FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Maine semnam actele" (sport.ro)!

«12»
fcsteaua.ro26.07.2007 09:14

Adi Ilie anunta: Herea este al Stelei. In aceasta seara, Steaua si Herea au batut palma, iar Iacov s-a declarat multumit de oferta "ros-albastrilor", 1.7 milioane de euro si-l lasa pe jucator in Ghencea.

"Ne-am inteles si cu Herea si cu Iacov. Daca domnul Iacov este un om de cuvant, cum cred ca este, maine vom semna actele. Despre sume nu este momentul sa vorbim acum", a spus Adi Ilie pentru Fanatik.

Herea ar putea castiga in Ghencea cat goalgeterul Stelei din ultimii ani si al doilea jucator din UEFA Champions League in sezonul trecut, Dica. El ia la Steaua 200.000 de euro pe sezon.

"Ne-am inteles cu Steaua. Ne-au oferit un salariu de patru ori mai mare ca Rapid. Maine vom merge si la domnul Iacov sa ne intelegem si cu dansul. Suma de transfer este cea mai mare din istoria Ligii I. Este peste oferta intiala de 1,7 milioane de euro. Va pot confirma ca Herea va avea un salariu pe care il merita un tanar talentat ca el, cam ca cel al lui Dica", a spus Ana Maria Prodan pentru sursa citata.

Copos a gasit si solutia de rezerva: Varga sau Tibi Balan sunt asteptati in Giulesti in cazul in care afacerea Herea pica.

vanfootball26.07.2007 09:20

"Daca domnul Iacov este un om de cuvant, cum cred ca este, maine vom semna actele."

:)))) Exact declaratia data de Nae Manea, cuvant cu cuvant. Deja intervine o problema: pentru unul dintre cluburi (Steaua sau Rapid), Iacov nu va mai fi un om de cuvant, de astazi.

Asadar, alte promisiuni, alte transferuri "sigure"...

andrelinho26.07.2007 09:43

Steaua o sa-l ia sigur pe Herea iar rapidul se va duce la ciorogarla,se pe ei ca au echipa pe cand sunt doar niste milogi HUO Rapid si Forza Steaua

fular-campionii steagsimplu steagcruce2

Editat de moderatori!

White_R26.07.2007 10:15

Iacov e rapidist a sugerat-o ...daca e dupa el clar nu vine la Steaua. Totusi la cele '50' kg ale lui Herea nu il regret daca nu ajunge la Steaua pentru ca nu imi imaginez cum ar rupe portiile prin UCL oricat de bine ar juca in Liga lu mitica

vanfootball26.07.2007 10:21
Iacov e rapidist a sugerat-o ...daca e dupa el clar nu vine la Steaua. Totusi la cele '50' kg ale lui Herea nu il regret daca nu ajunge la Steaua pentru ca nu imi imaginez cum ar rupe portiile prin UCL oricat de bine ar juca in Liga lu mitica

Herea are 70 kg, la 1,80. Si, apropos, are un sut foarte bun (nu inteleg de ce iti dai cu parerea daca nu l-ai vazut jucand).

audiopixel26.07.2007 10:26
Va pot confirma ca Herea va avea un salariu pe care il merita un tanar talentat ca el, cam ca cel al lui Dica",[/b] a spus Ana Maria Prodan pentru sursa citata.

Daca e adevarata povestea cu salariul,mi se pare o mare tampenie.Cum poate un tanar ca Herea(oricat de talentat ar fi) sa castige in acest moment cat Dica?

