FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mardare nu mai vine la Steaua (sport.ro)!

«12»
vanfootball24.07.2007 21:45

"Daca Dady a refuzat sa vina la noi, iar Iacob este accidentat, nu am putut sa nu mai aducem pe nimeni, asa ca l-am ales pe Zaharia. Hagi l-a cerut pe atacant, nu va veni cu forta", a declarat Adrian Ilie, care a confirmat ca oferta este de 500.000 de euro.

"Le-am facut o oferta concreta amandurora, dar pana acum cel care si-a dat un acord verbal a fost Ivic. Cu Camus nu am vorbit deloc".

OLS

Asadar, Adrian Ilie avea pe lista un singur jucator, si anume Dady??? Foarte bine, am mers pe ideea "ori vine Dady, ori ce-om gasi prin Liga I". Bun asa.

Intr-o declaratie a lui Camus, francezul spunea ca asteapta telefonul celor de la Steaua, pentru a le da raspunsul. Adrian Ilie spune ca nu a vorbit cu jucatorul in ultimele zile. Alta situatie gen Pulido, in cazul spaniolului, jucatorul ne astepta in Spania, iar noi il asteptam in Romania. Acum, Camus asteapta telefonul nostru si noi il asteptam pe-al lui.

Deocamdata, sunt profund dezamagit de tot ce (nu) a facut si ce a declarat Adrian Ilie. E incredibil, avea de acoperit 4-5 posturi si nu a putut sa aduca decat un portar (vom vedea daca a meritat banii si ala) ! Totusi, mai sunt vreo 2 zile din perioada de transferuri, poate ma grabesc cu aprecierile.

@jcd

"Postul de mijlocas defensiv e acoperit de Radoi, Lovin si Ov. Petre, dar eu cred ca Steaua nu are nevoie de acest post in tactica ei, si sper ca Hagi sa gandeasca la fel."

Radoi va juca in centru apararii. Lovin si Petre sunt solutii pentru acest post? Glumesti?

Cum adica Steaua nu are nevoie de mijlocas defensiv???? Tu te auzi sau macar vezi ce ai scris? Cate echipe in lumea asta joaca fara mijlocas defensiv? Poate joci tu in FM, dar aici e real life.

Nu vreau sa te superi, dar...nu ai habar de fotbal.

danimarcu24.07.2007 21:59

Sper sa nu fie si Adi Ilie un sclav ,cum a fost Oli sau cum este Argaseala!

Si nici Hagi,caruia Jiji a inceput deja sa-i dea indicatii unde sa-l aseze pe Radoi...

Referitor la transferuri,Jiji a promis multe si a facut putine!Nimic nou...

jcd24.07.2007 22:25
Radoi va juca in centru apararii. Lovin si Petre sunt solutii pentru acest post? Glumesti?

Cum adica Steaua nu are nevoie de mijlocas defensiv???? Tu te auzi sau macar vezi ce ai scris? Cate echipe in lumea asta joaca fara mijlocas defensiv? Poate joci tu in FM, dar aici e real life.

Radoi va juca acolo pentru ca asa a hotarat Hagi sau Becali? Nu am habar de fotbal, bine. Dar nu joci cu mijlocas defensiv daca NU AI mijlocas defensiv de valoare. Milan il are pe Gattuso, Chelsea pe Makelele, Real pe Diarra,Liverpool pe Alonso Barcelona pe...? Bayern? Manchester? Ce s-a intamplat cu vechiul 4-4-2 ? Poate au si aceste echipe mijlocas defenisv, dar n-am observat. Poate noi doi intelegem ceva putin diferit prin mijlocas defensiv si nu e exclus sa ai dreptate. Lovin si Ov. Petre nu sunt solutii pentru nici un post la Steaua, de acord. Dar din moment ce ei nu sunt vanduti, ei reprezinta SOLUTII pentru acel post in ochii conducerii. Din punctul lor de vedere postul este acoperit.

andyro24.07.2007 22:33
Nu stiu de ce ne agitam atat ca am ratat cateva transferuri. Cine e acest Mardare de trebuia neaparat sa vina la noi? Nu trebuia, nu avea loc ca titular. Armenteros nu ar fi venit niciodata in Romania. Iar Camus asta se crede un fel de Kaka, nu suntem noi de nasul lui. Sa privim campania de achizitii:

Portari: Vatca - Unul din portarii promitatori din Romania. A avut evolutii excelente, dar si foarte slabe. Poate creste mult.

