FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Programul Stelei infernal!!!Jucam din trei in trei zile!!!

«12»
ADRIAN PACURAR10.03.2005 22:08

Am aflat ca vomm juca pe 16 si pe 20 martie meciul amanat de azi si automat cel de joi , normal meciul cu rapidul se va amana si el pentru ca noi avem de jucat in europa , in eventualitatea in care ne vom califica si cu cele doua meciuri amanate , programul Stelei devine destul de greu , dar cu cat va fi mai greu , cu atat va fi mai dulce izbanda la final!

Etapa 18 - 03.04.2005 Apulum Alba Iulia - FC Steaua Bucuresti

Etapa 16 - 06.04.2005 Gloria Bistrita - FC Steaua Bucuresti

Etapa 19 - 10.04.2005 FC Steaua Bucuresti - Dinamo Bucuresti

Etapa 17 - 13.04.2005 FC Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti

Etapa 20 - 16.04.2005 Universitatea Craiova - FC Steaua Bucuresti

Etapa 21 - 23.04.2005 FC Steaua Bucuresti - FC Arges

Etapa 22 - 27.04.2005 Farul Constanta - FC Steaua Bucuresti

Etapa 23 - 30.04.2005 FC Steaua Bucuresti - Sportul Studentesc

Etapa 24 - 07.05.2005 Politehnica Iasi - FC Steaua Bucuresti

Etapa 25 � 14.05.2005 Otelul Galati - FC Steaua Bucuresti

Etapa 26 � 18.05.2005 FC Steaua Bucuresti - CFR Cluj

Etapa 27 - 21.05.2005 FC National - FC Steaua Bucuresti

Etapa 28 - 28.05.2005 FC Steaua Bucuresti - FCM Bacau

Etapa 29 - 11.06.2005 FCM Brasov - FC Steaua Bucuresti

Etapa 30 - 15.06.2005 FC Steaua Bucuresti - Poli Timisoara

Teoctist11.03.2005 08:22

Eu încerc întotdeauna sa fac lucrurile cât mai simple.Si ma bucur când reusesc.Dar faptul ca Steaua va avea programul atât de încarcat,ma îngrijoreaza.Nu ma duce deloc cu gândul ca izbânda finala va fi mai dulce.Ma gândesc în primul rând la cum va face Steaua ca în final sa izbândeasca !

reddog11.03.2005 11:43

Pai raspunsul e foarte simplu: nu va izbandi. dar poate incerca. :wink:

dbd11.03.2005 11:47

ce cauti reddog pe site ?

kyd11.03.2005 11:52

Pacat ca sa incarcat programul echipei dar asa poate ajung si jucatorii nostri la un nivel fizic mai bun pentru ca la anul cand o sa jucam in grupele Ligii Campionilor sa nu mai amanam meciuri.

ADRIAN PACURAR11.03.2005 11:57

Astãzi, Liga Profesionistã de Fotbal a stabilit datele celor 2 partide ale Stelei amînate din cauza participãrii în Cupa UEFA. Astfel, meciul cu Gloria Bistrița se va juca pe 6 aprilie, iar Steaua - Rapid pe 13 aprilie. De notat este cã, dacã Steaua va depãși Villarreal în optimile Cupei UEFA, sferturile sunt programate pe 7 și 14 aprilie, astfel cã aceste meciuri vor trebui amînate din nou! si pe 10 era meciul cu Dinamo , mama am pus-o

Grinch11.03.2005 12:01
Astãzi, Liga Profesionistã de Fotbal a stabilit datele celor 2 partide ale Stelei amînate din cauza participãrii în Cupa UEFA. Astfel, meciul cu Gloria Bistrița se va juca pe 6 aprilie, iar Steaua - Rapid pe 13 aprilie. De notat este cã, dacã Steaua va depãși Villarreal în optimile Cupei UEFA, sferturile sunt programate pe 7 și 14 aprilie, astfel cã aceste meciuri vor trebui amînate din nou! si pe 10 era meciul cu Dinamo , mama am pus-o

deci se amana si cu gloria si cu rapid , of of of.. 8)

reddog11.03.2005 12:40

Uite nu am putut rezista la distanta de voi. :lol:

George Stan11.03.2005 14:20

Asa, reddog, bine ca ai venit. Mai terminati ma cu "pleaca de pe site", ca nu suntem in epoca de piatra. Nu ati vazut ce s-a intamplat cand a plecat ? S-au rupt norii! Cand v-am zis ca e mascota noastra nu m-ati crezut... Bine ai revenit, caine.

dbd11.03.2005 15:39

ai dreptate George ...f. dreptate...si ma bucur ca ai revenit ...cainele se intoarce la stapan !

