FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

OFICIAL: Golanski la Steaua

«123»
Raul198809.07.2007 18:54

@GeOrGiAnA

de Saban am citit ca nu e mai dorit la Steaua si si ca sa inteles cu o echipa din israel

Petre Marin va lupta cu Golanski si Emeghara pentru postul de fundas dreapta si Nicolita va lupta cu Croitoru si Badoi pentru postul de mijlocas dreapta

Khalid09.07.2007 19:00

@Lucas cu parere de rau te anunt ca Brussel nu e mult mai sus decat Bucuresti. Trei luni pe an stau in Brussel, si inafara de 2-3 cartiere de flamanzi si belgieni adevarati, e plin de arabi si africani care fura, dau in cap si fac alte porcarii.

P.S: Sorry de off-topic.

daffyduck09.07.2007 19:07
@GeOrGiAnA

de Saban am citit ca nu e mai dorit la Steaua si si ca sa inteles cu o echipa din israel

Petre Marin va lupta cu Golanski si Emeghara pentru postul de fundas dreapta si Nicolita va lupta cu Croitoru si Badoi pentru postul de mijlocas dreapta

Golanski va fi folosit fundas central pana la revenirea lui Ghionea, cel mai probabil.

P Marin va fi pe stanga, din nou cel mai probabil, ca nu are Nesu concurenta.

Pe dreapta poa sa joace Emeghara, Badoi, Nicolita ... si ca fundasi si ca mijlocasi laterali ...

vanfootball09.07.2007 19:14
N-aveai ce vedea la piticania aia anarhista. Bineinteles ca prefera Bruxelul Bucurestiului, care este un oras mult mai salubru dn punct de vedere moral.

Mie imi plac piticaniile anarhiste. :tongue:

LeoKinG09.07.2007 20:00

Bine ai venit in Ghencea Golanski!Mai tre sa vina si Pulido si parerea mea ca avem nevoie de un portar valoros ... pacat de Hamutowski ca ala era bun !

ebonyc09.07.2007 20:49
UN LUCRU E SIGUR!!!...NUMELE BAIATULUI E PREDESTINAT GOLULUI....WELCOME GOLanski!!

uite unul care vedea partea plina a.... numelui. toti ne gandeam la golan dar la gol nimeni :)

ebonyc09.07.2007 21:04

eu daca as avea lotul Stelei de acum as juca in camp cu

emeghara - Goian - Radoi - nicolitza

Cristocea - bicfalvi - Croitoru- badoi

Dica - Neaga

poate ca as folosi totusi Radoi la inchidere si l-as pune pe Croitoru mijl dreapta si cu golanski in centrul apararii (daca e asa de bun cums e spune). badoi nush daca e titular incontestabil la mijloc pentru ca nu a stralucit. badoi mi se pare nicolitza 2 doar ca centreaza ceva mai bine dar ceva mai lent

ma dezamageste faptul ca inca nu avem la mijloc un mijlocas defensiv gen pirlo sau lazar, capabil sa faca faza defensiva si sa dea si o pasa ca-lumea. pentru ca Radoi dupa accidentare nu le prea are ca mijlocas. si pacat ca incepuse sa semene putin cu gerrard. vorba lui Hagi, Steaua depinde mult de recuperarea lui Radoi.

oricum e usor de pe margine. sa nu uitam ca antrenorul nu e responsabil doar cu primu "11". imi place f mult ca Hagi insista pe antrenamentele cu mingea. ce facea Olaroiu era pentru atletism poate. Hagi are conceptia lui Ienei: mingea nu oboseste ci doar jucatorul, asa ca sa plimbam mai mult mingea fara efort inutil. imi pare totusi rau de Elton :(. poate nu era el inca cine-stie-ce fotbalist dar avea de unde sa creasca. asta e! mulsul oilor si facutul banilor nu au nimic in comun cu jocul de fotbal. sa speram ca macacr de acum inainte s-o lase mai moale Becali cu aerele de omniscient si sa-i lase pe aia care se pricep sa faca fotbal.

roby_spartacus09.07.2007 21:27

O INTREBARE !!

