FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Temeri

«12»
Piperus Petru26.07.2007 12:24

@van: fiecare din noi are dreptatea lui.

A zis Pulido ca e dispus sa renunte la impresar? Atunci:

1. A spus e diferit de a facut

2. E dispus e diferit de vreau

3. A renunta la impresar nu e doar o chestiune de minute sau ore. Pulido are un contract cu acei impresari. Ar fi urmat un proces, dovezi, de ce nu mai doreste impresarii ... chestiile astea nu se intampla peste noapte. (nu-mi da te rog exemplu' cazu' Mutu sau alte cazuri din Romania - in Romania legea si contractele sunt ceva ce in general NU SE RESPECTA si nimeni nu face nimic pentru a indrepta asta)

Adi Ilie a declarat ca s-a facut o singura oferta lui Dady, prin fax si restu' au fost speculatiile presei. A negat ca a fost in Portugalia. Pe cine crezi, GSP sau Adrian Ilie? Mi se pare ca incepem sa cadem prea mult in plasa mass-media asta plictisita de la noi.

Poate a gresit si Adi Ilie, dar nu atat de mult incat sa-i pui campania de achizitii in carca. Nici nu incepuse munca la Steaua, de 2 zile, cand mizeria de Jiji declara prin presa ca Adi Ilie e un impresar de doi lei si ca verii lui iubiti sunt cei mai tari si mai mari impresari din Romania. Adica mizeriile alelalte doua, care ne-au facut de ras pe la Real si Barcelona si care au stat in genunchi la Moratti. Asta intelege clanul Becali prin afaceri. Asa cum a inteles si Jiji sa strige Augh! si sa poarte fularul lui Dinamo, pentru locul 2.

Si mai cred ca dezamagirea unora provine din speranta pe care au avut-o ca, cuplul Hagi + Adrian Ilie va scoate mai mult (sau mai bun) de la Jiji decat au facut-o cuplurile MM + fosti antrenori.

Cred ca s-a spus deja aici: daca esti curat si te bagi in cocina langa porci, te murdaresti si tu. Se vor murdari si Hagi si Adrian Ilie. Sau vor pleca de la Steaua asa cum a plecat Lacatus, cu prima ocazie. In nici un caz nu il vor putea spala si curata pe Jiji Becali.

Mic P.S.: rog o anumita categorie de useri sa se hotarasca, ori il hulesc pe Becali ca a purtat fularul lui Dinamo, ori nu mai fac calcule pentru grupele CL anul asta. Becali a declarat ca e dispus sa strige Augh! ca Dinamo sa bata pe CFR si sa vada Steaua pe locul 2. Cine nu e de acord cu asta si nu a fost de acord cu asta, sa considere ca jucam in Cupa UEFA.

ebonyc26.07.2007 12:42
Citesc de mult ce se scrie aici ... indraznesc si eu sa va pun o intrebare:

1. Zaharia si Rada au fost doriti de Hagi? Daca da, inseamna ca si el aduce petarde la Steaua, nu?

2. Daca Zaharia si Rada nu au fost doriti de Hagi si i-au fost bagati pe gat, iar el ii dorea pe Dady si Camus, atunci inseamna ca accepta ca Becali sa se bage peste el.

Multa lume spune despre fostii antrenori ai Stelei ba ca au adus jucatori fara valoare la Steaua si i-au stricat pe cei care mai stiau cate ceva ... sau ca au acceptat sa fie sclavii lui Gigi.

Hagi la ce categorie se va incadra? Am deja o vaga impresie ca si Adi Ilie si Hagi regreta alegerea facuta.

pai daca n-au putut fi adusi ce vroiai? sa nu mai aduca pe nimeni? bie si cu astia dcat deloc

Piperus Petru26.07.2007 12:55
pai daca n-au putut fi adusi ce vroiai? sa nu mai aduca pe nimeni? bie si cu astia dcat deloc

Altii sustin ca decat astia, mai bine demisia de onoare. Incercam sa vad cine in favoarea carei opinii este. Si unde bate majoritatea.

zipper26.07.2007 13:24

Am o mare temere: Partizan Belgrad a fost exclusa pentru. 1 an din competitiile europeene. PRESIMT CA ASTA VA FI SI SOARTA NOASTRA!!!

vanfootball26.07.2007 13:37

@Piperus Petru

Tot ce inteleg din argumentatiile tale e ca transferurile au fost ratate pentru ca Gigi a spus ca verii sunt mai buni impresari decat Adrian Ilie, iar Adi nu trebuie criticat pentru transferuri, deoarece stie sa cante la pian.

