FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat Peluza Sud

«12»
fcsteaua.ro23.07.2007 14:55

Grupurile Ultra' din Peluza Sud a stadionului Ghencea, condamna incalificabilul gest facut de acel pseudo-suporter in minutul 9 al partidei amicale dintre Steaua Bucuresti si Charleroi.

Tinem sa precizam ca tanarul in tricou galben si papuci albastri nu face parte din niciun grup de la Peluza Sud si nu este un cunoscut al Peluzei. Faptul ca inainte de a sari in teren s-a aflat in zona unde se aflau si membri peluzei noastre, ne-a pus intr-o lumina nefavorabila in ochii presei si a celorlalti suporteri ai Stelei.

Cei trei suporteri retinuti si amendati pentru ca au coborat pe pista din fata tribunei a doua sunt membri ai PS si au intervenit doar pentru a calma spiritele si pentru a nu degenera situatia. Niciunul dintre ei nu a impiedicat fortele de ordine sa actioneze si niciunul dintre ei nu s-a opus retinerii ( exista documente scrise si video care confirma aceste fapte ).

Pe viitor vom face in asa fel incat astfel de incidente sa nu se mai intample. Cei care sunt adevaratii ultrasi si care au adoptat acest stil de viata si il inteleg, nu vor recurge niciodata la gesturi precum cel de vineri seara. A fi ultras nu inseamna a fi teribilist sau tembel. Orice om care se respecta si respecta suporterii va trebui sa inteleaga ca noi nu ne manifestam astfel si ca scopul nostru este de a sustine si incuraja necontenit echipa. Locul huliganilor nu este langa noi in Peluza, noi nu am adoptat si nu vom adopta niciodata acest stil sau mod de manifestare. Datorita acestor manifestari, cei care au de suferit cel mai mult in momentul de fata, suntem chiar noi.

Precizam ca nu are nicio legatura manifestarea celui care a sarit in teren cu conflictul dintre noi si patronul echipei. Gestul acestui NIMENI este la fel de condamnabil din partea noastra precum este si cel al patronului Stelei de a purta fularul "rivalilor de moarte" si a canta impreuna cu acestia. Vom continua sa condamnam pe toti cei care nu respecta numele, traditia, culorile si suporterii echipei noastre iubite: Steaua Bucuresti.

Cu deosebit respect pentru toti suporterii Stelei si cu regret fata de cele intamplate!

Peluza Sud Steaua

greenyes23.07.2007 15:33

Din pacate ramane reactia generala, toti fluierau incercarea jandarmilor sau ce erau aia de a l prinde pe cap sec in galben. M am zbatut ca un leu in cusca sa vad meciul pe net, nu am reusit si poc ce citesc si vad intr un final, un dobitoc vrea sa l loveasca pe portar, ce sa mai, m am simtit ca un copil dezamagit de cadoul primit, am simtit un gol in mine. Si ca totul sa fie si mai "frumos" cand am vazut imagini de la meci ce mi a fost dat sa aud? cuvinte de bine pentru caini..... asta m a durut mai mult decat gestul tembelului ala si ca sa ma repet, huiduielile multimii adresate celor care incercau sa l prinda pe galbejit.

Tot se vehiculeaza superioritatea noastra fata de caini si zburatoare dar suntem la fel de "mici" ca si ei prin felul in care se comporta. In loc sa se gaseasca un imn pe care sa l cante orice suporte de pe stadion sa tit se faca pilea de gaina cand i l asculti la noi se perpetueaza, eram sa spun mediocritatea dar nici asta, prostia, injuraturi la adresa rivalilor.

Am vazut cum se manifesta suporterii lui Besiktas, ce sa mai ramai masca, seful galerii era pe teren ca un dirijor iar tot stadionul era pur si simplu un tot, tot respectul pentru ei. Offf.

Parca se injura si pe timpul Armatei Ultra dar cand 5000 de suflete steliste cantau ramaneai mut de admiratie. Exista un repertoriu pe care toti i l stiau, eram renumiti. Acum, am devenit simbolul huliganilor, chiar daca se mananca mult .... asta am devenit, toti ne identifica ba cu oi, din cauza ....nu merita sa i fie scris numele, si mai noi huligani.

