FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Temeri

«12»
fcsteaua.ro26.07.2007 07:16

Pentru prima datã dupã mulți ani începutul sezonului mã gãsește pesimist. Mai degrabã ușor pesimist, ca sã fiu pe deplin sincer. Anul care stã sã înceapã (anul fotbalistic, evident) ascunde semnele unor posibile eșecuri de proporții la Steaua. O spun cu amãrãciune, cu amãrãciunea unui optimist prin natura sa, care a crezut în succesul Stelei în perioade mai "negre" de-atât.

Poate cã teama crește proporțional cu miza jocului. Gândul cã lui Hagi s-ar putea sã nu-i iasã pasența la Steaua mã doare cel mai tare. În fond, Zenga, Protasov, Olãroiu, chiar și Pițurcã au fost altceva. Nu mi-am pus serios problema unui eșec al lor la Steaua pentru cã nu eram prea afectat de viitorul lor ca antrenori. Hagi însã ... de Hagi mã leagã o copilãrie întreagã în care el a fost principalul motiv pentru care am început sã iubesc fotbalul. Iar acum simt bine (și probabil nu sunt singurul) cã Hagi joacã o carte mare de tot la Steaua, posibil ultima. Steaua poate fi marea lui șansã, dar poate fi și marele lui nenoroc.

ªi nu e vorba cã n-am încredere în Hagi ca antrenor, pentru cã am. Desigur, n-am date sã afirm cã este doxã de "carte", nu știu sã fi petrecut timp pe la Coverciano, dar cred sincer cã anii de muncã directã sub conducerea unor antrenori celebri și valoroși și-au lãsat amprenta asupra sa. Ceea ce mã neliniștește este temperamentul lui Gicã! El se înhamã la o muncã deloc ușoarã. Lotul este echilibrat valoric, însã este mult schimbat ! Au plecat 7 jucãtori, au venit 10 pânã acum. Relațiile de joc se sudeazã greu și n-o sã descopãr eu roata spunând cã 11 valori nu fac neapãrat o echipã. Îți trebuie pricepere, dar și mult tact sã faci mecanismul sã meargã.

Pe lângã tactul de a scoate dintr-un lot de 25 de jucãtori pe cei mai buni 11, la orice meci, trebuie sã ai tactul relațiilor cu publicul. ªi mã refera aici la media. În ciuda atenției cu care îl rãsfațã permanent (posibil din convingere, dar cert și din rațiuni de rating, Regele fãcând sã vibreze încã acea coardã sensibilã a microbistului autohton), șacalii din presã îl așteaptã la cotiturã. Nu te lãsa amãgit de vorbele lor dulci, Gicã ! Cu prima ocazie când vor putea sã scoatã un conflict între tine și "finanțator", îl vor scoate și cu forcepsul de-ar fi nevoie! Vor rãscoli frazele, îți vor rãstãlmãci cuvintele, vor da vorbelor sensul dorit de ei, orice ca sã "nascã" îndoiala. Între tine și el, între tine și noi, între jucãtori și tine. N-o fac pentru cã-s antisteliști, o fac pentru cã așa învațã "la școalã", sângele vinde cel mai bine! ªi sexul.

ªi nu știu dacã ești suficient de calm, de pregãtit, de hârșit ca sã treci cu un zâmbet peste neroziile lor. Pentru cã asta e calea, iar altfel nu se poate. Trebuie sã te pregãtești de ce e mai bine, dar sã te-aștepți la ce e mai rãu!

