FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Din nou, despre transferuri

«12»
Dulah04.07.2007 14:35

Iar vorbe in vant ..aducem jucatori..facem, rupem tot... si Jiji nu stie cum sa faca sa nu piarda bani. Promisiuni am mai primit si vom mai primi ,sa vedem odata contractele. Oricum dejeaba aduci jucatori ,dar pe partea cealalta vinzi...

Forza Steaua!

ebonyc04.07.2007 15:05
In plus, ce parere ai despre un manager care cumpara un jucator cu 1,3 milioane de USD, din care aflam ulterior ca 500.000 USD reprezentau pretul jucatorului, iar restul de 800.000 USD comision de "consultanta" unui off-shore? Ti se pare o atitudine diligenta? E rezonabil sa asumam ca poate fi, subliniez, POATE FI ceva putred in Danemarca?

nu pricep care e problema cu off-shore-urile?? suntem chiar asa nationalisti? probabil ca daca nu ar fi fost contractul cu firma respectiva Elton nici un ar fi putut fi adus in Romania. eu am auzit ca Steaua ar fi platit 800 de mii clubului si 800 de mii impresarului, care probabil ca lucra cu acel "off-shore". plus ca presa portugheza a scris, citez: "Elton vandut la pret de banana". Cred ca firma aia de consultatnta a ajutat mult la transferul lui Elton si pe bani putin, spun eu. cred ca Mihai Stoica avea ceva mare in gand si cred ca s-ar mai fi reusit transferuri bune gen Elton,dar decat sa-i dam afara in suturi mai bine sa nu mai vina niciun strain. in ceea ce priveste tramsferurile "de 5 stele" cred ca ele se vor realiza dupa ce trecem de grupe (daca s eintampla) sau chiar si daca doar ajungem in grupe. trebuie sa spun si ca imi place faptul ca se cauta jucatori tineri care sa creasca itr-un mediu Liga Campionilor sa simat pe pielea lor ce inseamna sa evoluezi intr-o competie majoara pentru ca numai asa putem sa "inventam" jucatori romani de Liga Campionilor. cred ca toti ne punem speranta in Hagi si Adi Ilie sa reusim anul acesta sa trecem de grupe si sa luam campionatul si cupa. Imi place de Hagi ca nu insista orbeste pe antrenamentul pur fizic si le da sfaturi jucatorilor ce sa faca personal in anumite situatii de atac. fata de anul trecut lotul nu este mai slab. Stancu nu a jucat cine-stie-ce, Elton nu a apucat sa joace mai deloc, Thereau la fel a avut probleme ba cu accidentari ba cu eliminari stupide. e adevarat ca Elton si Thereau se anuntau a fi titulari de baza dar daca patronul are probleme noi nu suntem psihiatrii sa i le rezolvam. cred ca va fi un an frumos si vo vedea un fotbal la fel de frumos practicat de echipa noastra favorita.

PS: cred ca acordam prea mare atentie echipelor rivale atunci cand inscriem. eu zic sa ne incurajam jucatorii si sa lasam in pace adversarele pentru ca nu merita un dram de atentie. suntem Steaua si nu avem nevoie de aceste scandari aiurea. Forza Steaua! si credeti in echipa!

vanfootball04.07.2007 15:17

Vad ca unii sunt optimisti in privinta valorii lotului. Eu, unul, nu sunt deloc.

- Portari avem, dar se compara vreunul cu Lobont? Nu.

- Toti fundasii centrali au probleme de sanatate: Goian de-abia a revenit, Radoi la fel, Ghionea lipseste pana la toamna. Pe Baciu nu-l includ aici, pentru ca nu poate face fata la Steaua.

- Mijlocasi centrali? Avem 3 mijlocasi defensivi (cu tehnica precara) si doar Bicfalvi ar putea fi pasatorul de care avem nevoie. Facand o comparatie, Dinamo ii are pe Zicu, Munteanu si Cristea.

