FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

You'll never walk alone

«12»
nemilosul07.07.2007 06:59
Catalin,

Cei mai multi redactori ai acestui site l-au desfiintat la propriu pe Olaroiu, orice defect al acestuia fiind analizat la microscop, iar reusitele lui erau aruncate la gunoi cu eticheta 'Made By Zenga & Protasov'.

Toate argumentele voastre impotriva fostului antrenor al Stelei erau insotite de cliseul 'nu are mentalitatea de campion a lui Hagi'.

Eu unul nu o sa ma cobor la nivelul vostru si o sa-l sustin neconditionat pe Hagi. O sa-l sustin pe Hagi la fel de mult cum l-am sustinut pe Oli. El este antrenorul Stelei acum si trebuie sustinut.

Unii dintre noi au spus despre Hagi ca nu a demonstrat NIMIC ca antrenor, ca a RETROGRADAT echipe si ca a RATAT obiectivele NATIONALEI. Este pur si simplu crudul adevar.

Indiferent de esec sau reusita, o sa fiu alaturi de antrenorul Stelei, oricare ar fi el.

Am multe de reprosat lui Hagi, inclusiv faptul ca a venit la Steaua pe pile si nu prin munca. Dar asta nu-l impiedica cu nimic sa ridice stacheta performantelor Stelei mai sus decat a lasat-o Olaroiu.

Si nimic altceva nu m-ar bucura mai mult.

Asa de prosti sunt arabii ca ii dau 2 mil de euro pe sezon. O sa castige CL Asiei si o sa vina la Steaua sa o refaca dupa ce o distruge Hagi. -RedStar 25th June 2007, 20:02

Mai mai... uite , parerea mea e ca Hagi e un mare analfabet si are probleme de comunicare cu jucatorii, nu stie sa le explice.

Am voie sa spun asta? Sau e Rege si e interzis?RedStar 26th June 2007, 10:35

se vede cum esti alaturi de Hagi

nu ne mai da tu lectii de moralitate si cum sa fim stelisti,tu esti mai mult "olist" decat stelist

White_R07.07.2007 07:52

Nu stiu de ce dar desi toti antrenorii zic despre Hagi ca nu e ca fotbalist ,toti ii stau in coada si urmaresc poate poate descopera ceva nou de la el sa imite ca papagalii . E clar ca nu poate face ceva uluitor la antrenament incat sa nu mai fi vazut nimeni asa ceva,dar imensul zero ce ii defineste pe multi antrenori ii face sa devina niste maimute .Am vazut la TV ca acuma si genialul Rednic si-a pus catzelusii pe biciclete dupa ce a vazut asta la Hagi . Pana acuma nu am mai vazut pe nimeni sa faca asta.Nu ca ar fi mare branza sau ceva genial de genu Hagi a descoperit bicicleta dar ideia e ca orice ar face Hagi e un model pentru ceilalti pampalai cu creierul plat . Marele Rednic cu creierul sau cat o nuca o fi gandit " Daca face asta Hagi la antrenamente o fi ceva tare, nu stiu eu de ce sau cum e faza dar sa fac si eu " .

RedStar07.07.2007 07:52

@Nemilosul

Recunosc ce am afirmat si sunt de parere ca Hagi e un antrenor mediocru si nu cred ca o sa faca mare branza. Sper sa gresesc. Dar e antrenorul Stelei si trebuie sustinut. Nu o sa ma vezi cu 'afara Hagi', demisia si alte porcarii. Are responsabilitatea de a antrena aceasta echipa chiar si in cazul unor esecuri.

Capisci?

axl2307.07.2007 08:03

@white R

Exagerezi, in primul rand il faci de cacao pe Rednic, care nu e asa prost, nici ca om, nici ca antrenor. Si in al doilea rand mersul pe bicicleta, de la hotel la terenul de antrenament, s-a dovedit a fi mult mai practic decat mersul cu autocarul. Nu trebuie sa-ti descriu eu acum beneficiile mersului pe bicicleta, dar e un mod excelent de a-ti face incalzirea.

