@ bobochyka17
Daca mai intampini probleme pe site-ul nostru, te rog sa le faci cunoscute pe sectiunea propuneri, sugestii, reclamatii
Acolo vei primi in mod sigur raspuns de la unul din membrii echipei tehnice a site-ului.
@ bobochyka17
Daca mai intampini probleme pe site-ul nostru, te rog sa le faci cunoscute pe sectiunea propuneri, sugestii, reclamatii
Acolo vei primi in mod sigur raspuns de la unul din membrii echipei tehnice a site-ului.
steaua_ro
fularsteau2
oare din 20 de suturi de la distanta aia mai da vreun gol lu Cernea??? io nu cred si ca echipa ar fi: Cernea(portar)Emeghara(fundas)Goian(fundas)Ghionea(fundas)Golanski(fundas)Nicoli
a(mijlocas)Radoi(mijlocas)Ochirosii(mijlocas)Dica(atacant)Neaga(atacant)Badea(at
cant) amintitiva ca totusi Badea ne-a dus in Liga Canpionilor
Bine ai venit in Ghencea Golanski!Mai tre sa vina si Pulido si parerea mea ca avem nevoie de un portar valoros ... pacat de Hamutowski ca ala era bun !
Il propun pe Apula! ![]()
@ bobochyka17
Mersi.
Sper sa faca treaba la Steaua si sa nu plece in pauza competitionala pentru ca asa ii vin lui Becali idei ca aceea ca nu mai vrea staini.
Forzza Steaua!
UN MIJLOCAS?
Transferurile lui Golanski si Pulido mi se par OK pentru defensiva.
Lateralele sunt acoperite de ceea ce aveam si de noile transferuri.
Atacanti cu simtul portii avem.
Dar un mijlocas tehnic si cat de cat experimentat cand aducem?
Nu avem pe nimeni care sa se apropie profilului unui Majearu, Rotariu, Hagi ori Panduru (sa dea pase inteligente, sa dribleze, sa suteze de la distanta, sa aiba viziunea jocului).
Eu zic ca asta ne lipseste.
UN MIJLOCAS?Transferurile lui Golanski si Pulido mi se par OK pentru defensiva.
Lateralele sunt acoperite de ceea ce aveam si de noile transferuri.
Atacanti cu simtul portii avem.
Dar un mijlocas tehnic si cat de cat experimentat cand aducem?
Nu avem pe nimeni care sa se apropie profilului unui Majearu, Rotariu, Hagi ori Panduru (sa dea pase inteligente, sa dribleze, sa suteze de la distanta, sa aiba viziunea jocului).
Eu zic ca asta ne lipseste.
eu zic ca momentan asa ceva lipseste in Romania...un astfel de mijlocas, iar pentru a aduce unul de un calibru asemanator costa "ceva" bani si cum ciobanashu "nu" are bani......eu zic ca e de ajuns....si el la fel cred ca gandeste.....din pacate...
Timpul le va rezolva pe toate...
Mi se pare ca acest Golanski a jucat si la campionatu mondial de anul trecut imi suna cunoscut numele oricum e cel mai bun fundas din polonia intr-un sondaj realizat de ei
Sper ca nu e portarul. ![]()
Au venit cativa jucatori importanti e adevarat la Steaua, dar c ineptii poate debita cimpanzeul e incredibil: Gigi Becali: "Steaua a cheltuit pe transferuri cât Dinamo, Rapid și CFR Cluj la un loc"-gsp