Al doilea motiv de îngrijorare este publicul de pe Ghencea. Este posibil ca anul acesta sã plãtim prețul derutei și al schimbãrilor din ultimii ani. Am ajuns la o situație de blocaj cvasitotal, cu o parte a publicului contestând conducerea, o alta contestându-i pe primii, în timp ce a treia parte e pasivã, dar gata sã conteste pe oricine. Ultrașii pãcãtuiesc prin prãpastia pe care o cultivã între ei și restul suporterilor steliști, apãrând niște "idealuri" ce par sã devinã din ce în ce mai mult doar ale lor. Suporterii obișnuiți în schimb, deși situați pe o poziție mai rezonabilã, sunt extrem de delãsãtori, dacã nu de-a dreptul pasivi. Se ridicã de pe scaune din ce în ce mai rar și preferã de 10 ori aplauzele la adresa adversarilor în dauna încurajãrii propriei echipe. ªi felul în care merg lucrurile nu mã face sã cred cã se va ajunge la o reconciliere între aceste douã grupuri. Iar o rupturã va lãsa rãni adânci, pe care nici "finanțatorul" și nici ,,legea lui Dragomir" nu le vor vindeca.

Dar cine știe? Poate cã, cu ajutorul celor care iubesc cu adevãrat aceastã echipã, vom rãzbi și anul acesta.

Ovidiu

P.S. Un gest de o decențã care trebuie însã aplaudatã al conducerii Stelei: marile glorii steliste vor putea asista gratuit la meciurile roș-albaștrilor din Templu! La cât mai multe astfel de inițiative!

axl2326.07.2007 07:36

Cu cat esti mai pesimist cu atat vei trece mai usor peste deziluzii. O atitudine oarecum incorecta fata de Hagi. Eu zic ca merita mai mult.

SuperSteaua26.07.2007 08:03

Nu ma ingrijorez asa de mult in privinta viitorului lui Hagi. Sper ca, atat cat e la Steaua, sa aiba rezultate.

Daca era vorba de Lãcãtuș, pentru care preferam sa-mi scriu mereu 7 pe tricou in copilarie, atunci era altceva. Acum ii tin pumnii pentru ce face la UTA.

iov26.07.2007 08:34

Sper ca nu este real ce a aparut azi in gsp legat de Hagi si jucatori si balivernele lu' Becali cum ca Hagi poate ramane presedinte "daca nu va mai fi antrenor"...-mutlumim Becali- sunteti prea multi retarzi care se uita mai mult la show-urile lu Gigi decat la meciurile e fotbal.

Piperus Petru26.07.2007 08:47

Citesc de mult ce se scrie aici ... indraznesc si eu sa va pun o intrebare:

1. Zaharia si Rada au fost doriti de Hagi? Daca da, inseamna ca si el aduce petarde la Steaua, nu?

2. Daca Zaharia si Rada nu au fost doriti de Hagi si i-au fost bagati pe gat, iar el ii dorea pe Dady si Camus, atunci inseamna ca accepta ca Becali sa se bage peste el.

Multa lume spune despre fostii antrenori ai Stelei ba ca au adus jucatori fara valoare la Steaua si i-au stricat pe cei care mai stiau cate ceva ... sau ca au acceptat sa fie sclavii lui Gigi.

Hagi la ce categorie se va incadra? Am deja o vaga impresie ca si Adi Ilie si Hagi regreta alegerea facuta.

White_R26.07.2007 08:48

Cu mai multi jucatori in lot Steaua va fi doar mai rezistenta nu mai valoroasa ca anul trecut

Piperus Petru26.07.2007 09:09
Cu mai multi jucatori in lot Steaua va fi doar mai rezistenta nu mai valoroasa ca anul trecut

Salut White_R.

Cred totusi cu Herea sau Bicfalvi in locul lui Lovin, cu Emeghara in locul lui Nesu, cu Golanski in locul lui Banel jucat ca fundas dreapta, cu Rada in locul lui Baciu (macar temporar) ... e si mai valoroasa.

Putem spune altfel: cele 11 transferuri facute in aceasta vara (sau cate vor fi in final) elimina problema marimii lotului, nu insa si pe cea a valorii sale. E mai bine decat in trecut, dar cred insa ce e insuficient pentru Europa.

