FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pulido: ''Nu m-a mai sunat nimeni''

«12»
Sylvyx13.07.2007 12:45

Gigi cerde ca daca l-a luat pe Iacob gata am rezolvat problema cu apararea.CUm am citit mai sus este doar de perspectiva in nici un caz nu poate emite pretentii pentru LC.Am citit undeva ca Adi Ilie spunea ca daca mai sta mult cu transferul lui Pulido ia alti jucatori ca a mai vazut intre timp.Sper ca nu se refera la Iacob ca altfel e groasa rau.Intr-adevar in Cupa UEFA aveam o super-extra-mega aparare si toate superlativele,dar asta a fost.acum stam sa ne chinuim cu un egal cu vicecampioana Poloniei si avem meci oficial cu campioana in cea mai tare competite intercluburi.Faza amuzanta e ca peste tot la stiri toti jucatori inclusiv antrenorul si Becali sunt bucurosi si li se pare foarte amuznt ca pierd pe rupte.Misto caracter.

vasilestelistul14.07.2007 09:36

dal ma in p mea pe ciobanu asta ca nu vedeti ca numa vb sunt de el? ne facem de rusine cu apararea asta in grupe dak intram

INSA ORICE SA-R INTAMPLA pentru MINE Steaua ESTE CE MIAM PUTUT DORII IN VIATA ASTA

FORZA Steaua!!!

cris16.07.2007 07:47

Eu nu pot sa imi dau seama ce se intampla , vine , nu vine , comisioane , impresari , tot felul de prostii dar o singura concluzie : teapa . Alta minciuna pe care am muscat-o si noi si se pare ca si Pulido .Daca continua tot asa nu o sa mai vrea nimeni sa vina la noi .

Retegan Cristian16.07.2007 08:07
fular-campionii sper sa-l ridicam anul asta....daca nu ne ducem rau de rapa......pai ciobanu luminii a declarat zilele trecute casi-a dublat averea adica 2 mld de Euro.....mori daca dai 1 mil pe un jucator......ar fi ca si cum din 1mil de lei iti cumperi o guma.....nu mai prezinta nici o incredere....
Wally16.07.2007 09:48
Eu nu pot sa imi dau seama ce se intampla , vine , nu vine

NU vine!!!

Rricko2122.07.2007 04:17

S-au batut degeaba cu pumnii in piept!!Incepe campionatul si din cate se vede nu s-au adus cine stie ce valori!!Se pare ca nu le prea pasa de echipa!!Vor performanta pe bani putini!!Hagi mai bine statea in banca lui pentru ca nu-l vad bine la Steaua!!

«12»