Si mie-mi plac,sunt buni,si au viteza,eu nu sunt fan Hagi,dar eu cred ca principala lui calitate,e curajul de a promova tineri,sa speram ca nu si la pierdut,io sunt sigur ca fatza de Oli el iy va folosi in angrenajul echipei steagsimplu ![]()
![]()
Si mie-mi plac,sunt buni,si au viteza,eu nu sunt fan Hagi,dar eu cred ca principala lui calitate,e curajul de a promova tineri,sa speram ca nu si la pierdut,io sunt sigur ca fatza de Oli el iy va folosi in angrenajul echipei steagsimplu ![]()
![]()
trebuie mult curaj sa bagi acesti tineri dar vad ca merge cu ei au mult curaj mult tupeu si cu regrete spun ca la multi jucatori lipesc asta acesti tineri au demonstrat ca merita o sansa multa bafta in continuare steag2 mereu superiori spre24
Ce mult conteaza spiritul lui Hagi, mentalitatea, optimismul, daruirea, tupeul, toate aceste calitati pe care le'a avut......si le care inca le mai pastreaza. De aceea el a ales sa i arunce pe toti jucatorii tineri in teren, indiferent de adversar sau scor.....si pentru asta merita felicitat. Din cate stiu, anul trecut olitza nu a efectuat cantonamente cu anumiti juniori sau jucatori de perspectiva...nu le-a dat nici o sansa.....si sa nu se mai laude ca el l-a aruncat in focuri pe Razvan si ca l-a facut fotbalist. Daca era alt antrenor Razvan deja era o certitudine si poate era chiar titular......Fortzos!
Bravo, Ovidiu!
Steaua ar trebui sa produca mai multi tineri decat sa cumpere in prostie mediocrii . Ideal ar fi ca majoritatea lotului sa fie din stelisti adevarati produsi de club si transferurile sa fie mai putine la numar dar mai scumpe .Mai de preferat 2 jucatori de 5 milioane decat 6 mediocrii.
Mai de preferat 2 jucatori de 5 milioane decat 6 mediocrii.
Asta este o decizie pur manageriala, adica este treaba lui Adrian Ilie. Poti sa dai 5 milioane pe doi jucatori excelenti, sa-ti confirme amandoi si sa faci furori prin Europa, sau, unul sa se accidenteze si unul sa nu se adapteze in Romania, cum e moda mai nou. Sau poti sa dai 5 milioane pe 20 de jucatori tineri, din care sa-ti confirme 5, sau niciunul, si tot acolo ajungem.
Asa ca mai bine sa nu contestam calitatile manageriale ale Cobrei si sa asteptam rabdatori inceputul sezonului.
E normal ceea ce se intampla.Sa ne aducem aminte la ce varsta a fost promovat Hagi! El nu uita lucrul acesta si ofera la randu-i posibilitatzi de afirmare tinerilor.Face lucrul acesta pentru ca el nu are complexe. Hagi ramane Hagi indiferent de postura in care s-ar afla !
Regele fotbalistilor va fi si regele antrenorilor!
Ochirosii ar trebui sa fie titular indiscutabil. Mai ales acuma ca Bostina a fost trecut in centru, Cristocea este mai mereu accidentat, iar G.Coman este Gigel Coman. Bicfalvi cred ca este mai greu sa fie titular, insa in meciuri ca Mioveni, Buzau sau U.Cluj, ar putea juca fara probleme.
Cred ca in meciurile din Cupa Romaniei am putea juca cu tineri ca Iacob, Prunescu, Pintilii, Tudose, Bicfalvi, Ochirosii, Simion, Litu, Cristi Iancu etc. Sa nu uitam ca in urma cu 2 ani Parma facea furori in Cupa UEFA cu o echipa de tinerii. Sau Espanyol a ajuns in finala Cupei UEFA in acest an cu foarte multe rezerve. De exemplu Iraisos nu a jucat niciun meci in campionat in acest sezon, insa a fost titular indiscutabil in Cupa UEFA. Nu cred ca la noi se pune porblema sa jucam cu acesti tineri in UEFA, insa in Cupa Romaniei si in unele meciuri de campionat am putea juca fara probleme.
mdea , Iacob de la Corvinu ii super bun!!!!.....ar fi bine de ar ajunge in Ghencea !!!
Asta este o decizie pur manageriala, adica este treaba lui Adrian Ilie. Poti sa dai 5 milioane pe doi jucatori excelenti, sa-ti confirme amandoi si sa faci furori prin Europa, sau, unul sa se accidenteze si unul sa nu se adapteze in Romania, cum e moda mai nou. Sau poti sa dai 5 milioane pe 20 de jucatori tineri, din care sa-ti confirme 5, sau niciunul, si tot acolo ajungem.Asa ca mai bine sa nu contestam calitatile manageriale ale Cobrei si sa asteptam rabdatori inceputul sezonului.
