FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mardare nu mai vine la Steaua (sport.ro)!

«12»
fcsteaua.ro24.07.2007 13:47

Adrian Porumboiu a pus punctul pe i. Stefan Mardare va ramane va ramane la FC Vaslui, deoarece transferul la Steaua a cazut.

"Toate variantele au cazut, iar Mardare ramane la noi. Clubul FC Vaslui nu are niciun regret ca Andrey si Baciu nu vin, mai ales ca ultimul nici nu stiu daca prindea echipa, si este mai mult decat satisfacut ca Mardare ramane, deoarece este un fotbalist valoros", a spus Porumboiu.

Una din variantele de transfer ale lui Mardare era cedarea acestuia la Steaua la schimb cu portarul brazilian Andrey Nazario Afonso si cu fundasul Eugen Baciu.

costy_k1_G.24.07.2007 14:36

Nu ar trebui ca Cobra sa renunte la el mai ales ca asta cautam tineri de viitor. Ar trebui adus la Steaua si apoi inprumutat.

sfarteca24.07.2007 14:41

Naspa!!!era bine de scapam de aia !!!

plus ca moldoveanu e copil si promite!!

SzabiStelistu24.07.2007 15:04

Naspa............Porumboiu asta a zis o data ca nimic nu mai poate interveni in transferul lui Mardare la Steaua.Nu mai am nimic de spus..........e pacat.........FORZZA Steaua!!!! fularsteau2

kuivert24.07.2007 15:11

Va faceati sperante cu Adi Ilie ca manager dar se vede ca e incompetent rau...rateaza toate transferurile...daca nu il ia macar pe ivic sau camus ar trebui sa isi dea demisia...iar am avut o campanie de achizitii slabuta

stefanVl24.07.2007 15:22

Poate gresesc.. dar mai bine s-ar ocupa altcineva de transferuri.. Hai sa luam exemplul lui Real .. l-a vrut pe Saviola in 2 zile s-a rezolvat.. daca te intelegi la pret si salariu... nu cred ca e o problema

kuivert24.07.2007 15:31

Uitati-va fratilor la CFR...pe cine au vrut au adus

eddie the 'ead24.07.2007 15:50

Eu un singur lucru vreau sa vad: faptul ca isi asuma cineva vina pentru toate aceste transferuri ratate. E adevarat multe au fost inventii ale presei, dar nu toate. N-am pomenit in viata mea atitea rateuri intr-un timp atit de scurt... Hagi asta e pe post de "Dorel" la Steaua? Pai ce pretentii sa ai de la el, cind din faimoasa "lista de 5", intre timp marita la 7, redusa la 3, apoi la 2, acum la Ivic, nu a venit nimic? Sau, ma rog, poate Golanski, ca nici nu mai stiu daca a fost inainte sau dupa "lista".

Cum naiba sa nu fii in stare sa-l iei pe Mardare? De la FC Vaslui, nu de la vreo rivala "de moarte" sau de la vreun Siman sau Iacov cu pretentii de mari patroni...

Eu, mea culpa, n-am auzit in viata mea de pustiul asta, dar daca se zice ca e bun, o fi bun... O noua mostra de penibil...

Hai cu Ivic, baietii, hai ca se poate... :))))) Trezirea!

SebahSTEAUA24.07.2007 15:54

Pana una alta eu n-am auzit inainte sa vina la CFR de niciunul din marii jucatori.Fabbiani ala e cat un butoi,toni ala nu mi se pare peste Eme de exemplu,ca sa nu mai vorbesc de Jair,iar restul se pliaza perfect pe jocul echipei chefere,modest.In afara de Semedo si poate Dady,CFR nu ma impresioneaza catusi de putin,nu stiu cum de au ajuns astia peste noapte favoriti.Pariu ca nu termina intre primele 3?

greenyes24.07.2007 15:55

Conducatorii de la CFR nu sunt ....... asa ca nu mai faceti comparatii si dati vina pe Adi Ilie. Voi chiar puneti botul la ce zice ....... ca numai gura e de el.......CFR ul chiar a bagat bani nu vorba goala!

Forza Steaua!!!!

kuivert24.07.2007 16:02
Pana una alta eu n-am auzit inainte sa vina la CFR de niciunul din marii jucatori.Fabbiani ala e cat un butoi,toni ala nu mi se pare peste Eme de exemplu,ca sa nu mai vorbesc de Jair,iar restul se pliaza perfect pe jocul echipei chefere,modest.In afara de Semedo si poate Dady,CFR nu ma impresioneaza catusi de putin,nu stiu cum de au ajuns astia peste noapte favoriti.Pariu ca nu termina intre primele 3?

