Massimo Pedrazzini

Secundul Pedrazzini spune cã s-a întors la Steaua cu inima. Revenit la Steaua în urmã cu trei sãptãmîni, italianul Massimo Pedrazzini recunoaște cã aici a trãit cele mai frumoase momente din cariera sa de antrenor și sperã sã-l ajute pe Gicã Hagi sã ajungã departe în Europa.
"Mi-a fost tare dor de aceastã echipã și de aceea am decis sã revin. Cînd am plecat din România, am zis cã deja sînt stelist 100%. Patronul mi-a spus de atunci cã am ușa mereu deschisã la acest club. Este un sentiment foarte plãcut sã revii la formația de care te-ai atașat cel mai mult în cariera de antrenor. Se pare cã întoarcerea mea la Steaua i-a bucurat foarte mult pe jucãtori", a declarat Massimo.
Italianul a vorbit apoi și despre perioada ce a urmat despãrțirii de roș-albaștri. "Am ajuns într-un fotbal care era departe de ceea ce se joacã în Europa. Am vorbit cu Walter Zenga și el m-a înțeles cã îmi doresc enorm sã revin în Ghencea. Cînd te desparți de o persoanã care ți-a dat șansa sã ajungi la acest nivel, nu este deloc ușor. Am ținut legãtura tot timpul cu MM Stoica și eram la curent cu ce se întîmplã la Steaua. S-au fãcut lucruri frumoase pe care noi trebuie sã le continuãm", a încheiat Pedrazzini.
"A fost ceva extraordinar sã-i fiu asistent lui Lippi la Inter și sã lucrez cu jucãtori precum Baggio, Zanetti, Vieri" -- Massimo Pedrazzini
"Fotbaliștii lui Zaglebie sînt masivi și evolueazã foarte bine pe contraatac. Trebuie sã fim foarte atenți și sã ne facem jocul nostru" -- Massimo Pedrazzini