- Mijlocasi stanga? Tot pe Bostina si Cristocea ne vom baza, sau i se va da credit lui Ochirosii (foarte tanar si fragil)?

- Atacul pare destul de solid, dar daca il retragem pe Dica la mijloc nu ramanem cu mare lucru in fata.

Cand facem si noi un transfer de marca? Dinamo i-a luat in ultima vreme pe Lobont, Ganea si Zicu.

Eu sunt unul dintre cei care cred ca transferurile de pana acum sunt utile, dar am luat niste jucatori care nu sunt in varf de forma: Badoi era contestat de patron si galerie, Emeghara nu a incantat, Vatca stim cate goluri a luat sezonul asta, Neaga vine din Coreea (unde nu am auzit sa fi dat chiar o caruta de goluri) iar Gurita are 34 de ani. Astea sunt transferuri pentru "peticit" lotul, nicidecum transferuri prin care sa cresti semnificativ valoarea lotului. Daca adaugam si faptul ca au plecat Elton, Paraschiv, dar mai important, Thereau, chiar nu vad unde am intarit lotul.

Daca vrem sa facem o figura frumoasa in Champions League, avem nevoie de cel putin un fundas central, un mijlocas central tehnic si un mijlocas stanga. Dar nu jucatori care nu au loc la echipa a doua a Benficai, ci fotbalisti pe val.

Steaua investeste cel mai putin dintre primele 5 echipe ale Ligii I, dar are cele mai mari pretentii. In cazul asta e normal sa avem si deziluzii multe.

Credeam ca dupa ce intram in Champions League, transferurile mari vor curge. Parca inainte luam si noi jucatori care confirmasera si erau in forma maxima la echipele unde jucau (Dica, Neaga, Cristea etc). Cu cat vin mai multi bani din cupele europene, cu atat luam jucatori mai ieftini si mai slab cotati.

De ce s-o mai chinui Brcelona sa ii ia pe Henry si Chivu, cand puteau sa ia 2-3 fotbalisti de la Celta Vigo sau Getafe cu vreo 5 milioane? Nebun Laporta asta.

Virgil04.07.2007 15:26

Felicitari Alex! Super articol.

costy_k1_G.04.07.2007 15:47
dacane uitam la mijlocul terenului, sau in atac... eu zic ca este deranj mare

eu zic ca, cu Iacob, Badea, Neaga, Dica si Gurita, Steaua are un atac mare

Nu poti face un atac daca nu ai mijloc...doar daca jucam "fotbal britanic" cu mingi aruncate in fata ceea ce nu rezolvi mare lucru. Trebuie 1-2 mijlocas strain unul tehnic ca sa avem posesie, sa nu mai alergam pana ne dam sufletul ci dintr-o bucata cu devieri. Uitate la la Sevilia erau pe tot terenul fara a face mare efort fizic doar atunci cand era cazul la contraatacuri.

Hadess04.07.2007 15:58

Steaua L-A LUAT PE JOSE FONTE DE LA ESTRELA AMADORA PE 1.000.000 DE EURO

Steaua se misca repede dupa plecarea lui Paraschiv si cauta intariri in sistemul defensiv. Portughezul Jose Fonte, de la Estrela Amadora, este noul venit la Steaua, Gigi Becali platind un milion de euro pe el.

E fundas, are 24 de ani, 1.86 m inaltime, iar Steaua s-a batut cu Crystal Palace pentru transferul portughezului.

Dupa accidentarea lui Ghionea, Hagi a cautat repede inlocuitori, iar Adi Ilie si-a trimis "iscoadele" in Europa. Jose Fonte apartine Benficai Lisabona, care l-a imprumutat la Amadora la inceputul sezonului trecut.

Nici adversara Stelei din Liga, Zaglebie Ljubin nu sta mai prejos. Polonezii au luat si ei un portughez de la Amadora, pe Tiago Gomes. Diferenta dintre Steaua si Zaglebie e ca Gigi Becali a scos 1 milion pentru un jucator, polonezii cheltuind 1 milion pentru 5 jucatori.

