FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pulido: ''Nu m-a mai sunat nimeni''

«12»
fcsteaua.ro12.07.2007 15:46

Fostul fundas al lui Getafe, Ruben Pulido, a declarat joi, in exclusivitate pentru NewsIn, ca el si-ar dori sa vina la Steaua si este dispus sa renunte la impresarul care a cerut "un comision exagerat", potrivit declaratiilor managerului sportiv al ros-albastrilor, Adrian Ilie

"Cred ca a cazut transferul. Nu m-a mai sunat nimeni si deja incep sa negociez cu alte echipe. Eu chiar vroiam sa vin la Steaua, dar probabil ca si-au gasit alt jucator. Daca este o problema cu impresarul, atunci sunt gata sa renunt la impresar, sau sa o facem prin altul, pentru ca eu am mai multi impresari aici", a spus Pulido, care a precizat apoi: "Oricum, eu am negociat direct cu echipa, prin Cosmin Contra, deci nu vad niciun motiv pentru ca impresarul sa primeasca un comision. Eu chiar vreau sa vin la Steaua, pentru ca mi-a placut oferta si, in plus, am cam pierdut si sansele de a merge la Deportivo sau Espanyol, pentru ca am asteptat oferta de la Steaua. Daca ma mai vor, astept sa ma contacteze".

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat joi, pentru NewsIn, ca a incetat negocierile cu Ruben Pulido din cauza impresarului fundasului care a cerut un comision suplimentar, dupa ce partile ajunsesera la un acord. "Transferul lui Pulido a cazut din cauza impresarului jucatorului. A cerut un comision exagerat, atat pentru el, cat si pentru jucator. M-a deranjat, pentru ca batusem palma pentru o suma pentru jucator si 10% pentru impresar. In ultimul moment, impresarul a zis ca nu se mai face transferul daca nu ii dau lui niste bani in plus. Jucatorul nici nu stia, el nu are nicio vina, dar nu putem sa ne lasam pacaliti de un impresar", a declarat Adrian Ilie, dupa ce miercuri, patronul Stelei, Gigi Becali, spusese ca "jucatorul si-a dat acordul sa vina, dar avem unele neintelegeri cu impresarul lui".

Ruben Martin Pulido are 28 de ani si 1,87 metri inaltime. El a evoluat la Getafe in sezonul 2002/2003 si din 2004 pana in vara lui 2007. Pulido a mai evoluat la echipele secunde ale lui Real Madrid, la Conquense si la Rayo Vallecano. In prezent jucatorul este liber de contract.

fane_casieru12.07.2007 15:51

Nu se poate !!!

Tav12.07.2007 15:53

ASTIA CRED CA FAC MISTO DE NOI

Mi-e frica de asta ca astia asteapta sa vedem daca trecem de grupele preliminarii ca sa mai ia ceva.

Gata cu cumparaturile pana atunci.

Si noi chiar punem botu ca ciobanul o sa mai cumpere, ca vrea ...auzi ...sa trecem de grupele ligii

Cu ce bah....cu Cernea in poarta?

narkiss12.07.2007 16:03

auzi ca sunt interesati de carini si este si liber de contract dar nu prea cred ca o sa ajunga la Steaua.pana aku bkl zicea ca aduce jukatori de 5* si a adus un mare NIMIC cel putin cand l-am auzit ca la luat pe vatca si dak il mai ia si pe ala de wisla suntem cam acoperiti in poarta lol :D

vlad7512.07.2007 16:25

Pulido tata,esti prea scump pentru oier,asa ca "nu mai visa" la Steaua.Eu zic sa te duci si tu la acele echipe anonime Deportivo sau Espanyol.La Steaua trebuie sa devii fin de Oier ori sa ai pe ste 34 de ani.Cine stie,poate Ciobanul s-a gandit ca Pulido este prieten bun cu Contra care la randul lui e si mai bun prieten cu Laura Andriesan ,si mai buna amica cu jumatate din fotbalistii nostri.Adica ce sa caute depravatul asta la Steaua???

Dulah12.07.2007 16:32
Nu se poate !!!

