FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria verbala

«12»
vanfootball12.07.2007 14:10
Daca nu ma insel grosolan, jucatorii stau cate doi in camera. Deci pana si cei 60.000 sunt prea multi. Si pretul de 1000 pe noapte e exagerat, trebuie tinut cont ca rezervarea se face din timp, sunt in jur de 30 de persoane, grup mare, probabil all-inclusive, deci mai mult ca sigur ca se face reducere.

Am lasat de la mine cat am putut.:)

@Azazello

Am calculat cu aprox. toate cheltuielile de care zici tu, anul trecut, si tot asa mi-a dat. Nu mai am chef sa o iau de la capat. Cum spunea si Soldatino, cheltuielile astea le au si celelalte echipe.

Azazello12.07.2007 14:37
Am lasat de la mine cat am putut.:)

@Azazello

Am calculat cu aprox. toate cheltuielile de care zici tu, anul trecut, si tot asa mi-a dat. Nu mai am chef sa o iau de la capat. Cum spunea si Soldatino, cheltuielile astea le au si celelalte echipe.

Le au dar nu in acelasi cuantum. Salarii mai mici ( la unele chair mult mai mici) prime de asemenea inferioare, deplasari mai putine tinand cont de nr de meciuri din cupe. Apoi la un stadion ca Ghencea, intretinerea costa mult mai mult in comparatie cu altele, la fel si investitiile. Oare cat sa-i conste pe CFR intretinerea la stadionul Gruia ?

La Steaua totul e mai scump prin simplul fapt ca e Steaua !

Cat priveste megalomania lui Gigi, ( de multe ori fara sustinere reala) eu o trec deja la diverse. Asta este el, nu o sa-l schimbam noi niciodata.

Azazello12.07.2007 14:42
ma tem ca ai scapat doar ideea principala: MINCIUNA.

Personal eu acuz ipocrizia si senzationalul punandu-le in antiteza cu investitiile existente.

In alta ordine de idei sa stii ca exista cheltuieli nu numai la Steaua ci si la CFR Cluj sau Dinamo, iar in clipa in care te lauzi cu sute de milioane de euro avere personala dar nu faci decat maximum 500 de mii de euro investitii in jucatori eu zic ca e mai bine sa ai putina decenta si sa nu mai promiti marea cu sarea si nici semifinale CL...Cred ca adevaratele investitii facute de d-l Becali se fac la sfarsitul fiecarui sezon si nu in echipa ros albastra ci pentru a motiva sau demotiva anumite formatii din Liga I aspect ce murdareste imaginea Stelei....

Daca pentru prima parte a mesajului iti pot da dreptate, ma tem ca pentru ultima parte nu. Sa te indoiesti de succese Stelei, mi se pare cam mult.

vanfootball12.07.2007 14:46
Le au dar nu in acelasi cuantum. Salarii mai mici ( la unele chair mult mai mici) prime de asemenea inferioare, deplasari mai putine tinand cont de nr de meciuri din cupe. Apoi la un stadion ca Ghencea, intretinerea costa mult mai mult in comparatie cu altele, la fel si investitiile. Oare cat sa-i conste pe CFR intretinerea la stadionul Gruia ?

La Steaua totul e mai scump prin simplul fapt ca e Steaua !

Cat priveste megalomania lui Gigi, ( de multe ori fara sustinere reala) eu o trec deja la diverse. Asta este el, nu o sa-l schimbam noi niciodata.

Dinamo si Rapid au slarii mai mici? Daca e o diferenta, nu e semnificativa. Costa si la ei intretinerea, Rapid are si ProRapid-ul de intretinut. Avem deplasari mai multe in cupe, dar, pentru Dumnezeu, am luat cu 10 milioane mai mult decat orice echipa din Romania, anul trecut!!! Inteleg ca pentru Gigi e simplu sa spuna "am cheltuit cat toata Liga I", dar noi nu avem motive sa credem asemenea aberatii. Daca altii nu se plang ca el, nu inseamna ca nu au cheltuieli foarte mari.