Momentan vorbim de Adrian Ilie, de promisiunile facute de el si reusitele lui. Despre hahalera de Gigi vorbim altadata.

Pe Herea l-am ratat, deoarece Adi a spus ca nu da mai mult de 1.200.000, pentru ca are alte variante mai bune. Care au fost variantele? Camus, Ivic, Armenteros? Nu a adus nimic, iar acum ne rugam de Iacov sa ni-l dea cu 2 milioane, ii dam lui 200.000 salariu, o punem pe Ana Maria impresara lui Dica si a lui Ochirosii, doar-doar sa vina la noi Herea.

De Pulido a spus la fel, ca are alte variante, acum a ajuns Rada (noroc cu Popescu, ca ramaneam cu Baciu titular).

Si apoi l-a adus pe Zaharia, ca ultima solutie, pentru ca toata campania noastra de achizitii s-a bazat pe Dady.

Noroc ca s-au facut niste achizitii inainte sa vina el (Neaga, Badoi, Emeghara, Bicfalvi), ca nu stiu cu cine jucam maine.

Hai sa o lasam balta cu discutiile despre Adrian Ilie, atata s-a putut, nu se mai poate face nimic. Sa urmarim meciul de maine, vedem cum merge echipa.

Hai Steaua!

Piperus Petru26.07.2007 14:25
Pe Herea l-am ratat, deoarece Adi a spus ca nu da mai mult de 1.200.000, pentru ca are alte variante mai bune.

Salut van, eu cred ca tu poti fi mai atent la unele chestii si nu esti superficial. Adi Ilie nu a spus NICIODATA treaba asta. A spus Gigi "nu-l mai iau pe Herea pentru ca mi-a spus Adi Ilie ..." ti se pare cunoscut cu "Nu-l mai iau pe Mazilu ca mi-a spus Oli si MM ca nu face mai multe de ..." !!!???

Ce naiba mai oameni buni, nu cer decat sa cascam bine ochii si sa nu aruncam cu namol intr-un om decent si de bun simt cum este Adi Ilie.

Chiar azi ati putut asculta la sport.ro pe Gigi Becali in persoana spunand de ce nu l-a luat pe Herea la vremea respectiva:

"Eu vreau sa spun toata istoria. Noi am avut o negociere acum 2 luni pentru 1,7 mil si atunci Iacov nu a vrut sa il dea. Cand am fost la hotelul lui Copos de la mare, am vazut ca se transfera Herea la Rapid, dar apoi a venit impresara jucatorului si mi-a spus ca nu a semnat nimic cu Radpid si m-a intrebat daca il mai vrem si am facut o noua oferta"

In nici un caz nu exista decat in capul lui Becali treaba cu Adi Ilie si cu 1.200.000 euro.

Si van, fi mai maleabil, mai respecta si alte pareri, la fel cum eu nu am dovezi ca Pulido nu a venit din cauza lui Gigi Becali, nici tu nu ai dovezi ca nu a venit din cauza lui Adi Ilie. Si atunci la ce bun sa preluam o declaratie de **** a lui Gigi Becali si sa dam in Adrian Ilie?

Seara la stirile sportive sunt unele stiri in care il vezi pe cel in cauza CUM SPUNE CU GURA LUI CEVA si sunt alte stiri in care iti apare un text conform caruia Adi Ilie ar fi declarat pentru Fanatik ca Pulido nu mai vine la Steaua din cauza X si Y. Cum de nu a fost nici o declaratie a lui Contra "dom'le, Adi Ilie m-a facut de ras, eu l-am recomandat pe Pulido la Steaua si ei m-au facut de ras", etc etc ... hai sa nu mai combinam minciunile hahalerei de Becali cu minciunile MASS-MEDIA si sa ajungem sa ne lovim simbolurile (precum Adi Ilie) pentru niste scenarii imaginare ...

Cateodata vad pe aici lucruri scrise pe aici de parca cel putin lumea a fost in avioane cu Adrian Ilie si au fost de fata cum a negociat el in Portugalia pentru Dady si asa mai departe ... astea sunt simple speculatii ale presei. Alea cu "din surse sigure" sau "surse din interiorul clubului" ...

Asa ca ok, hai sa o lasam balta si Forta Steaua.

P.S.: e pacat ca a ajuns Gigi Becali sa ne divizeze si in pro-Adi Ilie si contra-Adi Ilie. A reusit sa-si bata joc de tot ce inseamna Steaua. Lumea il huleste pe Boloni ca e ungur, pe Tudorel Stoica ca e betiv, pe Adi Ilie ca si-a batut joc de transferuri ... e rusinos ... dar asta e.