Il Soldatino07.07.2007 08:13
Catalin,

Cei mai multi redactori ai acestui site l-au desfiintat la propriu pe Olaroiu, orice defect al acestuia fiind analizat la microscop, iar reusitele lui erau aruncate la gunoi cu eticheta 'Made By Zenga & Protasov'.

Toate argumentele voastre impotriva fostului antrenor al Stelei erau insotite de cliseul 'nu are mentalitatea de campion a lui Hagi'.

Eu unul nu o sa ma cobor la nivelul vostru si o sa-l sustin neconditionat pe Hagi. O sa-l sustin pe Hagi la fel de mult cum l-am sustinut pe Oli. El este antrenorul Stelei acum si trebuie sustinut.

Unii dintre noi au spus despre Hagi ca nu a demonstrat NIMIC ca antrenor, ca a RETROGRADAT echipe si ca a RATAT obiectivele NATIONALEI. Este pur si simplu crudul adevar.

Indiferent de esec sau reusita, o sa fiu alaturi de antrenorul Stelei, oricare ar fi el.

Am multe de reprosat lui Hagi, inclusiv faptul ca a venit la Steaua pe pile si nu prin munca. Dar asta nu-l impiedica cu nimic sa ridice stacheta performantelor Stelei mai sus decat a lasat-o Olaroiu.

Atunci cand nu detii abilitati de comunicare risti sa "gasesti" cuvinte nepotrivite pentru a interpreta un comentariu...."defiintat", "aruncat la gunoi" sunt cuvinte dure ce nu-si au locul si fara a avea corespondent real....

'nu are mentalitatea de campion a lui Hagi'. - aceasta expresie nu am folosit-o niciodata de aceea zic ca generalizarea nu-si gaseste locul aici.

"Eu unul nu o sa ma cobor la nivelul vostru" iata alt argument ca nu stii sa te adresezi asertiv (reprezinta abilitatea unei persoane de a critica fara sa jineasca).

Noroc

kosm1n07.07.2007 11:40
Asa de prosti sunt arabii ca ii dau 2 mil de euro pe sezon. O sa castige CL Asiei si o sa vina la Steaua sa o refaca dupa ce o distruge Hagi. -RedStar 25th June 2007, 20:02

Mai mai... uite , parerea mea e ca Hagi e un mare analfabet si are probleme de comunicare cu jucatorii, nu stie sa le explice.

Am voie sa spun asta? Sau e Rege si e interzis?RedStar 26th June 2007, 10:35

se vede cum esti alaturi de Hagi

nu ne mai da tu lectii de moralitate si cum sa fim stelisti,tu esti mai mult "olist" decat stelist

Toti avem o parere dar aici nu venim sa ne insultam pentru ca exact cum e tema articolului de astazi "Galeria Stelei are bunul simt" asa ca te rog nu mai jigni oamenii "si ma refer la ce lai numit pe Hagi" doar ca sa te aflii in centrul atentiei!

FlasHUL07.07.2007 12:02
Catalin,

"Pe pile si nu pe munca"

Oli cum a venit? Ce rezultate remarcabile a avut Oli ca sa ajunga la Steaua? Mai gandestete. In alta ordine de idei sa zicem ca OK, Oli are meritele ca am ajuns in CL si semifinala UEFA DAR mai exista un adevar, acela ca niciodata Steaua nu a jucat mai penibil ca in era Oli. Asta petru mine cel putin, este indeajuns sa "nu il suport". Nu mai vreau acum sa aduc vorba despre caracterul infect pe care il are, despre "pupincurismul" prin definitie pe care il practica cu zambetul pe fata. Nu il respect nici cat nergu sub unghie. Imi era scarba sa ma uit la meciuri la TV sa vad jocul ala prestat de echipa care numai fotbal nu se numea si sa ii vad fata aia "ingandurata" la meciuri de rahat cu Iasi, Ceahlau si multe altele, ca sa nu mai zic de mers la meciuri......

vanfootball07.07.2007 12:32

Hagi nu a avut el performante extraordinare, dar are mult mai multa experienta si reusite superioare ca antrenor decat aveau Zenga si Protasov in momentul venirii lor la Steaua. Lasati-l sa demonstreze ceva si comentam dupa!

cezar_el_grande07.07.2007 12:55

stie cineva cand se pun in vanzare abonamentele??????????????????????

