FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Momentul adevãrului

«12»
FlasHUL22.07.2007 13:13
Nu sunt nostalgic dupa nici-un Olaroiu.Eu as fi fost cel mai fericit sa vina Ilie Dumitrescu antrenor la Steaua.Mah rog conteaza prea putin ce vreau eu.

Referitor la omogenizarea lotului.Poate reusesti sa imi explici si mie cum facem omogenizarea jucand de fiecare data cu alt 11?Sau si chestia asta e o noua metoda adusa de Hagi?

Si da pentru Steaua locul 2 nu e o performanta drept pentru care astept titlul Cl si cupa anul asta.

Sa ne vedem dupa primele 10 etape cu Hagi pe locul I si calificati in CL si totul o sa fie bine.

Si ce o sa se intample daca dupa alea 10 etape nu o sa fie pe primul loc????

Si ce o sa se intample daca termina pe locul 2 in campionat????

Ce ai sa faci? Nu o sa fi multumit? O sa critici?

De Oli de ce esti de multumit? pe ce loc era dupa primele 10 etape de campionat? Pe ce loc a terminat campionatul? Ma astept sa il lauzi si pe Hagi daca se va intampla asta pentru ca, doar nu ai nimic impotriva lui nu e asa?

Miaus22.07.2007 13:16
@Miaus

pai lotul trebuie omogenizat complet..daca ar folosi un singur 11 in amicale in caz de suspendari ce facea Hagi???

Ai ceva cu Hagi ca Ilie Dumitrescu are un palmares ffff bogat ca antrenor....

Cu tot respectul pe Lovin,Baciu,Coman,Bostina etc nu mai avea rost sa ii rulezi.Ii puneai pe lista de transferari direct:))

Gata hai ca iar o dam in off-topic, daca mai e ceva da PM.

Sunt sceptic cu Hagi recunosc dar vreau din toata inima sa ma insel si Hagi sa fie un mare antrenor care sa castige tot cu Steaua.

Multi useri de pe site nu au inteles ca eu vreau ca Steaua sa castige si atat,iar in acest moment nu cred ca Hagi este antrenorul care sa faca Steaua sa castige, asa cum nu mai era nici Olaroiu.

MoWeed22.07.2007 13:20

@Miaus

sunt de acord cu tine....Coman trebuia sa-l transferam cu orice pret chiar daca dadeam noi bani!!! Lovin Baciu si Bostina au ramas doar ca sa aiba lot numeric in caz de accidentari...dar dupa parerea mea Lovin si Baciu nici de divizia C nu sunt

Eu tot am incredere in Hagi;)

fane_casieru22.07.2007 13:27
off topic

mai grav este ca voi ...asociatia suporterilor...aprobati astfel de manifestari..oameni cu studii superioare....mai era unu care facuse la oxford....bv....

pe cine reprezentati voi?pe cei multi sau pe cei ce fac rau Stelei?

Mai baiete,daca tu nu ai o facultate la Oxford nu-i o problema te inteleg dar daca vrei sa pari mai destept decat esti nu-si are rostul aici.Am mai spus-o si la altii...nu am aprobat gestul individului ala sub nicio forma, nici noi nu suntem de acord cu ceea ce s-a intampat si mai suntem constienti de raul care s-ar putea intoarce impotriva noastra,dar de aici pana la a spune ca noi ii reprezentam pe acei inconstienti e cale lunga...foarte lunga. Mai gandeste-te o data inainte de a posta ceva sau informeaza-te inainte ca sa fi sigur pe ceea ce pretinzi.

aiurica22.07.2007 13:56
Mai baiete,daca tu nu ai o facultate la Oxford nu-i o problema te inteleg dar daca vrei sa pari mai destept decat esti nu-si are rostul aici.Am mai spus-o si la altii...nu am aprobat gestul individului ala sub nicio forma, nici noi nu suntem de acord cu ceea ce s-a intampat si mai suntem constienti de raul care s-ar putea intoarce impotriva noastra,dar de aici pana la a spune ca noi ii reprezentam pe acei inconstienti e cale lunga...foarte lunga. Mai gandeste-te o data inainte de a posta ceva sau informeaza-te inainte ca sa fi sigur pe ceea ce pretinzi.

nu inteleg ce vrei sa spui...in legatura cu facultatea mea...ma rog...daca nu sunteti deacord dc pe prima pagina este un articol in care se aproba gestul...si mai rau il si incurajeaza omu respectiv....daca nu incurajati cum de inca mai este articolul...si mai rau nu se poate raspunde?

daca nu ma crezi citeste articolul genial..si mai vbm dupa.