ABONAMENTE SE MAI PUN IN VANZARE ???????

escape09.07.2007 21:40
@GeOrGiAnA

Golanski joaca si fundas central (de fapt asta este principala pozitie) post pe care s-ar "bate" cu Baciu...Va spun sigur e foarte bun baiatu` asta

Serilius09.07.2007 21:41

ce nume au GOLANski si PULIdo....sper sa joace cva golanski...filmuletu nu arata decat un gol din lov libera dec nu ne putem crea o parere despre el...vom vedea fularultras

Lucas09.07.2007 21:52
@Lucas cu parere de rau te anunt ca Brussel nu e mult mai sus decat Bucuresti. Trei luni pe an stau in Brussel, si inafara de 2-3 cartiere de flamanzi si belgieni adevarati, e plin de arabi si africani care fura, dau in cap si fac alte porcarii.

P.S: Sorry de off-topic.

@Khalid, cred ca ori m-am exprimat eu defectuos, ori m-ai inteles tu gresit. Am vrut sa spun taman invers. Stiu si eu din pacate cum arata Bruxelul. Drogati si homosexuali exprimandu-si "afectiunea" in public, plus inevitabila doza de alogeni de care pomeneai, nu creeaza peisajul "salubru moral" la care ma refeream. Din punctul asta de vedere, prefer de o mie de ori mai mult sa traiesc in Bucuresti, asta pana cand globalizarea, multiculturalismul si relativizarea oricaror repere morale, isi vor lua tributul si aici.

P.S. Nu sunt rasist, dar sunt homofob :)

Lucas09.07.2007 21:54
Mie imi plac piticaniile anarhiste. :tongue:

Nu te cred! Cred ca ne certam :)

Mie-mi plac femeile adevarate!

vanfootball09.07.2007 22:05

Like Patruleasa? :)

Lucas09.07.2007 22:23
Like Patruleasa? :)

Like Raluca Arvat! :)

LeoKinG09.07.2007 23:42

Dica - Neaga

Portar nu ai baga nu?

killian200310.07.2007 00:06
Portar nu ai baga nu?

a precizat..."in camp" :tongue:

blaugrana66610.07.2007 00:45

Dica - Neaga

poate ca as folosi totusi Radoi la inchidere si l-as pune pe Croitoru mijl dreapta si cu golanski in centrul apararii (daca e asa de bun cums e spune). badoi nush daca e titular incontestabil la mijloc pentru ca nu a stralucit. badoi mi se pare nicolitza 2 doar ca centreaza ceva mai bine dar ceva mai lent

ma dezamageste faptul ca inca nu avem la mijloc un mijlocas defensiv gen pirlo sau lazar, capabil sa faca faza defensiva si sa dea si o pasa ca-lumea. pentru ca Radoi dupa accidentare nu le prea are ca mijlocas. si pacat ca incepuse sa semene putin cu gerrard. vorba lui Hagi, Steaua depinde mult de recuperarea lui Radoi.

oricum e usor de pe margine. sa nu uitam ca antrenorul nu e responsabil doar cu primu "11". imi place f mult ca Hagi insista pe antrenamentele cu mingea. ce facea Olaroiu era pentru atletism poate. Hagi are conceptia lui Ienei: mingea nu oboseste ci doar jucatorul, asa ca sa plimbam mai mult mingea fara efort inutil. imi pare totusi rau de Elton :(. poate nu era el inca cine-stie-ce fotbalist dar avea de unde sa creasca. asta e! mulsul oilor si facutul banilor nu au nimic in comun cu jocul de fotbal. sa speram ca macacr de acum inainte s-o lase mai moale Becali cu aerele de omniscient si sa-i lase pe aia care se pricep sa faca fotbal.