ADRIAN PACURAR11.03.2005 18:56

Etapa 18 - 03.04.2005 Apulum Alba Iulia - FC Steaua Bucuresti

Etapa 16 - 06.04.2005 Gloria Bistrita - FC Steaua Bucuresti

Etapa 19 - 10.04.2005 FC Steaua Bucuresti - Dinamo Bucuresti

Etapa 17 - 13.04.2005 FC Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti

Etapa 20 - 16.04.2005 Universitatea Craiova - FC Steaua Bucuresti

Etapa 21 - 23.04.2005 FC Steaua Bucuresti - FC Arges

Etapa 22 - 27.04.2005 Farul Constanta - FC Steaua Bucuresti

Etapa 23 - 30.04.2005 FC Steaua Bucuresti - Sportul Studentesc

Etapa 24 - 07.05.2005 Politehnica Iasi - FC Steaua Bucuresti

Etapa 25 � 14.05.2005 Otelul Galati - FC Steaua Bucuresti

Etapa 26 � 18.05.2005 FC Steaua Bucuresti - CFR Cluj

Etapa 27 - 21.05.2005 FC National - FC Steaua Bucuresti

Etapa 28 - 28.05.2005 FC Steaua Bucuresti - FCM Bacau

Etapa 29 - 11.06.2005 FCM Brasov - FC Steaua Bucuresti

Etapa 30 - 15.06.2005 FC Steaua Bucuresti - Poli Timisoara , pana in etapa a v - a vom juca din trei in trei zile , brr

Virgil11.03.2005 19:04

Mai tu esti pe jumatate stelist dar nu-ti dai seama.

FORZA

Virgil11.03.2005 19:10
...  

pana in etapa a v - a vom juca din trei in trei zile , brr

Pâna în etapa a 5-a,înseamna 4 etape pline.Deci 4 saptamâni x 2 meciuri = 8 meciuri.Din care doua fantastic de obositoare cu galbenii de la Vllarreal.Extenuant.In situatia asta ne trebuie un lot largit.Se pare însa ca avem.Oricum,foarte greu sa câstigi peste tot.

gianini11.03.2005 21:20

englezii au etapa pe 1 ianuarie.

noi suntem brazilieni.:)

reddog12.03.2005 16:12

Asa, reddog, bine ca ai venit. Mai terminati ma cu "pleaca de pe site", ca nu suntem in epoca de piatra. Nu ati vazut ce s-a intamplat cand a plecat ? S-au rupt norii! Cand v-am zis ca e mascota noastra nu m-ati crezut... Bine ai revenit, caine.

George, ma bucur ca v-am regasit. Dar de cand plecasem eu, parca a murit site-ul. Ce v-ati frace voi daca reprezentantii campionilor nu ar mai intretine atmosfera din cand in cand? :twisted:

Cat despre "mascota" sa vezi ce mult noroc va voi purta la meciul contra noastra! Sa vezi dupa aceea cum raman singur pe site... :wink:

reddog12.03.2005 16:13
ai dreptate George ...f. dreptate...si ma bucur ca ai revenit ...cainele se intoarce la stapan !

Ce stapan, mai??? Hei tu chiar vorbesti fara tine... :evil:

reddog12.03.2005 16:14

FORZA

Sunt pe jumatate stelist sau am o jumatate stelista? Mai gandeste-te si revin-o cu raspunsul. Desi s-ar putea sa te contrazic si in acel caz! :evil:

Motanu D13.03.2005 01:39

FORZA

Sunt pe jumatate stelist sau am o jumatate stelista? Mai gandeste-te si revin-o cu raspunsul. Desi s-ar putea sa te contrazic si in acel caz! :evil:

Raspunsul e cat se poate de simplu: Reddog este un dinamovist refulat, care datorita frustrarii generate de echipa favorita a ajuns sa tina cu marea rivala, din respect pentru insasi ideea de fotbal. Oricat de sarcastic ar fi Reddog la adresa Stelei si a fanilor ei, prin simpla sa prezenta pe acest site el recunoaste, fie si la nivelul subconstientului, suprematia Stelei. E drept ca, din orgoliu, mandrie sau din alte cauze, el nu va recunoaste niciodata acest lucru. Dar este perfect constient de asta...

De aceea atitudini rautacioase, sau chiar jignitoare la adresa lui sunt total nepotrivite. Prin simpla sa prezenta, Reddog recunoaste ca Steaua e mai buna. Asadar, daca nu-l simpatizati, macar nu-l bagati in seama. Atunci cand un dinamovist "pana la moarte" recunoaste, fie si indirect, ca Steaua > Dinamo (si el stie cum a luat Dinamo ultimele trofee, dar cel putin pe acest forum va sustine pana la capat cauza dinamovista...), nu-i dai cu parul in cap ci iti scoti sapca si il saluti cu tot respectul...

