Atunci totul va merge de la sine spre BINE, si va doresc MULTa bafta..si poate o sa ajungeti daca nu la fiecare meci macar la cele mai importante, in Ghencea.
Atunci totul va merge de la sine spre BINE, si va doresc MULTa bafta..si poate o sa ajungeti daca nu la fiecare meci macar la cele mai importante, in Ghencea.
Stii, pana la urma, acesta si este scopul nostru... Dar avem multe probleme, dintre care cea mai mare e fatpul ca avem nevoie de viza pentru a intra in Romania... Si multe altele... Dar sper sa ne descurcam... Orice inceput e greu... Dar noi vom fi puternici, ceea ce le dorim si jucatorilor nostri...
FORZA Steaua!!!
O sa venim dar mai e ceva pina atunci trebuie sa ne organizam mai bine plus viza asta ne da cam tot peste cap o sa incercam sa mergem la Iasi macar daca nu ajungem la Bucuresti eu inca mai sper la un amical al Stelei in Moldova.
iar pe viitor ne dorim sa ajungem cit mai multi in Ghencea ___ TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC
Mda, de asta am uitat, chestia cu viza....
Cum spuneai si tu tsouha "Orice inceput este greu" dar sper sa treceti cu bine peste toate problemele.
Interviu de rahat(fara suparare) Grupo chisinau cu 6 insi? Ce draqu? Ne facem de kkt.
ce ma de rahat ? ce vrei de la inceput cit vrei un milion ori ce . majoritatea de abia acum au aflat. totul se face cu timpul. vrei totul mult si de odata. pai asa nu e posibil. si hai sa ne exprimam mai frumos ca sustinem aceasi echipa .si nu importa ca suntem din Moldova sau din Africa important ca suntem. succes
La primul meci o sa va numar.Sa vad eu ca sunteti 30 si mai vorbim.Eu va doresc succes in continuare.Suporter e ala care vine la meciuri(oriunde joaca),nu ala care sta in fata televizorului si mai vine si el la cate un derby.La asta ma refeream GRUPPO CHISINAU.Apropo !!Cati din voi se baga la deplasarea din Lubin?Contactati-ma !!! ORGANIZEZ DEPLASAREA !!!!!
La primul meci o sa va numar.Sa vad eu ca sunteti 30 si mai vorbim.Eu va doresc succes in continuare.Suporter e ala care vine la meciuri(oriunde joaca),nu ala care sta in fata televizorului si mai vine si el la cate un derby.La asta ma refeream GRUPPO CHISINAU.Apropo !!Cati din voi se baga la deplasarea din Lubin?Contactati-ma !!! ORGANIZEZ DEPLASAREA !!!!!
nu am nevoie ca sa ma numeri tu!si nici nu am ce vorbi cu tine!
Suporter e ala care vine la meciuri(oriunde joaca),nu ala care sta in fata televizorului ......... serios?dar pe ce criterii te bazez?
Multi dintre noi lucreaza deci iti dai seama pot sa vina doar in concediu la meci sau trebuie sa-si ea liber de la servici trebuie sa obtii viza in Romania si asta iti ea o gramada de timp si nervi altii sunt studenti aici de asta o deplasare in Ghencea e asa de grea.
Suporter e ala care vine la meciuri(oriunde joaca),nu ala care sta in fata televizorului ......... serios?dar pe ce criterii te bazez?
Multi dintre noi lucreaza deci iti dai seama pot sa vina doar in concediu la meci sau trebuie sa-si ea liber de la servici trebuie sa obtii viza in Romania si asta iti ea o gramada de timp si nervi altii sunt studenti aici de asta o deplasare in Ghencea e asa de grea.
Dai pace ca nu stie cum esa obti viza la noi, in Moldova.Cine ne e de vina ca avem granite cu rominia.AsTA e problema
Buna frate ce mai faci.? lasa ma nu trage atentia la toti ... mitocanii intotdeauna se gaseste cite un derbedeu care vrea sa se evidentieze. noi trebuie sa nu le tragem atentia la toti idiotii si la toti nataraii . Sa ne numere , el macar poate numara?
Buna frate ce mai faci.? lasa ma nu trage atentia la toti ... mitocanii intotdeauna se gaseste cite un derbedeu care vrea sa se evidentieze. noi trebuie sa nu le tragem atentia la toti idiotii si la toti nataraii . Sa ne numere , el macar poate numara?
mc pentru sutinere!intradevar nu merita sa atragi atentia la toti derbedeii
Ok, boys, chill out!
Iti multumesc Daniel pentru invitatie,da spunemi o adresa mai concreta .Eu nu sunt din chisinau,sunt din periferii,si nu cunosc bine localurile.
TOTI STELISTII SE ADUNA IN SPORT BARUL OFF-SIDE: sect. BOTANICA, bd.DACIA 36,
tel.66-47-06 (supermarket SOFIA, etajul 2)
un salut mare din chisinau!!! si stati linistiti sigur vom reusi sa facem o super galerie... ![]()