Steauaforever3322.07.2007 14:16

aici n-ai dreptate. ceva undeva nu merge. ori noi cei care suntem impotriva gestului vedem intr-un fel viata ori nu intelegem subtilitatea articolului. cum adica nu ati aprobat gestul cand din articol reiese ca "bravo Bostina" bine ca l-ai scapat. cum adica nu ati aprobat gestul? am recitit articolul ca poate m-am inselat prima data, dar de unde, articolul incurajeaza astfel de gesturi si atat timp cat nu ati postat unul care sa condamne ceea ce s-a intamplat, nu vad cum nu aprobati gestul..... ne luati de fraieri am impresia.....

st19raul22.07.2007 14:56

SA FIE CLAR FIECARE ARE DREPTUL LA O PARERE...IAR FIECARE PARERE TREBUIE RESPECTATA!! poate ca multi moderatiri ai fcsteaua.ro nu sunt de acord cu articolul lui Mihai dar asta nu inseamna ca trebuie sters acel articol din cauza ca nu-ti convine...asta ar insemna cenzurare...

PS: nici eu nu sunt de acord cu articolul lui Mihai dar ii respect parerea...si pe baza acestor articole poti sa-ti spui parea pro sau contra!

fansteaua4622.07.2007 15:58
1) Avem lot? - :)))) Sa mor de ras. N-avem nici primul 11 :(

2) Avem antrenor? - Sper, din suflet.

3) Avem patron? - ........... mai bine ma abtin.

4) Avem conducere tehnica? - Da, la nivelul lui Real Madrid. De acum 35 de ani.

5) Avem stadion? - Raportat la ce exista in Romania, DA! In mod normal, macar tribunele acoperite, daca nu total.. ca nu e mare diferenta.

6) Avem galerie? - Poate cea pe care sta perdeaua la palatu' jijiotului. Poti sa vii la stadion cu cele mai bune intentii si cu cel mai mare 

hef. S-au dus anii de glorie cu JeanPavel. Degeaba. Unii mananca seminte, altii pipaie buca prietenei, agaricii care se vor a fi sefi de galerie au mai multe muste pe caciu

a decat cacatul si le e frica sa strige anti bekli... Asa ca mai bine stai la T2

Si in continuarea ideii tale: esti extraordinar: cum te poti descurca cu munca/scoala , familie, bani si pe deasupra sa mai faci si deplasari la toate meciurile? Eu nu stiu dc am vazut anul trecut meciuri de toti banii de pe abonament din ca

za serviciului.

avem slapi steagsimplu

il_capitano22.07.2007 16:37

In acest articol nu sunt de acord cu tine in 2 privinte (este doar parerea mea si trebuie sa o luati ca atare) 1) Nu cred ca Gigel Coman este un fotbalist asa cum spui tu, intr-adevar se afla intr-o forma proasta prelungita, dar are si calitati, dar din punctul meu de vedere este cu psihicul la pamant, degeaba spuneti ca ar fi preferatul patronului ca Gica si Oli sunt nebuni, dar amintiti-va ca la Poli Timisoara era un jucator de valoare poate cel mai valoros, sunt de acord cu tine ca nu are ce cauta in primul unsprezece dar nu este nici de cea mai joasa speta...2) Problema Dica - este bine ca jucatorii sa vada Steaua ca pe o rampa de lansare in fotbalul european dar incetul cu incetul trebuie sa devenim o echipa pe care fotbalistii sa o vada ca pe un varf de cariera (oricat ar dura 100 - 200 de ani ) dar trebuie sa incepem de acum...nu trebuie lasati sa plece jucatorii valorosi (in cazul nostru sunt goniti) trebuie motivati sa ramana, nu obligati....asta am avut de spus, toata stima interesant articol fular-campionii

blood_2_hot22.07.2007 18:53

Analizand lotul pentru sezonul asta se vede ca stam foarte prost la mijlocul terenului.