Sper sa ne spalam petele, atat de pe blazonul echipei cat si a suporterilor.

NU VIOLENTEI VERBALE, FIZICE, NU VIOLENTEI PE STADIOANE, NU VIOLENTEI SI INJURATURILOR IN Ghencea!!!!

FOrza STEUAUA!!!!

ecallex23.07.2007 15:56

Primul meu post pe fcsteaua.ro desi de mult timp citesc parerile suporterilor celei mai iubite echipe de fotbal din tara.

Consider ca este jenant ca dupa acest incident sa iasa comunicate pe banda rulanta si totusi dupa incidentele in care ne`am ales cu stadionul suspendat etape in sir nu se facea apel asa sever la "calm si disciplina". Nu sunt din Bucuresti si mai prind cate un meci cu Steaua cand vine prin Iasi, dar e chiar enervant sa vad Ghencea gol atatea etape. Nu sunt tampit, inteleg ca trebuie sa te aperi daca este necesar dar faptul ca n`i se intampla din ce in ce mai des imi da de gandit. Sper ca in campionatul ce incepe suporterii prezenti la meciurile Stelei sa fie mai mult preocupati de incurajarea lui Dica & compania decat chestii daunatoare echipei.

Cat despre "razboiul" cu incultul de Becali, este si era mort din fasa. E si zicala aia " nu te pune cu prostu ca are creierul odihnit" si oricate injuraturi si proteste ar face galeria Stelei cred ca "raboinicul" merge pe principiul, publicitatea buna sau rea tot publicitate ramane si ce`i place mai mult lu` Becali decat sa vada marea de reporteri iar seara sa se vada pe toate posturile media, in consecinta vad ca un serviciu adus lu` Becali mai mult decat un deserviciu.

P.S. Partea plina a paharului cred ca deriva din faptul ca multa lume a realizat ca incet galeria Stelei a devenit o anonima (chiar regretabil o spun).

Cu tot respectul pentru suporterii stelisti si promit sa fiu mai activ pe fcsteaua.ro

FORZA Steaua

korynna23.07.2007 15:58

Si noi ce sa intelegem?Hunters trimite un comunicat prin care isi cere scuze de faptele individului,iar acum PS spune ca nu facea parte din niciun grup si nu era un cunoscut al peluzei.Pana la urma nu asta conteaza ci faptul ca imaginea suporterilor a fost patata si sa se faca tot posibilul ca acesta "reclama" sa nu-si puna amprenta asupra peluzelor.Unii stiu ca asa ceva nu este admis de nicio grupare,ei vrand doar binele echipei,insa majoritatea considera ca aceste gesturi sunt promovate chiar din interior.Sa speram la mai bine si la intelegere din partea tuturor suporterilor!

habarnam8523.07.2007 16:37
Si noi ce sa intelegem?Hunters trimite un comunicat prin care isi cere scuze de faptele individului,iar acum PS spune ca nu facea parte din niciun grup si nu era un cunoscut al peluzei.Pana la urma nu asta conteaza ci faptul ca imaginea suporterilor a fost patata si sa se faca tot posibilul ca acesta "reclama" sa nu-si puna amprenta asupra peluzelor.Unii stiu ca asa ceva nu este admis de nicio grupare,ei vrand doar binele echipei,insa majoritatea considera ca aceste gesturi sunt promovate chiar din interior.Sa speram la mai bine si la intelegere din partea tuturor suporterilor!

Stai fara grije ca ai dreptate , acel suporter e sau a fost la Hunters , asta se intimpla cind acolo nu exista un lider, nu exista respect , fiecare face ce vrea , asa inteleg ei libertatea . A fost si scandal intre ei din cauza HNT , oricum la Sud nimeni nu are ce sa le zica sau faca celor de la HNT . Le e frica de ei ...