Este insa un lot bun pentru Liga 1. Si deocamdata asta cred ca e prioritar pentru Gigi, din moment ce la capatul acestui sezon locul 1 merge direct in grupe.

Jety926.07.2007 09:12

Mi se pare mie s-au s-a facut o obisnuinta din a critica tot ce se face la Steaua si pe oricine de la Steaua. A trecut prea mult timp de cand n-am mai vazut o lauda la adresa echipei s-au macar o parere obiectiva. Toata lumea da in Becali in Hagi ca nu e antrenor bun si asta asa gratuit ca nici n-a apucat omu' sa arate ceva in unii jucatori mai vechi sau mai noi etc. Nu cred ca asta inseamna sa fii suporter. Mai uit la celelalte echipe si vad cum Dinamo a adus inca o echipa cu 1 mil de rapid nici nu mai vb ca aia deabia au ce sa puna pe banca de rezerve si imi dau seama ca totusi la Steaua s-au bagat ceva bani in transferuri si inca se mai vrea sa se bage si totusi in contiunare ne comportam de parca am avea ce-a mai slaba echipa cel mai prost antrenor si cel mai prost conducator. nu cred ca este atitudinea potrivita. cred ca ar trebui sa fim mai aproape de ei si sa-i sustinem asa cum fac suporterii adevarati!!!! Forza Steaua!!!

andyro26.07.2007 09:13

1. Zaharia si Rada au fost doriti de Hagi? Daca da, inseamna ca si el aduce petarde la Steaua, nu?

2. Daca Zaharia si Rada nu au fost doriti de Hagi si i-au fost bagati pe gat, iar el ii dorea pe Dady si Camus, atunci inseamna ca accepta ca Becali sa se bage peste el.

Multa lume spune despre fostii antrenori ai Stelei ba ca au adus jucatori fara valoare la Steaua si i-au stricat pe cei care mai stiau cate ceva ... sau ca au acceptat sa fie sclavii lui Gigi.

Hagi la ce categorie se va incadra? Am deja o vaga impresie ca si Adi Ilie si Hagi regreta alegerea facuta.

Incerc sa iti raspund eu - cred ca Hagi si-a dorit oameni pe niste posturi, nu neaparat Zaharia si Rada. Ar fi preferat sa fie vorba de niste jucatori mai buni, a avertizat ca mai are nevoie de jucatori si acum ceva timp. Va incerca probabil sa se descurce cu ei, eventual completati de achizitii in iarna in masura in care nu dau randament.

vanfootball26.07.2007 09:15

Hagi a dorit jucatori buni, Adi Ilie i-a adus jucatori mediocri. Ce treaba are Gigi in povestea asta?

PS: Zaharia mi-a placut, cand l-am vazut prima data la Gloria. Chiar ma gandeam ca ar fi bun pentru noi. Dar apoi am aflat ce varsta are...Are valoare, sa vedem daca se va vedea lipsa experientei la nivel inalt.

Azazello26.07.2007 09:16

Exact astfel de sentimente ma incearca si pe mine. Sper ca Hagi sa reuseasca...Sper sa-l sprijine si jucatorii si nu stiu care-i adevarul cu revolta lor ...poate ar trebui sa se mai tempereze si el...Primele doua meciuri vor fi oricum cruciale.

cristi_mold26.07.2007 09:34

Eu cred ca aceasta campanie de achizitii este destul de reusita. Ne-am completat flancul drept prin Golanski si Badoi. Flancul stang prin Emeghara. Mijlocul a fost consolidat prin aducerea lui Bicfalvi si Herea, poate si Ivici. Atacul a fost intarit prin aducerea lui Neaga si poate ca si Zaharia ca contribui la intarirea lui desi sunt sceptic in aceasta privinta. Aparare la randul ei a fost intarita prin aducerea lui Rada, dar si a unor tineri de perspectiva cum ar fi Ninu si Alexandru Iacob. E clar nu au fost aduse valorile Dady, Armenteros, Beluschi si alti dar au fost adusi jucatori de care aveam nevoie. Asa ca eu nu sunt scptic deloc in ceea ce priveste noul sezon, mai ales acuma ca am vazut jocul contracandidatelor noastre.

