Am avut jucatori mandri vreodata ?
E drept ca intotdeauna am avut jucatori de mare valoare.
Steaua va redeveni macar echipa din anii '90 cand vom avea un nou jucator precum Marius Lacatus.
Pentru ca Steaua sa redevina o mare echipa a Europei, alaturi de echipele enumerate de tine , ne-ar trebui 11 jucatori de talia lui Lacatus, ceea ce nu cred ca este posibil.
Fara mentalitatea de invingator, mentionata si de Gheorghe Hagi, Steaua este doar o denumire comuna, nu este Steaua INVINGATOAREA.
Vom redeveni ce am fost cand vom avea jucatori care vor intelege ca Steaua trebuie sa fie alaturi de Real Madrid,BARCA,Milan,JUVE, ca acolo este locul lor, ca nu trebuie sa se milogeasca pentru tricourile galacticilor ,"galactic ass" , trebuie sa se autodepaseasca, si chiar daca vor pierde macar sa dea totul.
Din pacate, fotbalul este un bussiness, si inca unul f profitabil, gloria a trecut pe planul doi; de
aceea eu cred ca desi au rezultate, ceea ce e si normal, si marile cluburi au o criza de identitate, ele au devenit mai degraba un brand ce se vinde f bine, invocand traditia doar de dragul de a o invoca.
Steaua anilor 2000 mi se pare un regres fata de Steaua anilor '90; o echipa construita pentru mica ciupeala, nu pentru eventuale mari triumfuri in Europa contra granzilor.
In editia 94-95 a CL ,Steaua a fost f aproape de un sfert de finala cu Ajax sau Milan, ar fi fost o mare sansa sa revenim unde ne este locul.
Marile echipe definesc jucatori , iar marii jucatori definesc echipe.