Zapata - portar de nationala Columbiei, ramane o necunoscuta. Mai rau decat Carlos nu poate fi.

Fundasi: Emeghara- unul din cei mai buni fundasi de banda din tara, luat de la o asa zisa "rivala"

Golanski - jucator de nationala Poloniei, care a fost prezenta la ultimele 2 mondiale

Iacob - unul din cei mai talentati tineri jucatori din Romania, ne putem baza pe el

Mijlocasi: Badoi - cel mai bun si constant jucator al rapidului din ultimele 2-3 sezoane

Bicfalvi - necunoscut, dar a impresionat pe toata lumea in amicale

Atacanti: Neaga - unul din cei mai valorosi jucatori din istoria recenta a Stelei s-a intors, si se pare ca e in forma

Gurita - batran, dar fara indoiala un jucator care va da totul pe teren pentru ca Steaua reprezinta finalul carierei sale, ultima sansa sa scoata capul in lume si nimeni nu il vede altceva decat o solutie de rezerva pentru finalurile de meci. Are multe de demonstrat si sa nu uitam ca a fost mereu cea mai buna arma ofensiva la toate echipele la care jucat

Sper sa nu fi uitat pe cineva.. Per total o campanie de achizitii reusita. Ar mai trebui un atacant si un mijlocas de creatie, dar nu cred ca se va intampla. Daca ii aveam acum pe Elton si Thereau aveam un lot complet si valoros. Ar trebui sa i se mai dea o sansa lui Andey in cazul in care Vatca si Zapata dezamagesc (Cernea e clar sub brazilian) si ar trebui sa scapam de Baciu, Coman, Lovin si Petre.

Despre meritele lui Adi Ilie in campania de transferuri :

Vatca - al treilea portar al echipei, care va lustru cu succes banca de rezerve a echipei (ca sa joace el ar trebui sa nu poata juca Zapata si Cernea)

Zapata - nu imi spune nimic, asteptam meciurile

Emeghara - nu m-a impresionat nici la Timisoara, nici in meciul de prezentare. Nu mi se pare un castig real, un jucator care sa fie peste media de la Steaua, ci mai mult o varianta de rezerva (inca)

Golanski, Iacob - adusi de MM

Badoi - un jucator care imi place, dar nu cred ca e meritul lui Adi, ci o conjunctura in care Copos vroia sa scape de el si Jiji era prin preajma.

Bicvaldi - un al doilea jucator care imi place; luat la pachet din Valea Jiului; la fel, nu cred ca Adi are vreo treava cu asta

Gurita - vezi Vatca

Neaga - mai avea putin si venea sa joace gratis la noi.

Toate astea in conditiile plecarilor lui Elton, Thereau si Paraschiv.

In concluzie, ce a facut Adi Ilie ? Unde sunt jucatorii ceruti de Hagi, lista celor 5 ? Jucatorii de 5 stele care sa aduca UN PLUS SEMNICATIV de valoare si sa ne dea sanse in Ch. League, in acelasi timp cu celelalte 2 obiective ? Un numar 9, un mijlocas de constructie ? De ce toata campania de transferuri a Stelei imi miroase a neprofesionalism si lipsa de interes din partea clubului ?

Curtys_J24.07.2007 22:39
"Daca Dady a refuzat sa vina la noi, iar Iacob este accidentat, nu am putut sa nu mai aducem pe nimeni, asa ca l-am ales pe Zaharia. Hagi l-a cerut pe atacant, nu va veni cu forta", a declarat Adrian Ilie, care a confirmat ca oferta este de 500.000 de euro.

