eu zic ca Oli este momentan peste Hagi ca antrenor.
Dar cum Oli a facut ce-a mai mare performanta a lui la Steaua asta astept si de la Hagi...sa faca ce-a mai mare performanta a lui de cand este antrenor...
eu zic ca Oli este momentan peste Hagi ca antrenor.
Dar cum Oli a facut ce-a mai mare performanta a lui la Steaua asta astept si de la Hagi...sa faca ce-a mai mare performanta a lui de cand este antrenor...
Ai putea sa detaliezi afirmatia. Unde incepe si unde se termina "ineptia" in respectiva fraza pe care ai citat-o?
@van, iti racesti gura de pomana...Eu nu tin minte pe Barcelona sa fi luat-o cu 4-0 in vreo alta competitie anul asta, asa cum a luat-o de la getafe in cupa Spaniei. Halal motivare. Dar, bineinteles, cupa e obiectiv principal, nu campionatul... lol
Numai critici de meserie frate...
"pentru cã numai primul este rege, cel de-al doilea este un necunoscut cu un CV la fel de bogat in ale antrenoratului ca și mine" tu te compari cu Hagi? urmeaza sa ne spui ca ai si tu un stang magic, nu?ar trebui sa iti schimbi numele in 'Gica' sa ne fie mai usor si nou si tie.
slab articol.. Gica
mai @chino, a fost o figura de stil frate, cum pana mea sa ma compar cu Gica? Am vrut sa arat ca Gica nu are experienta relevanta ca antrenor, daca intelegi ce vreau sa spun...
Man, ce-mi place sa explic fiecare fraza ![]()
Orice antrenor are un inceput.Un antrenor bun trebuie sa aiba un pic de experienta.Nu poate confirma de la bun inceput.Eu zic ca Hagi e un antrenor bun si asta s-a vazut din jocul Stelei din ultimul amical unde nu s-a mai jucat ca in era Oli cu mingi inalte trimise la intamplare ci cu pase scurte la firul ierbii,schimb de parte cu pase exacte si centrari in careu.Scorul nu prea poate fi luat in seama deoarece am jucat in a doua repriza cu juniorii.
Apropo de REGELE Hagi.Daca nu se apuca de antrenorat toata lumea era de acord cu acest titlu.Acum daca e antrenor la Steaua,nu mai este rege ca asa zic javrele.Mai grav e ca unii stelisti sunt de acord cu ei.Hagi a fost si va fi REGELE FOTBALULUI ROMANESC.pentru ce care nu stiu el este jucatorul cu cele mai multe meciuri jucate in cupele europene.El este romanul cunoscut de toata lumea.
steagsimplu steagcruce2
steaua_ro steagro spre24 sprecl2
@van, iti racesti gura de pomana...Eu nu tin minte pe Barcelona sa fi luat-o cu 4-0 in vreo alta competitie anul asta, asa cum a luat-o de la getafe in cupa Spaniei. Halal motivare. Dar, bineinteles, cupa e obiectiv principal, nu campionatul... lolNumai critici de meserie frate...
mai @chino, a fost o figura de stil frate, cum pana mea sa ma compar cu Gica? Am vrut sa arat ca Gica nu are experienta relevanta ca antrenor, daca intelegi ce vreau sa spun...
Man, ce-mi place sa explic fiecare fraza
Adevarul e ca a si castigat campionatul Barcelona .
=))
Cupa Turciei...are aceeasi importanta pe care o are cupa Spaniei pentru Barca si Real Madrid, cupa Italiei pentru AC Milan, cupa Romaniei pentru noi, etc. Un obiectiv secundar. Daca castiga campionatul, era ceva.
Hai, serios? Daca e asa neimportanta cupa in Turcia, e ciudat ca au jucat finala tocmai cu Fenerbahce. Si mai ciudat ca i-au batut cu 4-0. Bine, [...], cum zici tu.
Editat de moderatori!
Si eu tin sa ii multumesc lui Oli. Pentru ca a plecat si a luat sfarsit astfel si chinul lui. De a ne arata ca e antrenor. Si al nostru. De a accepta ceea ce se vedea de la o posta. Ca nu e!L-as intreba daca e constient ca, pentru performantele pe care le-a realizat, cantitativ vorbind, meritul ii apartine in proportie de 50% si lui Protasov.
Dar, la ce caracter are, nu cred ca ar recunoaste asta vreodata.
In fine, cred ca postul la Al-Hilal i se potriveste de minune...fotbal mai putin, pupaturi si temenele din belsug.
Olaroiule, pentru mine ramai un cosmar.
Hai, du-te si pupa-i mana seicului!
cat se poate de adevarat...
si pentru mine era un zero barat...si m-am saturat sa aud de toate "performantele" lui
sa-l laude arabii...pentru mine el nu mai exista..urasc pupincurismu si el a facut din asta sport de performanta
mie nu imi pare nici bine nici rau ca a plecat a facut ceva bun la Steaua doar a calificat-o in CL si a jucat semifinala cupei UEFA si ii multumesc pentru asta dar cu Hagi va fi altfel echipa va ataca mai mult si nu doar se va apara cum jucau in era Oli sper sa-i mearga bn la noua lui echipa da dak tot o sa se intalneasca pe Elton sper sa-i arate piticu ca nu e un clovn asa cum a fost facut la Steaua cu noul antrenor sper ca ne vom califica din nou in Cl si sa castigam tot ca doar trebuie sa ne luam revansa cu Dinamo