FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua a inaintat o oferta pentru transferul lui Zapata (NewsIn)

«12»
fcsteaua.ro14.07.2007 18:21

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat sambata, pentru NewsIn, ca gruparea ros-albastra este interesata de achizitionarea portarului columbian Robinson Zapata, clubul din Ghencea inaintand deja o oferta de transfer.

"Am discutat deja cu Zapata si ne-a spus ca vrea sa vina sa joace la Steaua. Am inaintat o oferta pentru transferul sau in Ghencea si asteptam un raspuns. Nu pot spune despre ce suma e vorba, dar pot afirma ca deocamdata se discuta", a declarat Adrian Ilie.

Robinson Zapata este columbian, s-a nascut la 30 septembrie 1978, are 1,86 metri, 76 de kilograme si evolueaza la Cucuta Deportivo. Portarul columbian a participat in acest an la Copa America.

Ilie a mai afirmat ca Steaua mai este in discutii cu mijlocasul francez Fabien Camus, de la Charleroi: "Ne-am interesat despre situatia lui Camus. Deocamdata atat, ramane sa luam o decizie in privinta lui".

Managerul Stelei a incheiat spunand ca aducerea fundasului sloven al echipei Olympique Marseille, Bostjan Cesar, nu este posibila: "Cesar nu va veni la Steaua. El cere un salariu de 1,5 milioane de euro si am renuntat la aducerea sa".

AmuntBoy14.07.2007 18:34

pana acum Ilie este pe minus

nu a reusit sa ia nimik de 2 luni de zile :(

Golo era luat din era Oli la fel si Iacob

Gaby098914.07.2007 19:00

sper sa nu fie iar povesti....ca sa ne amageasca ca si pana aqma....vom traii si vom vedea,FORZZA Steaua!!!!

LeoKinG14.07.2007 19:43

Si cu Pulido cum ramane?Nu se mai aude nik de el,sper sa vina Zapata avem nevoie disperata de un portar BUN!In rest Forza Steaua si mori ciobane!

AmuntBoy14.07.2007 19:56

Pulido e prea scump ca jucator liber ..........

s-a hotarat ca ovPetre si Baciu sunt mai buni pe postul ala

Sper sa nu-i vad ca fundasi la meciul cu Charleroi .. :x

Wally14.07.2007 19:57

Nu mai cred nimic pana nu ii vad in tricoul Stelei...

vlad7514.07.2007 20:07

Alta frectie la picior de lemn cu acest transfer.Daca tot aducem jucatori tineri ,D-le Becali la banii lu' matale nu poti face tu inca o scamatorie sa-l aduci pe unul Messi!Cica joaca in nationala Argentinei.Da-l incolo pe Beluschi ca-i mai batran ca Messi.Ia-l bre pe Messi asta ca sigur la ochiul tau format de scouter n-ai cum sa-l gresesti.Gigi,repet,esti de de rasul tuturor!

DanStan14.07.2007 20:30

0,000.....0001 % sanse. Nici Zapata si nici Camus nu vin pe maruntis. Iar cluburile lor in nici un caz nu fac acte de caritate.

M-am cam plictisit de atatea oferte facute ca sa ne bagam in seama. De parca Steaua chiar ar avea bani. Mai bine ar zice ca nu-s bani pen' ca vrea sa-si cumpere Jiji o escadrila de F16 Falcon sa-i pazeasca oile. Macar am sti cum sta treaba.

p.s : la cate 'transferuri bomba' am vazut in vara asta nu m-as mira ca in cateva zile toata presa (de doi bani) sa urle cum ca Steaua i-a luat la pachet pe Hyypia, Carragher, Gerrard si Crouch. La schimb cu Lovin.

fansteaua4614.07.2007 20:31

+ Drogba

nucu14.07.2007 20:36

camus de la charleroi? ala nu e prietenul lui Thereau? sunt sifur ca va veni mai ales dupa c a plecat Thereau :))... doamne cata dezinformare... ala nu vine nici mort aici

Lucas14.07.2007 21:46

steagcruce2

pana acum Ilie este pe minus

nu a reusit sa ia nimik de 2 luni de zile :(

Golo era luat din era Oli la fel si Iacob

Hei, vorbesti prostii. Oli l-a vrut, Adi Ilie l-a luat.