White_R07.07.2007 13:24
@white R

Exagerezi, in primul rand il faci de cacao pe Rednic, care nu e asa prost, nici ca om, nici ca antrenor. Si in al doilea rand mersul pe bicicleta, de la hotel la terenul de antrenament, s-a dovedit a fi mult mai practic decat mersul cu autocarul. Nu trebuie sa-ti descriu eu acum beneficiile mersului pe bicicleta, dar e un mod excelent de a-ti face incalzirea.

Dar nu am eu nimic cu mersu pe bicicleta ,n-ai prins ideia . Faza e ca nu am mai vazut pana acuma la Dinamo de ex antrenamente cu mersul pe bicicleta . Primul a fost Hagi apoi si pampalica a aplicat tactica maimutzei . Exagerez poate dar nu eu am retrogradat cu Craiova ci Rednic . La Dinamo care au 1-0 de la cabine si bunica ia titlu .Dinamo ia titlul mereu cand nu are Steaua echipa sa ii bata e deja axioma. Performantele lui Rednic sunt cele la echipele mici de ex 5-0 cu Steaua in ghecea pe cand antrena Craiova superstarului Plesan . Din ce am zis eu e de cacao Rednic pentru ca chiar asa e in realitate .

nemilosul07.07.2007 14:21
Toti avem o parere dar aici nu venim sa ne insultam pentru ca exact cum e tema articolului de astazi "Galeria Stelei are bunul simt" asa ca te rog nu mai jigni oamenii "si ma refer la ce lai numit pe Hagi" doar ca sa te aflii in centrul atentiei!

prietene mai citeste o data ce am scris si dupa aia posteaza

io l-am citat pe redstar...nu am nimic cu Hagi si are tot sprijinul si respectul meu nu as putea niciodata sa spun ceva rau de el din respect pentru tot ce a facut la nationala si la Steaua

amarel07.07.2007 14:35

Stiti cate meciuri are Dinamo castigate in editia 2005-2006 ,din...''erori'' de arbitraj ??

Dinamo este campioana si la a fi eliminata de nume ''celebre '' precum 17 Nentori, knat....Reykiavik, etc.etc

FortuneTeller07.07.2007 18:02

Sunt inca cativa care cred ca Olaroiu a avut avut parte de atmosfera ostila fara nici un motiv. Total gresit! Olaroiu a venit la Steaua dupa ce a fost aruncat pe usa din spate de Poli Tim si i-a urmat lui Oleg care a readus bucuria jocului ofensiv si confident inapoi in Ghencea. Oli a avut mai mult de 1 an la dispozitie pentru a impinge Steaua spre un nivel mai inalt dar nu a reusit decat sa fie intr-o permanenta criza. Deci dupa 1 an de criza era normal ca suporterii sa doreasca altceva decat explicatii obosite. Pur si simplu Steaua nu mergea in directia potrivita, ajunsesem din nou niste speriati in Europa iar in campionat niste frustrati in jocuri cu alde Bistrita sau Ceahlaul. Deci drum bun Oli, multumim pentru ce a fost bun, uitam ce a fost rau, si acum ne vedem de echipa noastra. De la Hagi speram sa readuca acea bucurie a fotbalului jucat cu confidenta, pentru victorie, indiferent de numele adversarului sau al competitiei. Va reusi el, va fi un antrenor de 5 stele? Nu stim deocamdata, dar stim sigur ca inca n-a avut 1 an si jumatate pe banca Stelei, deci nu-l putem compara cu Oli.

axl2307.07.2007 20:55
Performantele lui Rednic sunt cele la echipele mici de ex 5-0 cu Steaua in ghecea pe cand antrena Craiova superstarului Plesan .