White_R26.07.2007 10:26
Herea are 70 kg, la 1,80. Si, apropos, are un sut foarte bun (nu inteleg de ce iti dai cu parerea daca nu l-ai vazut jucand).

ok asa sa fie ... 50 era in ghilimele, oricum pana la proba contrarie tot slabut il vad

Raul198826.07.2007 10:27

sper sa nu apare probleme si sa il transferam astazi

dar dupa cum am auzit ca Bergodi vrea sa renunte la Rapid daca nu vine Herea eu cred ca va fi o bataie mare :biggrin:

steagsahmic

White_R26.07.2007 10:32
Daca e adevarata povestea cu salariul,mi se pare o mare tampenie.Cum poate un tanar ca Herea(oricat de talentat ar fi) sa castige in acest moment cat Dica?

Mie mi s-ar parea normal ca salariul sa fie direct proportional cu forma de moment .Asa cred ca ar fi rational si intr-un astfel de context ar fi explicabil ca un tanar sa aiba salar cat un veteran . Din pacate contextul global e ca salariul e direct proportional cu imaginea jucatorului . Cand sunt tineri si buni au salar mic pentru ca n-au imagine iar cand sunt batrani si varza traiesc din gloria de altadata si au salar mult mai mare decat meritele . Nu vreau sa intelegi ca zic ca Dica e batran si varza dar intr-un sistem diferit de cel actual, mai rational, se poate si e ceva firesc ca un tanar sa aiba salar cat un batran ,poate si mai mare .Acuma nu stiu daca Herea chiar merita salariul ..

SSK26.07.2007 10:55

Daca ne bazam pe cuvantul lui Iacov, atunci in mod cert nimic nu e sigur. Iacov e un jeg.

Si mie mi se pare cam mare salariul lui Herea. Totusi, sa iei cat Dica in conditiile in care esti doar un pusti venit de la FC National...

In fine, sa vedem ce iese. Daca-l luam pe Herea eu zic ca am incheiat-o cu transferurile. Ramane sa gasim un prim 11. Adica Hagi.

LeoKinG26.07.2007 11:04

Pana la urma chiar conteza ce salariu o sa aiba Herea la Steaua?Nu conteaza,macar sa aiba el 200 de mii de $ si sa dovedeasca ca e mai bun ca Dica si ca merita mai mult...desi nu cred asta!

audiopixel26.07.2007 11:06
Mie mi s-ar parea normal ca salariul sa fie direct proportional cu forma de moment .Asa cred ca ar fi rational si intr-un astfel de context ar fi explicabil ca un tanar sa aiba salar cat un veteran .

Pai forma de moment eu o vad cam asa:

-Dica-inclus in primii 11 jucatori din UCL

-Herea-proaspat retrogradat

Nu vreau sa mai insist pe teme salariale.Ma intereseaza mai mult daca se materializeaza transferul si apoi sa-l vedem pe Herea la joc.

stefanVl26.07.2007 11:34
Pai forma de moment eu o vad cam asa:

-Dica-inclus in primii 11 jucatori din UCL

-Herea-proaspat retrogradat

Nu vreau sa mai insist pe teme salariale.Ma intereseaza mai mult daca se materializeaza transferul si apoi sa-l vedem pe Herea la joc.

Ce-ti place sa-l perii pe Dica.. Apropo nu stiu daca exista vreun jucator sa castige de unul singur toate meciurile si sa nu retrogradeze... si nu stiu vreun jucator sa intre intr-o categorie de super jucatori fara ajutorul coechipierilor asa ca nu-l mai peria pe Dica ....

audiopixel26.07.2007 12:04
si nu stiu vreun jucator sa intre intr-o categorie de super jucatori fara ajutorul coechipierilor asa ca nu-l mai peria pe Dica ....

Omule nu cred ca am periat pe nimeni,pur si simplu asta cred eu ca e diferenta in acest moment dintre Dica si Herea.Deja sunt off topic dar returul trecut cred ca ne-am lamurit ce inseamna Dica pentru Steaua.

lucvald-190226.07.2007 12:52

Ca are sau nu 50 de Kg...ca e sau nu de 5 stele..sau daca o sa castige cat Dica....latura asta nu ma intereseaza....ca e proaspatura de retrogradare ;)

Vreau sa-i vad ca alearga si ca se zbat....sau ca macar se straduiesc....m-am sictirit de mercenari!

