georgecristian
din pacate tu bagi ultrasii in aceeasi oala cu huliganii
frate
suntem toti oameni
si suntem rai
ca asta ne e natura
unii dintre noi se pot abtine
altii nu
ce vrei acum?
tu chiar crezi ca exista grupari ultras in care toti membrii merg doar si canta si nici unul nu injura si nu se bate?
exista si in gruparile ultras Steaua mere stricate
am fi penibili daca nu am recunoaste
dar nu trebuie sa fie judecat tot grupul pentru faptele unui individ
ti-ar place sa mergi la stadion si sa fie liniste, sa nu cante nimeni, sa nu apara nici un banner?
astia sunt ultrasii frate
cei care fac steaguri
care compun cantece
care urla acele cantece din toti plamanii pana le sangereaza gaturile
NU CONFUNDATI ULTRASII CU huliganii!!!
da prietene dar nici u nu intelegi un lucru pentru ca iti dau un exemplu:in primul cantonament facut de Steaua in spania(era inca Oli la echipa)s a afisat numeroase benere impotriva lui Becali care nu si avea nici un rost acolo unde era echipa se antrena si Becali nu era acolo dar voi v ati simtit bn le ati multumit celor care au facut asta chiar daca nici nu i stiati si chiar daca aceea era pusi sa faca lucrul ala dar acum cand ati intrat pe teren ne ati facut de ras ,nu mai recunoasteti nimik nu mai il recunoasteti pe betivu` ala ......stiu si io kum se procedeaza(am auzit si am vazut)"adevarti suporteri"(asa kum va considerati voi )se duc prin spatele blocurilor,parcurilor,si se imbata in ultimul hal,deabia mai stau in picioare kat sa intre pe stadion si cand a intrat incepe acest nenorocire pe care o faceti mereu ,de aceea nu mai putem veni la stadion ,de aceea ne este suspendat terenu numai si numai din cauza voastra.sunteti niste betivi in primul rand si dupa aia suporteri(dar kum sa mai stii ce faci in stadion ku o sticla de votka la bord.inca odata ne ati facut de ras.linistiti va