"Le-am facut o oferta concreta amandurora, dar pana acum cel care si-a dat un acord verbal a fost Ivic. Cu Camus nu am vorbit deloc".

OLS

Asadar, Adrian Ilie avea pe lista un singur jucator, si anume Dady??? Foarte bine, am mers pe ideea "ori vine Dady, ori ce-om gasi prin Liga I". Bun asa.

Intr-o declaratie a lui Camus, francezul spunea ca asteapta telefonul celor de la Steaua, pentru a le da raspunsul. Adrian Ilie spune ca nu a vorbit cu jucatorul in ultimele zile. Alta situatie gen Pulido, in cazul spaniolului, jucatorul ne astepta in Spania, iar noi il asteptam in Romania. Acum, Camus asteapta telefonul nostru si noi il asteptam pe-al lui.

Deocamdata, sunt profund dezamagit de tot ce (nu) a facut si ce a declarat Adrian Ilie. E incredibil, avea de acoperit 4-5 posturi si nu a putut sa aduca decat un portar (vom vedea daca a meritat banii si ala) ! Totusi, mai sunt vreo 2 zile din perioada de transferuri, poate ma grabesc cu aprecierile.

@jcd

"Postul de mijlocas defensiv e acoperit de Radoi, Lovin si Ov. Petre, dar eu cred ca Steaua nu are nevoie de acest post in tactica ei, si sper ca Hagi sa gandeasca la fel."

Chiar crezi ca daca "Galacticul" ala de Camus nu venea daca dorea, ar fi fost vorba de orgoliu cine pe cine sa sune cind si Oli si Hagi il doreaua atita?

Prostii...

Asa cum a declarat si A.Ilie ca presa la transferat pe Daddy, cind lui doar i s-a propus sa vina, asa e si cu Camus...

Astea nu mai au ce sa dea pe la TV si prin ziare si spun tot felul de prostii cum ca au aflat de la "surse de incredere"...

Numai din cauza asta incep sa fie contestati si Hagi si Ilie, foarte bine, minunat.

Daca nu o sa-i sustinem noi suporterii atunci cine? dinamovistii, rapidistii sau poate imbecilul ala care a intrat pe stadion?

Nimeni nu recunoaste, dar se tem de Dinamo si Cluj, mai lasati-ma cu achiziitiile lor de 1 milion de euro 11 jucatori (engros).

Avem jucatori de Nationala, sau adus jucatori valorosi de cine sa ne fie frica?

O sa vedem nume mari la Steaua doar daca ne calificam anul asta in CL si cistigam campionatul, atunci ne vom califica direct si sa vedeti atunci ce nume vor veni la Steaua...

Pace tuturor.

FORZA Steaua

vanfootball24.07.2007 22:43
Radoi va juca acolo pentru ca asa a hotarat Hagi sau Becali? Nu am habar de fotbal, bine. Dar nu joci cu mijlocas defensiv daca NU AI mijlocas defensiv de valoare. Milan il are pe Gattuso, Chelsea pe Makelele, Real pe Diarra,Liverpool pe Alonso Barcelona pe...? Bayern? Manchester? Ce s-a intamplat cu vechiul 4-4-2 ? Poate au si aceste echipe mijlocas defenisv, dar n-am observat. Poate noi doi intelegem ceva putin diferit prin mijlocas defensiv si nu e exclus sa ai dreptate. Lovin si Ov. Petre nu sunt solutii pentru nici un post la Steaua, de acord. Dar din moment ce ei nu sunt vanduti, ei reprezinta SOLUTII pentru acel post in ochii conducerii. Din punctul lor de vedere postul este acoperit.

Barcelona: Xavi, Marquez, Edmilson + Yaya Toure(venit acum cateva saptamani);

Bayern: Van Bommel, Ottl + Hargreaves(pana sezonul trecut);

Manchester: Carrick + Hargreaves(venit acum).

@Curtys_J

Gigi a spus ca i-a luat pe Dady si Armenteros, nu presa.

Cine a declarat ca aduce jucatori de 5 stele? Adi Ilie. I-a adus? Eu, unul, nu-i vad.