E SIGUR: GOLANSKI S-A INTELES CU Steaua!

Steaua s-a inteles cu polonezii de la Korona Kielce pentru transferul lui Pawel Golanski. Un milion de euro va plati Gigi Becali pe polonez, care va primit aproximativ 130.000 de euro pe sezon.

Dupa accidentarea lui Ghionea, care il va tine pana in toamna departe de teren, Hagi a intrat in alerta si a cerut imediat un fundas la Steaua.

Astfel, Golanski este noul jucator al Stelei. El si-a dat acordul sa vina in Ghencea si urmeaza sa semneze in curand.

Golanski a strans 5 meciuri la echipa nationala a Poloniei, clasata in varful grupei A a preliminariilor Euro 2008, cu 19 puncte in 9 meciuri, cu 5 puncte mai mult decat Serbia, Portugalia si Finlanda. A debutat la nationala in 2006 impotriva Danemarcei, meci pierdut cu 2-0.

Steaua ESTE IN TRATATIVE AVANSATE CU "DADY"

Steaua "tinteste" catre un varf din Portugalia!

Eduardo Fernando Pereira Gomes a evoluat pana in prezent la Belenenses si este component al echipei nationale de tineret al Portugaliei.

Dady, care are 25 de ani si 1.91 m, mai era dorit de Benfica si FC Sevilla.

Belenenses a incheiat campionatul pe locul 5 in Portugalia.

sursa: sport.ro

Sa vedem ce este adevarat. Sper ca toti sa semneze cu Steaua, cu cat lotul este mai numeros cu atat mai bine.

bebe_nord04.07.2007 16:25

de ar fi 1,2 :tongue: :wub: ca Ilie :)

haiduk404.07.2007 16:26
Vad ca unii sunt optimisti in privinta valorii lotului. Eu, unul, nu sunt deloc.

- Portari avem, dar se compara vreunul cu Lobont? Nu.

- Toti fundasii centrali au probleme de sanatate: Goian de-abia a revenit, Radoi la fel, Ghionea lipseste pana la toamna. Pe Baciu nu-l includ aici, pentru ca nu poate face fata la Steaua.

- Mijlocasi centrali? Avem 3 mijlocasi defensivi (cu tehnica precara) si doar Bicfalvi ar putea fi pasatorul de care avem nevoie. Facand o comparatie, Dinamo ii are pe Zicu, Munteanu si Cristea.

- Mijlocasi stanga? Tot pe Bostina si Cristocea ne vom baza, sau i se va da credit lui Ochirosii (foarte tanar si fragil)?

- Atacul pare destul de solid, dar daca il retragem pe Dica la mijloc nu ramanem cu mare lucru in fata.

Cand facem si noi un transfer de marca? Dinamo i-a luat in ultima vreme pe Lobont, Ganea si Zicu.

Eu sunt unul dintre cei care cred ca transferurile de pana acum sunt utile, dar am luat niste jucatori care nu sunt in varf de forma: Badoi era contestat de patron si galerie, Emeghara nu a incantat, Vatca stim cate goluri a luat sezonul asta, Neaga vine din Coreea (unde nu am auzit sa fi dat chiar o caruta de goluri) iar Gurita are 34 de ani. Astea sunt transferuri pentru "peticit" lotul, nicidecum transferuri prin care sa cresti semnificativ valoarea lotului. Daca adaugam si faptul ca au plecat Elton, Paraschiv, dar mai important, Thereau, chiar nu vad unde am intarit lotul.

Daca vrem sa facem o figura frumoasa in Champions League, avem nevoie de cel putin un fundas central, un mijlocas central tehnic si un mijlocas stanga. Dar nu jucatori care nu au loc la echipa a doua a Benficai, ci fotbalisti pe val.

Steaua investeste cel mai putin dintre primele 5 echipe ale Ligii I, dar are cele mai mari pretentii. In cazul asta e normal sa avem si deziluzii multe.