Azazello26.07.2007 14:39
Am o mare temere: Partizan Belgrad a fost exclusa pentru. 1 an din competitiile europeene. PRESIMT CA ASTA VA FI SI SOARTA NOASTRA!!!

Asta daca nu o sa se potoleasca nebunii si dezaxatii care cred ca ei apara culorile cu pumnul si au onoare cad îi dau la m...e unuia si altuia. De aceea eu sunt pentru legea lui Mitica. Oricat de dura este ea. Nu exista pret prea mare ca scapam de huligani cu exceptia suspendarii sau depunctarii.

Doamne fereste !

vanfootball26.07.2007 16:29
Salut van, eu cred ca tu poti fi mai atent la unele chestii si nu esti superficial. Adi Ilie nu a spus NICIODATA treaba asta. A spus Gigi "nu-l mai iau pe Herea pentru ca mi-a spus Adi Ilie ..." ti se pare cunoscut cu "Nu-l mai iau pe Mazilu ca mi-a spus Oli si MM ca nu face mai multe de ..." !!!???

Ce naiba mai oameni buni, nu cer decat sa cascam bine ochii si sa nu aruncam cu namol intr-un om decent si de bun simt cum este Adi Ilie.

Chiar azi ati putut asculta la sport.ro pe Gigi Becali in persoana spunand de ce nu l-a luat pe Herea la vremea respectiva:

"Eu vreau sa spun toata istoria. Noi am avut o negociere acum 2 luni pentru 1,7 mil si atunci Iacov nu a vrut sa il dea. Cand am fost la hotelul lui Copos de la mare, am vazut ca se transfera Herea la Rapid, dar apoi a venit impresara jucatorului si mi-a spus ca nu a semnat nimic cu Radpid si m-a intrebat daca il mai vrem si am facut o noua oferta"

In nici un caz nu exista decat in capul lui Becali treaba cu Adi Ilie si cu 1.200.000 euro.

Si van, fi mai maleabil, mai respecta si alte pareri, la fel cum eu nu am dovezi ca Pulido nu a venit din cauza lui Gigi Becali, nici tu nu ai dovezi ca nu a venit din cauza lui Adi Ilie. Si atunci la ce bun sa preluam o declaratie de **** a lui Gigi Becali si sa dam in Adrian Ilie?

Seara la stirile sportive sunt unele stiri in care il vezi pe cel in cauza CUM SPUNE CU GURA LUI CEVA si sunt alte stiri in care iti apare un text conform caruia Adi Ilie ar fi declarat pentru Fanatik ca Pulido nu mai vine la Steaua din cauza X si Y. Cum de nu a fost nici o declaratie a lui Contra "dom'le, Adi Ilie m-a facut de ras, eu l-am recomandat pe Pulido la Steaua si ei m-au facut de ras", etc etc ... hai sa nu mai combinam minciunile hahalerei de Becali cu minciunile MASS-MEDIA si sa ajungem sa ne lovim simbolurile (precum Adi Ilie) pentru niste scenarii imaginare ...

Cateodata vad pe aici lucruri scrise pe aici de parca cel putin lumea a fost in avioane cu Adrian Ilie si au fost de fata cum a negociat el in Portugalia pentru Dady si asa mai departe ... astea sunt simple speculatii ale presei. Alea cu "din surse sigure" sau "surse din interiorul clubului" ...

Asa ca ok, hai sa o lasam balta si Forta Steaua.

P.S.: e pacat ca a ajuns Gigi Becali sa ne divizeze si in pro-Adi Ilie si contra-Adi Ilie. A reusit sa-si bata joc de tot ce inseamna Steaua. Lumea il huleste pe Boloni ca e ungur, pe Tudorel Stoica ca e betiv, pe Adi Ilie ca si-a batut joc de transferuri ... e rusinos ... dar asta e.

Daca Gigi ii pune cuvinte in gura, atunci Adrian Ilie TREBUIE sa puna lucrurile la punct si sa ne spuna exact cum stau lucrurile.

Lasa-l naibii pe Gigi Becali, eu vorbesc de actiunile si declaratiile lui Adi Ilie. Ce o dam in balarii? Daca Becali isi bate joc de Ilie (ii pune in carca vorbe pe care nu le-a rostit, il trimite in Patagonia dupa jucatori si apoi il anunta ca nu-i mai da bani sa ia pe nimeni), acesta din urma trebuie sa dea publicitatii acest lucru sau sa demisioneze, nu sa se lase batjocorit de oier. De-asta i-am vrut pe Hagi si Ilie, pentru ca ei sunt niste stelisti adevarati, pentru ca au coloana vertebrala si pot intelege mentalitatea de aici. Ca altfel, sunt multi oameni mai bine pregatiti decat ei (fara sa-i jignesc in vreun fel).

