FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antrenorul Zaglebie jigneste Steaua (OLS)!

«12»
Tupac Amaru29.06.2007 17:02
Sincer nu inteleg unde e jignirea. Omul stie ca are un adversar puternic, dar care nu prea prezinta interes pentru publicul polonez si a spus-o.

Probabil el spera sa vina Rangers sau alta echipa din vest ca sa vina mai multi suporteri => mai multi bani din bilete, drepturi de televizare, etc. Ca sansele lor de calificare tot alea erau.

Absolut de acord cu tine!

Uite, asta este (def)ormarea de opinie. Un ziarist emite o tampenie si ceilalti o preiau si o dezvolta.

Mai ramane sa ne explice boratura comunista botezata de evazionistii de la Pro TV drept "Mitica" - auzi hal de exprimare la unii care se pretind profesionisti! - declaratia antrenorului polonez si avem deja o noua mostra de presa in stil autohton!

Forza Steaua!

Gica, vrem atacanti!!!!!!!!!!!!!

Acesti fotbalisti fac diferenta!!!!!!!!!!!!!!

twetwet29.06.2007 17:23

probabil se referea la faptu ca o echipa din est, precum ei, e mai motivata sa acceada in grupe...nu zic ca pentru glasgow nu ar fi tragedie sa rateze calificarea dar ei sunt obisnuiti sa fie in top...

in fine...o sa avem de furca probabil cu suporterii polonezi..se stie cum sunt

da noi suntem si mai ai draq >:))

FORZA Steaua!!

Thu[N]der29.06.2007 17:36

Ba hahalero , Steaua o sa ti-o dea la kaka

Martin_Tudor1229.06.2007 18:44

am mai vazut antrenori ca asta...este o ....

imi aduc aminte de declaratia antrenorului, lui Besiktasi pe vremea cand eram cu ei in grupele UEFA...cand ne-a confundat cu potaiile...asa ca se va termina acelasi rezultat ca cel din grupele UEFA... 1-2 ----- 2-0

Wigh29.06.2007 18:46

rezulta ca Steaua e o echipa incomoda cu suporteri fanatici pe care e foarte greu sa o invingi. hai sa ne gandim putin:P fular-campionii

Dulah30.06.2007 06:50
Ca tot veni vorba de nume greu de pronuntat iata si componenta lotului echipei Zaglebie Lubin:
Portari: Michal Václavíca, Mariusz Liberda , Jakub Szmatula
Fundasi: Mateusz Zytko, Petr Pokorný , Michal Stasiak, Manuel Arboleda, Andrzej Szczypkowski, David Kalousek, Filipe, Tomislav Vi¹evic, Vladimir Cáp, Vidas Alunderis, Tomasz Gsiorek
Mijlocasi: Maciej Iwanski, Wojciech Lobodzinski, Dariusz Kackiewicz, Mateusz Bartczak, Grzegorz Bartczak, Marcin Pietron, Fernando Morales, Zbigniew Grzybowski, Sunday Ibrahim, Michal Kowbel
Atacanti: Dawid Banaczek, Pawel Ochota, Michal Chalbinski, Dawid Plizga, Lukasz Mierzejewski, Lukasz Piszczek, Michal Zapasnik

sursa: prosport

Poate daca ii baga pe toti in teren au sanse :)

fan8330.06.2007 07:44
Poate daca ii baga pe toti in teren au sanse :)

Ha ha ha ha ha!chiar mia placut asta.:D:D:D:D

R E S P E C T

grizzly30.06.2007 07:52

lot destul de numeros, 31 de jucatori e ceva. dar, daca te uiti la ei zici ca e Olaroiu antrenor, au 11 fundasi =)). daca mai au si 4 mijlocasi defensivi e clar de unde s-au inspirat la transferuri.

bibbi30.06.2007 10:14

Dute ma si impuscate!...sa vedem dupa ce mananca bataie se vor apleca in fata Stelei

fular-campioniifularsteaua2

adytza_steaua_8630.06.2007 13:10

ba imi bag .... in masa nu vedeti ce echipa de rahat are e camipoana varzarelor o sai batem la scor

elika30.06.2007 15:25

ce sa faci el ar fi vrut sa joace cu Glasgow Rangers :)) daca lui Steaua ii se pare incomoda :))) ce naiba nici nu zici ca a vb un antrenor ;) steagsimplu forzateaua

costy_k1_G.01.07.2007 09:07

Ori e prea increzator ori prea prost...totusi vad o piedica mica din partea lui.