De fapt, daca facem o comparatie cu celelalte contracandidate la titlu

am putea vedea ca in aproape toate compartimentele exista cel putin o echipa cu lot mai bun ca noi

La portari, Lobont face cat toti portarii nostri. Coman de la Rapid este destul de bun, iar Popa de la Timisoara e peste Cernea. Sa speram ca Zapata stie ceva, sa mai echilibram balanta.

La fundasi laterali, stam OK (nesu,emeghara,p.Marin,golanski). dar suntem totusi un pic sub Dinamo (Stoican,Pulhac,Blay,Izvoranu). Oricum suntem peste Rapid, Cluj (care-l are totusi pe Tony) si mult peste Timisoara cu ai lor Stancu si Dancia.

La fundasi centrali, daca-l retragem pe Radoi, si-l recuperam pe Ghionea (Radoi,Ghionea,Goian,Baciu) suntem un pic peste Dinamo (moti, r.Stefan, v.nastase) si Rapid (maftei, Constantin, rada), peste Timisoara clar cu ai lor Mckain si Canu, si cred ca si peste Cluj, desi nu-i cunosc.

Daca nu-l retragem pe Radoi, stam mai rau ca Dinamo si egali cu Rapid.

La mijlocasi de banda; Badoi,Nicolita,Ochirosii,(Bostina),Cristocea stam asa si asa.

Dinamo il are pe C. Munteanu-peste toti ai nostri,Fernandes,Ze Kalanga iar Ad. Cristea poate juca si pe banda.

Clujul are niste jucatori portughezi foarte buni, din care se distinge Semedo, mult peste toti jucatorii nostri, iar la Timisoara Torje stie de 10 ori mai mult fotbal nu numai ca Ochirosii, dar si decat Nicolita.

Rapid nu intra in calcul aici.

As zice ca este relativ echilibrat, atat timp Badoi joaca la valoarea lui si Nicolita isi revine.

La mijlocasi centrali stam groaznic. cu Ov.Petre,Bicfalvi, (Radoi), Lovin, Croitoru, (Bostina) suntem mult, mult, mult sub:

Dinamo: Margaritescu,Ropotan,(Fernandes),Zicu, Ad. Cristea. Chiar si C. Munteanu ar putea intra aici.

Rapid: C. Lazar (cel mai bun mijlocas roman, in opinia mea), Herea, N.Grigore, Maldarasanu

Timisoara: Aliuta, Plesan, Alexa, Shroj, si poate Vrsici

De Cluj nu stiu exact, Ogbonna e un jucator exceptional, dar s-ar putea sa prefere atacant. Trica este insa slab, dupa cum stim toti.

La atacanti, cu Dica,Neaga,Iacob si Gurita, suntem un pic sub Dinamo (Danciulescy,Niculescu, bratu,l.Ganea) ca si consistenta, dar si posibil sub Cluj (Didy,Ogbonna,Fabbiani,Anca)

Desi Dica al nostru este peste toti ceilalti.

Rapid (cu Mazilu si Buga) si Timisoara (cu Ganea, Cristea,Bucur si Mansour) sunt un pic sub noi.

deci, parerea mea:

portari : 1.Dinamo, 2.Rapid, 3.Poli - sper ca Zapata sa echilibreze lupta

fundasi laterali: 1.Dinamo, 2.Steaua, 3.Cluj

fundasi centrali: 1.Steaua, 2.Dinamo, 3.Rapid - cu Radoi retras, doar

mijlocasi centrali: 1.Dinamo, 2.Rapid, 3.Timisoara - Steaua pe 5

mijlocasi laterali: 1-4 Steaua, Dinamo, Poli, Cluj

atacanti: 1.Dinamo, 2.Cluj, 3.Steaua

Concluzie: daca nu aducem 2 jucatori la mijlocul terenului, un atacant central, un fundas central si daca portarul Zapata nu are valoare, o sa avem un sezon greu, in care putem ocupa orice loc, intre 1 si 5. Mai degraba spre 5.

