FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zapata vine în Ghencea! (Prosport)

«12»
Sylvyx20.07.2007 10:17
Ce ai vazut tu acolo a fost o "sedinta" de autografe de la sfarsitul unui antrenament. Exact cum face Nicolita sau Radoi la sfarsitul unui antrenament cand vin pustii la ei pentru autografe. Una peste alta, e greu de crezut ca Hagi il va pune in poarta la meciul cu Charleroi daca Zapata ajunge in cursul zilei de azi. Asta daca va veni, sa nu uitam ca Pulido era jucatorul Stelei si pana la urma a ajuns pe la Almeria.

fi atent aici

Transferul lui Zapata s-a rezolvat

Steaua are un nou portar, columbianul Robinson Zapata. Steaua a plãtit 500.000 de dolari lui Deportivo Cucuta, Zapata fiind așteptat sã soseascã la București în aceste zile. Internațional columbian, portarul semifinalistei Cupei Libertadores are 29 de ani și a mai apãrat la America de Cali, și Real Cartagena, în Columbia, și la Rosario Central, Independiente Avallaneda și Belgrano, în Argentina.

E de pe [site din caracatita Gazetei Sporturilor]

La stirile Pro TV de joi seara am auzit de la reporterul ala ca va apara in meciul cu Charleroi !

SI dupa stiinta mea Pro TV este o televiziune foarte serioasa.

forever_STEAUA20.07.2007 10:33

@Sylvyx

Nici o stire din ziare nu e 100% sigura. Pana nu apare un anunt pe site-ul oficial nu poti sa ai incredere in presa.

E foarte posibil ca Zapata sa vina la Steaua, dar daca sursele tale foarte sigure sunt ziarele de sport de pe la noi, nu pot sa zic decat :laugh: :laugh: :laugh:

ADriano_yulyano200620.07.2007 10:46

e foarte bun zapata asta din cate am vazut a scos niste mingii in copa libertadores dar sa-l vedem ca asa a fost si cu Carlos si Andrei

raiders20.07.2007 11:50

n-a fost chiar asa cu Carlos si Andrey. de exemplu suporterii lui boavista s-au bucurat cand a plecat si chiar erau surprinsi ca cineva vrea sa-l cumpere... (la fel cum am fost noi placut surprinsi cand a fost vandut pompiliu Stoica de exemplu). de Andrey nu se stia nimic, decat din niste filmulete de pe youtube, unele cu supergafe, altele cu superinterventii. eu cred ca Andrey ar mai merita o sansa...

il astept pe zapata desi sunt constient ca sunt sanse aproape nule de a-l vedea in seara asta. macar daca transferul s-ar realiza. a ajuns pana in finala cupei libertadores cu echipa lui, poate ca are ceva valoare ... oricum, decat crocodilul de Cernea sau vatca manusa de aur are toate sansele sa fie mai bun

forever_STEAUA20.07.2007 11:56

@raiders

E vorba de semifinala, tata. Nu mai haliti tot ce scriu ziarele.

raiders20.07.2007 12:16

da, greseala mea (tata). au fost la un pas de finala, nu inteleg cum a castigat boca 3-0 in retur... (i hate boca, forza river :) )

in orice caz, rar se intampla sa scoata un portar asa... cred ca stii faza cand a scos 3 mingi imposibile intr-o faza prelungita, prin interventii aproape sinucigase.

LeoKinG20.07.2007 15:47

Stia cineva ca Zapata a jucat un singur meci pentru nationala columbiei??

Fl0r1nsteaua20.07.2007 15:57

Eu sincer nici nu am auzit de acest jucator.Poate o fi un jucator bun...da daca are doar un singur meci la nationala Columbiei,nu cred ca e cine stie ce.

Sylvyx20.07.2007 16:21
@Sylvyx

Nici o stire din ziare nu e 100% sigura. Pana nu apare un anunt pe site-ul oficial nu poti sa ai incredere in presa.

E foarte posibil ca Zapata sa vina la Steaua, dar daca sursele tale foarte sigure sunt ziarele de sport de pe la noi, nu pot sa zic decat :laugh: :laugh: :laugh:

Da bine ca ai amintit de site-ul oficial al Stelei ca nu inteleg ceva

Pai ce draq mai ala e site oficial.Ca nu mai e actualizat de cand haul.Mai super e siteul asta de 1000 de ori.

C. RONALDO20.07.2007 17:20

steagsimplu

fi atent aici

Transferul lui Zapata s-a rezolvat

Steaua are un nou portar, columbianul Robinson Zapata. Steaua a plãtit 500.000 de dolari lui Deportivo Cucuta, Zapata fiind așteptat sã soseascã la București în aceste zile. Internațional columbian, portarul semifinalistei Cupei Libertadores are 29 de ani și a mai apãrat la America de Cali, și Real Cartagena, în Columbia, și la Rosario Central, Independiente Avallaneda și Belgrano, în Argentina.

E de pe [site din caracatita Gazetei Sporturilor]

La stirile Pro TV de joi seara am auzit de la reporterul ala ca va apara in meciul cu Charleroi !

SI dupa stiinta mea Pro TV este o televiziune foarte serioasa.

SI TOTUSI TREBUIE SA RECUNOSTI CA ESTE FOARTE GREU SA CREZI CA ZAPATA VA APARA ASTAZI TINAND CONT CA DACA VA AJUNGE Hagi NU CRED CA IL VA PUNE TINAND IN CONT PREGATIREA FIZICA SI MULTE ALTELE CRED TOTUSI CA Hagi A FACUT CEA MAI BUNA ALEGERE ADUCANDUL PE ZAPATA CARE MI SE PARE CA ESTE UN PORTAR CU MULTAEXPERIENTA.

IN LEGATURA CU PORTARULA CARE VA EVUALUA ASTAZI TITULAR CRED CA VA FI VATCA TINAND CONT DE EVOLUTIILE SLABE PE CARE LEA AVUT Cernea IN ULTIMA VREME . SUNT CURIOS SA VAT PE CINE VA MAI ADUCE Hagi SI PE CINE VA FOLOSI CA FUNDAS CENTRAL.ASA CA forzateaua

C. RONALDO20.07.2007 17:28

fularsteau2 fularsteau2

CRED CA ZAPATA ESTE UN PORTAR BUN CHIAR DACA A JUCAT DOAR UN MECI IN NATIONALA COLUMBIEI. TOTUSI TREBUIE SA TINEM CONT CA A AJUNS IN SEMIFINALA COPEI LIBERTADORES (INFORMATIE LUATA DE PE INTERNET SI 100 LA SUTA SIGURA) . ASA CA CRED CA ZAPATA VA FI UN PORTAR EXCELENT PENTRU Steaua. CRED CA DACA VA AJUNCE PANA LA URMA NE VA AJUTA SA AJUNGEM IN CL.

Sylvyx23.07.2007 05:01

Am auzit ca Steaua s-a mai inteles cu jucatorul lui Aek atena ivici care vine azi si cu charleroi petru camus de la care se asteapta de la fotbalist un raspuns pana marti!

sindrom23.07.2007 10:32

De pe site-ul oficial:

" Columbianul Robinson Zapata Montano a semnat pentru Steaua, astazi 21.07.2007, un contract valabil pe patru ani . Portarul a fost transferat de la Club Deportivo Union San Felipe si se va alatura imediat lotului condus de Gica Hagi.

Fotbalistul in varsta de 28 de ani, 1,83 si 75 kg a debutat in nationala Columbiei in data de 05.07.2007 intr-un meci din cadrul Copa America contra nationalei SUA."

«12»