FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zapata vine în Ghencea! (Prosport)

«12»
fcsteaua.ro16.07.2007 23:55

Concurenta pe postul de portar creste pe zi ce trece în Ghencea! Dupa ce l-au trimis pe Andrey la Steaua II, evolutiile sale din returul campionatului fiind sub asteptari, Hagi a optat tot pentru un sud-american, Robinson Zapata, de la Cucuta Deportivo.

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a dezvaluit ca negocierile pentru columbian sunt foarte avansate, parafarea contractului fiind doar o formalitate pe care o vor face atunci când portarul va primi viza pentru a veni pe pamânt european. "Zapata este asteptat în România, nu stiu exact daca ajunge sau nu pâna vineri la meciul cu Charleroi, eu sper sa soseasca cât mai repede. Asteapta viza pentru a putea pleca din Columbia. Ne-am înteles cu oficialii Cucutei, si cu jucatorul, am stabilit sumele, doar ca nu a semnat", a declarat Adrian Ilie.

Cum tânarul Cezar Lungu va fi împrumutat un an formatiei Gloria Buzau, iar Andrey a fost trimis la Steaua II, evhipa din Ghencea se va putea baza pe trei goalkeeperi: Zapata, Cernea si Vâtca.

Sud-americanul nu a evoluat niciodata într-un campionat european, venirea la Steaua însemnând pentru el si sansa de a juca în Liga Campionilor. El a fost titular un meci în acest sezon de Copa America, când s-a înregistrat si singura victorie a nationalei Columbiei, împotriva selectionatei Statelor Unite, scor 1-0. Goalkeeperul columbian a fost eliminat în acea partida în minutul 87, pentru acumularea a doua cartonase galbene.

Carte de vizita

Robinson Zapata

Data nasterii:

30 septembrie 1978

Vârsta: 29 de ani

Inaltime: 1,86 m

Greutate: 76 kg

Nationalitate: columbian

Echipe precedente: America Cali (Columbia), Real Cartagena (Columbia), Rosario Central (Argentina), Independiente (Argentina), Belgrano (Argentina), La Serena (Chile), Cucuta Deportivo (Columbia)

Tupac Amaru17.07.2007 02:48

Nu cred pana nu il vad in poarta!

Asta, in primul rand.

In al doilea, mai avem nevoie de minumum cate un FOTBALIST (nu petarda, nu tanara speranta) in fiecare compartiment! Se aude, Gigi?

Asta, daca nu cumva se va considera ca 4-2 pentru Dinamo in Templu ar fi cel mai bun meci (cat ne-ai umilit tu, Olaroiule!)

Si, in al treilea rand, FORZA Steaua!

axl2317.07.2007 04:35
Goalkeeperul columbian a fost eliminat în acea partida în minutul 87, pentru acumularea a doua cartonase galbene.

De unde-i gaseste, frate?

ariell17.07.2007 04:36

Sa il vedem adus mai intai, daca vine ne-ar mai trebui un fundas, un mijlocas si inca un atacant, atunci echipa ar prinde contur.....

Wigh17.07.2007 05:07

sa cumpere draq un atacant si un mijlocas. Cernea nu e bun sau ce?

vanfootball17.07.2007 06:59
sa cumpere draq un atacant si un mijlocas. Cernea nu e bun sau ce?

Da, nu e bun!

Sylvyx17.07.2007 07:20

Eu cred ca achizitionarea este de bun augur.Nici eu nu cred pana nul vad in poarta ca la fel credeam si cu pulido si surprizsa cand sansele erau de 99% de a veni........TZEAPA!au facut astia ceau facut de l-au ratat!

FORZA Steaua ! !

sindrom17.07.2007 07:27

De curiozitate... ati observat cand a fost ultima oara updatata pagina "juniori"?

http://www.steauafc.com/nou/index.php?cat=juniori

Sa cititi ce scrie :)

ceai de tei17.07.2007 08:04

Juniorii respectivi sunt pensionari deja.