Credeam ca dupa ce intram in Champions League, transferurile mari vor curge. Parca inainte luam si noi jucatori care confirmasera si erau in forma maxima la echipele unde jucau (Dica, Neaga, Cristea etc). Cu cat vin mai multi bani din cupele europene, cu atat luam jucatori mai ieftini si mai slab cotati.

De ce s-o mai chinui Brcelona sa ii ia pe Henry si Chivu, cand puteau sa ia 2-3 fotbalisti de la Celta Vigo sau Getafe cu vreo 5 milioane? Nebun Laporta asta.

[...]

mineru04.07.2007 16:29

Catre domnu Becali numai vindeti jucatori ca ramanemi fraieri campionatului o sa_ne bate tota lumea cu stima mineru din salaj

The Flyer04.07.2007 16:48

2007-07-04 18:31:00

Fundașul Pawel Golanski este jucãtorul Stelei!

Steaua s-a înțeles pentru aducerea fundașului echipei Korona Kielce, Pawel Golanski, au confirmat surse din anturajul echipei din Bulevardul Ghencea pentru stelisti.ro.

În vârstã de 25 de ani, Golanski a strâns 5 meciuri la "naționala" Poloniei, debutând anul trecut, contra Danemarcei. Fundașul a mai fost dorit și de Lazio Roma."

mama,si asta a venit la Steaua?sau ne baga Adi Ilie un comunicat oficial?!

malasorte1304.07.2007 16:55
Hai masrsh la Dinamo! si nu mai fute capu aiurea!

1. "Masrsh" la prima librarie... abecedarele se mai gasesc inca !!!

2. "Masrsh" in comuna primitiva... ti se potriveste perfect !!!

3. "HAI DU"-te, ca faci mizerie !!!

The Flyer04.07.2007 16:56
cu Elton a gresit ciobanul

nici un patron nu da afara un jucator ca este iubit mai mult de catre public decat el

Daca ramanea 1 an se lua pe el cel putin cat s-a dat, dar asa cand ai un oier patron si o sluga ca antrenor ce vrei sa demonstrezi cand te baga 20 min pentru ca asa a cerut publicul

Oli nu vroia sa-l bage nici cu national daca nu sarea aia de la zero in capul lui:

atunci el s-a gandit: nu ca sa-l bage pe Elton, ci de ce are ghinion si nu se joaca fara spectatori meciul

sa isi bage el nulitatile de "copii"

aici tre' sa-ti dau dreptate!Elton a fost vindut pentru ambitia ciobanului!nu spun ca se batea cu Ronaldo,Henry sau oricare alt mare jucator in CHL,da-ti facea jocul cursiv!altceva nu m-ai spun,am facut-o in alte posturi!oricum,omuletul a plecat si asta e!

vanfootball04.07.2007 17:01
Hai masrsh la Dinamo! si nu mai fute capu aiurea!

Tu te-ai ratacit cumva pe-aici? Fugi la Haiduk Split! :sleep:

bumbum04.07.2007 21:20

@ haiduk4

asa-i ca e foarte usor sa comentezi parerea altora? daca nu esti de acord poti sa o spui si in alt mod nu neaparat asa....sau poate nu ai alte ce spune

onyx04.07.2007 21:48
cu Elton a gresit ciobanul

nici un patron nu da afara un jucator ca este iubit mai mult de catre public decat el

Daca ramanea 1 an se lua pe el cel putin cat s-a dat, dar asa cand ai un oier patron si o sluga ca antrenor ce vrei sa demonstrezi cand te baga 20 min pentru ca asa a cerut publicul

Oli nu vroia sa-l bage nici cu national daca nu sarea aia de la zero in capul lui:

atunci el s-a gandit: nu ca sa-l bage pe Elton, ci de ce are ghinion si nu se joaca fara spectatori meciul

sa isi bage el nulitatile de "copii"

Eu vorbesc de valoarea si de pretul jucatorului, si tu imi spui de iubirea suporterilor.