Piece of Mind22.07.2007 19:23
Analizand lotul pentru sezonul asta se vede ca stam foarte prost la mijlocul terenului.

De fapt, daca facem o comparatie cu celelalte contracandidate la titlu

am putea vedea ca in aproape toate compartimentele exista cel putin o echipa cu lot mai bun ca noi

La portari, Lobont face cat toti portarii nostri. Coman de la Rapid este destul de bun, iar Popa de la Timisoara e peste Cernea. Sa speram ca Zapata stie ceva, sa mai echilibram balanta.

La fundasi laterali, stam OK (nesu,emeghara,p.Marin,golanski). dar suntem totusi un pic sub Dinamo (Stoican,Pulhac,Blay,Izvoranu). Oricum suntem peste Rapid, Cluj (care-l are totusi pe Tony) si mult peste Timisoara cu ai lor Stancu si Dancia.

La fundasi centrali, daca-l retragem pe Radoi, si-l recuperam pe Ghionea (Radoi,Ghionea,Goian,Baciu) suntem un pic peste Dinamo (moti, r.Stefan, v.nastase) si Rapid (maftei, Constantin, rada), peste Timisoara clar cu ai lor Mckain si Canu, si cred ca si peste Cluj, desi nu-i cunosc.

Daca nu-l retragem pe Radoi, stam mai rau ca Dinamo si egali cu Rapid.

La mijlocasi de banda; Badoi,Nicolita,Ochirosii,(Bostina),Cristocea stam asa si asa.

Dinamo il are pe C. Munteanu-peste toti ai nostri,Fernandes,Ze Kalanga iar Ad. Cristea poate juca si pe banda.

Clujul are niste jucatori portughezi foarte buni, din care se distinge Semedo, mult peste toti jucatorii nostri, iar la Timisoara Torje stie de 10 ori mai mult fotbal nu numai ca Ochirosii, dar si decat Nicolita.

Rapid nu intra in calcul aici.

As zice ca este relativ echilibrat, atat timp Badoi joaca la valoarea lui si Nicolita isi revine.

La mijlocasi centrali stam groaznic. cu Ov.Petre,Bicfalvi, (Radoi), Lovin, Croitoru, (Bostina) suntem mult, mult, mult sub:

Dinamo: Margaritescu,Ropotan,(Fernandes),Zicu, Ad. Cristea. Chiar si C. Munteanu ar putea intra aici.

Rapid: C. Lazar (cel mai bun mijlocas roman, in opinia mea), Herea, N.Grigore, Maldarasanu

Timisoara: Aliuta, Plesan, Alexa, Shroj, si poate Vrsici

De Cluj nu stiu exact, Ogbonna e un jucator exceptional, dar s-ar putea sa prefere atacant. Trica este insa slab, dupa cum stim toti.

La atacanti, cu Dica,Neaga,Iacob si Gurita, suntem un pic sub Dinamo (Danciulescy,Niculescu, bratu,l.Ganea) ca si consistenta, dar si posibil sub Cluj (Didy,Ogbonna,Fabbiani,Anca)

Desi Dica al nostru este peste toti ceilalti.

Rapid (cu Mazilu si Buga) si Timisoara (cu Ganea, Cristea,Bucur si Mansour) sunt un pic sub noi.

deci, parerea mea:

Concluzie: daca nu aducem 2 jucatori la mijlocul terenului, un atacant central, un fundas central si daca portarul Zapata nu are valoare, o sa avem un sezon greu, in care putem ocupa orice loc, intre 1 si 5. Mai degraba spre 5.

Ionel Ganea joaca acum la TM. Oricum, interesanta analiza ta.

killian200323.07.2007 01:21
Ionel Ganea joaca acum la TM. Oricum, interesanta analiza ta.

era vorba de Liviu Ganea,dar probabil s-a grabit si a scris cu litera mica,asa cum a scris si la Bratu...

aiurica23.07.2007 06:02

...ca sa citez un clasic mort.......tacerea ta imi spune multe....

si ca rezultat...hopa....un comunicat oficial....insa totusi raman la parerea ca articolul in cauza trebuie sters.

scuze de off topic.

