FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Paraschiv la Rimini

«12»
fcsteaua.ro01.07.2007 15:54

Sorin Paraschiv a parasit cantonamentul de la Kaprun si a revenit, duminica, in Romania impreuna cu patronul Gigi Becali.

Dupa 8 ani petrecuti la Steaua, capitanul Stelei din Liga Campionilor va pleca in Italia pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna contractul cu Rimini, divizionara secunda.

" Imi respect promisiunea, Paraschiv va fi lasat sa plece"

Gigi Becali (sport.ro)

"Eu ca antrenor mi-l doream, dar trebuie sa-l intelegem. La munca asa e, sunt probleme, sunt lucruri de gestionat. El doreste sa aiba o experienta afara. Am vorbit cu el de 2 ori si mi-a spus ca doreste foarte mult sa aiba experienta. Pana la urma, o sa tinem cont de dorinta lui"

Gheorghe Hagi (sport.ro)

Click aici pentru a vedea statistica evolutiilor lui "Para" la Steaua

Adio Para, multumim pentru cei 8 ani petrecuti in templu ! Mult succes in continuare !
AmuntBoy01.07.2007 15:55

Multumim Para si multa bafta fular-campionii

cristinelly01.07.2007 16:06

Asta e!! Oricum sia facut datoria pentru Steaua!! Sper sa aiba succes la Rimini. ROSPECT Para!!!!

LeoKinG01.07.2007 16:14

Nu avea nici un rost sa il tina cu forta a facut destule pentru Steaua si merita sa plece afara!Succes Para,multumim pentru tot ce ai facut pentru noi!

vanfootball01.07.2007 16:28

Multa bafta si toate cele bune, Sorin! Multumim pentru tot ce ai facut la Steaua!

Cat despre inlocuitori:

"Hagi și Ilie mi-au dat lista. Sunt vreo cinci jucãtori strãini, dar nu pot sã-i spun, pentru cã nu știu sigur dacã putem face aceste transferuri. Eu le-am zis cã-i iau pe toți cinci, dar sã vedem dacã și pot. Nu sunt nume foarte grele, dar nici ușoare nu sunt. Cel mai important e sã vedem ce salarii cer, ca sã nu influențez echipa. Avem nevoie de unu sau doi fundași centrali", a declarat Gigi Becali."

Daca Gigi aduce unul din lista aia, e mare lucru. Ca restul cer salarii mari, distrug atmosfera de la echipa, nu fac faza defensiva/ofensiva... Stiti voi discursul.

FortuneTeller01.07.2007 17:08

Multumim Para, si mult succes! Totusi nu reusesc sa scap de comparatia cu Fl. Dumitru, care la fel a crezut ca poate si merita mai mult dar n-a reusit dacat sa-si termine cariera in mod ingrat... Oare cand vom avea romani mandri, jucatori si suporteri care cred sincer ca Steaua este/poate fi un club de aceasi dimensiune cu Barca, Inter, Juve, Real? M-am saturat sa aud si sa citesc fraze tip de genul: "In Romania tin cu Steaua, iar afara (adica in cupe europene?) tin cu ...".

cristian8601.07.2007 18:06

Am avut jucatori mandri vreodata ?

E drept ca intotdeauna am avut jucatori de mare valoare.

Steaua va redeveni macar echipa din anii '90 cand vom avea un nou jucator precum Marius Lacatus.

Pentru ca Steaua sa redevina o mare echipa a Europei, alaturi de echipele enumerate de tine , ne-ar trebui 11 jucatori de talia lui Lacatus, ceea ce nu cred ca este posibil.

Fara mentalitatea de invingator, mentionata si de Gheorghe Hagi, Steaua este doar o denumire comuna, nu este Steaua INVINGATOAREA.

Vom redeveni ce am fost cand vom avea jucatori care vor intelege ca Steaua trebuie sa fie alaturi de Real Madrid,BARCA,Milan,JUVE, ca acolo este locul lor, ca nu trebuie sa se milogeasca pentru tricourile galacticilor ,"galactic ass" , trebuie sa se autodepaseasca, si chiar daca vor pierde macar sa dea totul.

Din pacate, fotbalul este un bussiness, si inca unul f profitabil, gloria a trecut pe planul doi; de

aceea eu cred ca desi au rezultate, ceea ce e si normal, si marile cluburi au o criza de identitate, ele au devenit mai degraba un brand ce se vinde f bine, invocand traditia doar de dragul de a o invoca.

Steaua anilor 2000 mi se pare un regres fata de Steaua anilor '90; o echipa construita pentru mica ciupeala, nu pentru eventuale mari triumfuri in Europa contra granzilor.

In editia 94-95 a CL ,Steaua a fost f aproape de un sfert de finala cu Ajax sau Milan, ar fi fost o mare sansa sa revenim unde ne este locul.

Marile echipe definesc jucatori , iar marii jucatori definesc echipe.