Eu nu m-am referit la valoarea jucatorilor...am spus ca ei pe cine au avut in vizor au adus...pe cand la Steaua Adi Ilie si toata lumea nu stie altceva decat sa dea din gura...imi pare rau pentru Hagi...totusi daca nu va reusi are o scuza...conducerea nu i-a adus jucatorii pentru care a insistat

danimarcu24.07.2007 17:14

Patronul clujenilor e de zece ori mai serios decat Jiji al nostru,vorbeste putin,dar ce zice,aia face!Jiji vorbeste mult,dar nu se tine de cuvant.Eu dau anul asta o sansa Cluj-ului,pariez ca prinde podiumul,datorita mentalitatii strainilor din lot,dar si a conducerii...

Despre venirea-nevenirea lui Mardare,e aceiasi Marie cu alta palarie ,ca de vreo 2 ani incoace...

vorbarie,zvonistica,bombe de presa,minciuni,exagerari...eu deja m-am obisnuit ,mai greu imi este cand chiar se intampla ce zic ziarele sau Jiji...

vanfootball24.07.2007 17:24

Lasati-l pe Mardare, ca vine Sammy Kuffour. :)))))))))))

Asta e ultima gluma ghencista, adusa in atentia publicului de ProSport.

Eu cred ca oficialii de la Steaua fac misto de ziaristi cu informatiile astea. Aia intreaba "pe cine aduceti?" si cei de la club se scarpina putin in cap si zic ce nume le vin prin minte : Vieri, Tristan, Kuffour etc.

danimarcu24.07.2007 17:31

@van, asa este,doar ca de fapt ei isi bat joc in primul rand de ei insisi,iar in al doilea rand de noi suporterii...

o fi si genul asta de practica un etalon al profesionalismului conducerii Stelei...

jcd24.07.2007 18:06

Nu stiu de ce ne agitam atat ca am ratat cateva transferuri. Cine e acest Mardare de trebuia neaparat sa vina la noi? Nu trebuia, nu avea loc ca titular. Armenteros nu ar fi venit niciodata in Romania. Iar Camus asta se crede un fel de Kaka, nu suntem noi de nasul lui. Sa privim campania de achizitii:

Portari: Vatca - Unul din portarii promitatori din Romania. A avut evolutii excelente, dar si foarte slabe. Poate creste mult.

Zapata - portar de nationala Columbiei, ramane o necunoscuta. Mai rau decat Carlos nu poate fi.

Fundasi: Emeghara- unul din cei mai buni fundasi de banda din tara, luat de la o asa zisa "rivala"

Golanski - jucator de nationala Poloniei, care a fost prezenta la ultimele 2 mondiale

Iacob - unul din cei mai talentati tineri jucatori din Romania, ne putem baza pe el

Mijlocasi: Badoi - cel mai bun si constant jucator al rapidului din ultimele 2-3 sezoane

Bicfalvi - necunoscut, dar a impresionat pe toata lumea in amicale

Atacanti: Neaga - unul din cei mai valorosi jucatori din istoria recenta a Stelei s-a intors, si se pare ca e in forma

Gurita - batran, dar fara indoiala un jucator care va da totul pe teren pentru ca Steaua reprezinta finalul carierei sale, ultima sansa sa scoata capul in lume si nimeni nu il vede altceva decat o solutie de rezerva pentru finalurile de meci. Are multe de demonstrat si sa nu uitam ca a fost mereu cea mai buna arma ofensiva la toate echipele la care jucat

Sper sa nu fi uitat pe cineva.. Per total o campanie de achizitii reusita. Ar mai trebui un atacant si un mijlocas de creatie, dar nu cred ca se va intampla. Daca ii aveam acum pe Elton si Thereau aveam un lot complet si valoros. Ar trebui sa i se mai dea o sansa lui Andey in cazul in care Vatca si Zapata dezamagesc (Cernea e clar sub brazilian) si ar trebui sa scapam de Baciu, Coman, Lovin si Petre.

vanfootball24.07.2007 18:28

Transferurile sunt bune, de acord. Dar nu sunt de ajuns pentru pretentiile Stelei de anul asta; unele posturi au ramas neacoperite dupa ce au plecat unii jucatori. Cine mai e fundas defensiv acum, odata cu plecarea lui Paraschiv (nu ca ar fi mare jucator) si retragerea lui Radoi in aparare? Cine mai e atacantul ala de "numar 9", cum spunea Hagi, dupa ce Badea si Iacob s-au accidentat, iar Thereau a plecat? Mai mult, conceptia de joc a lui Hagi necesita si un mijlocas central ofensiv, care, de asemenea, lipseste. O sa avem probleme serioase daca nu facem 2-3 transferuri pana joi.

w3bmaster24.07.2007 18:51

jcd frate stii fotbal sa mor eu

Petre ce are ? Petre cand a jucat nu a dezamagit si el e la fel ca Gurita pe sfarsitu carierei si trage tare .... si ambitie 100%

eddie the 'ead24.07.2007 18:54

Nu stiu de ce ne agitam atat ca am ratat cateva transferuri.