FortuneTeller23.07.2007 07:38
deci, parerea mea:

Buna analiza, dar ramane doar o parere personala. Parerea mea:

Portari: 1. Dinamo, 2. Steaua, 3. restul. Comentariu: Daca "pica" Lobont s-a terminat si Dinamo... In plus, Dinamo ar putea fi in plina perioada de vanzari prin Noiembrie, Decembrie, cu primii pe lista Lobont, Radu, Pulhac si Niculescu. Fara acestia Dinamo e zero, iar Rednic va avea motive pentru rezultate diferite de anul trecut.

Fundasi: 1. Steaua, 2. Dinamo, 3. Tim. Comentariu: Steaua este no. 1 de departe, cand Ghionea va reveni aceasta diferenta va fi si mai mare. Dinamo e mult supra-evaluata in acest departament, Radu e doar mediocru catre bunicel, Stoican si Nastase sunt expirati si in drum spre pensie. Rapid, CFR si Tim vor incerca sa compenseze prin joc de echipa, cu un plus pentru Bergodi si Uhrin.

Mijlocasi: 1. CFR, 2. Dinamo, 3. Steaua. Comentariu: CFR este peste Dinamo si in plus anul acesta ei chiar cred ca pot castiga... Dinamo, din nou supra-evaluata, traieste din munca lui Munteanu si oarecum Margaritescu, Zicu e mai mul atacant decat mijlocas, restul sunt umplutura, paseaza doar lateral in stilul Lucescu sr. Steaua are mult de munca pentru a scapa de stilul Oli, nu neaparat calitatea jucatorilor e slaba, cat felul in care au fost obisnuiti sa joace. Daca Steaua trece cu bine de August si Septembrie, probabil vom vedea aceiasi jucatori jucand cu mai multa confidenta si eficienta. Deci asteptati varful de forma pe la sfarsitul lui Septembrie.

Atacanti: 1. Steaua, 2. CFR, 3. Dinamo. Comentariu: Desi depind in mare masura de eficienta liniei de mijloc, probabil Steaua are cel mai bun lot de atacanti, din categoria distincta a celor care pot face rost de ocazii pe cont propriu. Thereau in locul lui Iacob ar fi fost un upgrade, dar asa e cand se platesc polite fara minte. CFR deasemenea e peste Dinamo, Semedo si Diddy clar pot face diferenta. Dinamo, ca de obicei supra-evaluata de presa binevoitoare si de un sezon precedent castigat mai degraba de Corpodean si copitele slugilor provinciale asupra gleznelor ros-albastre, decat de golurile marca N&D. A nu se uita panica de dupa plecarea lui Ganea, cateva etape au fost total inexistenti si doar tactica gresita a marelui explicator de esecuri (O_i, ghici cine-i!) a facut ca acel meci Steaua-Dinamo sa nu relanseze campionatul.

Concluzie: o sa fie greu, dar sunt mai multe sanse sa vedem ceva fotbal adevarat. Dinamo probabil va incepe ca din tun, dar se va stinge ca opaitul de pe masa iobagului. Rapid si Tim se vor bate pentru locurile 4,5, cu ceva emotii din partea Otelului. CFR va fi principala contracandidata a Stelei la titlu, au multi oameni de valoare, au mai multa confidenta si se cunosc mai bine decat anul trecut. In plus, Andone nu e un super-antrenor, dar nici tampit nu e, e mult mai echilibrat decat Rednic si are lot mai bun decat Bergodi. Steaua este principala candidata la titlu, cu un lot mai complet decat anul trecut, probabil un fundas central mai bun decat Baciu si un mijlocas central ar mai avea loc. Hagi va trebui sa gestioneze corect ce are la dispozitie, sa-i implice pe toti, caci probabil iar vor fi multe partide si oboseala isi va face efectul. Alte elemente ar mai fi componenta dinamovista a federatiei si ligii, practic o invitatie pentru arbitrii sa se corpodenizeze in folosirea fantelor de lumina si a observarii faulturilor de la 100m distanta. S-ar putea sa se ajunga chiar la depunctarii (atentie imbecili sans frontiers, fan Steaua nu inseamna sa troznesti tot ce poarta culori diferite, inclusiv portarii adversi) pe chestii hazlii, gen scandarii venite de pe blocul din vecinatatea stadionului sau bannere purtate stramb prin metrou... Hai Steaua!

zamainmenu23.07.2007 08:53

@blood2hot , FortuneTeller

Pertinente analize.