AxelIce26.07.2007 12:57
Omule nu cred ca am periat pe nimeni,pur si simplu asta cred eu ca e diferenta in acest moment dintre Dica si Herea.Deja sunt off topic dar returul trecut cred ca ne-am lamurit ce inseamna Dica pentru Steaua.

Dica a fost ajutat si de echipa ma refer de Radoi de Paraschiv , da intradevar cat a lipsit s-a vazut cat a contat ... dar daca nu avea jucatori buni in spate precum Radoi si Paraschiv io nu cred ca era acelasi jucator ;)

Heart_For_Steaua26.07.2007 13:38

Sper sa il luam si pe Herea pentru ca ar putea fi un jucator foarte bun pentru Steaua . Oricum nu mi se pare ca ar merita 1.5 mil de euro . O fi el bun dar nici de 1.5 mil de euro.

Parerea mea ca daca nu il luam nu are nimic , dar ar fi foarte bine sa ajunga in Ghencea pentru a avea un lot cat mai valoros si cat mai numeros, pentru ca ne asteapta un sezon dificil in care trebuie sa luptam (ca in fiecare sezon) pe toate cele trei fronturi : UCL ; Campionat; Cupa.

LARI26.07.2007 15:32

Herea e in Ghencea!!!

............

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la Sport.ro, cã mijlocașul Ovidiu Herea de la FC Național, pentru achiziționarea cãruia gruparea din Bulevardul Ghencea se luptã cu Rapid, a semnat un contract pe patru ani cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

"Herea are la ora asta și un contract semnat cu Steaua. Herea a semnat miercuri searã pe patru ani", a spus oficialul FC Steaua.

Becali a prezentat cronologia cazului Herea. "Am negociat cu Herea acum douã luni, am oferit 1,7 milioane, Iacov a refuzat. Am vãzut apoi cã Herea se transferã la Rapid. Nicio problemã. Apoi, a venit impresarul lui la mine și m-a întrebat dacã îl mai vreau, cã jucãtorul nu a semnat cu Rapid, nu s-au înțeles la bani. Jucãtorii nu sunt sclavi, iar patronii nu sunt stãpâni pe oaneni, jucãtorul se duce unde vrea", a spus el.

Becali a menționat cã l-a sunat acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, sã-i spunã cã jucãtorul e al sãu. "Sunt la mare, Argãsealã, Adi Ilie, pot lua hotãrâri, i-am spus, nu mã bag. Recunosc cã trebuia sã-i spun sã accepte concurența, nu mai merge sã vorbești cu primul secretar, sã pui pile. Mi-a fost jenã sã-i spun, cã eram la el în hotel. S-a comportat extraordinar, a mai rãmas o zi acolo ca sã mã aștepte pe mine. Mi-a fost jenã sã mai stau în hotelul lui, am luat familia și am plecat, nu mai puteam sta în hotelul lui. Nu vãd însã unde sunt vinovat în cazul Herea", a comentat Becali.

Gigi Becali spune cã dacã Rapid ar câștiga lupta pentru Herea, nu ar fi nicio problemã din partea sa. "Existã comisii specializate. Dacã Herea va ajunge la Rapid, foarte bine, Herea nu e Dumnezeu. Sã vedem legile ce spun. Vreau sã rãmân prieten cu Copos. Herea a spus cã nu merge la Rapid și cã vrea la Steaua. Nu puteam eu sã ghicesc cã nu e în ultimele șase luni. Mã bat pânã la captã pentru el, dar n-o sã-mi dau viața pentru Herea. Copos e bãiat bun, dar tot comunist rãmâne. Rada a jurat credințã Rapidului și e la Steaua. Dãnciulescu era mare stelist și acum e la Dinamo", a comentat el.