SS Lazio01.07.2007 10:32

Polonezii:un popor de frustrati,cel mai sarac din UE.[Poate acum vor spune rautaciosii ca din 2007,romanii si bulgarii au preluat stacheta,dar nu e asa].

Nu trebuie sa ne coboram la nivelul acestui infim polon.Trebuie in Ghencea sa cantam cu totii,sa nu stam ,sa-i umilim atat pe teren ,cat si in peluze.

Iar ca spectacol:suntem cu mult peste Rangers,care practica un joc linear si badaranesc,lipsit de fantezie.

Eu cred ca dorinta noilor veniti la echipa de a-si [re]demonstra valoarea va fi determinanta,asa ca pentru primul meci,de la sfarsitul lunii, pronostichez un 2-0:gol Neaga,respectiv Ochirosii.Sa nu-i mai bagam in seama ,ne-or baga ei dupa ce ii vom umili .N-avem cum sa pierdem nici de reusesc sa-l ingroape pe Papa in Polonia :)).

Forza Steaua

Serilius01.07.2007 10:34

si totusi asta arata ca aceasta echipa nu are in vizor calificarea mai departe...vroiau sa aduca o echipa cu nume ca sa scoata macar un rezultat de palmares cu un nume ca glasgow...dar Steaua o sa ii rupa...si sunt suparati ca se vor face d ras cu o echipa din est.... da` Steaua este Steaua steagcruce2

SS Lazio01.07.2007 10:34

Ma scuzati,o mica greseala.

Liniar,nu linear :)

Serilius01.07.2007 10:45
Idiotul vorbeste de parca e agent de turism, nu antrenor de fotbal.

Asta e cea mai tare=))))))...ai dreptate:))

Quetzalcoatl01.07.2007 11:00

Ce destinatii exotice si pe "agentul" asta . Iadul din Ghencea :D ...sa-l ardem cum se cuvine, atunci.

JDERUL01.07.2007 13:41

Ca gest de suprema clementza,condamnatului i se ofera posibilitatea de a-si exprima o ultima dorintza!

Si acum.....,,ultima tzigare pentru antrenorul polonez"

fortza steaua02.07.2007 13:42

ce draq de echipa p@ulii mai e si asta zaglebie?mai vadem ca are si un antrenor anonim,care vb numai tampenii,pai noi ne comparam cu o echipa de care nu a auzit nimeni???asak FORZA Steaua si F@UCKZAGLEBIE !forzateaua

polonezii sunt o rasa de murdari am dovada astia care stau in canada care sunt cu bani dar dusul nu il frecventeaza. Ca sa nu mai zic la minciuni sunt numarul 1.

POATE CA POLONEZII SANT CERTATZI CU APA:))

malladye03.07.2007 10:49

Eu cred ca sunt foarte constienti ca nu au cum sa treaca mai departe si incearca mici tertipuri ca sa destabilizeze emotional echipa Steaua, poate - poate cedeaza si rasare soarele pe strada lor :)))

Sau poate incearca sa bage si ei in seama ca oricum dupa astea 2 meciuri se intorc in mlastina lor din Polonia.

Sau ca sa aibe gsp si prosportul ce scrie cred :)))

Mama lui de polonez ... vine el in Ghencea !!!

Z3US03.07.2007 13:53

God...Ce idiot...

tzepelea03.07.2007 16:26

Mama lui de polonez ... vine el in Ghencea !!!

cata dreptate...

FortuneTeller04.07.2007 05:55

Prostii, n-a jignit cu nimic Steaua. Omul a spus un adevar, cei care platesc biletul la Lubin, prefera sa vada o echipa din vest, mult mai mediatizata si in fata careia ar fi mai usor de acceptat o infrangere. Noi pe cine preferam, Realul sau Sahtiorul?

fc-steaua.info04.07.2007 18:39

steagsimplu Auziti la el....echipa neatractiva pentru suporteri...asta ar insemna ca Steaua nu are suporteri...atunci dc e cea mai iubita echipa din Romania

FORZA Steaua

MEREU SUPERIORI

forever_STEAUA05.07.2007 06:52

@FC-Steaua.info

Se referea la suporterii polonezi, nu la cei romani!!!

«12»