Nu stiu prea multe despre acest portar dar sunt convins ca mai prost ca Cernea nu poate fi iar alt portar mai slab ca Cernea probabil nu gasesti in divizia A, deci in cel mai rau caz ar fi penultimul pe lista valorica. Lasand gluma la o parte, postul de portar este o problema la Steaua, o problema mai presanta ca lipsa unui fundas de clasa din angrenaj. Zapata are ceva experienta si este la apogeul carierei, posibil sa nu aiba de a face cu greselile de amplasament ale portarilor mai tineri.

cris17.07.2007 08:48

Sa nu fim iar mintiti , ca sunt satul de atatea nume noi la Steaua si nimic concret , sper sa aduca mai aduca jucatori ca avem mare nevoie . Cred ca nu are rost sa vb de Zapata pana nu semneaza cu noi , cred ca am si motive , nu ?

ktalyn17.07.2007 09:01
Sa il vedem adus mai intai, daca vine ne-ar mai trebui un fundas, un mijlocas si inca un atacant, atunci echipa ar prinde contur.....

Ar fi excelent sa vina...(ne'am saturat de gafele lui Carlos si Cernea, avem nevoie de un portar in care sa ai incredere totala )

Odata cu revenirea lui Ghionea apararea ar cam fi acopeita....la mijloc ne'ar prinde bine Camus de la Charleroi

In atac vad ca Gurita incepe sa se acomodeze..mai e si Iacob, Dica, Neaga, va reveni si Badea,pana la urma nu stam chiar asa rau in acest compartiment.

grizzly17.07.2007 09:58

@axl23 : aceeasi intrebare mi-a venit si mie prima oara cand am citit articolul. de unde???

AndyQ17.07.2007 13:13

Cernea e labis psihic. Pe el il apuca vaicarelile dupa fiecare competitie. Nu te poti baza pe un asa portar.

Vatca e la inceput de drum, inca nu stie cu ce se mananca meseria asta, nu are experienta unor competitii mai importante si mai solicitante decat campionatul de la noi.

Andrey era un pariu pierdut de la inceput, parca stiam asta de la inceput, in oarecare fel. Imi pare rau pentru el, eu zic ca trebuia lasat sa plece in orice alta parte, nu mutat la Steaua ll. Acolo se poate destabiliza psihic si sa-si rateze cariera, si asa destul de fragila...

Columbianul asta nu-mi spune nimic, decat ca e abonat la cartonase galbene.

Acuma hai sa fim seriosi; in afara de Dinamo, care are portarul Nationalei, Lobont, dupa mine unu` din cei mai buni portari pe care i-a avut Romania vreodata, restul echipelor sunt praf la capitolul asta. Nu exista asa ceva, portar de valoare in Romania in afara lui Lobont, din pacate. Si pe Lobont stim toti cum l-au refuzat conducatorii Stelei, cum ca e betiv si fumator. Daca ar fi toti jucatorii Stelei la fel de betivi si fumatori precum Lobont, am castiga UCL, ipotetic vorbind.

Khalid17.07.2007 13:29

Dani Coman si Marius Popa sunt "praf"? Nu prea cred :).

White_R17.07.2007 14:51

Sunt obosit de stiristi si jijiot . Acuma il vad la TV ca bolboroseste" cum sa se puna ei cu mine, Steaua straluceste pe cer, acuma anul asta am dat 4 milioane pana acuma plus inca 5,6,7 ca mai vine ala,ala...11 milioane cat n-au dat toate celelalte echipe pe transferuri ...il am si pe Hagi ...cum sa se puna ei cu mine ? " Asta ori e nebun ori chiar nu are notiunea cifrelor . O fi el bogat dar nu cred ca isi da seama cat de bogat e si se crede de vreo 10 ori mai bogat ....

potra18.07.2007 06:10

imi pare bine ca mai vine un portar...dar totusi ma sperie putin cand vad cate echipe a schimbat...sper sa fiu eu putin paranoica dar dupa experiente precum Carlos sau Andrey.......:((

laurst18.07.2007 09:10
Sunt obosit de stiristi si jijiot . Acuma il vad la TV ca bolboroseste" cum sa se puna ei cu mine, Steaua straluceste pe cer, acuma anul asta am dat 4 milioane pana acuma plus inca 5,6,7 ca mai vine ala,ala...11 milioane cat n-au dat toate celelalte echipe pe transferuri ...il am si pe Hagi ...cum sa se puna ei cu mine ? " Asta ori e nebun ori chiar nu are notiunea cifrelor . O fi el bogat dar nu cred ca isi da seama cat de bogat e si se crede de vreo 10 ori mai bogat ....

