FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Paraschiv la Rimini

«12»
Chaos02.07.2007 10:55

hai ma nu trebuie sa fiti asa cu el doar pentru ca nu a confirmat detul in ultimul sezon.Totusi eu cred ca a facut multe pentru Steaua si este o pierdere pentru ca o sa ramana Lovin in locul lui.Daca nu ma insel , el ii ultimul jucator promovat in echipa mare , produs 100% stelist. Ar merita un "bafta in continuare" , nu "bine ca am scapat de tine"

Succes Para la noua ta echipa

raduku02.07.2007 11:10

daca el a ales sa plece de la Steaua, pentru rimini...plecat sa fie, lipsa de daruire pentru Steaua...

Neaga a fost vandut fara voia lui de Becali...aduceti`va aminte de dubla cu valencia...

forever_STEAUA02.07.2007 11:30

@raduku

Neaga a plecat de buna voie si nesilit de nimeni de la Steaua. A plecat pentru mai multi bani.

Atata doar ca si-ar fi dorit sa joace in meciurile cu Valencia, dar poate daca ar fi jucat el si nu un jucator (A. Cristea) care s-a dovedit un mare fiasco, dupa parerea unora, azi nu mai aminteam de acel meci retur...

vanfootball02.07.2007 11:31
daca el a ales sa plece de la Steaua, pentru rimini...plecat sa fie, lipsa de daruire pentru Steaua...

Neaga a fost vandut fara voia lui de Becali...aduceti`va aminte de dubla cu valencia...

Cum poti compara daruirea unui fotbalist care joaca de 8 ani la Steaua cu unul care a evoluat 2 sezoane pentru noi??????? Doamne fereste! Chiar asa de repede uitam unele lucruri?!

Miaus02.07.2007 11:37
Acum chiar o dati aiurea cu Gigi. Paraschiv a vrut sa plece si Hagi a spus ca nu-l tine cu forta. Normal ca in prima faza a declarat ca e un jucator important si ca nu ar vrea sa plece, doar nu voiai sa spuna "oricine poate sa plece de la Steaua", dar daca Para isi dorea atat de mult l-a lasat.

Paraschiv nu mai prindea primul 11 cu Hagi antrenor, chiar nu intelegeti?! Eu sunt multumit ca a plecat, pentru ca oricat l-as respecta pentru anii in care a luptat pentru Steaua, nu era un jucator care sa creasca valoare echipei. Era un fotbalist limitat, care mai compensa uneori prin daruire. Mai lasati comparatiile cu Gatusso, ca nu e cazul!

Hai ca o dam dupa cires.Daca era jucator important cum au declarat si Hagi si Adrian Ilie si de care aveau nevoie, bla,bla,bla nu inteleg de ce i-au facut pe plac lui Jiji si l-au lasat sa plece.

Nu ma intereseaza daca prindea sau nu primul 11 ca nu de asta discutam, si mai mult de atat consider ca era cel mai slab mijlocas din lot (Lovin nu poate fi numit jucator de fotbal deci este exclus) dar daca tot veneau accidentarile si alte alea ar fi fost un jucator util.Mult mai util decat plesanul care se prefigureaza.

P.S As prefera de la Hagi sa aud exact ce vrea el,nu exact ce ar vrea altii sa auda.

ULTRASZ0R02.07.2007 11:38
Nu pot sa inteleg ce e in capu la genu asta de Jucatori

Pleaca de la echipa cu performante renume suporteri de la nijte bani eu zic ca facea cam 250 mii eur/sezon (cu prime lc etc) la Rimini (cine drac is astia ) in Div B nu europa nu nimik pentru un sal de 250 mii (bari peca ca Neaga la 1 mil/an ) si Nega sa intors cand a realizat ca fara performante degeaba esti fotbalist

Drum Bun Steaua nu are nevoie de mentalitati destea de roman capsunar ...

esti un ratat ma .... "capsunar" ? cine e devina ca joaca de atatia ani la Steaua .... SI ARE ASA SALARIU MIC ????????????????????????????? daca Steaua IL VROIA STIA CUM SA IL TINA ARE O VARSTA SI TREBUIE SA FACA BANI ! Respect Para !

Cat despre expresia ta "capsunar" esti un ratat....

lucvald-190202.07.2007 13:10

"Capsunar" este un cuvant prea malitios ....totusi Paraschiv s-a daruit suficient de mult si chiar daca nu ere "sclipiri" ca sa ne poata multumi pe toti, tot ar trebui respectat...pentru ca 8 ani inseamna fidelitate excesiva in ziua de azi.......prefer sa-i urez succes desi, Rimini este o echipa pe care o urmaresc usor de vreo 3 ani....fiind un parior neiscusit..:))))))...si din cate am scotocit....garantez ca n-o sa ajunga sa promoveze in seria A...si asta pentru ca Bologna este echipa pentru care trage... ;)..dar ma rog..sa nu insinuam fabulatii.....clar este ca n-o sa mai aiba acelesi performante acolo...a primat viitorul si siguranta materiala..asa ca..e de inteles in ziua de astazi...fotbalistul modern mai pune accent si pe "marafeti"...!!!

Succes Para !

cris03.07.2007 08:02

Para a facut destule pentru Steaua si nu cred ca merita sa vorbim urat de el , a fost decizia lui sa plece asta este. Sper sa ii mearga bine in Italia .

Azazello03.07.2007 08:44

Mutumim 'tigrule" pentru ce ai facut la Steaua !!! Succes in noua aventura. Inima ta va ramane mereu ros-albastra!

tzepelea03.07.2007 16:28

stelist adevarat,jucator pe care te puteai baza.....pacat ca pleaca..da asta e

«12»