Azazello12.07.2007 15:02
Dinamo si Rapid au slarii mai mici? Daca e o diferenta, nu e semnificativa. Costa si la ei intretinerea, Rapid are si ProRapid-ul de intretinut. Avem deplasari mai multe in cupe, dar, pentru Dumnezeu, am luat cu 10 milioane mai mult decat orice echipa din Romania, anul trecut!!! Inteleg ca pentru Gigi e simplu sa spuna "am cheltuit cat toata Liga I", dar noi nu avem motive sa credem asemenea aberatii. Daca altii nu se plang ca el, nu inseamna ca nu au cheltuieli foarte mari.

Da, rapid cu siguranta are salarii mai mici( ca dovada, revoltele de acolo). Si ca medie si Dinamo. Ma rog...putem purta discutia asta la nesfarsit....:) Sunt curios daca nu intra in Liga - si nu o sa intre !!! ce investitii o sa mai faca dinamu...E primul an in care baga si ei ceva bani si noi, hop Îi aratam cu degetul. Nu uitati ca pana sa castigam 12 mil de euro au trecut trei - patru ani in care s-au facut investitii, au fost tinuti 80 % din jucatorii valorosi... Si nimeni nu investeste de nebun. oricine urmareste profitul. Becali nu este si nici nu va fi un Mecena ! Din pacate.

AlexV12.07.2007 16:09

Lotul nostru nu este de CL...nu cred ca vom face fata nici in liga1 dar asta probabil pentru ca sunt eu de fel pesimist. Poti gasi chiar in campionatul nostru jucatori mai buni decat cei de la Steaua(post pe post). Problema e ca actiualii jucatori ai Stelei sunt supraestimati. Iar sa inlocuiesti jumatate de echipa este greu.

Transferuri tari nu s-au facut nici in ultimii ani dar antrenorii au stiut sa adapteze jocul la materialul avut la dispozitie. Hagi va incerca sa adopte un stil ofensiv in viteza cu combinatii rapide cu, mingea pe jos. Singurii care ar putea sa faca fata la asa ceva sunt Dica si Neaga...restul...vai de noi...

Il Soldatino12.07.2007 18:41
Daca pentru prima parte a mesajului iti pot da dreptate, ma tem ca pentru ultima parte nu. Sa te indoiesti de succese Stelei, mi se pare cam mult.

e de-a dreptul rautacios mesajul tau. L-ai rastalmacit doar pentru ca sa ma pui intr-o situatie jenanta. Eu am peste 500 de articole pe fcsteaua si deja vizitatorii si-au dat seama ca nu m-am indoit niciodata de ECHIPA DE FOTBAL Steaua....

cristi_mold12.07.2007 18:43
Da, rapid cu siguranta are salarii mai mici( ca dovada, revoltele de acolo). Si ca medie si Dinamo. Ma rog...putem purta discutia asta la nesfarsit....:) Sunt curios daca nu intra in Liga - si nu o sa intre !!! ce investitii o sa mai faca dinamu...E primul an in care baga si ei ceva bani si noi, hop Îi aratam cu degetul. Nu uitati ca pana sa castigam 12 mil de euro au trecut trei - patru ani in care s-au facut investitii, au fost tinuti 80 % din jucatorii valorosi... Si nimeni nu investeste de nebun. oricine urmareste profitul. Becali nu este si nici nu va fi un Mecena ! Din pacate.

Scuza-ma dar la ce avere are GB nu cred ca se uita el la 10-15 mil de euro pe care sa le bage in Steaua. La el 3-4 mil de euro nu cred ca inseamna profit.

Salutare tuturor!

Am observat ca din calculele pe care le faceti de zor despre buget, investitii si altele, omiteti anumite lucruri.