Iar daca noi suporterii vom fi alaturi de echipa atunci cu siguranta ca nu vom nicio problema in a castiga titlul si a intra in grupele CL

Piperus Petru26.07.2007 09:45
Hagi a dorit jucatori buni, Adi Ilie i-a adus jucatori mediocri. Ce treaba are Gigi in povestea asta?

Adi Ilie a negociat cu jucatorii. Daca fiul meu vrea o masina, iar sotia imi spune mie, eu ii cumpar neaparat Mercedes? Ma gandesc: are nevoie de masina sa ce? Sa se duca la scoala doar? Ia colea 3 milioane de lei si cumpara-i o bicicleta second hand, e de ajuns sa-si faca treaba cu ea.

Cam asa si cu Hagi -> Adi Ilie -> Becali. Hagi a comunicat pe ce posturi vrea jucatori si eventual, datorita relatiilor de prietenie pe care le are, a sugerat si anumite nume. Adi Ilie a adaugat si el anumite nume si apoi s-a dus la Gigi. Gigi a zis: Belluschi de 10 milioane de euro? Taie-l ... poate Zaharia, de 500.000, ar merge ...

bad_joke26.07.2007 09:58

PS: Zaharia mi-a placut, cand l-am vazut prima data la Gloria. Chiar ma gandeam ca ar fi bun pentru noi. Dar apoi am aflat ce varsta are...Are valoare, sa vedem daca se va vedea lipsa experientei la nivel inalt.

Rada nu e mediocru citeste si u articolul cu biografia lui Rada a jucat in meciuri cu miza in sezonu trecut de Cupa UEFA si acuam 2 sezoane a jucat cu echipe mari din Germania,singuru care mi se pare adus aiurea e Zaharia,si Adi Ilie e un mare mincinos ma plictisit deja cu transferuri fabuloase si nu-l aduce nici macar pe Camus vb unui suporter cine t vezi bey Camus ,plm nu joci nici la o echipa de se bate la titlu si faci un pas inapoi pana la urma Steaua e Steaua nimeni nu poate so ia la misto,nimeni,cine nu a auzit de Steaua in Europa inseamna ca nu stie fotbal,Steaua NU E O ECHIPA DE BUCATARI!

White_R26.07.2007 10:11
Salut White_R.

Cred totusi cu Herea sau Bicfalvi in locul lui Lovin, cu Emeghara in locul lui Nesu, cu Golanski in locul lui Banel jucat ca fundas dreapta, cu Rada in locul lui Baciu (macar temporar) ... e si mai valoroasa.

Putem spune altfel: cele 11 transferuri facute in aceasta vara (sau cate vor fi in final) elimina problema marimii lotului, nu insa si pe cea a valorii sale. E mai bine decat in trecut, dar cred insa ce e insuficient pentru Europa.

Este insa un lot bun pentru Liga 1. Si deocamdata asta cred ca e prioritar pentru Gigi, din moment ce la capatul acestui sezon locul 1 merge direct in grupe.

In locul lui Lovin oricine e mai bun , Emeghara nu m-a impresionat si nu cred ca o va face, iar Golanski presupunand optimist ca e mai bun ca Banel fundas ar fi un plus dar cu o floare nu se face primavara si deci nu-s convins ca Steaua e mai puternica . pentru europa aveau nevoie de valoare iar pentru Liga 1 erau si inainte valorosi presupunand tot lotul valid . Cu lotul actual, fiind mai numeros si fie ceva ceva mai valoros nu pot avea pretentii sa treaca de grupele UCL .Realist ar fi sa se bata pentru cupa si campionat iar daca ajung in grupe UCL sa fie supermultumiti .