Finanțatorul stelist a afirmat cã dacã va alege sã meargã la Rapid, nu va folosi împotriva lui Herea contractul semnat cu Steaua. "Nu pot ține un om, dacã nu vrea, sã fie sãnãtos. Dacã George Copos era bãiat deștept, n-ajungea Rada la Steaua", a spus Becali. El a explicat motivul pentru care n-au mai ajuns la Steaua jucãtorii strãini anunțați: "N-au mai vrut sã vinã".

Becali a menționat cã este foarte mulțumit de lot, dupã ce a achiziționat 11 jucãtori în aceastã varã.

Gigi Becali a avut o disputã verbalã în contradictoriu cu secretarul general al FC Rapid, Nicolae Manea, dupã ce acesta i-a spus cã va avea probleme cu suporterii steliști la meciuri. "Fã dumneata ce vrei la tine acasã, însã nu-mi spune mie ce sã fac", a spus Becali. "Nu te mai bãga la noi, suntem o echipã muncitoreascã, amãrâtã. Nu era cazul sã vã bãgați pe Herea", a replicat Manea. "Nu mai concurați cu mine atunci, jucați cu muncitorii. Luați jucãtori de la fabricã, nu din Liga I", a izbucnit Gigi Becali.

........

I-auzi-l pe Manea: "Suntem o echipa muncitoreasca"... Incredbil, bai, in lume traiesc unii...

Rapidistii vad ca merg pe acelasi filon de gandire: daca un jucator prefera Steaua sau Dinamo inseamna furt. Ei nu se gandesc ca formatia lor "de top" nu are cum sa ofere ceva mai bun.

Ce le mai place unora sa-si planga de mila... dar, deh... e mai comod sa zbieri "Hotzii!" decat "Suntem proshti, bah, suntem proshti!"...

Ce m-am saturat...

Lucas26.07.2007 17:15

Nu vine!

Sa se duca la Rapid! L-am vazut dand un interviu si parea ca nici nu stie ce-i cu el. Ba ca s-ar duce la Rapid, ba ca vrea la Steaua. Nu pot sa cred ca in alegerea dintre Steaua si rapid poate sa existe vreun echivoc.

Pacat pentru ca-l consider un fotbalist foarte bun.

fly26.07.2007 17:23

voi chiar credeti ca o sa il luam pe Herea? eu nui cred ca o sa putem

Tupac Amaru26.07.2007 17:26

Un jucator bun, fara indoiala, dar mult supraestimat...

AU26.07.2007 17:40
voi chiar credeti ca o sa il luam pe Herea? eu nui cred ca o sa putem

eu nu vreau sa-l luam ! Herea e tipul de jucator umflat cu interes. moare tot ca speranta.( vezi plesan, Gigel bucur, Mazilu, dinitza, Balan etc)

Dulah26.07.2007 18:25

Ce fac rapidisti cand castiga cate o cupa?

O duc la fier vechi .

Sylvyx26.07.2007 19:44

CHiar acum la ora 10:40 la sport.ro in direct Constantin Iacov spune ca Herea u va ajunge la Steaua ca vrea sa-i retraga licenta impresarului c-o fi c-o pati Herea nu are ce cauta la Steaua si chiar acum a intrat in direct prin telefon si se contreaza cu Iacov zicand ca Herea nu0i sclav(si are dreptate)

vanfootball26.07.2007 19:54
CHiar acum la ora 10:40 la sport.ro in direct Constantin Iacov spune ca Herea u va ajunge la Steaua ca vrea sa-i retraga licenta impresarului c-o fi c-o pati Herea nu are ce cauta la Steaua si chiar acum a intrat in direct prin telefon si se contreaza cu Iacov zicand ca Herea nu0i sclav(si are dreptate)

Si in cele din urma a zis ca se duce maine la palat sa negocieze. Iacov si onoarea...:)) Glumet baiat, Costica asta.

«12»