FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce Hagi. de ce Steaua

«123»
SSK16.07.2007 23:06

@daffyduck

La aia cu FC Arges m-ai pierdut... n-are nicio legatura cu ce vorbeam.

N-a zis nimeni nimic de Iovan, Piturca, Duckadam. Si-n NICIUN caz nu l-am facut eu "ungur" pe Boloni (desi chiar e, dar asta n-are-a face, inteleg unde bati).

Eu faceam comparatie intre favoritul tau, Cosmin Olaroiu si Hagi. N-o dati in Stalin, ca nu-i impresionati decat eventual p-astia fara buletin de p-aici de pe forum.

VaSsY16.07.2007 23:16

stiti de ce se numesc spurcatii spartanii ???? CA VIN DOAR 300 LA MECIURI !!!

DIFERENTA DINTRE EI ESTE CA EI TIN CU Dinamo, IAR NOI IUBIM Steaua !!!

FortuneTeller17.07.2007 04:05

Mai terminati cu comparatiile! Toti avem favoriti personali, dar parca nu m-as astepta acum sa-l comparam pe Hagi antrenorul cu Oli. Oli a avut mult timp la dispozitie, a avut si niste rezultate care-i fac cinste lui si clubului, dar per total a lasat impresia clara de om slab si fara putinta de a trece la un nivel superior. Deci multam fain Oli, succes in desert sau oriunde, si acum legatura inapoi in Ghencea pentru a sustine echipa ros-albastra. Hagi? Habar n-am ce poate, de fapt nimeni nu poate zice nimic concret impotriva lui dupa 5 meciuri de pregatire. Ii va fi foarte greu sa ajunga in semifinalele cupei UEFA dar cred ca are sanse bune la grupele LC. Si, cine stie, poate jocul echipei (jalnic in perioada Oli) va fi mai bun sub mandatul sau. Deci pastrati comparatiile pentru anul viitor. Fani Oli, credeti ca puteti face asta pentru noi ceilalti?

FlasHUL17.07.2007 08:37
Rau ai facut! Ai pierdut un articol foarte interesant...

De fapt ,acest articol pleaca de la o observatie foarte buna a lui Mihai despre cum inteleg ziarele sportive sa-si faca treaba, si nicidecum nu s-a vrut a fi o "bagare in seama " a rivalilor nostri.

EXACT !

Bai daffyduck...cam tarziu, dar m'am prins si eu de o treaba: tu-ti doresti ca NOI TOTI, inclusiv presa, sa fim obiectivi ca tine(desi nu prea-ti iese, da' sa trecem peste), cand vorbim despre Hagi si Olaroiu. Sa-i tratam egal, sa dam fiecaruia ce i se cuvine, sa punem in balanta rezultatele etc etc etc...

Prietene, problema e ca in CE MA PRIVESTE nu-mi propun sa fiu obiectiv! Ti-o spun de la bun inceput: N-AR TREBUI sa incerci sa determini stelistii sa fie obiectivi si sa-i trateze la fel pe Hagi si Olaroiu! Hagi E Hagi! Iar Olaroiu n-o sa fie NICIODATA ce a fost Hagi, chiar daca Hagi o sa ne duca pe locul 10.

Iar obiectivitatea, desi e un deziderat pretios in viata de zi cu zi, e o PROSTIE in fotbal! In ritmul asta, o sa ne ceri sa recunoastem ca Dinamo e mai buna, ca Steaua joaca asa si pe dincolo, ca am luat cupa din '88 nu-mai-stiu-cum... Ce vrei tu de fapt? Sa ne fie egali Olaroiu si Hagi?

Niciodata.

Suntem stelisti, deci, PRIN DEFINITIE, plecam de pe o pozitie de subiectivitate. Cat de moderata sau nu, asta e o alta discutie, dar sa fie clar: suporterii nu sunt subiectivi. Si nici Olaroiu nu e Hagi!

HA HA HA H A H A Super tare ! :))

Mihai Somanescu19.07.2007 23:08
Ba pardon, ia uite aici ce stire nebuna:

De cine ai mai zis tu in afara de Chelse, de Lyon? Ia sa vedem:

Cred ca stii sa traduci ... oricum, am ajuns mai jos decat GSP, sa facem comparatie intre meciurile noastre amicale si cele ale adversarilor din campionat ... asa de tare ne plictisim in asteptarea noului sezon?

Omule, nu m-am referit neaparat la sezonul asta, ci in general. Si dc tot o luam asa iti dau eu un rezultat: Reading-Lyon 1-0. Cred ca Reading astia sunt o mare echipa...

«123»