yo cred ca e atat de zgarcit /gen Copos, ca se ascunde in spatele acestor cifre mirobolante crezand ca poate sa ne mai induioseze ca acum cativa ani cd . promitea marea cu sarea si era praf in ochi/oricum banii aia multi pe care zice ca-i are( eu unul nu cred) ... in ultimul an profitul depas. chelt., deci dc. dorea cu adev. sa cumpere... spre24

AndyQ18.07.2007 10:44
Dani Coman si Marius Popa sunt "praf"? Nu prea cred :).

Coman a gafat mult la viata lui cat despre Popa.... ma faci sa rad.

Iti aduc aminte un gol pe care l-a luat, probabil necunoscut tie:

Gloria Bistrita - Poli - 1-1. Lovitura libera, Muresan.... 35 de metrii.

35 de metrii????????? si trece mingea pe sub portar? E bun Popa, ce sa-ti povestesc.

DanStan18.07.2007 20:20
"Daca vrea sa joace la Steaua, Zapata sa-si ia viza si sa vina. Totul depinde doar de el. Deocamdata, el nu a semnat nimic cu Steaua", a declarat, miercuri, pentru NewsIn, Adrian Ilie.

:laugh:

... probabil s-a ajuns la discutiile legate de pretentiile financiare ale jucatorului ...

...11 milioane cat n-au dat toate celelalte echipe pe transferuri...

Becali e probabil primul patron din lume care 'da' in loc sa 'investesca'. Da' e explicabil : cum pot fi prostiti fraierii daca le spui ca investesti ? Trebuie sa le spui ca dai ca sa-si inchipuie ca e pomana ...

Moldova stelist?19.07.2007 17:37

Oare va fi o nouã "gafã" a conducãtorilor clubului Steaua? Ar fi pãcat și de aceastã datã... Nu știu de ce, dar nu-mi place "tan-tam-ul" care se face la orice achiziție fãcutã sau care urmeazã a se face la Steaua! Pare-mi-se, rivalii o fac altfel, parcã cu mai puținã fanfaronadã... asta e pãrerea mea! Mi-e dor de jocul Stelei de pe vremea lui Protasov, oare cu Hagi vom practica cel puțin același joc? FORZA Steaua! spre cl

Sylvyx20.07.2007 05:03

Este adevarat!Zapata este noul portar al Stelei.Stiu din surse foarte sigure !

Bodanel20.07.2007 07:43

@sylvyx

care sunt sursele astea sigure daca nu e o gluma?

Sylvyx20.07.2007 08:08
@sylvyx

care sunt sursele astea sigure daca nu e o gluma?

nu e absolut nici o gluma a aratat pe la toate stirile au spus ca va juca azi cu charleroi au aratat cum isi ia ramas bun de la fani si da autografe pe gsp.ro si te asigur ca diseara va fi titular cu charleroi !

Bodanel20.07.2007 09:15

@ sylvyx

Daca nu e titular diseara dai o bere? Nici nu a ajuns in Romania daramite sa mai fie titular. O sa vedem diseara.Presa de la noi spune multe(de cand s-a terminat sezonul si pana acum am transferat vreo 2 echipe).

Khalid20.07.2007 09:15

Ce ai vazut tu acolo a fost o "sedinta" de autografe de la sfarsitul unui antrenament. Exact cum face Nicolita sau Radoi la sfarsitul unui antrenament cand vin pustii la ei pentru autografe. Una peste alta, e greu de crezut ca Hagi il va pune in poarta la meciul cu Charleroi daca Zapata ajunge in cursul zilei de azi. Asta daca va veni, sa nu uitam ca Pulido era jucatorul Stelei si pana la urma a ajuns pe la Almeria.

«12»