Catalin,Cei mai multi redactori ai acestui site l-au desfiintat la propriu pe Olaroiu, orice defect al acestuia fiind analizat la microscop, iar reusitele lui erau aruncate la gunoi cu eticheta 'Made By Zenga & Protasov'.
Toate argumentele voastre impotriva fostului antrenor al Stelei erau insotite de cliseul 'nu are mentalitatea de campion a lui Hagi'.
Eu unul nu o sa ma cobor la nivelul vostru si o sa-l sustin neconditionat pe Hagi. O sa-l sustin pe Hagi la fel de mult cum l-am sustinut pe Oli. El este antrenorul Stelei acum si trebuie sustinut.
Unii dintre noi au spus despre Hagi ca nu a demonstrat NIMIC ca antrenor, ca a RETROGRADAT echipe si ca a RATAT obiectivele NATIONALEI. Este pur si simplu crudul adevar.
Indiferent de esec sau reusita, o sa fiu alaturi de antrenorul Stelei, oricare ar fi el.
Am multe de reprosat lui Hagi, inclusiv faptul ca a venit la Steaua pe pile si nu prin munca. Dar asta nu-l impiedica cu nimic sa ridice stacheta performantelor Stelei mai sus decat a lasat-o Olaroiu.
Si nimic altceva nu m-ar bucura mai mult.
Asa de prosti sunt arabii ca ii dau 2 mil de euro pe sezon. O sa castige CL Asiei si o sa vina la Steaua sa o refaca dupa ce o distruge Hagi. -RedStar 25th June 2007, 20:02
Mai mai... uite , parerea mea e ca Hagi e un mare analfabet si are probleme de comunicare cu jucatorii, nu stie sa le explice.
Am voie sa spun asta? Sau e Rege si e interzis?RedStar 26th June 2007, 10:35
se vede cum esti alaturi de Hagi
nu ne mai da tu lectii de moralitate si cum sa fim stelisti,tu esti mai mult "olist" decat stelist