FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prezentare Steaua 2007 - inaintea amicalului cu Charleroi

«12»
fcsteaua.ro12.07.2007 14:38

Vineri 20.07.2007 FC Steaua Bucuresti va prezenta echipa pentru sezonul 2007/2008 intr-un spectacol care va incepe de la ora 19:00 urmat de meciul dintre FC Steaua Bucuresti si echipa belgiana RCSC Charleroi.

Programul serii va fi urmatorul: 17:00 - acces spectatori, 19:00 - prezentarea echipei; 20:30 meciul cu RCSC Charleroi.

Miercuri, 18.07.2007, incepand cu ora 10:00, FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru meciul de prezentare, acestea putand fi achizitionate de la casele stadionului Steaua.

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Miercuri 18.07.2007 10:00 - 18:00

Joi 19.07.2007 10:00 - 18:00

Vineri 20.07.2007 10:00 - ora meciului

Preturi bilete:

Tribuna O 20 RON

Tribuna I 15 RON

Tribuna II 10 RON

Peluze 5 RON

SteauaFC.com

radusor12.07.2007 14:54

ar trebui sa fie intrarea libera...

George Stan12.07.2007 15:07

De ce ar trebui?

valentin2day12.07.2007 15:16

pentru ca stau prost cu banii

SSK12.07.2007 15:25

Atunci da.

carminastan12.07.2007 15:29

Ar trebui...dar nu e. oricum 5 roni nu e mult

DAR

DAR...vad ca au pus pe site si politica de vanzare a abonamentelor. NU exista pentru peluze.

Doar tribune (0, I, si II) si fotolii. si chiar si asa, abonamentul la tribuna II e 200 roni...

Chiar e nebun

X-(

cristi_m12.07.2007 15:37

Nu va mai ajung banii de discoteca, seminte, pelerine si umbrele?

carminastan12.07.2007 15:40
Nu va mai ajung banii de discoteca, seminte, pelerine si umbrele?

nu cred ca asta era problema. ideea era sa avem un stadion plin si o atmosfera unica.

Si chiar cred ca pentru unii oameni fiecare roni conteaza. nu trebuie sa le gestionam noi banii.

haiduk412.07.2007 15:57

OFF TOPIC! O cam luam de la Polonezi! 0-2 in prima repriza! Acum o sa iasa "stelistii" la injurat!

I.N.Money12.07.2007 16:02

Ar fi trebuit sa se orienteze in functie de meciurile disputate de Steaua in ultimii 2 ani in momentul in care au ales preturile.In ultimele 2 sezoane cu Gorica si Shelbourne,desi au fost meciuri oficiale stadionul a fost pe de parte de a fi plin,chiar daca au fost meciuri din preliminarile Ligii,lumea fiind in in vacanta.Daca doresc sa fie un spectacol de calitate in tribune si doresc ca Templu sa fie umplut atunci puteau sa reduca un pic preturile.

carminastan12.07.2007 16:10

Ei nu se orienteaza nici dupa stele nici dupa nimic.

Daca vor sa controleze pe cei care intra si ies din stadion, si dau abonamentele pe baza de CI (desi asa era si anul trecut, afaik), atunci era mai bine sa dea abonaemnte la peluze. Ce-or sa faca? nu mai vand bilete deloc la peluze? sau stau sa avnda bilete cu buletinul in mana?

fane_casieru12.07.2007 16:15
Ar trebui...dar nu e. oricum 5 roni nu e mult

DAR

DAR...vad ca au pus pe site si politica de vanzare a abonamentelor. NU exista pentru peluze.

Doar tribune (0, I, si II) si fotolii. si chiar si asa, abonamentul la tribuna II e 200 roni...

Chiar e nebun

X-(

Cand v-am spus ca are mare boala pe noi...acum ma credeti ?

Era de asteptat.

carminastan12.07.2007 16:19
Cand v-am spus ca are mare boala pe noi...acum ma credeti ?

Era de asteptat.

Nu e boala, e prostie.....

fane_casieru12.07.2007 16:20

@cristi_m - Daca pe tine te dau banii afara din casa e problema ta,dar sunt unii care chiar nu-sh permit si pentru ei conteaza fiecare leu.Hai sa fim un pic mai realisti si sa incercam sa nu ne spargem in figuri ca nu e cazul.

fane_casieru12.07.2007 16:24
Nu e boala, e prostie.....

Asa e....

Fan Steaua anti jiji12.07.2007 17:33

Cred ca nea Jiji ar vrea sai strigam numele cu voce tare (m**e Jiji m**e Jiji hei hei)

steagsahmic

ar trebui sal interneze cineva ca si asa se crede Sfintu Jiji Becali

Forza Steaua steagcruce2

adrian7312.07.2007 18:14

RUSINE, RUSINE

NICI PENTRU CEI CARE VOR SA-SI CUMPERE ABONAMENTE LA TRIBUNA II, I SI 0 NU E ROZ.

SUNT SCUMPE ABONAMENTELE SI PENTRU TRIBUNE.

FOARTE SCUMPE , CHIAR DUBLU FATA DE ANUL TRECUT. INCA O DATA RUSINE.

SI CHIAR AU ASTEPTAT ATAT SA PUNA IN VANZARE ABONAMENTELE CAND FOARTE MULTI SUNT IN CONCEDIU SAU VACANTA SI VOR SA FIE SI PREZENTI CU BI/CI LA EI , LA STADION , PERSONAL.