Nu fac lobby pentru Rednic, doar il respect ca om si ca antrenor. Privitor la citat, adu-ti aminte de alt meci al lui Rednic in Ghencea, mai recent.

danielcristian08.07.2007 10:34

@axl23 - Rednic nu merita respect din partea stelistilor,e o mizerie de om!E adevarat ca exista dinamovisti care au impus respect la vremea lor,prin comportament ,dar Rednic nu face parte dintre ei!

axl2308.07.2007 10:40

@Daniel

Aici e vorba de simpatii/antipatii personale. N-am cerut nimanui sa-l respecte pe Rednic, faptul ca eu o fac e o optiune personala.

danielcristian08.07.2007 16:19

@axl23 -ai si tu dreptatea ta.

Totusi ,mi-ar fi greu sa respect un om ca Rednic,care a vorbit atat de urat de Steaua si care toata viata a urat clubul nostru dintr-o frustrare de inteles... ce ar mai urma,sa-i respectam si pe Mircea Lucescu,poate chiar Cristi Borcea?...

st_klaus08.07.2007 18:50

Interesant titlu are articolul asta...sunt curios insa cati dintre suporterii stelisti pot sa-i spuna chestia asta lui Hagi.Cu siguranta multi se bucura pentru sosirea Regelui in Ghencea,unii cred,altii spera,altii sunt mai sceptici,altii contesta,jignesc...Asta nu e mentalitate fratilor...

Spunea cineva pe forum ca Hagi nu va fi niciodata huiduit,ca toata suflarea stelista il va sprijini,ca va stii el cand sa se retraga in cazul unui esec si o va face cu capul sus...hm...crezi?din cate articole am citit aprox 30% il contesta,deja,pe Hagi si asteapta cu sufletul la gura sa cada pentru a-l calca in picioare,pentru a avea posibilitatea de a spune "V-AM SPUS NOI!";acesti asa zisi suporteri vor fi cei care dau tonul,iar restul e istorie,am mai vazut-o...

Sper sa nu se intample asa,sper ca cei care mananca kkt acum sa-si inghita cuvintele,oricum in cazul unor succese,unui parcurs bun,ipocritii astia se vor bate cu pumnul in piept ca au crezut intotdeauna in Hagi lepadandu-se de Oli si presupusele sale reusite...

Forza Steaua

leonardo08.07.2007 20:28

Poate ca Hagi nu este un mare antrenor ! Dar Hagi este un fost foarte mare jucator, caruia i-a placut sa castige ! Si la fel vrea sa fie si ca antrenor, nu vrea sa gaseasca scuze pentru infrangeri, vrea sa castige tot. El este cel care poate schimba mentalitatea de: " daca pierdem onorabil cu Real Madrid suntem buni ", in a castiga cu orice echipa, indiferent de numele ei. Steaua atunci cand a castigat Cupa Campionilor, nu trecuse nici macar odata de turul intai in toate editiile precedente la care participase. Dar a avut parte de jucatori care nu s-au speriat de nimic si au avut incredere in fortele lor. In acea vreme, nicio echipa nu eliminase din cupele europene vreo echipa din Ungaria, iar Steaua a spulberat pe Honved. Aici este avantajul lui Hagi fata de predecesorii sai, este un antrenor care vrea sa faca din Steaua o echipa de castigatori pe toate planurile. Si inca o bila alba pentru el, are incredere sa dea credit tinerilor ! Daca nu se da incredere celor tineri, ca sa explodeze ca valoare, nu ai sanse sa ajungi departe. Lacatus sau Balint erau niste copii cand a castigat Steaua C.C.E. Dar au fost actori principali ! Ca sa nu mai spun ca si din punct de vedere financiar, a da credit tinerilor aduce avantaje daca ei cresc in valoare.

