FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Se stie cum se va intra la stadion miercuri s-a stabilit!!!

«12»
ADRIAN PACURAR10.03.2005 22:26

Spectatorii care și-au procurat bilete pentru meciul din 10 martie vor avea acces la partida de miercuri 16 martie numai dacã prezintã la intrarea în stadion jumãtatea sau partea din bilete care a rãmas asupra lor dupã ruperea acestora de cãtre forțele de ordine. Între orele 17:00 și 18:00 vor avea acces pe stadion posesorii de abonamente, iar de la ora 18:00 și pînã la debutul partidei, ora 20:00, vor intra cei care dețin pãrțile sau cotoarele biletelor de asearã. Steaua a anunțat cã nu se vor mai pune în vînzare alte bilete și cã aceia care nu și-au pãstrat partea de tichet la întîlnirea de asearã nu vor mai putea avea acces pe stadion miercuri, sursa ww.gsp.ro

ADRIAN PACURAR11.03.2005 00:39

Spectatorii care au fost ieri seara la stadionul Ghencea pot intra la partida tur dintre Steaua și Villarreal, reprogramatã pe 16 martie, pe baza cotoarelor biletelor, în schimbul cãrora vor primi zilele urmãtoare noile bilete valabile. De asemenea, posesorii abonamentelor pot intra la meci.

ADRIAN PACURAR11.03.2005 00:51

O problemã majorã care a apãrut în urma nedisputãrii meciului de asearã este cea a biletelor. Pentru cei care au abonament e simplu, se vor prezenta cu acesta și vor intra pe arena din Ghencea la meciul de miercuri. Cei care au avut inspirația sã pãstreze jumãtatea tichetului de intrare sînt șI ei asigurați de faptul cã vor vedea meciul de pe 16 martie pe viu. Ce se întîmplã cu cei care au aruncat sau pierdut jumãtatea biletului rãmasã dupã ce controlorii au rupt prețioasa bucatã de hîrtie? Deocamdatã nimeni din conducerea Stelei nu a avansat o soluție valabilã în cazul suporterilor ce se aflã în ultima situația de mai sus. Se preconizeazã cã porțile stadionului Ghencea vor fi larg deschise, gratis, pentru cei care vor dori sã-și susținã echipa miercuri, nu e bine sa fie liber...

dbd11.03.2005 04:04

dar cei care le-au aruncat in cosul de gunoi s-au alt ceva de genul asta ?

ADRIAN PACURAR11.03.2005 07:27
dar cei care le-au aruncat in cosul de gunoi s-au alt ceva de genul asta ?
, trebuie sa se adopte o decizie , eu as propune , cei care au abonament si cotor sa intre , sa fie rugati sa intre pana la 19.30 , dupa potopul , daca nu se umple ,le dai drumul.
Teoctist11.03.2005 07:42

Cei cu abonamente nu intra în calcul.Pentru ca intra de drept pe stadion.E vorba de cei cu bilete.

Cine sa arunce dovada sau amintirea participarii la un meci cu mare miza la cosul de gunoi?Eu în nici un caz nu as face-o.

Problema ar fi cu cei care au venit din tara.Care au cheltuit bani cu transportul,au învins oboseala.Câti dintre ei vor mai veni si miercuri 16.03.?

sorin_77711.03.2005 07:51

sunt de acord cu Adrian... Sa intre intai cei cu abonament si bilet si inainte de inceperea meciului sa deschida portile pana la umplerea locurilor ramase libere.. Numai ca au nevoie de 2 ori mai multe forte de ordine...

Teoctist11.03.2005 08:05

Nu cred ca e solutia viabila.Pentru ca situatia care s-ar crea ar fi de necontrolat.Gândeste-te câti ar veni sa intre gratuit.Gândeste-te numai la câti au ramas pe dinafara aseara pentru ca nu au mai fost bilete.Templul a devenit neîncapator pentru asemenea meciuri.De aceea e necesar ca el sa fie marit la cel putin 40.000 de locuri.

SteFan11.03.2005 08:49

Ar trebui sa intre cei care au pastrat biletul si gata .Din cate stiu eu biletul se pastreaza pana la terminare spectacolului ,filmului ,meciului samd pentu situatia unui nou control.Sau pur si simplu vine cineva cu un bilet fals pe locul tau!(stiu ca la noi nu prea se tine cont de loc dar ar trebui) Cum faci dovada ca tu ai bilet daca l-ai aruncat?E ca si cum te sui in tramvai perforezi biletul si il arunci .Vine frumos controlu' si iti iei o amenda la fel de frumoasa. 8O

Eu unul nu cred ca e adevarata povestea asta.Din cate am vazut nimeni nu isi facea probleme in privinta biletului la iesirea din stadion.Probabil au fost care l-au aruncat(sa invete sa pastreze o bucata de hartie) dar nu cred ca 10000 de oameni au fost asa de inconstienti.