La noi orice este posibil ,mai ales dak vine vorba sa dea Jiji un ban in plus. Totusi daca e foarte dorit la echipa se va face ceva .

kosm1n12.07.2007 16:44

Asta se intampla cand impresarii sunt niste jegosi!! Priviti cazul Chivu la Real Madrid , de ce credeti ca nu a mai ajuns acolo? pentru ca Becali cerea 3 milioane comision(nici sal fi descoperit el pe Chivu...) revenind la spaniol asta e impresarul lui a crezut ca sia gasit prostii sal faca cu bani pe le....ete nah ca nu a fost asa si Cobra nu a cazut! Eu am incredere in Cobra ca o sa aduca tot ce poate si cu preturi rezonabile nu cum ne baga MM toate ciurucurile pe gat ca fiind mari valori "Carlos, defapt nu era un jucator rau dar mia facut mie ceva" adica lui MM! Pai inseamna ca daca nui facea lui ceva ala nu pleca nici azi de la Steaua!! Cobra da pe ei pe toti care incearca sa se foloseasca de Steaua! Mandru ca sunt Stelist!

AmuntBoy12.07.2007 16:44

lasa ca-l avem pe ov Petre cuplu cu Baciu pe spate

si suntem acoperiti ..... :mellow:

AmuntBoy12.07.2007 16:45
Asta se intampla cand impresarii sunt niste jegosi!! Priviti cazul Chivu la Real Madrid , de ce credeti ca nu a mai ajuns acolo? pentru ca Becali cerea 3 milioane comision(nici sal fi descoperit el pe Chivu...) revenind la spaniol asta e impresarul lui a crezut ca sia gasit prostii sal faca cu bani pe le....ete nah ca nu a fost asa si Cobra nu a cazut! Eu am incredere in Cobra ca o sa aduca tot ce poate si cu preturi rezonabile nu cum ne baga MM toate ciurucurile pe gat ca fiind mari valori "Carlos, defapt nu era un jucator rau dar mia facut mie ceva" adica lui MM! Pai inseamna ca daca nui facea lui ceva ala nu pleca nici azi de la Steaua!! Cobra da pe ei pe toti care incearca sa se foloseasca de Steaua! Mandru ca sunt Stelist!

citeste tot

Daca este o problema cu impresarul, atunci sunt gata sa renunt la impresar, sau sa o facem prin altul, pentru ca eu am mai multi impresari aici", a spus Pulido, care a precizat apoi: "Oricum, eu am negociat direct cu echipa, prin Cosmin Contra, deci nu vad niciun motiv pentru ca impresarul sa primeasca un comision.

grizzly12.07.2007 18:33

aici chiar nu cred ca e vina lui Becali. nu are de ce sa ii mai dea 50000 de euro in plus impresarului, odata ce s-a inteles cu jucatorul. eu cred ca transferul se va realiza.

mihai din oradea12.07.2007 18:44

este clar ca Becali i-a promis un milion jucatorului,fiind convins ca acesta isi va gasi in Spania echipa si nu va veni,iar acum cind acesta chiar vrea sa vina berbecalusul nostru se face ca ploua,acuma ar pune vina pe impresarul jucatorului dar nu mai poate atita timp cit Pulido ar fi dispus sa renunte la el numai pentru a veni la Steaua.Oricit ne pare de rau si-i invidiem pe clujeni acestia l-ar fi luat de atunci de zece ori ,in timp ce Becali al nostru incearca tot pe la spate cu tot felul de jmecherii,daca poate bine daca nu altii sunt de vina.De ce pune el vina pe MM ca nu l-a luat pe Lobont? atunci nu era el tot asa de mare patron? De cde nu l-a luat la posibilitatile sale pe Zicu?Nu avea destui bani atunci?Si uite asa s-ar putea sa il pierdem si pe spaniol!

LeoKinG12.07.2007 18:53

Daca tot se lauda ca are el sute de milioane de euro,buget la Steaua de 40 de milioane sa dea in plm odata din banii aia si sa il aduca si pe Pulido!Asta vara cand am intrat in CL si la intrebat aia la de Pro TV ce o sa faca cu aia 2 milioane luati de la UEFA suferea "ca ce e pentru mine 2 milioane,cum e pentru voi un pachet de tigari" da in vara asta nu am vazut sa faca vreun transfer de 2 milioane!