Asa ca s-o lase moale cu comunicate si abureli . Astea sunt pentru cei ce nu stiu ce se intimpla in peluza!

cypryen2723.07.2007 16:38

De fapt si de drept nu conteaza din ce grup facea parte, la o adica era de undeva ca nu mai sareau inca vreo 4 sau 5 insi sai ia la bataie pe stwarzi ca sal scape pe idiotu ala, insa nu inteleg de ce in tara asta numita Romania se poate face orice orice orice vrei poti face orice cu urmarile de rigoare insa destul de minore. FoRzA Steaua, sper la un viitor mai calm pentru toti suporterii nostri macar fara stadioan suspendat si altecele. fularsteaua2

CSA23.07.2007 17:22

Ori citesc gsp ori comunicatele astea acelasi lucru: miciuni, minciuni, minciuni.

Jenant. Daca nu aveti puterea sa va recunoasteti greselile mai bine o lasi cum a cazut.

AndreyCor23.07.2007 17:29

foarte frumos...acest articol nu poate decat sa ne bucure pe toti ca in sfarsit intelegem cat rau putem provoca echipei iubite din inconstienta si prostie.bv

axl2323.07.2007 17:38
Daca nu aveti puterea sa va recunoasteti greselile mai bine o lasi cum a cazut.

Reusita exprimare.

CSA23.07.2007 17:56
Reusita exprimare.

Da, intradevar, am incercat mai multe variante si pana am gasit-o pe cea mai potrivita uitasem cum am inceput fraza. N-am sa editez, asta e, data viitoare am sa mai citesc o data tot dupa ce termin de scris.

AdrianUltras2523.07.2007 18:07

foarte bine

de acum inainte cei care vor face rau Stelei vor plati!

ballack.1323.07.2007 18:13

si pe steward-ul ala amarat cine l-a batut in tribuna 2?? steag2 steag2 steag2

Cristianandronescu23.07.2007 18:20

Un comunicat care nu acopera rusinea si incompetenta de a nu putea sa gestionezi o masa de oameni.. vad ca se spune ca acel asa zis suporter nu facea parte din nici un grup dar cand politia a intervenit sa il ridice brusc au aparut prieteni ai lui ca sa nu mai spunem de reactia oamenilor de a condamna ceea ce era un gest normal (cel al politiei).. acel individ trebuia ridicat, identificat, intocmit dosar penal si interzicerea pe viata pe stadioane.. si asta pentru ca numai asa se va ajunge la o normalitate.. rusine si celor care s-au grabit sa sara si sa blameze verbal interventia oamenilor de ordine....vad ca a aparut si un articol in care se elogia gestul lui Bostina.. pentru mine nu valoreaza doi bani.. Bostina nu a dat dovada decat de aceieasi prostie ca si respectivul individ.. o prostie mare din partea unui jucator de la care se asteapta sa fie coordonatorul echipei...unde ai fost Bostina cand pe stadionul Dinamo suporteri erau gazati si impuscati, unde erati toti atunci???? la cabine unde era cald si bine.. si brusc acum pe dragul de Bostina l-a apucat dragostea pentru suporteri stelisti...din acest moment eu nu il mai recunosc ca fiind jucatorul echipei Steaua si chiar nu il inteleg pe autorul acelui articol..ce a vrut sa sublinieze de fapt.. ca incurajam astfel de gesturi, ca Bostina si-a dovedit atasamentul fata de culorile acestui club??? hai sa fim seriosi...

Vorbim de traditie si multe alte lucruri dar de la zi la zi citesc articole in care lumea se vaita de pretul biletelor si al abonamentelor.. Si atunci va intreb eu pe voi: pana unde merge dragostea voastra??? pana la bani???

jordan23.07.2007 18:44
Stai fara grije ca ai dreptate , acel suporter e sau a fost la Hunters , asta se intimpla cind acolo nu exista un lider, nu exista respect , fiecare face ce vrea , asa inteleg ei libertatea . A fost si scandal intre ei din cauza HNT , oricum la Sud nimeni nu are ce sa le zica sau faca celor de la HNT . Le e frica de ei ...

Asa ca s-o lase moale cu comunicate si abureli . Astea sunt pentru cei ce nu stiu ce se intimpla in peluza!

ce zici tu mai baiatule?

da' de unde stii tu asa bine pulsul peluzei?

Pedro23.07.2007 22:01

Ori citesc gsp ori comunicatele astea acelasi lucru: miciuni, minciuni, minciuni.

Jenant. Daca nu aveti puterea sa va recunoasteti greselile mai bine o lasi cum a cazut.