Pai ne agitam pentru ca ar fi crescut - daca ar fi confirmat, evident - valoarea echipei. Si s-a tot aruncat cu praf in ochii nostri...

In rest, ai dreptate. Vazind numele achizitiilor la prezentarea de ieri, nu e chiar asa de tragic.

Dar cum ar fi fost sa-i avem ca fundasi pe Basta si pe Pulido? La mijloc pe Armenteros, iar in atac pe Dady? Cred ca ar fi fost ceva mai bine.

Iar pe linia de fund, achizitiile sunt slabe rau. Noua ne trebuie fundasi centrali, si i-am luat pe Emeghara si Golanski, altfel niste jucatori care promit mult, dar care sunt fundasi laterali...

Sylvyx24.07.2007 20:03

Pai puteam sa ne asteptam la altceva de la super managerul Ilie si super bossu GG ?

Praful de pe soba!de cand Becali a aberat cu cei 2 super fotbalisti nu a adus decat pe Zapata in rest pana in momentul de fata pe NIMENI !!!!!

Astia isi bat joc de noi!

Raul198824.07.2007 20:48

@eddie

noi am cumparat fundasi laterali findca anul trecut am avut acolo probleme si nu in centru

uitete numai meciul Lyon : Steaua

Stancu a fost o catastrofa :biggrin:

jcd24.07.2007 20:50
jcd frate stii fotbal sa mor eu

Petre ce are ? Petre cand a jucat nu a dezamagit si el e la fel ca Gurita pe sfarsitu carierei si trage tare .... si ambitie 100%

Eu ziceam de Ovidiu Petre, iar tu cred ca vorbesti de Petre Marin.

I.N.Money24.07.2007 20:58

Este foarte posibil ca transferul sa fi picat si din cauza ca Vasluiul a cerut si o suma de bani in plus ceea ce l-a facut pe Razboinic sa nu fie de acord,s-o fi gandit ca vrea prietenu Porumboiu sa il pacaleasca.

Raul198824.07.2007 21:17

@I.N.Money

eu cred ca nu a vrut Andrey sa plece la Vaslui

si eu nu cred ca poate Vaslui sa ii plateasca lui 200000 euro pe an si impresarul lui

I.N.Money24.07.2007 21:26

Mai repede Baciu,cred ca brazilianul deja se saturase de Liga a 3 a.

jcd24.07.2007 21:27

La fundasi laterali stateam mult mai prost decat la centrali pana sa vina Emeghara si Golanski. Ii aveam pe Stancu, Nesu si Petre Marin. Si daca ne punem problema ca se accidenteaza iar jucatorii ca anul trecut, putem face noi ce achizitii vrem si tot nu ne vom descurca. Postul de fundas central e acoperit: Goian,Ghionea,Iacob,Radoi,Baciu(daca ramane, si se accidenteaza 3 din cei 4 mentionati inainte) si am impresia ca si Golanski poate juca in centru, il mai avem si pe Ov. Petre (ultima solutie). Daca venea Pulido nu mai venea Iacob, sau il imprumutam la Buzau, si la fel stateam. Postul de mijlocas defensiv e acoperit de Radoi, Lovin si Ov. Petre, dar eu cred ca Steaua nu are nevoie de acest post in tactica ei, si sper ca Hagi sa gandeasca la fel.

De Dady asta nici nu am auzit, deci nu ma impresiona daca il auzeam la prezentarea lotului. Haideti sa nu ne mai plangem ca am ratat cine stie ce transferuri pentru ca nici unul din Dady,Mardare,Basta,Pulido,Camus nu reprezinta vreun nume mare. Nici Armenteros, doar ca el e tanar si promite mult. Si astia doi de la AEK, Ivic ar fi un transfer util, dar nu e un jucator formidabil ca sa plangem ca am ratat transferul sau. De celalalt nu am auzit. Intelegeam sa facem galagie daca am fi ratat un Kranjcar, Izmailov, Rafinha sau Cavenaghi. Sau Belluschi, dar nu stiu cati au crezut cu adevarat ca va da Jiji atatia bani pe el.

«12»