Nu sunt deacord cu intrarea libera !!!in nici un caz asta !!!

kyd11.03.2005 09:15

De acord cu tine Stefane ar fi o mare prostie sa lase intrare libera.Cei cu abonemente si cei cu cotorul de la bilet sa intre iar cine nu il mai are sa stea acasa.Asta este.

horse3711.03.2005 10:58

nu ca as tine cu gg dar eu unul as pune alte bilete la vanzare. cei drept pe o suma modica. oricum cheltuieli s-au facut chiar daca meciul nu s-a mai jucat. curent, plati catre terti etc. cu alte cuvinte un 20000 de mii la peluze, 50000 la tribuna a II a, 100000 de mii tribuna I, 150000 tribuna 0 si 300000 la fotolii + cei ce au abonamente.

asa vad rezolvarea.

intrarea libera poate degenera intr-o nebunie incontrolabila si nimeni nu cred ca doreste asa ceva.

eu am asistat pe vremea cuplajelor cand s-au rupt gardurile pe 23 august in compania a peste 120000 de mii de spectatori. a fost pe viata si pe moarte. parol! noi jucam cu rapidu in deschidere iar Dinamo cu sportul.

erau spectatori si in jurul gazonului si cine-si mai aduce aminte, saracu moraru a luat si cateva palme de la spectatorii din jurul gazonului. au fost niste momente de tensiune maxima. totusi erau 120000 de spectatori!

sant impotriva intrarii libere!

kyd11.03.2005 11:36

Da ai dreptate ar trebui scoase la vanzare bilete dar nu foarte multe si la niste preturi mici asta ar fi o decizie de care ar fi multumita toata lumea.

Iar din cauza obisnuitei intrari libere cand avem un meci mai important iar preturile biletelor este mai mare ne plangem.

ADRIAN PACURAR11.03.2005 11:59

Spectatorii care și-au procurat bilete pentru meciul din 10 martie vor avea acces la partida de miercuri 16 martie numai dacã prezintã la intrarea în stadion jumãtatea sau partea din bilete care a rãmas asupra lor dupã ruperea acestora de cãtre forțele de ordine. Între orele 17:00 și 18:00 vor avea acces pe stadion posesorii de abonamente, iar de la ora 18:00 și pînã la debutul partidei, ora 20:00, vor intra cei care dețin pãrțile sau cotoarele biletelor de asearã. Steaua a anunțat cã nu se vor mai pune în vînzare alte bilete și cã aceia care nu și-au pãstrat partea de tichet la întîlnirea de asearã nu vor mai putea avea acces pe stadion miercuri, sursa ww.gsp.ro

horse3711.03.2005 14:01

in cazul in care nu vor pune alte bilete la intrare cu siguranta vor juca juca cu jumatate de stadion. cine se gandea la o asemenea turnura a evenimentelor si sa nu arunce jumatatea de bilet. ca numai de stat pe scaunul indicat pe bilet iti ardea odata intrat.

dar daca asa s-a hotarat asta e!

Alexandru11.03.2005 18:37

lamuriti-ma si pe mine, pt ca mi se pare ca limba romana este prea complicata pentru a fi inteleasa...

cei cu abonamente pot intra doar intre 17:00 si 18:00 ? am mai intrebat cateva persoane si mi-au spus ca da. eu inca nu am inteles clar care sunt "ordinele" clubului privind accesul pe stadion.

dbd11.03.2005 18:58

pai deocamdatase zvoneste ca nu se va mai juca in Ghencea ci in Groapa sau in Giulesti...

Dar am auzit la stiri ca poa sa intre numai cei care au pastrat biletele sau ce a mai ramas din ele. :twisted:

sorin_77711.03.2005 21:19
Nu cred ca e solutia viabila.Pentru ca situatia care s-ar crea ar fi de necontrolat.Gândeste-te câti ar veni sa intre gratuit.Gândeste-te numai la câti au ramas pe dinafara aseara pentru ca nu au mai fost bilete.Templul a devenit neîncapator pentru asemenea meciuri.De aceea e necesar ca el sa fie marit la cel putin 40.000 de locuri.

Ar fi frumos sa aiba Ghencea cam 50-60 de mii de locuri... Asta inseamna sa avem si la tribuna 2 ce este la tribuna 0 iar Peluza Nord suprainaltata... Ar fi de vis...

George Stan12.03.2005 01:51

Comunicatul dat de club lasa loc la interpretari. Se spune ca: cei cu abonamente vor intra de la ora 17, cei cu cotoare de la ora 18, apoi se mentioneaza ca "clubul Steaua va asigura de tot sprijinul..blabla" cu alte cuvinte, asa cum se si spune in gsp(sau psp...nu mai stiu exact), Clubul Steaua anunta ca cu ceva timp inainte va lasa intrarea libera. Normal ca nu poate sa anunte asta oficial insa asa se va face. Asa ca cei care ati aruncat cotoarele, incercati sa faceti rost de altele, dar daca nu faceti, veniti totusi miercuri la Stadion, sunt mari sanse sa intrati totusi.

dbd12.03.2005 09:11

nu stiu dar eu asa am auzit la stiri ca nu se va lasa intrare libera ...

Grinch12.03.2005 09:13

Pai nu ai inteles ca nu fac deocamdata public acest lucru , dar sunt sanse mari sa intre si cei fara cotoare.

dbd12.03.2005 09:15

hai s-o vedem si pe asta !

Grinch12.03.2005 09:19

Dar ce e asa imposibil ? Ei si-au luat banii , crezi ca nu vor sa fie plin stadionu ?

dbd12.03.2005 09:24

si ce crezi ca nu ar mai vrea sa mai ia alti bani....???

Grinch12.03.2005 09:57

nu au cum sa ia alti bani , nu mai sunt bilete.

dbd12.03.2005 10:03

atunci ramane de vazut daca o sa fie intrare libera...

«12»