[/quote

daca nu cunosti nu mai vb ma asta

BoBster23.07.2007 22:58

Pai mai baieti. Ori e la Hunters ori nu e nicaieri. Am impresia ca incet incet o sa ne spuneti ca de fapt nu a incercat nimeni sa-l loveasca pe portarul advers. Inca odata aceeasi scuza "nu noi frate...noi eram dupa tigari". Cine a incercat sa-l ascunda in tribuna? eu sigur nu...eram la televizor. Ne trebuie o schimbare de atitudine...parerea mea

CSA24.07.2007 00:38
daca nu cunosti nu mai vb ma asta

Ba cunosc, de aia vorbesc. Vrei detalii?

Edit: Intrebare retorica.

Poate ca nu cunosc toate dedesubrurile acestui comunicat, dar pot spune ca "distorsioneaza" mult realitatea.

fansteaua4624.07.2007 01:17
Cei trei suporteri retinuti si amendati pentru ca au coborat pe pista din fata tribunei a doua sunt membri ai PS si au intervenit doar pentru a calma spiritele si pentru a nu degenera situatia. Niciunul dintre ei nu a impiedicat fortele de ordine sa actioneze si niciunul dintre ei nu s-a opus retinerii ( exista documente scrise si video care confirma aceste fapte ).

cine erau aia care se bateau cu jandarmii ? cine erau aia care il loveau pe steward ?

PS. exista imagini video care confirma aceste fapte

MoWeed24.07.2007 06:42
cine erau aia care se bateau cu jandarmii ? cine erau aia care il loveau pe steward ?

PS. exista imagini video care confirma aceste fapte

asa intelegeau ei sa calmeze spiritele.....

aiurica24.07.2007 06:51

fratioare...da nu sunt locuri pe stadioane cate grupari sunteti...eu stiam ca iubim aceiasi echipa...deci suntem suporteri deci suntem o grupare...

si inca ceva.....mai lasati comunicatele si cantati....

carnat24.07.2007 07:10

habarnam, ce treaba are grupul Hunters cu ce s-a intamplat? pui gresit problema, spune-mi si mie ce vina au baietii de la hunters pentru ce s-a intamplat, de s-a ajuns la vorbe precum " oricum la Sud nimeni nu are ce sa le zica sau faca celor de la HNT . Le e frica de ei ..."?

Baiatul care a sarit in teren a fost in Hunters, dar de peste 5 luni drumurile s-au separat, din cauza ideilor diferite. Dar asta nu inseamna ca nu mai are prieteni in peluza, asta nu inseamna ca poti inchide ochii,ca uiti prietenia, cand este agresat(in seara aia a fost operat la mana). Iar dupa cate ai vazut,nu doar cei de la hunters au sarit pentru el, au fost din mai multe grupuri(prieteni/cunoscuti).Toata lumea a dezaprobat gestul lui! Este inadmisibil mai ales intr-un moment ca asta, nu are nici o scuza si, fiti siguri ca o sa plateasca pentru acest gest : contraventional, ca imagine, in peluza, la locul de munca.

Scuze, nu are rost sa ii gasesc chiar daca e prietenul meu, a gresit, trebuie sa plateasca!

Dar nu avea cum sa il opreasca nimeni sa sara in teren,s-a petrecut intr-o secunda totul! Am inteles ca statea linistit pe scaun si dintr-o data a innebunit si a sarit in teren(motivul Becali).

Cei de la hunters, in comunicat si-au cerut scuze,dupa parerea mea ca se simt si ei vinovati pentru ce s-a intamplat, ca le-a sarit multa lume in cap,dar asta nu inseamna ca sunt vinovati sau, ca acel baiat face parte din hunters!

Sanatate si numai bine!

p.s. nu fac parte din grupul hunters.

Azazello24.07.2007 08:06

Sa zicem ca nu face parte din brigazi s.a.m.d..... dar cei care l-au aparat.... cei care au sarit cu pumnii pe stuarzi? Ei erau tot "lupi singuratici" cum incercati de zor sa evidentiati prin comunicate care nu prea isi au rostul dar care incearca sa spele imaginea unor acte violente care din pacate s-au inmultit considerabil?