============

Dica - Neaga

=====

slabe sanse cu o astfel de echipa, poate asa:

____________CERNEA___________

BADOI__GOIAN___GOLANSKI__EMEGARA

BICFALVI______RADOI______OGHIROSII

__NEAGA______BADEA______DICA___

the_ace10.07.2007 05:45

am si yo o intrebare mai deplasata de articol.....cand se pun in vanzare abonamentele??? am fost plecat o perioada si nu mai stiu nimik S.R.F.(Steaua'S REAL FANATIKS) fular-campionii fular-campionii fular-campionii

daffyduck10.07.2007 07:35
============

Dica - Neaga

=====

slabe sanse cu o astfel de echipa, poate asa:

____________CERNEA___________

BADOI__GOIAN___GOLANSKI__EMEGARA

BICFALVI______RADOI______OGHIROSII

__NEAGA______BADEA______DICA___

Echipa o sa fie 4-4-2, nu cred ca 4-3-3 ... degeaba pui 3 atacanti, Dica Neaga si Badea ... cine dreacu le da pase, Radoi?

Bicfalvi si Ochirosii nu prind primul 11 pentru inceput.

Pe laturi o sa joace Badoi si Nicolita pe o parte, Emeghara/Cristocea/Croitoru/Bostina/Ochirosii pe alta.

La centru pot juca si Radoi, Ov Petre, Dica, Bostina

Oricum, cred ca se vor mai face transferuri, in special mijlocasi centrali, unde suferim cel mai tare

Virgil10.07.2007 07:37

@ the_ace

Patronul a amenintat dupa meciul cu Ceahlaul, nervos fiind, ca pentru sezonul care urmeaza nu va mai vinde abonamente. Acum asteptam si noi sa vedem daca reactia deplasata a patronului la niste nevinovate scandari ale suporterilor impotriva sa, se confirma sau nu.

Mai sunt 3 saptamani de incertitudine. Poate mai putin.

saint10.07.2007 08:07

Cred ca transferul lui Golanski e unul dintre cele mai reusite in ultimul timp :)

Offtopic: In imaginea de pe GSP, Golanski are in mana alt tricou. Si-a schimbat echipamentul?

bobochyka1710.07.2007 08:07

Off-topic pentru moderatori.

Eu sunt bobochyka17, dar la mine scrie vizitator. Mi s-a mai intamplat si pana acum si ii dadeam autentificare si mergea, apaream bobochyka17, dar acum nu merge, ii dau autentificare si tot vizitator scrie. S-a intamplat ceva si nu stiu eu? Sper sa primesc raspuns.

Multumesc oricum.

cris10.07.2007 08:14

A vazut careva cum joaca Golaski ? Eu habar nu am ce poate , sper sa fie un plus pentru noi . Oricum vreau sa ii urez Bun Venit la Steaua .

bobochyka1710.07.2007 08:19
Off-topic pentru moderatori.

Eu sunt bobochyka17, dar la mine scrie vizitator. Mi s-a mai intamplat si pana acum si ii dadeam autentificare si mergea, apaream bobochyka17, dar acum nu merge, ii dau autentificare si tot vizitator scrie. S-a intamplat ceva si nu stiu eu? Sper sa primesc raspuns.

Multumesc oricum.

Sorry vad ca la mesaj scrie bobochyka17. Si totusi deasupra link-ului autentificare/inregistrare scrie vizitator si credeam ca nu sunt logata. De ce scrie vizitator? E de la site sau de la calculatorul meu?

Inca odata sorry de off-topic.

White_R10.07.2007 09:17

Cred ca e un fundas care da si goluri si alaturi de Goian ar fi perfect . Sper sa le transmita si celorlalti fundasi de la Steaua ideia ca si fundasi trebuie sa marcheze in fotbalul mare . Sper ca moda fundasiilor de 3 goluri pe cariera sa dispara de la Steaua .

«123»