Mentionez numai un aspect: poti avea si portari geniali si aparare beton si atac sclipitor. Daca nu te prezinti cel mai bine la mijloc, nu poti fi o echipa intr-adevar puternica. Mijlocul terenului e cheia jocului si cea care face diferenta. Sa ne amintim numai cateva exemple: Franta 84 cu Platini, Tigana, Girese, Fernandez. Steaua 86 cu Stoica, Boloni, Majearu, Balint. Sa nu mai vorbesc despre Brazilia lui Zico sau a lui Dunga. Sau Barcelona zilelor noastre. Si exemplele pot continua.

Ce avem noi la mijloc? Lovin, Ov. Petre, Coman, Bostina?? Out, in div. B cu ei!

Raman Badoi, Nicolita, Cristocea, Croitoru, Bicfalvi. Iar Radoi si Dica nici ei nu stiu pe ce post vor juca de la un meci la altul. Concluzia ar fi ca suntem cam firavi la mijlocul terenului.

FortuneTeller23.07.2007 09:56
@blood2hot , FortuneTeller

Pertinente analize.

Mentionez numai un aspect: poti avea si portari geniali si aparare beton si atac sclipitor. Daca nu te prezinti cel mai bine la mijloc, nu poti fi o echipa intr-adevar puternica. Mijlocul terenului e cheia jocului si cea care face diferenta. Sa ne amintim numai cateva exemple: Franta 84 cu Platini, Tigana, Girese, Fernandez. Steaua 86 cu Stoica, Boloni, Majearu, Balint. Sa nu mai vorbesc despre Brazilia lui Zico sau a lui Dunga. Sau Barcelona zilelor noastre. Si exemplele pot continua.

Ce avem noi la mijloc? Lovin, Ov. Petre, Coman, Bostina?? Out, in div. B cu ei!

Raman Badoi, Nicolita, Cristocea, Croitoru, Bicfalvi. Iar Radoi si Dica nici ei nu stiu pe ce post vor juca de la un meci la altul. Concluzia ar fi ca suntem cam firavi la mijlocul terenului.

Corect, dar nici celelalte echipe nu au jucatori mult mai buni... In plus, la Steaua lucrurile vor evolua spre mai bine, Coman is on the way out (good riddance!), Lovin si Petre sunt doar solutii de avarie, dupa cateva meciuri jucatorii de la mijloc vor incepe sa lege jocul altfel (mai ales ca nu vom mai juca cu 3 inchizatori!), iar nu in ultimul rand Camus si cel de la AEK ar putea ajunge totusi in Ghencea.

amarel23.07.2007 19:21

Hagi a fost de acord cu plecarea lui Thereau, si a lui Elton,Hagi vrea se pare aducerea lui ZAHARIA de la Bistrita in locul lui...ARMENTEROS,....,tot el a anuntat ,cu jumatate de gura e drept ca lotul actual ii este suficient !!!

Eu cred ca astea vor fii singurele performante ale lui Hagi la Steaua !!!!!

Chiar ma uimise cand a anuntat rastit ca fara 5 transferuri nu se v-a face performanta ci dimpotriva vor fi surprize,atunci am crezut atunci ca nu poate fi manipulat de GB, dar se pare ca m-am inselat !!!!

GB, dupa cum se vede il joaca pe degete si pe Hagi, , cand o sa-si dea seama

v-a fi terminata stagiunea lui de antrenor la Steaua , si v-a deveni cel mai usturator esec al liui ca antrenor , daca nu cumva terminata si cariera sa de antrenor !!

«12»