@andyro

Vatca, Emeghara, Badoi, Gurita, Bicfalvi si Neaga au fost transferati la Steaua inainte de venirea lui Adrian Ilie. Eu asa imi amintesc - nu are niciun merit in aducerea celor 6. In rest, ai dreptate.

jcd24.07.2007 22:46
Barcelona: Xavi, Marquez, Edmilson + Yaya Toure(venit acum cateva saptamani);

Bayern: Van Bommel, Ottl + Hargreaves(pana sezonul trecut);

Manchester: Carrick + Hargreaves(venit acum).

Nu stiam ca Xavi, Van Bommel si Carrick sunt mijlocasi defensivi. De Hargreaves am uitat. Marquez si Edmilson au jucat fundasi din cate imi amintesc.

vanfootball24.07.2007 22:56
Nu stiam ca Xavi, Van Bommel si Carrick sunt mijlocasi defensivi. De Hargreaves am uitat. Marquez si Edmilson au jucat fundasi din cate imi amintesc.

Marquez a jucat si in aparare si la mijloc, Edmilson mai mult la mijloc.

Cica l-am luat pe Ninu, de la FC National. Asadar, transferurile sunt cam asa:

Kuffour (tinta ratata) - Ninu (luat);

Dady (ratat) - Zaharia (transferat).

Daca nu-l luam pe Ivic, probabil ne orientam spre Caramarin. :)

DanStan24.07.2007 23:07

Fratii mei, daca ati ajuns sa dati cu barda in Adi Ilie atunci ... Ia ziceti voi, care e bugetul Stelei ? Care e politica de transferuri a Stelei ? Care sunt perspectivele financiare ale Stelei in urmatorii 2-3 ani ? Daca Adi refuza sa colaboreze cu Steaua probabil ar fi fost injurat pentru ca nu se implica. Acum s-a implicat dar e considerat incompetent. De parca poti fi competent atunci cand patronul minte de ingheata apele.

vanfootball24.07.2007 23:19
Fratii mei, daca ati ajuns sa dati cu barda in Adi Ilie atunci ... Ia ziceti voi, care e bugetul Stelei ? Care e politica de transferuri a Stelei ? Care sunt perspectivele financiare ale Stelei in urmatorii 2-3 ani ? Daca Adi refuza sa colaboreze cu Steaua probabil ar fi fost injurat pentru ca nu se implica. Acum s-a implicat dar e considerat incompetent. De parca poti fi competent atunci cand patronul minte de ingheata apele.

- Adrian Ilie a spus ca aduce jucatori de 5 stele - nu i-a adus;

- Adrian Ilie i-a ofertat pe Dady, Camus, Armenteros, Pulido, Kuffour, nu eu. Daca are la dispozitie bani sa aduca la Steaua asemenea jucatori, atunci trebuia sa aiba o lista mult mai lunga de potentiale achizitii, pentru ca se gaseste o gramada de jucatori la 3 milioane de euro. Daca nu are acesti bani, de ce mai oferteaza pentru acesti jucatori?

- Adrian Ilie a zis ca Hagi trebuie sa stea linistit, ca ii aduce sigur doi mijlocasi valorosi si un atacant. Unde sunt?

- Adrian Ilie a declarat ca Golansky va pleca in 2 ani la o echipa din Spania. Cam asta e viziunea lui, cumparam si vindem cat mai repede.

Cu Gigi m-am obisnuit, dar de la Adi am pretentii.

DanStan24.07.2007 23:32

Deci era mai bine daca-si vedea de treaba si nu se baga. Bon, probabil ca altii vor retine amanuntul asta.