Tandemul Oli - MM l-au vrut pe Golanski si in iarna, dar nu l-au putut lua.

Adi Ilie a negociat, el a parafat actele.

Dupa Al. Iacob stii de cand umbla MM?

Tupac Amaru15.07.2007 10:46

Nu cred ca mai avem puterea sa luam pe nimeni.

In lumea asta extraordinar de dura din fotbal, tot ceea ce conteaza este banul.

Si Becali nu pare dispus sa dea sau nu are de unde.

Prognozez un sezon cel mult mediocru, pentru ca asta este echipa pe care o avem: mediocra.

SI l-as sfatui pe Hagi sa joace dur: ori il obliga pe Becali sa investeasca masiv (chiar si cu riscul de a nu lua campionatul anul acesta), ori sa plece, pentru ca altfel risca sa se compromita ireversibil.

Nu poti face performanta cu petardele lui Olaroiu!

I.N.Money15.07.2007 12:38

Principala problema in acest moment este ca se apropie data trimiterii lotului cu care vom aborda meciurile din preliminariile Ligii la UEFA.

Daca in aceasta saptamana pana la meciul cu belgienii nu va mai veni vreun jucator este foarte posibil ca urmatoarea achizitie sa se faca dupa 23 august in sus,la fel ca sezonul trecut si doar daca Steaua a reusit sa intre pentru a 2 a oara consecutiv in grupe.

Raul198815.07.2007 12:56

eu sper sa luam un portar de valoare si sa il convingem pe Camus sa vina la noi

Camus e mijlocasul de care avem noi nevoie

dar ne mai trebuie si un fundas central findca il mai avem doar pe Radoi si pe Goian pe postul asta care au valoare

Baciu nu ii de Steaua,Ghionea ii accidentat si Alexandru Iacob ii prea tinar sa il folosesti la meciurile de Champions League

steagcruce2

CNCT15.07.2007 13:25

Eu nu inteleg de ce Hagi nu isi da demisia!!!!Sa fim seriosi, cu lotul asta nu avem sanse la Liga iar in campionat Dinamo ne va surclasa probabil din nou.Oare de ce vrea Gica sa-si compromita cariera de tot?Am impresia ca si Ilie a fost adus degeaba, ciobanul nu e dispus sa scoata banu pentru intariri.Credeti ca Hagi si Ilie sunt atat de idioti sa nu stie ca au un lot jalnic si ne mai trebuiesc jucatori?Dinamo sa fim seriosi sa intarit pana in dinti si va fi greu sa-i opreasca cineva.

PS: Ce mai cauta Gigel Coman la Steaua?

vasilestelistul15.07.2007 19:15

pana nu ii ceva oficial nik nu cred

Khalid15.07.2007 20:14

Campania de transferuri nu este una prea buna, deocamdata. Totusi nu putem spune ca nu s-a facut nimic! Emeghara, Golanski, Badoi, Neaga sunt transferuri bune, dar nu suficiente pentru obiectivele Stelei.

P.S: Camus vine doar pentru bani, daca e cazul sa ajunga in Ghencea, si Zapata daca vine la Steaua in 1-2 ani e fotbalist terminat(nu stiu daca se risca :D).