PENTRU PELUZE E TEROARE .

SA VEDETI COZI LA PELUZE INAINTEA MECIURILOR!!!!!

COOL12.07.2007 19:06

ce conteaza cat costa????????????? este o diferentza intre 5 RON si iubire ros - albastra!!!!!!!!!! ce plm??????? hai sa le aratam la astia ca noi suntem Steaua nu FC Scuipa In Dunare..... atmosfera si meciul sunt importante.... plm e mai bn sa cumparatzi popcorn, suc si semintze si sa va uitati de acasa la meci in loc sa dati bani pe un bilet la meci cu toate stelele Stelei????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

steagsimplu steagcruce2 steaua_ro

Alex_9112.07.2007 19:13

Bine am inteles ...... nu se dau abonamente la Peluze , dar tata , nu puteti sa va duceti frumos , in ziua meciului , sau mai devreme , sa va luati bilet ??? Sau nici alea nu sunt puse la vanzare ?!?!?! Io oricum imi doresc mai mult , sa aiba Steaua mult succes , sa o bata pe Charleroie , sa ajunga in optimile CL , sa ia titlul de anul vitor , ca oricum pana la urma o sa se rezolve problema ( ca doar nu suntem animale :D )

nemilosul12.07.2007 21:31
Bine am inteles ...... nu se dau abonamente la Peluze , dar tata , nu puteti sa va duceti frumos , in ziua meciului , sau mai devreme , sa va luati bilet ??? Sau nici alea nu sunt puse la vanzare ?!?!?! Io oricum imi doresc mai mult , sa aiba Steaua mult succes , sa o bata pe Charleroie , sa ajunga in optimile CL , sa ia titlul de anul vitor , ca oricum pana la urma o sa se rezolve problema ( ca doar nu suntem animale :D )

bai baiatule vad ca esti din ramnicu` valcea

tu ai fost macar 1 data sa iei bilet inaintea unui meci important?? banuiesc ca nu.....pai atunci citatul din sfarsitul postului tau se potriveste perfect...SUNTEM TRATATI CA NISTE ANIMALE

suntem singurul club din lume cred care nu pune in vanzare abonamente la peluze,care te obliga sa cumperi abonament in 2 zile pe an,care baga bilet la un meci de prezentare si pot sa continui la inifnit

cand o sa vii macar la 1 sfert din meciuri pe stadion si o sa vezi conditiile oferite in raport cu banii cheltuiti atunci sa iti dai cu parerea...pana atunci ramai cu visele de optimi ch lg cu lotul actual

AmuntBoy12.07.2007 22:20

@nemilosul

majoritatea de pe aici sunt pusti de pana in 16-17 ani care nu au iesit din orasul lor, iti dai seama ca nici nu stiu cum arata la fata jucatorii

ce stiu ei cum se conduce in realitate clubul

Crash1o612.07.2007 23:34

Si ce o sa ne prezinte?? Ceea ce a mai ramas din jucatorii Stelei.. si aia deja decimati iar... Deci Becali e un MARE MINCINOS!!!.... Daca avea macar putina seriozitate in ce a declarat.. "l-am vazut pe Belluschi, nu e de Steaua, am retras oferta de 5 mil de euro" pai bine.. si daca i-a retras oferta.. nu fugi repede cu aia 5 milioane de euro si cauti alt atacant care sa valoreze 5 milioane de euro...?? Pai logic ca nu vrea sa dea 5 milioane de euro pe un jucator.. ce e prost?? Sau cu pulido... bine.. a fost impresarul porc...pai, poc acum fugi si gaseste alt jucator de talia lu pulido ca doar nu toti au impresari porci.... Dar.. din moment ce nu se cauta un inlocuitor de aceias valoare.. ci niste zdrente din lituania.... Ce sa mai vrei.. e clar ca nu a intentionat sa consume vreodata atatia bani pe niste jucatori... Deocamdata.. a castigat mai mult din ce a transferat de la Steaua decat a pierdut din ce a cumparat... Oierul tot oier ramane... si cu cel putin 10 mil de euro castig de la Steaua pe anul asta... Oaia asta a inceput sa faca oferte.. ca doar nu accepta astia din campionatele tari sa vina la Steaua... Dar "pac" Steaua are sanse mari de Liga Campionilor anul asta... a jucat anul trecut..si uite asa au inceput sa isi doreasca multi jucatori buni de afara sa vina sa joace la Steaua in CL...si acum ciobanu se sperie... nu stie cum sa o scoata bazma curata...

aiurica13.07.2007 07:05
@cristi_m - Daca pe tine te dau banii afara din casa e problema ta,dar sunt unii care chiar nu-sh permit si pentru ei conteaza fiecare leu.Hai sa fim un pic mai realisti si sa incercam sa nu ne spargem in figuri ca nu e cazul.

daca nu-si permit...exista locuri de munca....servicii...notiuni total necunoscute pentru unii ....nu multi e drept.

Azazello13.07.2007 07:31

De ce sa fie libera .. ca sa intre toti vagabonzii si huliganii ? E prea mult 5 lei pentru echipa iubita? Sa fim seriosi.

valentin2day13.07.2007 10:38

nu e mult da ce plm e un meci de prezentare

daca la un meci de prezentare e 5 ron va dati seama cat o sa puna in lc(daca e sa ajungem acolo)

«12»