Nu stiu de ce ne agitam atat ca am ratat cateva transferuri. Cine e acest Mardare de trebuia neaparat sa vina la noi? Nu trebuia, nu avea loc ca titular. Armenteros nu ar fi venit niciodata in Romania. Iar Camus asta se crede un fel de Kaka, nu suntem noi de nasul lui. Sa privim campania de achizitii:
Portari: Vatca - Unul din portarii promitatori din Romania. A avut evolutii excelente, dar si foarte slabe. Poate creste mult.
Zapata - portar de nationala Columbiei, ramane o necunoscuta. Mai rau decat Carlos nu poate fi.
Fundasi: Emeghara- unul din cei mai buni fundasi de banda din tara, luat de la o asa zisa "rivala"
Golanski - jucator de nationala Poloniei, care a fost prezenta la ultimele 2 mondiale
Iacob - unul din cei mai talentati tineri jucatori din Romania, ne putem baza pe el
Mijlocasi: Badoi - cel mai bun si constant jucator al rapidului din ultimele 2-3 sezoane
Bicfalvi - necunoscut, dar a impresionat pe toata lumea in amicale
Atacanti: Neaga - unul din cei mai valorosi jucatori din istoria recenta a Stelei s-a intors, si se pare ca e in forma
Gurita - batran, dar fara indoiala un jucator care va da totul pe teren pentru ca Steaua reprezinta finalul carierei sale, ultima sansa sa scoata capul in lume si nimeni nu il vede altceva decat o solutie de rezerva pentru finalurile de meci. Are multe de demonstrat si sa nu uitam ca a fost mereu cea mai buna arma ofensiva la toate echipele la care jucat
Sper sa nu fi uitat pe cineva.. Per total o campanie de achizitii reusita. Ar mai trebui un atacant si un mijlocas de creatie, dar nu cred ca se va intampla. Daca ii aveam acum pe Elton si Thereau aveam un lot complet si valoros. Ar trebui sa i se mai dea o sansa lui Andey in cazul in care Vatca si Zapata dezamagesc (Cernea e clar sub brazilian) si ar trebui sa scapam de Baciu, Coman, Lovin si Petre.