Sunt convis ca facea parte din vreun grup ....

Iar comunicatul e realmente ridicol pe final cand se aseamana gestul suporterului cu cel al lui Becali cu fularul....nu stiu care din gesturi ar putea afecta mai tare echipa ...zau asa. Astept portia de injuraturi. Multumesc :)

endorama24.07.2007 08:10

un comunicat de tot rasul...

cica cei 4 cretini au intrat sa calmeze spiritele... ha ha ha...

mai, decat sa va penibilizati cu comunicate hilare de genul asta mai bine ati avea grija de ciudatii care nu inteleg ca stadioanele nu sunt un loc in care sa-si defuleze frustrarile lor huliganice

habarnam8524.07.2007 09:58
habarnam, ce treaba are grupul Hunters cu ce s-a intamplat? pui gresit problema, spune-mi si mie ce vina au baietii de la hunters pentru ce s-a intamplat, de s-a ajuns la vorbe precum " oricum la Sud nimeni nu are ce sa le zica sau faca celor de la HNT . Le e frica de ei ..."?

Baiatul care a sarit in teren a fost in Hunters, dar de peste 5 luni drumurile s-au separat, din cauza ideilor diferite. Dar asta nu inseamna ca nu mai are prieteni in peluza, asta nu inseamna ca poti inchide ochii,ca uiti prietenia, cand este agresat(in seara aia a fost operat la mana). Iar dupa cate ai vazut,nu doar cei de la hunters au sarit pentru el, au fost din mai multe grupuri(prieteni/cunoscuti).Toata lumea a dezaprobat gestul lui! Este inadmisibil mai ales intr-un moment ca asta, nu are nici o scuza si, fiti siguri ca o sa plateasca pentru acest gest : contraventional, ca imagine, in peluza, la locul de munca.

Scuze, nu are rost sa ii gasesc chiar daca e prietenul meu, a gresit, trebuie sa plateasca!

Dar nu avea cum sa il opreasca nimeni sa sara in teren,s-a petrecut intr-o secunda totul! Am inteles ca statea linistit pe scaun si dintr-o data a innebunit si a sarit in teren(motivul Becali).

Cei de la hunters, in comunicat si-au cerut scuze,dupa parerea mea ca se simt si ei vinovati pentru ce s-a intamplat, ca le-a sarit multa lume in cap,dar asta nu inseamna ca sunt vinovati sau, ca acel baiat face parte din hunters!

Sanatate si numai bine!

p.s. nu fac parte din grupul hunters.

imi cer scuze dak am spus ceva gresit despre grup . Stiam ca face parte din grupul vostru ! Intre cele 2 comunicate sunt MARI discrepante !

Gestul e de condamnat mai ales ca nu avea niciun motiv...

Si mai ales acum cind toata lumea ne "vineaza"...garda , Gigi, Legea lui Mitica etc...Practic ne-am condamnat singuri ...FENOMENUL ULTRA VA MURI SI SUFLETUL MEU PLINGE !

EXEMPLU>>>http://www.gsp.ro/Steaua/Bite-in-loc-de-fotbal-Huliganii-din-galeria-Stelei-au-intrat-pe-teren-incaierindu-se-cu-fortele-de-ordine.html?a=3147/32166

UITE ASTA NE-AM FACUT SINGURI SI E DOAR INCEPUTUL *(SI macar DE AVEA VREO MIZA)

keith_flint24.07.2007 11:27

suporterul respectiv a platit pentru fapta sa .... sau 17 mil amenda nu v-a multzumeste cu nimic ???

voi stitzi una si buna "hai sa cantam hai sa incurajam.... dar decat sa facetzi pe baietzii buni si postati intruna pe forum ca ar trebui sa facetzi asa sa cantatzi asa mai bine ati venii la una din sedintze sa cotizati la o coregrafie la un mesaj sa venitzi cu o simpla pensula pentru vopsit un mesaj un steag fie el cat de mic decat sa postati si sa va datzi voi cu parerea ce cum unde de ce pentru ce ...

parerea mea e sa stopatzi postarile astea care nu au nici un rost si mai bine v-ati implica si voi la ceva...

«12»