eu daca as avea lotul Stelei de acum as juca in camp cu
emeghara - Goian - Radoi - nicolitza
Cristocea - bicfalvi - Croitoru- badoi
Dica - Neaga
poate ca as folosi totusi Radoi la inchidere si l-as pune pe Croitoru mijl dreapta si cu golanski in centrul apararii (daca e asa de bun cums e spune). badoi nush daca e titular incontestabil la mijloc pentru ca nu a stralucit. badoi mi se pare nicolitza 2 doar ca centreaza ceva mai bine dar ceva mai lent
ma dezamageste faptul ca inca nu avem la mijloc un mijlocas defensiv gen pirlo sau lazar, capabil sa faca faza defensiva si sa dea si o pasa ca-lumea. pentru ca Radoi dupa accidentare nu le prea are ca mijlocas. si pacat ca incepuse sa semene putin cu gerrard. vorba lui Hagi, Steaua depinde mult de recuperarea lui Radoi.
oricum e usor de pe margine. sa nu uitam ca antrenorul nu e responsabil doar cu primu "11". imi place f mult ca Hagi insista pe antrenamentele cu mingea. ce facea Olaroiu era pentru atletism poate. Hagi are conceptia lui Ienei: mingea nu oboseste ci doar jucatorul, asa ca sa plimbam mai mult mingea fara efort inutil. imi pare totusi rau de Elton
. poate nu era el inca cine-stie-ce fotbalist dar avea de unde sa creasca. asta e! mulsul oilor si facutul banilor nu au nimic in comun cu jocul de fotbal. sa speram ca macacr de acum inainte s-o lase mai moale Becali cu aerele de omniscient si sa-i lase pe aia care se pricep sa faca fotbal.