Acuma cred ca nu mai au scuze daca nu iau si Cupa Romaniei ...

vanfootball26.07.2007 10:17
Adi Ilie a negociat cu jucatorii. Daca fiul meu vrea o masina, iar sotia imi spune mie, eu ii cumpar neaparat Mercedes? Ma gandesc: are nevoie de masina sa ce? Sa se duca la scoala doar? Ia colea 3 milioane de lei si cumpara-i o bicicleta second hand, e de ajuns sa-si faca treaba cu ea.

Cam asa si cu Hagi -> Adi Ilie -> Becali. Hagi a comunicat pe ce posturi vrea jucatori si eventual, datorita relatiilor de prietenie pe care le are, a sugerat si anumite nume. Adi Ilie a adaugat si el anumite nume si apoi s-a dus la Gigi. Gigi a zis: Belluschi de 10 milioane de euro? Taie-l ... poate Zaharia, de 500.000, ar merge ...

Nu, o dam deja in Sf-uri.

Daca Adrian Ilie a negociat saptamani in sir cu Dady, Armenteros si Camus, a fugit din Franta in Portugalia, in Grecia si apoi in America de Sud, iar dupa ce s-a inteles cu toata lumea a venit Gigi si i-a spus "ai alergat degeaba, nu-ti mai dau bani", atunci Ilie trebuia sa demisioneze imediat, fara alte discutii. Dar el a motivat altfel esecurile, nu ca nu ar fi fost bani.

Ce propui tu sunt niste speculatii care nu au legatura cu realitatea. Daca Ilie venea cu lista si Becali ii spune sa renunte la jucatorii aia scumpi, atunci nu mai ajungea Adi sa negocieze direct cu respectivii jucatori. Hai sa nu inventam noi istoria, ca asa da mai bine.

@bad_joke

Banel a jucat mai multe meciuri decat Rada.:)

gica pedala26.07.2007 10:54

raspundeti

vanfootball mi se pare mie sau tu esti de partea oierului?ca de mult iti citesc commenturile si prea ii tii parte lu Becali si critici ultrasi care fac colegrafii si multe alte sacrifici pentru Steaua si in schimb tu nu faci nimik decat sa critici

vanfootball26.07.2007 10:57
raspundeti

vanfootball mi se pare mie sau tu esti de partea oierului?ca de mult iti citesc commenturile si prea ii tii parte lu Becali si critici ultrasi care fac colegrafii si multe alte sacrifici pentru Steaua si in schimb tu nu faci nimik decat sa critici

:)) Da, m-ai ghicit. Doamne, ce le bubuie mintea unora...

Piperus Petru26.07.2007 11:27

Salut.

Mi se pare super dubios sa dati vina "esecului" campaniei de transferuri pe Adrian Ilie.

Adi Ilie e un tip de super caracter; spre deosebire de oierul tarii, Adi a fost surprins de camerele TV cantand la pian in cantonamentul de la Valencia. E un tip linistit, modest, la locul lui. De cand lucreaza pentru Steaua nu a dat nici o informatie falsa, inflorita, nu a speculat, nu s-a dat in spectacol.

Iar demisia asta "de onoare" nu ti-o dai cu una cu doua ... poate sunt oameni care odata ce au renuntat la ce faceau pentru a lucra ca si presedinte la Steaua, nu pot sa renunte asa deodata, dupa doar doua saptamani - o luna.

Cui ar folosi sa-si dea Hagi acum demisia pentru ca in loc de Dady si Armenteros i-a primit pe Zaharia si Herea (daca il va primi)? Cui i-ar folosi sa-si dea Adi Ilie demisia pentru ca Becali nu i-a dat bani de transferuri? Deja toata lumea stie ca asta e situatia ... ar veni alt presedinte, ar incepe alt circ ... o demisie in plus sau in minus nu ar rezolva nimic.