Deci, inca o data. Atata timp cat Adi Ilie nu Neaga ce spune Gigi, inseamna ca e ceva adevar ( cu toate ca tu esti cel care insista cu declaratiile lui Becali, iar eu vorbesc de Adrian Ilie). Si ce ti-am scris cu "" sunt declaratii date a Adrian Ilie, nu inventii de presa, nu vorbe din gura lui Becali. Daca nu ai urmarit declaratiile lui Adi Ilie, lasa-ma in pace, nu are rost sa-mi spui ca nu a zis ce a zis.

Apoi, nu inteleg ce legatura au jignirile aiuristice ale unor dezaxati ("ungur imputit" etc.) cu o analiza a activitatii lui Adrian Ilie? E o tara libera, nu am jignit pe nimeni. Nu am voie sa-mi dau cu parerea despre Adrian Ilie, orice ar face? De unde pana unde conceptia asta? Asta e, l-am admirat ca jucator, il admir ca om, dar daca greseste am dreptul sa spun asta. Sau nu?! Daca Radoi face un meci prost, nu ne putem da cu parerea despre asta, pentru ca ar insemna ca suntem anti-Radoi? Ai o gandire depasita, vezi lumea numai in alb-negru, pro sau contra etc.

AU26.07.2007 16:36

am citit ce ai scris si pe celelalte topic-uri. te rog sa incetezi sa mai bagi fitile . lasa zvonistica asta. spune concret despre ce este vorba ,ce vor sa faca ? etc, asta daca e real. daca sunt vrajeli eu zic sa o lasi balta. de intoxicari gen beeecali m-am cam saturat.

Oradeanu26.07.2007 18:28

Spe r ca temerea ta sa nu devina realitate. Totusi fani sau ultrasi ar trebui sa incurajam echipa. Ce avem de impartit trebuie sa ramana la nivelul de relatie cu Jiji. Steaua nu ne merita daca din cauza noastra va mai avea terenuri suspendate (cu toate ca nu ma va deranja sa mai vad meciuri ale Stelei la Oradea - am glumit ) sau daca, mai rau, ajunge sa nu poata participa in cupele europene.

Trebuie totusi ca ultrasii sa se gandeasca de doua ori pana fac ceva ce ulterior regreta.

P.S. pentru. toti ultrasii: Nu cred ca cei care au huiduit atitudinea celor care injurau pe stadion la meciul cu Charleroi. Cel putin nu toti sunt oi. Parerea mea e ca sunt toti satui de scandalurile din tribuna. Tuturor ne e dor de atmosfera meciurilor din anii trecuti cand canta aproape tot stadionul. GANDIT FRATILOR, GANDITI!!!

forzateaua fularsteau2 steagsahmic fularsteaua2

il_scorpio26.07.2007 18:51
am citit ce ai scris si pe celelalte topic-uri. te rog sa incetezi sa mai bagi fitile . lasa zvonistica asta. spune concret despre ce este vorba ,ce vor sa faca ? etc, asta daca e real. daca sunt vrajeli eu zic sa o lasi balta. de intoxicari gen beeecali m-am cam saturat.

Duamne deja incep sa am emotiii.....dak i-au scos pe astya din UEFA inseamna ca au creat un precedent f periculos.....si ca nu se vor da inapoi sa suspende si alte echipe in caz de abateri grave.....ia sa mai demonstreze inca o data "adevaratyy" suporteri...cat de suporteri sunt....

MegaMan26.07.2007 19:55

Am si eu o intrbare:Fanii stelisti s-au impartit in ultrasi si huligani?Nu de alta dar nu cred ca e mai bine sa vedem stadionul gol la meciurile de acasa si sa nu mai fie admosfera frumoasa pe care ultrasii stelisti o stiu face cel mai bine.Nu imi pot da seama cum din cauza unui singur om multi stelisti uita de ce e mai important adica Steaua.

fularsteau2

Astristul26.07.2007 20:47

Ai o greseala .... se scrie "atmosfera".

Eu unul sunt optimist in ceea ce priveste noul sezon. Am incredere in Hagi si in munca depusa de jucatori. S-a vazut dorinta de victorie a jucatorilor si in amicalul cu Charleroi, si repriza a II-a mi-a dat multe sperante pentru campionatul ce va debuta maine!

FORZA Steaua !!! steag2

andyro26.07.2007 21:58
P.S. pentru. toti ultrasii: Nu cred ca cei care au huiduit atitudinea celor care injurau pe stadion la meciul cu Charleroi. Cel putin nu toti sunt oi. Parerea mea e ca sunt toti satui de scandalurile din tribuna. Tuturor ne e dor de atmosfera meciurilor din anii trecuti cand canta aproape tot stadionul. GANDIT FRATILOR, GANDITI!!!