Alex_9112.07.2007 19:04

Nu va mai agitati oameni buni ........nu e nimic concret cu Pulido in momentu de fata ....., daca chiar ar fii vina impresarului , atunci Steaua , lar fii ocntactat imediat pe Pulido , cand auzeau ca e hotarat sa renunte la impresar pentru Steaua . Da oricum l-am ruintat pe Pulido , ca nu mai are oferte de la nici o echipa , decat de la Steaua ......s-ar putea sa fie si ceva strategic , ca sa ii dea un salariu , sau un comision mai mic jucatorului ......

zetx12.07.2007 19:26

la cati oameni are ciobanu pe langa el nu este nimeni sa ii spuna cat e de prost? numai pupincuristi cu ce kkt echipa vrea saa jucam in Liga?nici de campionat nu prea avem fata , nu jucam nimic.Cernea e varza apararea varza . Ma doare sufletu cand vad ce a facut ciobanu cu echipa

Alex_9112.07.2007 19:35

Vreau sa te corectez . Ai dreptate , Cernea e varza . Si apararea e varza , numai cand e Ov. Petre fundasi central , ca daca s-ar rezolva o data transferu lui Pulido ar fii alta viata .......Pulido e un fundasi foarte bun , o sa fie cel mai bun fundasi din tara , sunt sigur , doar daca vine .....

Crash1o612.07.2007 19:43

OOOOK... Se pare ca ne asteapta un sezon la fel de "tare ca cel de anul trecu" Sa trecem prin revista transferurile...... Au venit: Neaga(jucator bun), Gurita(mediu), Gloanski(probabil bun),Bicvali(mediu dar de perspectiva), Badoi(mediu sau bun.. sa il vedem la treaba),emeghara(mediu), vatca(slab.. atentie stam prost la capitolul portari nu a fost amical fara gol primit...) si cam atat...

Au plecat: Thereau(jucator bun), Elton(mediua sau bun.. nu a jucat destul pentru o parere clara), Saban(mediu), Paraschiv(jucator bun), Andrey(poate mediu), Oprita(mediu) ........ Daca facem un bilant am cam castigat cat am pierdut .. deci .. tot cam aia... poate o sa fie altfel cu Hagi.. dar o sa vedem... Daca facem niste calcule o sa observam ca s-au castigat mai multi bani din vanzari decat s-a cheltuit pe jucatori.. Deci Jiji poti sa iti bagi milioanele din CL fix in xxx-ul oilor tale si in stadionul ala de 10000 de stele pe care il tot visezi de ceva vreme.. si in avionul ala intergalactic.. si in clinica aia de facut minuni.. ca de Steaua te doare'n 14 .

Dragos_stelistu_200712.07.2007 20:00

Daca vine Pulido la Steaua.....Putem sa jucam cu 3 fundasi....Ghionea,Pulido,Golanski....dar tot ne mai trebuie un portar...

LeoKinG12.07.2007 21:16
Daca vine Pulido la Steaua.....Putem sa jucam cu 3 fundasi....Ghionea,Pulido,Golanski....dar tot ne mai trebuie un portar...

Si daca nu vine Pulido ce facem?Poate se mai accidenteaza si un fundas ca noi cam avem ghinioane cu accidentarile astea!Atunci ce facem?Portar clar avem nevoie de unu si unu BUN ca sa numai avem emotii la fiecare corner sau faza fixa!Asa ca ciobane deschide in plm ochii si portofelu asa si adu jucatori aia de 5* care ziceai ca ii aduci "o sa aduc 12 jucatori noi",da da vezi sa nu!

