"Daca Dady a refuzat sa vina la noi, iar Iacob este accidentat, nu am putut sa nu mai aducem pe nimeni, asa ca l-am ales pe Zaharia. Hagi l-a cerut pe atacant, nu va veni cu forta", a declarat Adrian Ilie, care a confirmat ca oferta este de 500.000 de euro.
"Le-am facut o oferta concreta amandurora, dar pana acum cel care si-a dat un acord verbal a fost Ivic. Cu Camus nu am vorbit deloc".
OLS
Asadar, Adrian Ilie avea pe lista un singur jucator, si anume Dady??? Foarte bine, am mers pe ideea "ori vine Dady, ori ce-om gasi prin Liga I". Bun asa.
Intr-o declaratie a lui Camus, francezul spunea ca asteapta telefonul celor de la Steaua, pentru a le da raspunsul. Adrian Ilie spune ca nu a vorbit cu jucatorul in ultimele zile. Alta situatie gen Pulido, in cazul spaniolului, jucatorul ne astepta in Spania, iar noi il asteptam in Romania. Acum, Camus asteapta telefonul nostru si noi il asteptam pe-al lui.
Deocamdata, sunt profund dezamagit de tot ce (nu) a facut si ce a declarat Adrian Ilie. E incredibil, avea de acoperit 4-5 posturi si nu a putut sa aduca decat un portar (vom vedea daca a meritat banii si ala) ! Totusi, mai sunt vreo 2 zile din perioada de transferuri, poate ma grabesc cu aprecierile.
@jcd
"Postul de mijlocas defensiv e acoperit de Radoi, Lovin si Ov. Petre, dar eu cred ca Steaua nu are nevoie de acest post in tactica ei, si sper ca Hagi sa gandeasca la fel."
Radoi va juca in centru apararii. Lovin si Petre sunt solutii pentru acest post? Glumesti?
Cum adica Steaua nu are nevoie de mijlocas defensiv???? Tu te auzi sau macar vezi ce ai scris? Cate echipe in lumea asta joaca fara mijlocas defensiv? Poate joci tu in FM, dar aici e real life.
Nu vreau sa te superi, dar...nu ai habar de fotbal.