AmuntBoy04.07.2007 21:53

daca ov Petre a costat 1M , daca Eme a costat 1,2M - si cei doi nu prea stiu cu varza

eu zic ca Elton face ceva mai mult ;) dar asta e parerea mea

De aia in mandatul lui Oli aveam la mijloc numai baieti bine facuti pentru sporturi fara minge

w3bmaster04.07.2007 23:56

Ba nu stiu de ce va strsati cu Dinamo ca nu au luat nimik nici ei

Sau nu stiu eu si Zicu a ajuns si mare fotbalist intre timp ca de Vali Nastase canci batranu (Badoi inca joaca la Nationala) iar Bratu hmm om vedea poate poa joaca asa ca GURA

Iar noi inca nu sa incheiat campania

onyx05.07.2007 06:32
daca ov Petre a costat 1M , daca Eme a costat 1,2M - si cei doi nu prea stiu cu varza

eu zic ca Elton face ceva mai mult ;) dar asta e parerea mea

De aia in mandatul lui Oli aveam la mijloc numai baieti bine facuti pentru sporturi fara minge

OK, este parerea ta. Nu sunt un mare admirator al lui Ov. Petre, dar sunt total impotriva jucatorilor pitici. Pentru mine, Elton la 2,3 mil e o mare teapa. Daca la 500.000, cu un salariu in jur de 150.000-200.000, sume accesibile pentru orice echipa din vest (din primele doua ligi!), nu l-a luat nimeni, e o teapa mare de tot.

cris06.07.2007 05:53

Concret si din sursa sigura 100 % , a mai cumparat Steaua pe cineva?

malladye06.07.2007 08:08

Sincer ... m-am saturat !

Eram foarte entuziastmat cand Steaua trecea de Valencia, foarte entuziasmat cand am ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA, entuziasmat de venirea la Steaua a unor persoane ca Zenga si Protasov. Mie mi s-a parut o schimbare de mentalitate si s-a vazut in joc, acolo se vede cel mai bine mentalitate si modul de gestionare al unui club si munca tuturor din acel club - pe teren- si am zis uite ca se intampla si la noi si am fost si mai emotionat pentru ca se intampla la Steaua !!!

Am avut momente frumoasa in care strigam de ragusam pe stadion !!!

Dintr-o data s-a intamplat - si aici totul pun pe seama lui Gigi Becali - : a venit Olaroiu !!!

Am fost din start impotriva venirii lui. Adica pe langa faptul ca nu a fost un jucator mai experimentat ca Zenga si Protasov, pe langa faptul ca Protasov a mai antrenat inainte de venirea la Steaua si a avut rezultate remarcabile, pe langa faptul ca Zenga plecat la alta stea si a castigat campionatul in primul sezon ca antrenor, mie Olaroiu mi s-a parut solutia cea mai proasta in momentul acela !

Olaroiu a preluat o echipa in constructie care chiar daca a intrat pe mana lui inca se mai baza pe sfaturile si indicatiile celor doi care au antrenat inaintea sa !!!

Meciul din semifinale a fost inceputul lui Olaroiu ca antrenor la Steaua, acolo si-a pus amprenta si atunci am pierdut !

Nu-i nimic am juns totusi in semifinale nu ? vor zice unii cu meritul lui Olaroiu nu ?

Degeaba am ajuns acolo !!! Pierzand in modul ala am sters cu buretele toate meciurile care au dus-o pe Steaua acolo !!! Este foarte important sa castigi dar cateodata mai este important si cum pierzi ;) !!

Singurul meci care m-a incantat a fost cel cu Dinamo Kiev si cred ca cel mai bun al lui Olaroiu, dar tind sa-l pun pe modul de abordare a meciului din partea Kievul si pe entuziastmul jucatorilor decat pe seama lui Olaroiu.

A luat o echipa in constructie si a demoralizat-o, a rupt-o, a stricat-o.

Mi este mila de Hagi ! Si nu cred ca asta era un moment bun de a revenii la Steaua !