Ceea ce nu stim e DE CE s-a aruncat Adi Ilie cu astfel de declaratii. A visat frumos noaptea ? Si-a luat tzapa de la Jiji ? E omul ciobanului si-i face campanie ? Daca oricare din cele 3 afirmatii sunt adevarate atunci Adi ar trebui sa renunte. Dar in acest caz viitorul e sumbru. Adi Ilie are viitorul asigurat, deci nu sta in banii oierului. Adi Ilie are multa experienta si are si relatii in afara. Daca Adi Ilie nu poate face nimic atunci ce sanse avem sa fie inlocuit de cineva mai realist, mai competent si mai putin supus oierului ? ZERO. Caz in care nu mai trebuie sa ne facem iluzii.

kop25.07.2007 01:15

eu vad asa lucrurile: avem in echipa

- jucatori de nationala Romaniei (in vizorul lui Piturca): Goian, Ghionea, P. Marin, Radoi, Ov. Petre, Badoi, Nicolita, Dica, Neaga (9)

- jucatori de alte nationale: Zapata, Golanski (2)

- pusti promitatori cu viitor de nationala: Ochirosii, Bicfalvi, Al. Iacob (3)

TOTAL: 14 (nu e o cifra rea deloc)

in al doilea rand spuneti-mi si mie un transfer de 5 stele in campionatul romanesc. Vorbim de 5 stele aici deci hai sa fim corecti si cu picioarele pe pamant.

Lobont e un transfer de 3,5 * dupa parerea mea raportat la Buffon 5*

zicu e pe undeva pe la 3* acum probabil unde Ronaldinho 5*

bratu zic de un 2,5* (abia s-a intors cu coada intre picioare din franta. daca era bun il ocheau aia acolo, nu credeti?)

Dinamo are pepiniera smekera (un punct in minus pentru noi) si ceva jucatori de nationala + antrenor demonstrat bun

rapid il are pe Coman (care si el ce gafe a facut cu noi...) in rest transferuri no-name maxim 2* / antrenor ok mai are de demonstrat

clujul are vreo 2 de nationala noastra in rest o colonie portugheza unde unul sau doi mai bunicei / antrenor ok spre bun

Poli are pe torje si niste rebuturi (alexa, plesan, aliuta, Ganea, Gigel bucur) / antrenor de care n-am auzit in viata mea, de observat.

restul sa ne lase.

concluzii

1. nu exista jucatori de 5 stele in Romania

2. nu vor veni in viitorul apropiat jucatori de 5 stele in Romania cu salariile pe care le avem la cluburi

3. exista o oarecare echilibrare a fortelor in campionat, dar undeva pe la 2/2,5* valoare de grup.

4. orice performanta romaneasca (semifinala UEFA de ex.) este la ora actuala o depasire clara a conditiei

5. se observa o crestere de investitii la nivelul echipelor de club in Romania (aspect pozitiv) DAR lucrurile nu se pot schimba peste noapte. totul a evoluat incet de la anii cand nu mai treceam nici de 1 tur UEFA pana acum (aproape 2 echipe in grupele CL)

6. Steaua acum la ora asta este la nivel de lot peste cea de sezonul trecut. orice jucator care vine inseamna o noua posibilitate pe post pana la proba contrarie. prima linie o tragem in iarna.

7. nu va mai uitati in gura lui Gigi Becali

8. nu mai cititi stirile de sport care transfera in fiecare zi alt jucator pentru rating, ci asteptati comunicatele oficiale de pe site

9. Steaua e o echipa in reconstructie serioasa care a atins un varf cu semifinala aia si nu a reconstruit-o inca nimeni. Hagi incearca acum acest lucru si trebuie sustinut neconditionat chiar daca nu va reusi mare branza in primul an.

10. nu tinem cu Steaua doar fiindca trebuie sa castige. clubul a fost si in situatii mai bune dar si mai rele decat acum. (vezi anii 70 sau perioada 2002/2004)

Imi doresc din tot sufletul ca Hagi sa le dea peste nas tuturor contestatarilor lui si cat mai multi baeti din cei care au venit sa confirme si sa ne ajute sa fim cat mai puternici.