Alex_9112.07.2007 21:18

Daca il luam pe Pulido cu siguranta o sa fim campioana transferurilor :Dfularsteaua2

Crash1o612.07.2007 23:19

Prea tarziu:

Transferul lui Pulido a cãzut

Deși fundașul spaniol Ruben Pulido își dãduse acordul pentru a veni la Steaua, transferul acestuia nu se va mai realiza. "Încã n-am rupt definitiv relațiile cu el, însã e puțin probabil sã îl luãm deoarece impresarul sãu a avut pretenții inacceptabile", a declarat asearã Valeriu Argãsealã, președintele Stelei. (&*#(@$%&*!@#)

Asta e... din cea mai tare aparare in Cupa UEFA(remember, nici un gol in grupe.. la fantasy football UEFA cei mai tari fundasi din Cupa UEFA erau cei de la Steaua.. toti!!!)... am ajuns cu cea mai varza aparare din Liga I Ghionea accidentat... Pulido nu mai vine... Ovidiu Petre pe post(zici ca e amator ca fundas) :((... Vai de noi!!! .. si se pare ca in loc de pulido ne algeam cu un lituanian(vai de noi... lituanian.. de cand joaca astia fotbal??? :( ) ........... Bai frate.. nici macar un transfer calumea sa nu poata sa fie in stare sa faca...

Steaua... Forever.... fularsteaua2

Editat de moderatori.

vanfootball13.07.2007 07:17

"Încã n-am rupt definitiv relațiile cu el, însã e puțin probabil sã îl luãm deoarece impresarul sãu a avut pretenții inacceptabile", a declarat asearã Valeriu Argãsealã, președintele Stelei.

Bah, dar astia isi bat joc de noi, nu le e putin rusine?! Daca jucatorul a declarat ca renunta la impresar, ce %$%$#%$#$@^ mai vin cu argumentul "impresarul a avut pretentii...". Spune-ti naibii ca nu vreti sa-l luati, sa nu plateasca Gigi prea multe salarii, dar lasati-ne cu minciunile astea de rahat. Chiar ne ia de papagali un fost arbitru mediocru, devenit peste noapte stelist si apoi, culmea, presedinte la Steaua?!

Sylvyx13.07.2007 09:13

Deci eu chiar nu inteleg treaba cu transferul lui Ruben Pulido la Steaua.Odata a zis ca vine, pe urma cu e in impas tranferul,pe urma ca transferul a intrat pe un fagas normal si pe urma spune Pulido ca nu l-a sunat nimeni.SI in final vad intr-o publicatie sportiva careia nu-i dau numele ca transferul nu se va mai realiza.Deci Ruben Pulido a fost pacalit.A renuntat la ofertele lui Deportivo si Espanyol ca sa vina la Steaua si prostii nostri (pe romaneste) au spus ca impresarul are pretentii prea mari cand chiar pulido a spus anteriro ca isi schimba impresarul numai sa nu mai fie probleme.Bine ca-l luam pe pawel golanski de la Korona Kielce o echipa necunoscuta pe plan european si refuzam un spaniol care printre altele a mai jucat la juniorii lui real madird si getafe care nu este o echipa de neglijat in Spania(sa nu uitam ca a batut cu 4-0 pe Barcelona in smeifinalele Cupei Spaniei).Dam un vestic pe un estic.Si chiar aveam nevoie de un fundas ca suntem praf in aparare si golanski nu ne ajunge.Mai spunea Adi Ilie si Hagi ca or sa mai aduca 2 argentinieni si un portar de talie europeana dar pana acum doar supozitii.ei doar vorbesc mult si fac putin.E o rusine ce i-au facut lui pulido.

AmuntBoy13.07.2007 09:32

Trebuia luati ambii

Nu dam vestic pe estic, ca unul e central si altul dreapta

Dar vad ca a fost achiziitonat Iacob de 18 ani fundas central si mijlocas la marcaj pe o suma modica si gata, ciobanul a completat lotul

PS: Eu cred in Iacob , dar el este o promisiune ca Eric sau Ochi in nici un caz nu poate juca in Liga cu pretentii

vanfootball13.07.2007 09:59
Trebuia luati ambii

Nu dam vestic pe estic, ca unul e central si altul dreapta

Dar vad ca a fost achiziitonat Iacob de 18 ani fundas central si mijlocas la marcaj pe o suma modica si gata, ciobanul a completat lotul

PS: Eu cred in Iacob , dar el este o promisiune ca Eric sau Ochi in nici un caz nu poate juca in Liga cu pretentii

Dar Iacob a semnat pana la urma?! Sa nu ne facem iar sperante aiurea...

AmuntBoy13.07.2007 10:16
«12»