Daca cainii rosii au demonstrat ca pot avea un comportament civilizat, nu acelasi lucru se poate spune despre cioroi. Dovada clara a faptului ca sunt singuri impotriva tuturor: a evidentei, a valorii, a bunului simt, a inteligentiei...

Asadar sper sa fie clar pentru toti: Reddog a devenit un peronaj indispensabil acestui forum. Si asta o spune unul care nu ezita sa-l contreze de cate ori are ocazia...

Motanu D13.03.2005 01:45
...  

pana in etapa a v - a vom juca din trei in trei zile , brr

Pâna în etapa a 5-a,înseamna 4 etape pline.Deci 4 saptamâni x 2 meciuri = 8 meciuri.Din care doua fantastic de obositoare cu galbenii de la Vllarreal.Extenuant.In situatia asta ne trebuie un lot largit.Se pare însa ca avem.Oricum,foarte greu sa câstigi peste tot.

Ne-ar mai tebui cateva rezerve de valoare. Gandeste-te ca am putea incepe un meci cu o formula de genul:

Tudor-Baciu,Goian,Curt,Nesu-Nicolita,Keca,Lovin,Bostina-Dinita,Ciocoiu

Nu ca n-ar avea valoare, dar va fi mult mai greu sa castigam in aceste conditii. Practic in lot avem doar 7 !!! mijlocasi in conditiile in care jucam 4-4-2. Deci e clar ca D.Munteanu nu !!! are rezerva ! Ne mai trebuie un mijloacas central. Si un varf de valoare.

dbd13.03.2005 07:05

revenind la subiect Steaua poa sa faca fata si la doua meciuri pe zi ... (virgile nu cred ca esti intreg la minte...scuze ca iti spun dar stii ca m-am suparat ca in ;loc sa te iei de el te iei de mine sau mai bine,de niciunul )

Virgil13.03.2005 07:39
Ne-ar mai tebui cateva rezerve de valoare. Gandeste-te ca am putea incepe un meci cu o formula de genul:

Tudor-Baciu,Goian,Curt,Nesu-Nicolita,Keca,Lovin,Bostina-Dinita,Ciocoiu

Nu ca n-ar avea valoare, dar va fi mult mai greu sa castigam in aceste conditii. Practic in lot avem doar 7 !!! mijlocasi in conditiile in care jucam 4-4-2. Deci e clar ca D.Munteanu nu !!! are rezerva ! Ne mai trebuie un mijloacas central. Si un varf de valoare.

11-le de mai sus poate fi competitiv,dar îi lipsesc acei 2-3 jucatori cu personalitate,fara de care ramâne o echipa oarecare.

E clar ca ne-ar fi trebuit mai mult,dar daca nu a fost posibil din varii motive,defilam cu ce avem.Oricum perioada transferurilor a trecut.

FORZA

Motanu D13.03.2005 19:18

Tudor-Baciu' date='Goian,Curt,Nesu-Nicolita,Keca,Lovin,Bostina-Dinita,Ciocoiu

Nu ca n-ar avea valoare, dar va fi mult mai greu sa castigam in aceste conditii. Practic in lot avem doar 7 !!! mijlocasi in conditiile in care jucam 4-4-2. Deci e clar ca D.Munteanu nu !!! are rezerva ! Ne mai trebuie un mijloacas central. Si un varf de valoare.[/quote']

11-le de mai sus poate fi competitiv,dar îi lipsesc acei 2-3 jucatori cu personalitate,fara de care ramâne o echipa oarecare.

E clar ca ne-ar fi trebuit mai mult,dar daca nu a fost posibil din varii motive,defilam cu ce avem.Oricum perioada transferurilor a trecut.

FORZA

Poate macar la vara, cu 2 trofee in buzunar, intelege si Gigi ca ne mai trebuie fotbalisti. Iar daca nu vrea sa cumpere, macar sa investeasca la juniori ca sa ii putem produce...

sorin_77714.03.2005 10:35

FORZA

Virgil, isi da seama dar nu ii vine a crede.... :lol:

reddog14.03.2005 13:45

M<otane, te inseli. Nu am recunoscut suprematia Stelei decat in meciurile din UEFA, unde din pacate noi nu am ajuns! In campionat mai discutam. De patru ani fugiti dupa un trofeu, dar degeaba! :lol:

dbd14.03.2005 13:55

te-ai exprimat corect reddog : de 4 ani fugim dupa un trofeu care iata ca va veni !

«12»