FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat Peluza Sud

«12»
AndyQ24.07.2007 12:06
suporterul respectiv a platit pentru fapta sa .... sau 17 mil amenda nu v-a multzumeste cu nimic ???

Aia-i pedeapsa? Crezi tu ca ajunge atat?

Pana nu intra primu` la parnaie sau nu moare cineva pe stadion nu o sa se calmeze. Sa speram ca nu ajungem la al 2-lea exemplu.

Ar trebui inchisi de la 1 la 3 ani. De ce la altii se poate si la noi nu? De ce in Anglia faci inchisoare, in Grecia la fel... s.a.m.d.

De ce?

CSA24.07.2007 12:13
Ar trebui inchisi de la 1 la 3 ani.

Arunci cu anii de parca ar avea "mama ta" puscarie.

Si intradevar aia nu e pedeapsa, tocmai a privat 10000 de oameni de la a vedea primul meci de campionat in Ghencea. Ar trebui sa plateasca cat a pierdut clubul nevanzand bilete, la 3 euro biletul, in medie, inseamna 30000 de euro.

AndyQ24.07.2007 12:22
Arunci cu anii de parca ar avea "mama ta" puscarie.

Si intradevar aia nu e pedeapsa, tocmai a privat 10000 de oameni de la a vedea primul meci de campionat in Ghencea. Ar trebui sa plateasca cat a pierdut clubul nevanzand bilete, la 3 euro biletul, in medie, inseamna 30000 de euro.

As vrea eu sa aiba puscarie, sincer. :)

Am spus-o in nenumarate randuri: amenzile nu sperie pe nimeni. Uita-te si tu cata coruptie e in tara asta din cauza prezentei simple a amenzilor si atata tot.

Pai daca-mi iau amenda pentru viteza, nu o platesc si ramane la impozite. Imi face cineva ceva? Iti zic eu ca absolut nimic. La fel si cu restul amenzilor date de Politia Romana.

Poate pana sa ajungem la puscarie ar trebui sa incepem sa excludem din stadion elementele perturbatoare. Daca nu-i lasi sa intre pe stadion o sa fie liniste si nu e nevoie de dosare penale...

Dar cum la noi Jandarmeria si Politia Romana se ocupa de cu totul alte afaceri... noi tragem ponoasele...

forever_STEAUA24.07.2007 12:22

@CSA

Esti prost informat. Decizia de a se juca cu portile inchise e de sezonul trecut. Pe ce lume traiesti?

CSA24.07.2007 12:30

Pe lumea GSP. Daca citesti despre o posibila suspendare de la UEFA, despre Mitica, si despre faptul ca se joaca cu portile inchise etapa urmatoare in acelasi articol incepi sa faci corelatii gresite, si uiti de ce s-a intamplat sezonul trecut.

AndyQ24.07.2007 16:34
Pe lumea GSP. Daca citesti despre o posibila suspendare de la UEFA, despre Mitica, si despre faptul ca se joaca cu portile inchise etapa urmatoare in acelasi articol incepi sa faci corelatii gresite, si uiti de ce s-a intamplat sezonul trecut.

E posibil sa ne-o luam si de la UEFA. Sa speram ca nu o sa fie asa.

zipper25.07.2007 10:40

Sa speram ca nu se intampla nimic in Polonia. Sunt persoane care spun ca acolo va iesi "macel". Daca se adevereste, vom avea de suferit!!!

steagcruce2

suporter**25.07.2007 20:54

HAI SA SUSTINEM Steaua odata ku inceperea noului campionat pentru ca pana acum nu am facut o,lasati basmele astea ku Gigi PLEACA DIN Ghencea ne faceti de ras cand la un meci Steaua -Dinamo incepeti ku asa ceva devenim penibili,ne pierdem tot respectu ,acest om e la Steaua de atata timp s au castigat 3 campionate ku el ca patron si urmeaza si al 4 anul acesta , haideti sa fim doar suporteri sa nu mai aveti atatea pareri si opinii pentru ca sunt in exces , asteptam primele etape si dupa aceea va dati o parea sau opinie.pentru ADMINI ACESTUI SITE ,POSTATI FRATE ARTICOLE MAI OPTIMISTE ,MAI FACETI SI VOI ATMOSFERA BUNA PE ACEST SITE ,pentru ca DIN 300 O MEDIE Constanta A UTILIZATORILOR A ACESTUI SITE UN SFERT ESTE INFLUENTAT DE ACESTE POSTARI CRETINE SI IDIOATE A UNOR FRUSTATI.numai bn ,sanatate si spre24

SuSSpeKtu27.07.2007 01:02

Scurt si sincer ! Ma-am bucurat cand a intat numai cand iam vazut fata lui Becali vai vai !! Dar trebuie sa i se interzica intrarea pe stadion nu inchisoare sau alte alea !!! Sper Sa avem un campionat usor! desi sunt dezamagit ca au plecat jucatori care nu trebiau sa plece!!Bostina Sa iti rupi picoru!:) il uras de cand o venit in Ghencea!Pleaca din Templu Bostina!!

«12»