El preia o echipa rupta, stricata doar cu mici carpeli - badoi emeghara Neaga - si trebuie sa o transforme ! Toata lumea se asteapta de la el sa faca asta nu ca ar avea o echipa buna ci ca este Hagi si se gandesc ca Hagi o fi un fel de magician. Ei bine este dar cu mingea nu cu 20 si ceva de jucatorii debusolati !

O sa fie pus la zid dupa primele 5 etape ale campionatuluisi de catre patron si de catre suporteri, si nu merita asta pentru ca nu are jucatorii pe care ii doresc si suporterii si conducerea !

De cine m-am saturat ? De Gigi Becali !!!

In calitate de finantator el a adus antrenori si i-a alungat pe unii care meritau sa antreneze mai mult la Steaua.

Transferuri de rahat, vorbe de rahat !

Sunt constient ca foarte multi jucatori refuza Steaua din cauza campionatului si a mediului din tara noastra dar se poate si mai bine daca acel branzar ar scoate din buzunar bani atat pentru salariile jucatoriilor cat si pentru transferuri !

Si-a scos banii investiti ciobanul, acum ar putea sa plece nu ?

Oare este cineva capabil sa-l alunge si pe el asa cum i-a alungat el pe altii ?

Nu mai am entuziastmul acela de acum 2-3 ani, s-a dus.

Mi revenise un pic cu venirea lui Hagi dar a fost un foc de paie.O sa fie victima sigur a mentalitatii comuniste !!!

Si totusi nu am pierdut meciurile de pregatire ... oare de ce ?

DACUL07.07.2007 11:35
OK, este parerea ta. Nu sunt un mare admirator al lui Ov. Petre, dar sunt total impotriva jucatorilor pitici. Pentru mine, Elton la 2,3 mil e o mare teapa. Daca la 500.000, cu un salariu in jur de 150.000-200.000, sume accesibile pentru orice echipa din vest (din primele doua ligi!), nu l-a luat nimeni, e o teapa mare de tot.

Ba Fratelo asta se numeste fotbal si se joaca cu picioarele nu este baschet ca sa ai nevoie de inaltime!!!

malladye08.07.2007 08:13
[...]
stelistpanamor10.07.2007 10:06

am renuntat usor la Thereau nimeni nu il mai pune in calcul pe Carlos care totusi a facut gafe dar el sa daruit cu totu Stelei si totusi cred ca ne-a ajutat mult io consider ca Becali a scos bani care ia platit pe Carlos Andrei adevarat a fost un transfer esuat Elton sa fim seriosi daca si ala o fost un transfer ratat... ziceti ca nu avem echipa de CL io consider ca is destui Cernea amintitiva ce parade o avut nu numa ce gafe o facut Ghionea si Goian poate ca la un meci poate cade de 2-3 ori mingea in careu dar restu ... Dica sa fim seriosi o fost un jucator foarte foarte foarte bun in CL Badea o fost foarte foarte bun Banel o fost bun si el pacat cu autogolu in meciul cu Madrid Neaga amintitiva ce bun era cand juca la Steaua sa fim seriosi si Ochirosii promite multe si mai sunt multi care asteapta sa se afirme si cred ca vor face o impresie buna numa nush daca Hagi va avea curaj sa ii bage in Cl si in campionat sa joace mai mult de 10 min sa joace un meci intreg chiar daca pierde Steaua poate castigam un jucator bun cum a fost cazu lu Cernea il tinea pe banca de rezerve si cand o intrat in meciul cu Madrid o aparat cat nu ar fi aparat Lobont si Coman daca ar fi stat amandoi in poarta... avem un lot foarte foarte bun numa ca mai trebuie cateva transefuri ca Thereau dar sa nu il mai vindem ca Elton ... Becali zice fara straini dar sa recunoastem ca is multi straini care sunt ieftini si buni mai bine luam daca am face pe sezon vreo 10 transferuri din astea 10 tot vreo 3-4 transferuri reusite si alea reusite le acopera si pe alea care nu sunt reusite Hagi daca nu va avea tupeu Steaua va pierde foarte mult steaua_ro FORZA Steaua!!!!!!!!

«12»