SteFan01.07.2007 18:09

Vai a plecat Paraschiv . Magnificul jucator care timp de 90 de minute nu reusa sa iasa din cercul de la mijlocul ternului , pase numai in 2 mertii si in spate samd. Plange si [...] dupa el . Sincer nu stiu cum a rezistat atata timp la Steaua . Acum a ajuns unde ii era locul de la inceput , in divizia B .

Multumesc Paraschive ca am scapat de tine ! urmeaza Lovin

White_R01.07.2007 18:31

Pleaca Paraschiv ...mare branza ...din politete mult succes si "si-a facut datoria" ... dar sincer nu are realizari fotbalistice pentru care sa il regret .Ar trebui sa inteleaga jijotu ca Steaua nu se intareste daca il da pe Thereau si-l ia pe Neaga . O intarire adevarata e cand scapi de un fotbalist slab si aduci unul bun ,totusi pentru mintea lui Jiji intarire buna ar fi si daca ar scapa macar de ciometi ca Baciu sau jijel Coman ca si asa nu au cu ce sa ajute Steaua , prin antitalentul lor o trag in jos .

bumbum01.07.2007 18:40
Vai a plecat Paraschiv . Magnificul jucator care timp de 90 de minute nu reusa sa iasa din cercul de la mijlocul ternului , pase numai in 2 mertii si in spate samd. Plange si curul dupa el . Sincer nu stiu cum a rezistat atata timp la Steaua . Acum a ajuns unde ii era locul de la inceput , in divizia B .

esti putin cam subiectiv nu crezi? el nu e vreun pariu pierdut sau castigat al antrenorului, sau moneda de schimb la jocul de carti al patronului precum l.o.v.i.n, e "doar" un produs, putinul printre altele. Asa ca ai putin respect macar pentru cele 8 sezoane petrecute la acest club.

DanStan01.07.2007 19:18
Pleaca Paraschiv ...mare branza ...din politete mult succes si "si-a facut datoria" ... dar sincer nu are realizari fotbalistice pentru care sa il regret.

Il vei regreta mai curand decat crezi. Faptul ca a fost titular timp de 7 sezoane consecutive nu a fost intamplator. Piturca, Zenga, Protasov, Olaroiu si chiar Hagi si-au dat seama cat de important e Sorin Paraschiv, acest jucator 'fara realizari'. Pe la Steaua s-au perindat in aceasta perioada zeci de jucatori dar nici unul nu a reusit sa-l expedieze pe banca de rezerve pe inutilul si nespectaculosul Paraschiv. Sunt mici amanunte care ar trebui sa ne puna pe ganduri. Fireste, pe cei ce intelegem prin fotbal si altceva decat circ sau scandal ...

RESPECT, Sorin Paraschiv ! SI CAT MAI MULTE SUCCESE IN ITALIA !

optarul01.07.2007 19:24

RESpect!!!!

Martin_Tudor1201.07.2007 19:52

PACAT :sad2: :unsure: :unsure:

ce sa mai zic...asta e acuma cred ca ramanem cu Ovidiu Petre la mijloc...

bafta Para in Italia steag1

AdrianUltras2501.07.2007 20:29

Pacat!

Multumim Para si succes in continuare!

Wally01.07.2007 21:06

Bafta, Para! Multumim pentru tot ce ai facut pentru Steaua!

dragos_drlsteaua01.07.2007 21:24

Respect Para!!!!

Jucatori ca tine vor fi intotdeuna iubiti in Ghencea!!!

Tin sa iti multumesc in numele tuttutor suporterilor stelisti si sa iti uram toata bafta din lume la noua ta echipa!!!

Bafta Para!!!

bogdan_b01.07.2007 22:21

Clar!Este o pierdere ff importanta pentru Steaua.Tot ce spun este ca Gigi trebuia sa isi incalce promisiunea iar jucatorul trebuia tinut cu forta deoarece este cel mai tare mijlocas , nu degeaba a fost poreclit Gattuso de Romania. Paraschiv a vrut o schimbare si il inteleg , 8 ani sa joci doar la Steaua , la un moment dat de plictisesti.Oricum orice jucator ar cumpara Hagi tot nu gaseste altu ca Para. Mi-l aduce pe Plesan zis "fetitza" sau pe Herea care nu pun deloc osul . Nu prea vad sansele de calificare mai departe in turu 3 dupa plecarea lui Para, Thereau respectiv Ghionea accidentat ca Elton era de umplutura .Sper sa ma insel.

vanfootball01.07.2007 22:33

Para nu e unic, se gasesc multi jucatori mai buni decat el. Chiar cred ca nu ar fi avut loc in echipa Stelei in Champions League.

