nu pot ține un om, dacã nu vrea, sã fie sãnãtos. Dacã George Copos era bãiat deștept, n-ajungea Rada la Steaua", a spus Becali. El a explicat motivul pentru care n-au mai ajuns la Steaua jucãtorii strãini anunțați: "N-au mai vrut sã vinã".
Becali a menționat cã este foarte mulțumit de lot, dupã ce a achiziționat 11 jucãtori în aceastã varã.
Gigi Becali a avut o disputã verbalã în contradictoriu cu secretarul general al FC Rapid, Nicolae Manea, dupã ce acesta i-a spus cã va avea probleme cu suporterii steliști la meciuri. "Fã dumneata ce vrei la tine acasã, însã nu-mi spune mie ce sã fac", a spus Becali. "Nu te mai bãga la noi, suntem o echipã muncitoreascã, amãrâtã. Nu era cazul sã vã bãgați pe Herea", a replicat Manea. "Nu mai concurați cu mine atunci, jucați cu muncitorii. Luați jucãtori de la fabricã, nu din Liga I", a izbucnit Gigi Becali.
........
I-auzi-l pe Manea: "Suntem o echipa muncitoreasca"... Incredbil, bai, in lume traiesc unii...
Rapidistii vad ca merg pe acelasi filon de gandire: daca un jucator prefera Steaua sau Dinamo inseamna furt. Ei nu se gandesc ca formatia lor "de top" nu are cum sa ofere ceva mai bun.
Ce le mai place unora sa-si planga de mila... dar, deh... e mai comod sa zbieri "Hotzii!" decat "Suntem proshti, bah, suntem proshti!"...
Ce m-am saturat...