FORZA Steaua!

jcd25.07.2007 02:11

Minunat. Ninu si Zaharia. Probabil in iarna vor lua calea Buzaului. Chiar nu putea fi luat un Bogdan Stancu sau Torje ? Mai bine il aduceau pe Cristea inapoi. Oare Prepelita, Ionescu (Craiova) sau Tanase (anul trecut la Pitesti) erau imposibil de luat? In loc sa ne uitam in campionatul nostru la jucatori pentru care Steaua are o semnificate, visam la Armenteros, Camus, Dady si Ivic care mai mult ca sigur NU vor veni la Steaua. Argentinianul nu putea refuza Sevilla pentru noi, francezul nu ar da Belgia pe Romania mai ales dupa ce a patit Thereau, Ivic joaca la o echipa de cam de aceeasi valoare ca si Steaua intr-un campionat mai puternic pe bani mai multi iar Dady probabil viseaza la Benfica, Porto sau Sporting. Va mai dura o vreme pana cand vor ajunge iar niste bijuterii ca Elton si Thereau in curtea noastra. Pana atunci ar trebui sa uitam de transferurile "bomba" din afara.

vanfootball25.07.2007 06:30

@kop

Buffon e jucator de 7 stele, Lobont de 5. :)

Pai nu vin jucatori de 5 stele, sa zicem. Dar nu vreau ca Adrian Ilie sa ma minta ca aduce jucatori de 5 stele. Intelegi ideea? Sa-si vada de treaba lui si sa-l aduca pe Zaharia, nu sa ne duca el cu "zaharelul" ca aduce nu stiu ce superjucatori.

Si mai lasati-o odata cu "nu mai cititi ziarele". Adrian Ilie a spus ca-i aduce pe Dady, Armenteros, Camus etc. Ce treaba are presa, l-a obligat cumva pe Ilie sa arunce cu nume de potentiale achizitii?

De ce vreau sa se bage bani? Pentru ca Becali castiga in fiecare zi capital electoral, ne face de ras cu fiecare ocazie ivita. Vreau ceva in schimb pentru Steaua, si anume transferuri de marca. Daca era un conducator respectabil, cu care sa ne putem mandri, nu contau transferurile atat de mult, acceptam si contrapeformantele.

Am mai spus asta, dar repet. Dinamo a castigat campionatul la pas. De ce sa investeasca zeci de milioane pe jucatori, daca sezonul trecut a dominat categoric Liga I?! Cu toate astea, i-au luat pe Zicu si Bratu, fara sa vanda nimic. Noi nu am luat un Zicu, dar i-am vandut pe Thereau, Paraschiv si Elton. Iar noi avem de luptat pe 3 fronturi, e nevoie de lot numeros. Celelalte echipe nu au sanse sa intre in Champions League, asa ca se vor concentra numai pe campionat.

Nu-si au rost comparatiile cu alte echipe, nu suntem in aceeasi situatie.

onyx25.07.2007 06:56

In afara de Xavi, Marquez si Edmilson, si Motta tot la inhidere joaca. La Milan, Gatusso, Ambrosini si Pirlo joaca la inchidere, cu mentiunea ca Pirlo face si faza de constructie. Real il are si pe Emerson, nu numai pe Diarra. Liverpool ii are Alonso, Sisoko, Mascherano, ajutati oricind si de Gerrard pe faza defensiva. Makelele este ajutat de Lampard si Balack. Nu exista echipa care sa joace fara cel putin un inchizator.

kop25.07.2007 10:10

@vanfootball

acuma depinde cum consideram stelele... ca la Hattrick sau ca la Hoteluri. :D

ideea mea este ca s-a facut un pas mare. acum 2-3 ani nici nu ne gandeam la asa ceva iar acum am inceput sa cumparam cate ceva si de pe afara. Uite si la ucraina cati bani se baga, ce jucatori aduc si ce performante au cu echipele de club in europa... aproape nule.

altfel ca zice Adi de 5 stele, tu chiar crezi ca el nu ar vrea sa-l ia pe Kuffour de ex? In cazul asta (si nu numai) a aparut in ziare mai devreme decat trebuia. Salariul lui Kuffour e prea mare. Logic! De nesimtitul ala de Camus ce zici? Tot Adi e de vina? Ca mai vedem, sa va calificati voi si dupa aia poate... eu i-as fi dat un jet mare de tot. Nu asa se vine la Steaua!