Bine, asa e ...normal, nu vroiam sa il contest pe Adi Ilie . Ideia era mai mult sa se puna accentul pe calitate nu cantitate . Accidentariile nu sunt ceva normal ar trebui sa fie cum le zice numele accidente . Deci 2 pe post ar ajunge teoretic . Ce s-a intamplat sezonul asta la Steaua cu infinit de multi accidentati a fost mult mai mult decat simpla mana a destinului
Good point. Steaua are nevoie sa pregateasca generatia urmatoare si din pacate nu cred ca o poate face sub titulatura "Steaua". Ar fi bine ca acesti jucatori sa joace meci de meci impreuna, sub conducerea unui antrenor bun, si mai ales la nivel de Liga I. Dan Petrescu si Ilie Dumitrescu au jucat la FC Olt inainte sa devina vedete internationale. Deci treaba cu Buzaul e OK, mai ales ca si Dinamo procedeaza la fel cu Ceahlaul.
Hagi este de vina !
Inca sunt niste pustani care inca mai viseaza si cand vezi langa tine pe cel care l-ai vazut numai la televizor te inversueaza si te face sa te gandesti : are doua maini, doua picioare, un cap ... drace ... e om .. ca mine .... oare eu nu pot ce a putut el, ia sa incerc !
Hagi a venit cu mentalitatea, Ilie o sa vina cu profesionalismul !
Chiar daca mi-a placut de MM Stoica, Ilie mi place si mai mult pentru ca este mai diplomat si mai conteaza si asta din cand in cand !
Este un nou nivel la Steaua unul care a inceput la Dinamo de anul trecut prin aducerea lui Rednic. Numai ca s-ar putea sa fie nevoie si de un patron pe masura pentru noul nivel si ciobanul a cam ramas la nivelul Stoica-Olaroiu si asta s-ar putea sa-i faca pe cei de gen Ilie Hagi sa dea inpoi, sti voi cel destept cedeaza.
In rest sunt multumit 80 % :
vin cei doi aparatori, sper sa-l ia pe Andrey Hagi in echipa pentru ca totusi cred ca este un portar de perspectiva si o sa mai fie neaparat nevoie de un om la mijloc bun si atunci voi fi multumit !![]()
Hagi: "Bicfalvi ramane la Steaua"
Cantonamentul de la Kaprun l-a convins pe Hagi de calitatile lui Bicfalvi. Fotbalistul adus la Steaua de la Jiul Petrosani a fost unul dintre remarcatii turneului austriac, alaturi de celalalt tanar, Razvan Ochirosii. Ajuns la Berca, acolo unde a urmarit la lucru mai multi juniori ai Stelei, Hagi a declarat ca Bicfalvi va ramane la prima echipa a ros-albastrilor si nu va fi imprumutat la Buzau, asa cum fusese initial intelegerea intre cele doua cluburi.
"Bicfalvi va ramane al nostru. Luni o sa plecam in pregatire si dupa aia vom vedea daca avem jucatori care nu intra in planurile noastre", a spus Hagi.
sursa sport.ro
merita baiatu asta, findca ii talentat, ambitios,muncitor si "luptator" :biggrin: ce ii place foarte mult lui Becali
O veste buna, daca se dovedeste a fi reala.
parerea mea ii ca Andrey ii un baiat cu caracter
noi il tratam ca pe o zdramta dar el nu vrea se se duca de la Steaua
el incearca sa le arate la conducatori ce poate si sa le demonstreze ca are fata de Steaua
respect din partea mea steagro
parerea mea ii ca Andrey ii un baiat cu caracternoi il tratam ca pe o zdramta dar el nu vrea se se duca de la Steaua
el incearca sa le arate la conducatori ce poate si sa le demonstreze ca are fata de Steaua
respect din partea mea steagro
asa e...la fel am spus si eu....desi a fost indepartat de olitza si e dj Jiji, el a continuat sa aiba incredere in el si in faptul ca va fi din nou in echipa mare a Stelei. Din pacate pentru el a aparut Hagi, care se pare ca nu l-a vazut prea bine. In orice caz eu cel putin am un deosebit respect pentru el in felul in care a vorbit de club, si chiar s-a antrenat la a 2-a echipa. Multumim Andrey....
Timpul le va rezolva pe toate...
sa nu uitam de Nesu spre cl