Si credeti ca daca huiduiti pe SINGURII care fac atmosfera in Ghencea o sa reveniti la "atmosfera meciurilor de anii trecuti" ? Cand o sa intelegeti ca Gigi e vinovat pentru scandarile galeriei, si nu galeria ? (nu ma refer la dobitocul de pe teren, sau la alte "acte reprobabile", ci strict la scandari).

Ce s-a auzit dupa ce galeria a plecat ? Va spun eu - NIMIC, atunci cand aveati ocazia, scapati fiind de "huligani" si "batausi", sa faceti o "atmosfera ca in anii trecuti". Galeria asta e un fel de bun al tuturor si al nimanui - atunci cand canta si fac spectacol, sunt "galeria noastra, cea mai tare din tara!"; si cand protesteaza impotriva retardatului, sunt "huliganii" si "rusine sa va fie".

Vreti atmosfera ? Puneti mana (sau gura) toata tribuna 1 si strigati 90 de minute "Forta Steaua" cu aceeasi ardoare cu care stiti sa huiduiti.

DanStan27.07.2007 09:06

vanfootball, pe cuvant ca nu te inteleg. Il condamni pe Adi Ilie bazandu-te pe informatiile 'oferite' cu generozitate de presa romaneasca si de Jiji. Sustii ca Adi Ilie ar trebui sa dezminta zvonurile. Unde, in presa ? Iti dai seama ce scandal ar iesi ? Pai ar fi suficient ca Adi Ilie sa sugereze ca are un diferend cu Becali ca presa de kkt sa speculeze ca Adi Ilie e pe faras.

Ia incearca tu sa inchei o afacere dupa ce toata bransa a aflat ca patronu' vrea sa te zboare. Sau inchipuie-ti ca esti impresar si l-ai vazut la teveu pe Adi contrazicandu-l pe Jiji. Nu te-ai gandi sa-l eviti ? Ca poate Jiji refuza jucatorul pen' ca i se pare ca esti pe blat cu dusmanu' Adi Ilie. N-a urlat atat presa cum ca Jiji vrea sa scape de jucatorii adusi de MM ? Daca se va intampla acelasi lucru si cu jucatorii adusi de Adi Ilie ? Sau cu jucatorii pentru care a negociat Adi Ilie ?

Si cand ar interveni scandalul asta ? Exact acum, in perioada de transferuri. Transferurile Stelei ar fi blocate sau ingreunate pen' ca Jiji ar baga iar textul ala cum ca el se pricepe cel mai bine, ca va face, ca va drege. Ii place publicitatea, nu ? Avem nevoie de asa ceva ?

Nu stiu cat de bun manager e Adi Ilie. Poate nu e prea bun. Dar il apreciez pentru faptul ca se abtine. Un scadal ar fi ultimul lucru de care echipa ar avea nevoie acum. Iar un manager care pleaca sau declanseaza un scandal inainte de inceperea sezonului nu face doi bani. Si cel putin din acest punct de vedere Adi Ilie a demonstrat ca are stofa de manager.

SSK27.07.2007 12:23
Un scadal ar fi ultimul lucru de care echipa ar avea nevoie acum. Iar un manager care pleaca sau declanseaza un scandal inainte de inceperea sezonului nu face doi bani. Si cel putin din acest punct de vedere Adi Ilie a demonstrat ca are stofa de manager.

Perfect de acord. Sa asteptam sa vedem insa ce se intampla cu Herea si ce e de capul jucatorilor adusi in "era Ilie".

Kappon28.07.2007 12:59

Atitudinea galeriei este o problema serioasa. Cred si ami serioasa este problema echipei. Autorul scrie ca avem un "lot omogen". Asta-i chiar buna. Lot omogen, da, dar fara prea multe valori.

Ieriam vazut o echipa care se chinuie sa creieze actiuni de poarta, insa mai mult transpira. Golul egalizator a fost marcat de arbitru.

Mi-am adus aminte de Elton, pentru acest campionat era foarte bun. Nea Gigi ai dat cu mucii-n fasole, big time!

"Nu stiu ce vei face la Zaglebie Nea Gigi daca luam bataie. Vei lua avionul la pauza sau vei veni pe jos? Nu trebuie sa te superi. Esti principalul vinovat! Ai facut investitii de milioane si ai adus tirziu si cam putzin. Da-i banii inapoi celui care te-a mintit ca ai ochi la jucator"

«12»