Danntes01.07.2007 23:12

Respect pentru tot ce a facut Para pentru clubul nostru dar nu e cazul sa il plangem...sincer nu e jucator de CL. Dupa parerea mea nici de titular nu jucator; langa Radoi e nevoie de inca un Radoi sau de un mijlocas tehnic.

w3bmaster02.07.2007 01:09

Nu pot sa inteleg ce e in capu la genu asta de Jucatori

Pleaca de la echipa cu performante renume suporteri de la nijte bani eu zic ca facea cam 250 mii eur/sezon (cu prime lc etc) la Rimini (cine drac is astia ) in Div B nu europa nu nimik pentru un sal de 250 mii (bari peca ca Neaga la 1 mil/an ) si Nega sa intors cand a realizat ca fara performante degeaba esti fotbalist

Drum Bun Steaua nu are nevoie de mentalitati destea de roman capsunar ...

Dulah02.07.2007 07:01

Pacat ca pleaca.Oricum multa bafta.

Forza Steaua!

vanfootball02.07.2007 08:03
Nu pot sa inteleg ce e in capu la genu asta de Jucatori

Pleaca de la echipa cu performante renume suporteri de la nijte bani eu zic ca facea cam 250 mii eur/sezon (cu prime lc etc) la Rimini (cine drac is astia ) in Div B nu europa nu nimik pentru un sal de 250 mii (bari peca ca Neaga la 1 mil/an ) si Nega sa intors cand a realizat ca fara performante degeaba esti fotbalist

Drum Bun Steaua nu are nevoie de mentalitati destea de roman capsunar ...

Pai crezi ca Rimini nu are prime de joc si de obiectiv cel putin egale cu cele de la Steaua? E vorba de Serie B, nu de Liga a II-a din Romania. La Steaua avea 140.000, acolo va primi 300.000, e mai mult decat dublu.

Neaga, 1 milion/an? :rolleyes: Esti optimist. Neaga avea tot 300.000 euro in Coreea.

Asa gandesc toti, nu numai romanii, oamenii aia au si familii de intretinut, nu numai performante de atins. Decat rezerva la Steaua (nu cred ca Hagi va mai baga in teren 2 mijlocasi defensivi), mai bine titular in Italia, unde poate sa ajunga in Serie A la anul.

Oricum, Paraschiv avea sanse minime sa ajunga in Nationala sau la vreo echipa mare din Europa.

costy_k1_G.02.07.2007 09:03
Vai a plecat Paraschiv . Magnificul jucator care timp de 90 de minute nu reusa sa iasa din cercul de la mijlocul ternului , pase numai in 2 mertii si in spate samd. Plange si curul dupa el . Sincer nu stiu cum a rezistat atata timp la Steaua . Acum a ajuns unde ii era locul de la inceput , in divizia B .

Daca tu nu esti aproape de jucatori nici ei nu vor fi. Asta arata ca nu ai obraz...nu stiu de ce mai esti stelist...cum poti sa te iei de Para cand el are o vechime mult peste alti jucatori...daca pleca la un club din Romania atunci sa faci gura nu ca s-a dus in Liga 2 italiana. Ar trebui ca toti suporterii sa-i uram succes in continuare si sa-i multumim pentru tot ce a facut in anii care a stat la Steaua. Nu cred ca ar fi bine pentru. el sa plece pe usa din spate cum se face la alte cluburi din Romania. Chiar daca a avut in ultima vreme evolutii mai sterse merita tot respectul suporterilor.

Miaus02.07.2007 10:00

Deci iata cum un jucator "netransferabil" vineri e transferabil luni.

Ma bucur sa vad ca nea Gigi nu se baga peste capul lui Hagi care a declarat ca jucatorul va ramane la Steaua si ca in sfarsit avem un manager care poate sa il opreasca pe Gigi sa faca ce vrea el si sa nu mai vanda jucatori destul de importanti ai echipei.

Forza noua conducere!

FORZA Steaua

vanfootball02.07.2007 10:15
Deci iata cum un jucator "netransferabil" vineri e transferabil luni.

Ma bucur sa vad ca nea Gigi nu se baga peste capul lui Hagi care a declarat ca jucatorul va ramane la Steaua si ca in sfarsit avem un manager care poate sa il opreasca pe Gigi sa faca ce vrea el si sa nu mai vanda jucatori destul de importanti ai echipei.

Forza noua conducere!

FORZA Steaua

Acum chiar o dati aiurea cu Gigi. Paraschiv a vrut sa plece si Hagi a spus ca nu-l tine cu forta. Normal ca in prima faza a declarat ca e un jucator important si ca nu ar vrea sa plece, doar nu voiai sa spuna "oricine poate sa plece de la Steaua", dar daca Para isi dorea atat de mult l-a lasat.

Paraschiv nu mai prindea primul 11 cu Hagi antrenor, chiar nu intelegeti?! Eu sunt multumit ca a plecat, pentru ca oricat l-as respecta pentru anii in care a luptat pentru Steaua, nu era un jucator care sa creasca valoare echipei. Era un fotbalist limitat, care mai compensa uneori prin daruire. Mai lasati comparatiile cu Gatusso, ca nu e cazul!

«12»