Cea mai mare vina pentru tot ce se intampla in campaniile de transferuri o poarta Gigi Becali. El nu da banii. El da informatii in presa (ex.: Adi Ilie a gasit un jucator interesant. S-a dus la Becali si i-a spus: l-am gasit pe Armenteros, dam "atat" pe el? Adi nu a spus nimic presei. Gigi a dat telefon imediat la Telesport: aduc un nou Ronaldinho la Steaua -> si de aici toata tevatura creata).

Mai usor totusi cu aruncatu' pisicii numai in curtile altora ... e totusi dubios, incep sa se perinde la Steaua presedinti, antrenori, tot timpul e numai vina lor? Si totusi vina lui Gigi cand o sa fie?

Piperus Petru26.07.2007 11:36
Ce propui tu sunt niste speculatii care nu au legatura cu realitatea. Daca Ilie venea cu lista si Becali ii spune sa renunte la jucatorii aia scumpi, atunci nu mai ajungea Adi sa negocieze direct cu respectivii jucatori. Hai sa nu inventam noi istoria, ca asa da mai bine.

Nu. I-a dat voie sa discute cu impresarul jucatorului pentru 200.000 euro salariu. Dady sa zicem ca vroia 500.000 euro. Adi Ilie l-a sunat pe Gigi. Gigi a zis "mai lasa-l". Daca nu-l gasea pe Zaharia sau alta varianta ieftina si la indemana, poate dadea lui Dady atat.

Astea nu sunt speculatii, sunt realitati intarite de fapte. De ce mereu transferam de la triunghiul Bacau - Vaslui - Farul? Pentru ca Gigi Becali are relatiile lui de prietenie in anumite directii. E mai usor sa-i dai lu' tata Jean 1.000 metri patrati de pamant in Pipera, pe Zaharia (si sa declari pentru GSP ca ai dat 500.000$) si mai greu sa faci acelasi tip de manarii pentru jucatorii straini.

Tot aud o alta declaratie simpatica: "pana nu vad ca semneaza, nu cred". Acest "nu vad", ati vazut vreodata vreun contract al vreunui jucator de la Steaua cu ochii vostri? Atunci de ce sa vorbim, doar sa ne auzim? Conform "vazutului" asta cu ochii nostri, Herea "semnase contract" perfect cu Rapid, prezentare la conferinta de presa, poza cu tricou alb-visiniu cu numarul 16. Se duce in cantonament, apare in lot pentru SuperCupa si la 4 ore distanta e in Ghencea si se ajunge la 90% Herea la Steaua. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Astea sunt cazuri unice in istoria fotbalului romanesci si poarta vina patronilor, nu a lui Adrian Ilie.

Acelasi tip de "vazut" se refera si la sumele de transfer speculate. Cand veti avea foto-copii ale actelor de transfer, atunci sa le postam pe fcsteaua.ro si sa dovedim ca s-au dat 500.000$ pe Zaharia. Pana atunci, si astea sunt simple speculatii. Adica tu il aduci pe Thereau, de super valoare, cu 600.000 de euro si pe necunoscutul Zaharia cu 500.000$? Dati-mi voi sa nu cred.

Un alt exemplu care imi intareste afirmatiile au fost negocierile pentru Emeghara: Becali nu era de acord sa dea 15.000 euro in plus salariu lui Emeghara si 100.000 euro impresarilor. Suma aparent mica pentru laudele lui Becali, dar in realitate mare, pentru ca Becali este milionar numai in reviste de carton, in realitate e vai mama lui.

Crezi ca aia de la Belenennses (naiba sa-i piaptane cum se scrie) aveau timp sa vanda Becali un teren in Pipera ca sa plateasca banii pentru jucator?

De asta transferurile internationale pica pe capete si alea de mica ciupeala din Romania merg. Nu intrati la idei cand vedeti ca noi luam jucatori numai din anumite locuri, unde merg vrajelile lui Gigi?

