FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imi place cum gandesti

«12»
onyx03.07.2007 06:06
Offtopic, da'...:

http://umbraonline.ro/sport292/Cosmin-Olar...uteam-fi-somer-

http://umbraonline.ro/sport293/Gigi-negoci...vanzarea-Stelei

Astea sunt aberatii, la fel ca in majoritatea ziarelor care fabrica stiri senzationale.

malladye03.07.2007 10:33

mda ...

nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, doar mi exprim parerea :

Olaroiu are calitatile lui dar as dori sa remarc un singur lucru un antrenor care a avut rezultatele lui Olaroiu cred ca ar incerca sa creasca valoric nu sa uite dupa bani si sa se duca la arabi ! eu cred ca aici e diferenta dintre cei doi ! PERSONALITATE !

Hagi ca psiholog peste Olaroiu eu cred ca este !!!

Hagi ca personalitate si mentalitate de invingator si experienta fotbalistica peste Olaroiu eu cred ca este !!!

Hagi, parerea mea, va fi mult mai apropiat de jucatori, va sti sa-i motiveze sa-le insufle dorinta de joc chiar daca vor intalni echipe care cu siguranta vor fi valoric mult peste ei, consider ca este omul care poate face jucatorul sa se simta liber de prejudecati !!!

Eu cred ca unui junior ca Ochirosii, Bicfalvi care se apropie de pozitia in teren pe care a avut-o Hagi ii este mujlt mai usor sa creasca in preventa lui, decat in preventa lui Olaroiu !!

Plus eu cred ca acum exista la Steaua acel respect pentru persoana Hagi nu pentru antrenor !!!

cristian8603.07.2007 12:35

Tot ce sper eu este ca la Steaua sa se revina la filosofia jocului ofensiv (important este sa ai si cu cine), care consta in a inscrie un gol mai mult ca adversarii; trebuie sa dispara "formula magica" a lui Oli "ne adaptam dupa adversar indiferent de valoarea lui", unde este personalitatea Oli? Steaua nu e Poli!

Sunt sigur ca nu se pot construi mari echipe peste noapte, dar cred ca se poate construi o echipa suficient de buna pentru a castiga campionatul si cupa Romaniei.

Crangasi_boy03.07.2007 12:38

Salutari tuturor suporterilor acestor echipe minunate....!

Motivul pentru care am ales sa postez este acela de a afla daca au fost puse sau nu in vanzare abonamente pentru acest campionat...De abia astept sa merg iar pe Ghencea si sa cant pentru Steaua Bucuresti si sa aud imnul Champions League!!!!!! M'am uitat mai devreme pe niste secvente din meciurile din Champions League si va zic cu mana pe inima ca mi'au dat lacrimile si nu mai am rabdare pana sa inceapa campionatul....

Uitandu'ma pe tot feluri de siteuri sportive am realizat 2 lucruri si as vrea sa aflu opiniile altor suporteri stelisti..

1. intarirea CFR-ului din Cluj. Foarte multi straini si chiar bunicei, iar eu, sincer, cred ca aceasta echipa va avea un cuvant important in acest campionat. Am vazut ca din ce in ce mai multe echipe fac parteneriate in vederea imprumutului de jucatori, de amicale etc. (de ex. CFR-ul are cu Benfica daca nu ma insel!) ....mi se pare o idee buna, astfel ei pot imprumuta jucatori ai Benficai tineri, de perspectiva, sau jucatori medii in Portugalia dar buni la noi....parerea mea e ca si la Steaua ar fi bun un asemenea parteneriat cu o echipa de top (mai buna decat Benfica)

2. juniorii! am remarcat ca Dinamo are un grup de juniori foarte buni (nu doar ca echipa a 2a este in divizia B, dar in ultimul timp(cativa ani) multi jucatori tineri de la Dinamo II au fost promovati la prima echipa sau imprumutati in divizia A) ex: Mitea, Marica, Radu Stefan, Ropotan, L. Ganea, Pulhac etc. E adevarat ca si la Steaua se incearca aducerea de jucatori tineri de valoare: Ochirosii, Bicfalvi (care mi'a placut) dar doar atat....

Imi cer scuze pentru offtopic si va salut cu respect!

«12»