Vad cam tot ce se scrie aici si pot fii si de acord si nu cu cele spuse,dar niciodata nu voi accepta situatia pe care "Domnul Gigi"ne-o impune in Ghencea ...Pentru mine,si aici vorbesc doar din punctul meu de vedere,sa vii la stadion si sa te faci si tu ca vrei sa canti,sa stai pe scaun si sa spargi intr-una seminte nu poate dacat sa-mi lase un gust amar.Si ia ganditi-va oameni buni,acest om care crede ca detine tot monopolul la Steaua si care vrea sa pataze toata istoria acestui club de multi iubit,nu merita si el un raspuns la tot ceea ce face.Nu zic ca este bine ce a facut acel suporter,dar oare este bine ce face el?Sau uitati cand a trimis gorilele de mai multe ori in galerie ca sa faca legea si sa nu se strige impotriva lui.Eu zic ca si el merita acelasi raspuns si unul cat mai dur.Nu stiu daca asta e cel mai bun raspuns,dar ganditi-va voi la altul si mai ganditi si la asta:ce spun ''fortele de ordine''? :Ca la forta se raspunde cu forta.Pai daca este asa,atunci cum ii putem noi raspunde lui ''Nea Gigi",''atotputernicul"(scuze dar nu pot scrie un cuvant asa de maret cu litere mari si sa il atribui unei persoane atat de josnice)?Acum daca am sta bine de tot sa ne gandim vom realiza ca daca el ar ramane singur intre adevarati suporteri ai Stelei nu stiu ce s-ar intampla(pentru ca orice s-ar spune s-a strans multa ura impotriva lui,si asta din cauza lui pentru ca tot ura a aratat).Poate ca este rau sau chiar foarte rau ceea ce spun,dar tu cel care mergi la stadion si vrei sa sustii echipa si gasesti acei bisnitari la poarta,intri si canti,canti si te mai trezesti cu vreun jandarm,ca i s-a parut lui ca ceva nu este bine,ca te impinge(chiar loveste),apoi te mai pomenesti si cu niste oameni "de buna credinta" a lui Jiji care fac si ei ordine,te mai uiti acolo unde "patronul" sta si il vezi cum sade triumfator ca si cum el canta in locul celor 10000-20000 suporteri (atati cati vin ei la stadion).S-a terminat meciul pleci acasa si deschizi televizorul si il vezi pe marele Gigi cum spune ca face el legea,ca nu mai face nimeni ce vrea,ca suntem huligani.Si pentru ca iubesti Steaua te duci in continuare la meci si platesti abonament(acum doar bilet,pentru ca nu mai vrea Gigi sa luam nimic la peluze)bilete si canti intr-una pentru echipa.Tu nu ai dreptul la nimic?Cand te-ai saturat de seminte,de batjocura,de ingamfare si de Gigi,ce faci ?Nu te mai duci la stadion?Faci niste bannere prin care protestezi(oricum lui berbecali nu-i pasa),ori te lupti sa fii lasat sa canti totdeauna doar pentru echipa?Si noi trebuie sa fim civilizati,dar oare numai noi?Sau cei cu bani au dreptul la orice?O torta strica doar cand este aruncata pe gazon,nu(in rest creaza o imagine de neuitat)?Raspundeti voi cei care ati fost numiti Huligani de unu fara scaun la cap.Vrei sa fii OAIE sau suporter?