Joga Bonito26.07.2007 11:43

Gresiti cu totii! Pe parcursul a 4 saptamani, ziaristii au inventat vreo 20 de transferuri la Steaua. Dintre toti, Steaua a fost interesata de 3-4 oameni, carora le-a facut oferta concreta.

Becali a adus banii, Ilie a negociat dar trasnferurile au picat. Paradoxal, ciobanul a plusat cu bani la greu. Din pacate tranferurile au picat din motive ce nu tin de Steaua.

Armenteros - era promis Sevilliei B, degeaba am incercat sa-l convingem...

Daddy - Belenenses a refuzat sa-l vanda in ciuda ofertelor tentante, in plus era si accidentat...

Camus - e un mercenar, asteapta o oferta din Vest.

Ivici - in stand - by, eu personal nu l-as aduce la Steaua chiar dc nu ajunge Herea.

Din strainatate nu o sa aducem niciodata jucatori mari, intelegeti odata! Se poate gasi o exceptie din 10 transferuri. Portughezii buni sunt acontati de la 18-19 ani de Porto, Sporting sau Benfica si vanduti pe bani grei, restul sunt nulitati (aia de 23-24 de ani ce ajung in toata Europa de Est).

Singura solutie e sa mergem pe tinerii nostri si sa-i crestem.

stefanVl26.07.2007 11:47
Nu. I-a dat voie sa discute cu impresarul jucatorului pentru 200.000 euro salariu. Dady sa zicem ca vroia 500.000 euro. Adi Ilie l-a sunat pe Gigi. Gigi a zis "mai lasa-l". Daca nu-l gasea pe Zaharia sau alta varianta ieftina si la indemana, poate dadea lui Dady atat.

Astea nu sunt speculatii, sunt realitati intarite de fapte. De ce mereu transferam de la triunghiul Bacau - Vaslui - Farul? Pentru ca Gigi Becali are relatiile lui de prietenie in anumite directii. E mai usor sa-i dai lu' tata Jean 1.000 metri patrati de pamant in Pipera, pe Zaharia (si sa declari pentru GSP ca ai dat 500.000$) si mai greu sa faci acelasi tip de manarii pentru jucatorii straini.

Tot aud o alta declaratie simpatica: "pana nu vad ca semneaza, nu cred". Acest "nu vad", ati vazut vreodata vreun contract al vreunui jucator de la Steaua cu ochii vostri? Atunci de ce sa vorbim, doar sa ne auzim? Conform "vazutului" asta cu ochii nostri, Herea "semnase contract" perfect cu Rapid, prezentare la conferinta de presa, poza cu tricou alb-visiniu cu numarul 16. Se duce in cantonament, apare in lot pentru SuperCupa si la 4 ore distanta e in Ghencea si se ajunge la 90% Herea la Steaua. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Astea sunt cazuri unice in istoria fotbalului romanesci si poarta vina patronilor, nu a lui Adrian Ilie.

Acelasi tip de "vazut" se refera si la sumele de transfer speculate. Cand veti avea foto-copii ale actelor de transfer, atunci sa le postam pe fcsteaua.ro si sa dovedim ca s-au dat 500.000$ pe Zaharia. Pana atunci, si astea sunt simple speculatii. Adica tu il aduci pe Thereau, de super valoare, cu 600.000 de euro si pe necunoscutul Zaharia cu 500.000$? Dati-mi voi sa nu cred.

Un alt exemplu care imi intareste afirmatiile au fost negocierile pentru Emeghara: Becali nu era de acord sa dea 15.000 euro in plus salariu lui Emeghara si 100.000 euro impresarilor. Suma aparent mica pentru laudele lui Becali, dar in realitate mare, pentru ca Becali este milionar numai in reviste de carton, in realitate e vai mama lui.

Crezi ca aia de la Belenennses (naiba sa-i piaptane cum se scrie) aveau timp sa vanda Becali un teren in Pipera ca sa plateasca banii pentru jucator?

