@van: fiecare din noi are dreptatea lui.
A zis Pulido ca e dispus sa renunte la impresar? Atunci:
1. A spus e diferit de a facut
2. E dispus e diferit de vreau
3. A renunta la impresar nu e doar o chestiune de minute sau ore. Pulido are un contract cu acei impresari. Ar fi urmat un proces, dovezi, de ce nu mai doreste impresarii ... chestiile astea nu se intampla peste noapte. (nu-mi da te rog exemplu' cazu' Mutu sau alte cazuri din Romania - in Romania legea si contractele sunt ceva ce in general NU SE RESPECTA si nimeni nu face nimic pentru a indrepta asta)
Adi Ilie a declarat ca s-a facut o singura oferta lui Dady, prin fax si restu' au fost speculatiile presei. A negat ca a fost in Portugalia. Pe cine crezi, GSP sau Adrian Ilie? Mi se pare ca incepem sa cadem prea mult in plasa mass-media asta plictisita de la noi.
Poate a gresit si Adi Ilie, dar nu atat de mult incat sa-i pui campania de achizitii in carca. Nici nu incepuse munca la Steaua, de 2 zile, cand mizeria de Jiji declara prin presa ca Adi Ilie e un impresar de doi lei si ca verii lui iubiti sunt cei mai tari si mai mari impresari din Romania. Adica mizeriile alelalte doua, care ne-au facut de ras pe la Real si Barcelona si care au stat in genunchi la Moratti. Asta intelege clanul Becali prin afaceri. Asa cum a inteles si Jiji sa strige Augh! si sa poarte fularul lui Dinamo, pentru locul 2.
Si mai cred ca dezamagirea unora provine din speranta pe care au avut-o ca, cuplul Hagi + Adrian Ilie va scoate mai mult (sau mai bun) de la Jiji decat au facut-o cuplurile MM + fosti antrenori.
Cred ca s-a spus deja aici: daca esti curat si te bagi in cocina langa porci, te murdaresti si tu. Se vor murdari si Hagi si Adrian Ilie. Sau vor pleca de la Steaua asa cum a plecat Lacatus, cu prima ocazie. In nici un caz nu il vor putea spala si curata pe Jiji Becali.
Mic P.S.: rog o anumita categorie de useri sa se hotarasca, ori il hulesc pe Becali ca a purtat fularul lui Dinamo, ori nu mai fac calcule pentru grupele CL anul asta. Becali a declarat ca e dispus sa strige Augh! ca Dinamo sa bata pe CFR si sa vada Steaua pe locul 2. Cine nu e de acord cu asta si nu a fost de acord cu asta, sa considere ca jucam in Cupa UEFA.