1. Salarii jucatori - penru un lot de 22 la cate milioane de euro se ajunge intr-un an? + impozitele pe care le plateste angajatorul

2. Salarii staff: antrenori, preparatori fizici, manager, director executiv, + o intreaga pleiada de alti angajati ai clubului, de la avocat, contabil, pana la portar si femei de servici - cat sa fie ? Destul...si aici + impozitul platit de angajator

3. Primele de joc campionat - cupe europene, destul de consistente la Steaua - cred ca se depaseste milionul de euro/an

4. Investitii baza sportiva, infrastructura

5. Echipa a doua

6. Investitii copii si juniori

7. Echipament si alte accesorii de antrenament

8. Deplasari ( transport, cazare si masa la un staff de minim 30 persoane) in tara si strainatate (aici am oservat ca s-au vehiculat niste sume)

9. Stagii de pregatire vara si iarna in tara si strainatate

10 Sume transferuri + prima de semnatura + comisioane impresari

11 Utilitati. Aveti careva idee cat costa apa si curentul / luna, gazul si telefonul, salubrizarea, la un club de fotbal ?

Nu sunt avocatul nimanui si la fel ca majoritatea suporterilor, cred ca mai e nevoie de 2-3 jucatori. Dar rog doar obiectivitate in analize. Si inca ceva: un club performant nu trebuie sa iasa pe minus la bani incasati - bani cheltuiti. Asta inseamna pierdere iar pierderea duce la faliment.

Echipa a doua, infrastructura, copii si juniori? Cand? Unde? A bagat GB banii in asa ceva? Iar echipamentul de joc si de antrenament cred ca este asigurat prin parteneriatul cu Nike.

Azazello13.07.2007 07:43
e de-a dreptul rautacios mesajul tau. L-ai rastalmacit doar pentru ca sa ma pui intr-o situatie jenanta. Eu am peste 500 de articole pe fcsteaua si deja vizitatorii si-au dat seama ca nu m-am indoit niciodata de ECHIPA DE FOTBAL Steaua....

Aaa.....nu a fost asta intentia mea si sincer imi pare rau daca ti-am creat impresia asta. Te respect ca om si pentru ceeea ce faci pentru echipa si pentru suporteri prin articolele tale.

Am vrut sa subliniez faptul ca afirmatia ta "Cred ca adevaratele investitii facute de d-l Becali se fac la sfarsitul fiecarui sezon si nu in echipa ros albastra ci pentru a motiva sau demotiva anumite formatii din Liga I aspect ce murdareste imaginea Stelei...." nu prea este potrivita....si nici demonstrabila si suna mai degraba a subiect de gsp decat de Steaua.ro sau a declaratie dintr-o tabara adversa.

Dar repet, nu am vrut sa te pun intr-o postura nepotrivita.

kramer127015.07.2007 15:18

Eu zic ca in privinta transferurilor trebuie sa avem putzintica rabdare.

Termenul limita la transferurile pentru grupele Ligii Campionilor este 31 august. Cum Steaua la ora actuala nu are nici macar garantia calificarii in vreo cupa europeana in sezonul viitor, eu cred ca ar fi prematur sa se faca mari transferuri acum. Steaua nici nu stie daca va trece de polonezi si nici cu cine va juca in turul 3 de calificare. Abia dupa prima mansa cu polonezii, cand se va trage la sorti (in alb) si turul 3 de calificari, se vor sti mai multe. Ganditi-va pentru un minut ca sunteti patron la FC Steaua, v-ati apuca sa bagati milioane in transferuri mari acum, cand nici nu stiti daca va exista o sursa de venit dinafara Ligii I? Eu as astepta sa vad ce se intampla in primul meci cu polonezii, sa vad cu cine as putea pica in turul 3 si abia apoi as trece la transferuri serioase. Desigur, marile echipe ale Europei au facut deja transferuri spectaculoase, dar aceste echipe sunt deja calificate in grupele Ligii, Steaua nu e. Si Steaua nu se afla in pozitia unui superclub european care si-ar permite sa sparga milioane pe transferuri fara sa aiba garantia venitului adusa de calificarea in grupele Ligii. Asta in ciuda aberatiilor venite dinspre patronatul Stelei.

steaua0415.07.2007 18:31

O fi zis ca ii va aduce dar n-a zis ca ii aduce in cateva zile. Eu in continuare am incredere in Cobra

«12»