De asta transferurile internationale pica pe capete si alea de mica ciupeala din Romania merg. Nu intrati la idei cand vedeti ca noi luam jucatori numai din anumite locuri, unde merg vrajelile lui Gigi?

Ai dreptate intr-un fel.. Si cred ca sti ce se roaga becalii sa se califice in CL cu echipa asta ca iar ar face profit fantastic.. si iar se da mare ca este mare cunoscator de fotbal.. in fine.. ar fi bine sa mai ia cativa jucatori de peste 30 de ani sa-i tina 1 sezon si dupa inca un sezon iar schimbare de echipa.. ce mentalitate..

stefanVl26.07.2007 11:51
Gresiti cu totii! Pe parcursul a 4 saptamani, ziaristii au inventat vreo 20 de transferuri la Steaua. Dintre toti, Steaua a fost interesata de 3-4 oameni, carora le-a facut oferta concreta.

Becali a adus banii, Ilie a negociat dar trasnferurile au picat. Paradoxal, ciobanul a plusat cu bani la greu. Din pacate tranferurile au picat din motive ce nu tin de Steaua.

Armenteros - era promis Sevilliei B, degeaba am incercat sa-l convingem...

Daddy - Belenenses a refuzat sa-l vanda in ciuda ofertelor tentante, in plus era si accidentat...

Camus - e un mercenar, asteapta o oferta din Vest.

Ivici - in stand - by, eu personal nu l-as aduce la Steaua chiar dc nu ajunge Herea.

Din strainatate nu o sa aducem niciodata jucatori mari, intelegeti odata! Se poate gasi o exceptie din 10 transferuri. Portughezii buni sunt acontati de la 18-19 ani de Porto, Sporting sau Benfica si vanduti pe bani grei, restul sunt nulitati (aia de 23-24 de ani ce ajung in toata Europa de Est).

Singura solutie e sa mergem pe tinerii nostri si sa-i crestem.

Tu gresesti putin pentru ca ai zis ca Becali a plusat bani la greu.. Pai daca ar fi fost asa Daddy acuma facea poza oficiala cu tricoul Stelei.. Dar el vrea performanta cu bani putini.. Sunt jucatori straini buni si pana in 2 mil de euro.. trebuie doar sa ai personal foarte bun sa-ti caute acesti jucatori.. ex bun: Thereau si il lua si pe Camus atunci daca ii explicau mai bine pretentiile Stelei si banii care poate sa-i incaseze..

Nu vreau sa intru in disgratie dar m-am uitat la supercupa si mi-a placut fundasul stanga al rapidului.. Tanar si ieftin... de prespectiva plus dorinta de afirmare foarte mare.. deci se poate sa sti

vanfootball26.07.2007 11:53

Pai tocmai asta e problema. Daca Gigi i-a spus ca da 200.000 euro pe sezon, nu mai mult, ce cauta Adrian Ilie dupa Kuffour, Dady etc.????

Spui ca nu a speculat? Dar declaratiile "Vom aduce jucatori de 5 stele", "Dady mai trebuie doar sa-si ia viza si sa vina sa semneze", "Ivici si-a dat acordul sa vina in Ghencea", "Impresarul lui Pulido a avut pretentii exagerate, de-asta a cazut transferul" (dupa ce Pulido a afirmat ca renunta la impresari) ?? Astea ce sunt, nu speculatii, nu vorbe aruncate aiurea?

Nu a spus nimeni ca nu e un baiat de caracter, dar nu si-a facut treaba in mod profesionist. Asta e adevarul.

Joga Bonito26.07.2007 12:07
Nu vreau sa intru in disgratie dar m-am uitat la supercupa si mi-a placut fundasul stanga al rapidului.. Tanar si ieftin... de prespectiva plus dorinta de afirmare foarte mare.. deci se poate sa sti

Corect, 1 din 10! In rest dai de Saban sau de altii.

«12»