vanfootball08.07.2007 20:45
Poate ca Hagi nu este un mare antrenor ! Dar Hagi este un fost foarte mare jucator, caruia i-a placut sa castige ! Si la fel vrea sa fie si ca antrenor, nu vrea sa gaseasca scuze pentru infrangeri, vrea sa castige tot. El este cel care poate schimba mentalitatea de: " daca pierdem onorabil cu Real Madrid suntem buni ", in a castiga cu orice echipa, indiferent de numele ei. Steaua atunci cand a castigat Cupa Campionilor, nu trecuse nici macar odata de turul intai in toate editiile precedente la care participase. Dar a avut parte de jucatori care nu s-au speriat de nimic si au avut incredere in fortele lor. In acea vreme, nicio echipa nu eliminase din cupele europene vreo echipa din Ungaria, iar Steaua a spulberat pe Honved. Aici este avantajul lui Hagi fata de predecesorii sai, este un antrenor care vrea sa faca din Steaua o echipa de castigatori pe toate planurile. Si inca o bila alba pentru el, are incredere sa dea credit tinerilor ! Daca nu se da incredere celor tineri, ca sa explodeze ca valoare, nu ai sanse sa ajungi departe. Lacatus sau Balint erau niste copii cand a castigat Steaua C.C.E. Dar au fost actori principali ! Ca sa nu mai spun ca si din punct de vedere financiar, a da credit tinerilor aduce avantaje daca ei cresc in valoare.

Nu, echipa aia a castigat CCE pentru ca avut jucatori exceptionali. Lasati romantismul asta, ca se poate orice cu oricine, numai sa ai incredere. Astea sunt basme. In 86-89 am avut jucatori de talie mondial care si-au demonstrat valoarea, comparatiile intre generatia de atunci si cea de acum sunt absolut inutile. Cu toata increderea de pe lume, crezi ca Banel poate pasa/suta/dribla precum Hagi? Hai sa fim seriosi.

In celelalte privinte iti dau dreptate.

pisiclaibric10.07.2007 10:36
Interesant titlu are articolul asta...sunt curios insa cati dintre suporterii stelisti pot sa-i spuna chestia asta lui Hagi.Cu siguranta multi se bucura pentru sosirea Regelui in Ghencea,unii cred,altii spera,altii sunt mai sceptici,altii contesta,jignesc...Asta nu e mentalitate fratilor...

Spunea cineva pe forum ca Hagi nu va fi niciodata huiduit,ca toata suflarea stelista il va sprijini,ca va stii el cand sa se retraga in cazul unui esec si o va face cu capul sus...hm...crezi?din cate articole am citit aprox 30% il contesta,deja,pe Hagi si asteapta cu sufletul la gura sa cada pentru a-l calca in picioare,pentru a avea posibilitatea de a spune "V-AM SPUS NOI!";acesti asa zisi suporteri vor fi cei care dau tonul,iar restul e istorie,am mai vazut-o...

Sper sa nu se intample asa,sper ca cei care mananca kkt acum sa-si inghita cuvintele,oricum in cazul unor succese,unui parcurs bun,ipocritii astia se vor bate cu pumnul in piept ca au crezut intotdeauna in Hagi lepadandu-se de Oli si presupusele sale reusite...

Forza Steaua

Ai dreptate... si eu sunt curios sa vad reactia generala in oricare din cele 2 ipostaze:fie ca Hagi va avea rezultate, fie ca nu va avea. Dar, orice s-ar intampla, am fi niste imbecili daca l-am contesta..... si argumentez cu un singur lucru: ne-am batut cu pumnul in piept ca vrem stelisti adevarati la echipa, ca vrem oameni care sa puna suflet. Acum, soarta a facut sa avem ce ne-am dorit. Ne-am desconsidera singuri daca il vom contesta pe Hagi, indiferent de rezultate. Am spus-o de multe ori....din peluza lucrurile se vad si se simt altfel.... nu ma intereseaza sa am un autograf sau sa fac o poza cu Radoi, de exemplu.... ma multumesc sa vad tricoul ud pe el la sfarsitul meciului si sa vad ca isi saluta si respecta suporterii.... Ceea ce sunt convins ca Hagi o va face...... NECONDITIONAT......

«12»