Sylvyx16.07.2007 05:22

Ma intreb daca Adrian Ilie va aduce ceva sau numai gura e de el.Io sper sa-l aduca pe Zapata ca nu e chiar de neglijat dar am auzit ca se intereseaza si de Bobadilla si ala e la boca juniors iar argentinienii u sunt deloc prosti (a batut acum cativa ai in finala cupei intercontinentale pe AC Milan).Cat depsre tipul asta Camus nimeni nu se gandeste ca e la Charleroi si Steaua o sa joace amical cu ei.Daca francezul va juca acel meci va vedea forta Stelei(daca echipa va dovedi asta) chiar pe pielea lui + ca va vedea si conditiile de pregatire si stadionul.Dar oricum e prea arogant.Sa zica mersi ca o echipa ca Steaua este interesata de el ca in nadejdea alora de la charleroi sunt o echipa de mijlocul clasamnetului si nu o sa prea ajunga in LC ca Steaua.

FORZA Steaua ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

DanStan16.07.2007 06:30
(...) va vedea si conditiile de pregatire (...)

Care-n Belgia sunt la indemana oricarei echipe de prima Liga ...

Si stai sa vezi ce soc va avea cand va vedea ce-i la capu' lu' 41 + gardurile alea darapanate unde-s casele de bilete + santurile din complex + ... + ... + ... Cred ca dupa ce-o vedea toate astea o sa-l sune pe pretenu' Thereau si o sa-l intrebe cum de-a supravietuit ...

cris16.07.2007 07:31

Eu nu l-am vazut niciodata pe Camus cum joaca , poate are poate nu are valoare , dar eu zic ca nu are rost sa tot insiste nimeni , de ce ne tot rugam de el , chiar asa de bun este ? Daca vroia sa vina o facea de mult , nici de portar nu stiu tare multe , oricum cu transferurile suntem pe spate , cu parere de rau cred ca nu avem multe sanse sa castigam ceva.

DanStan16.07.2007 07:49

Zapata ? S-a transferat la Deportivo Cucuta in vara lui 2006. Deportivo era NOU PROMOVATA in prima Liga columbiana. Si cu Zapata in poarta a castigat Clausura iar in primavara asta a ajuns pana in semifinalele Cupei Libertadores. Vine asta la noi ? Poate daca-l umplem de bani. Nu ma mir ca a acceptat sa discute. El isi inchipuie ca suntem unul din cluburile alea bogate din est. Dar cand va afla ca nu suntem vom primi un mare eject.

axl2316.07.2007 08:07

Robinson Zapata asta nu era un haiduc mexican care a naufragiat pe o insula pustie dupa ce a plecat din Anglia?

vanfootball16.07.2007 08:18
Zapata ? S-a transferat la Deportivo Cucuta in vara lui 2006. Deportivo era NOU PROMOVATA in prima Liga columbiana. Si cu Zapata in poarta a castigat Clausura iar in primavara asta a ajuns pana in semifinalele Cupei Libertadores. Vine asta la noi ? Poate daca-l umplem de bani. Nu ma mir ca a acceptat sa discute. El isi inchipuie ca suntem unul din cluburile alea bogate din est. Dar cand va afla ca nu suntem vom primi un mare eject.

Omul joaca in Columbia, bineinteles ca vrea sa plece de acolo. Parca vorbesti de Real Madrid...Cucuta e doar o echipa mediocra din America de Sud.

steaua campioana16.07.2007 11:11

binear fi sa vina zapata si camus si atunci am putea zice ca stam destul de bine...dar na...mai avem nevoie de intariri....FORZZA Steaua!!

DanStan16.07.2007 12:05
Omul joaca in Columbia, bineinteles ca vrea sa plece de acolo. Parca vorbesti de Real Madrid...Cucuta e doar o echipa mediocra din America de Sud.

Nu zic nu. In Spania, Italia, Germania ... sau in Argentina sau Europa de Est, dar pe bani multi. Doar nu-ti inchipui ca-n Columbia jucatorii de nationala n-au bani ? Si pe-acolo - ca si-n Romania - fotbalistii de top castiga bine si-s boieri. Pleaca numai daca e vorba de sume mari sau de campionate care dau bine la CV.

«12»