apoi, Dinamo a luat campionatul pe fondul unei caderi a Stelei si rapidului dupa varfurile de forma avute ce aceste echipe. In plus Dinamo are scoala de juniori (mor pe chestia asta... ma oftic rau ca nu avem si noi un tineret bun) si ei mai au familia de procuratori Becali care le-au inlesnit transferurile Zicu, Bratu. (zicu e produs Dinamo 100%, iar bratu nu e prima oara la Dinamo). Noi l-am readus pe Neaga.

oricum, pe bune, daca nu am stii in fiecare zi orice misca in capul conducatorilor pe piata de transfer am fi mult mai linistiti, crede-ma. :)

vanfootball25.07.2007 10:25
@vanfootball

acuma depinde cum consideram stelele... ca la Hattrick sau ca la Hoteluri. :D

ideea mea este ca s-a facut un pas mare. acum 2-3 ani nici nu ne gandeam la asa ceva iar acum am inceput sa cumparam cate ceva si de pe afara. Uite si la ucraina cati bani se baga, ce jucatori aduc si ce performante au cu echipele de club in europa... aproape nule.

altfel ca zice Adi de 5 stele, tu chiar crezi ca el nu ar vrea sa-l ia pe Kuffour de ex? In cazul asta (si nu numai) a aparut in ziare mai devreme decat trebuia. Salariul lui Kuffour e prea mare. Logic! De nesimtitul ala de Camus ce zici? Tot Adi e de vina? Ca mai vedem, sa va calificati voi si dupa aia poate... eu i-as fi dat un jet mare de tot. Nu asa se vine la Steaua!

apoi, Dinamo a luat campionatul pe fondul unei caderi a Stelei si rapidului dupa varfurile de forma avute ce aceste echipe. In plus Dinamo are scoala de juniori (mor pe chestia asta... ma oftic rau ca nu avem si noi un tineret bun) si ei mai au familia de procuratori Becali care le-au inlesnit transferurile Zicu, Bratu. (zicu e produs Dinamo 100%, iar bratu nu e prima oara la Dinamo). Noi l-am readus pe Neaga.

oricum, pe bune, daca nu am stii in fiecare zi orice misca in capul conducatorilor pe piata de transfer am fi mult mai linistiti, crede-ma. :)

Ba da, Adrian Ilie e de vina ca a ofertat un jucator care avea 2 milioane euro salariu anual, in loc sa caute un alt jucator accesibil, e vina lui Adrian Ilie ca nu are alta solutie in afara lui Camus. Adrian Ilie a facut un singur transfer, fratilor!!! Ce treaba are Ilie cu ce era acum 2-3 ani, Adi e manager acum si trebuie sa-si faca treaba ACUM, in conditiile actuale. Si pana in momentul asta, nu si-a facut-o. Asta e realitatea, restul e Ispirescu.

kop25.07.2007 11:10

@vanfootball

jucator accesibil nu e jucator de 5 stele, ce naiba! :)

in fine, injurati-l si pe Adi, injurati-i pe toti...

sa vina MM cu Carlos si cu Elton si castigam CL! Mda...

vanfootball25.07.2007 12:44
@vanfootball

jucator accesibil nu e jucator de 5 stele, ce naiba! :)

in fine, injurati-l si pe Adi, injurati-i pe toti...

sa vina MM cu Carlos si cu Elton si castigam CL! Mda...

Pai daca EL, numitul Adrian Ilie, spune ca aduce jucatori de 5 stele, nu inseamna ca sunt asemenea jucatori accesibili????? Daca nu sunt accesibili, inseamna ca vorbeste prostii si habar n-are de pretentiile acestor jucatori. Ce vrei sa zic, ca a facut transferuri? NU a facut nici un transfer, in afara de Zapata. Te multumeste treaba asta? De ce e acolo, nu sa aduca jucatori, tot ce poate face e sa aduca jucatori ca Zaharia si Tilinca? Pe astia ii cumpara si Ceahlaul, daca vrea Stefan.

Eu nu inteleg ce aperi tu, ideea de Adrian Ilie, sau ce? :)

«12»