FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antrenorul Zaglebie jigneste Steaua (OLS)!

«12»
fcsteaua.ro29.06.2007 12:26

Antrenorul Czeslaw Michniewicz de la Zaglebie Lubin, adversara Stelei in preliminariile LC, a declarat ca si-ar fi dorit sa intalneasca un adversar cu nume din vestul Europei, precum Glasgow Rangers, decat o echipa din Est incomoda si neatractiva pentru suporteri, precum formatia romana.

"Nu exista adversari slabi in aceasta competitie. Mi-as fi dorit sa jucam cu echipe bune, cu nume si atractive din vest, precum Glasgow Rangers, decat cu adversari tari, incomozi, iar pentru fani neatractivi, din estul Europei, precum Steaua. Indiferent de adversar, fara sa lupti nu te poti califica. Vom da totul pe teren pentru a avea un drum cat mai lung in Liga Campionilor", a spus Michniewicz, citat de Gazeta Wyborcza.

forever_STEAUA29.06.2007 12:29

E de rasul curcii individul asta. Auzi prefera o echipa atractiva si cu nume (Glasgow Rangers) in locul incomodei si neatractivei Steaua.

SSK29.06.2007 12:30

Idiotul vorbeste de parca e agent de turism, nu antrenor de fotbal.

forever_STEAUA29.06.2007 12:33

@SSK

Mai stii?E posibil ca dupa meciurile cu "incomoda" Steaua sa fie nevoit sa se reprofileaza.

SteauaToronto29.06.2007 12:33

polonezii sunt o rasa de murdari am dovada astia care stau in canada care sunt cu bani dar dusul nu il frecventeaza. Ca sa nu mai zic la minciuni sunt numarul 1.

fansteaua4629.06.2007 12:34
Idiotul vorbeste de parca e agent de turism, nu antrenor de fotbal.

Busola lui Czeslaw Michniewicz ii arata numai Vestul

I.N.Money29.06.2007 12:37

Omul e realist,stie ca sansele li s-au redus si deja cauta scuze.Parca il aud in retur ca da vina pe caldura din Bucuresti care nu se compara cu cea din Vest. :rolleyes:

c.ronaldo1729.06.2007 12:38

Ce idiot Doamne! Mare ti'e gradina Doamne... De fapt... la Bucuresti nu o sa gaseasca nici marea nici muntele, poate baiatu' si'ar fi dorit sa pice cu Farul Constanta sau FC Brasov...

AndyQ29.06.2007 12:43

La fel de cunoscut si antrenorul precum echipa...

Acuma ce sa zica si el dupa o portie de probleme de resperatie, cautand aerosolul, in urma tragerii la sorti?

Cred ca o sa ramana suprins de cat de atractiva si spectaculoasa e Steaua. Acuma... sper si eu la fel, ca tot stelistu`.

axl2329.06.2007 12:50

Omul nu stie ce vorbeste, parca ar fi deja in grupele CL si se gandeste la cate bilete vinde. Un idiot.

polonezii sunt o rasa de murdari am dovada astia care stau in canada care sunt cu bani dar dusul nu il frecventeaza. Ca sa nu mai zic la minciuni sunt numarul 1.

Nu te mai arunca tu la afirmatii de genul asta. Nu i-ai cunoscut pe toti polonezii.

forever_STEAUA29.06.2007 12:55

Ca tot veni vorba de nume greu de pronuntat iata si componenta lotului echipei Zaglebie Lubin:

Portari: Michal Václavíca, Mariusz Liberda , Jakub Szmatula
Fundasi: Mateusz Zytko, Petr Pokorný , Michal Stasiak, Manuel Arboleda, Andrzej Szczypkowski, David Kalousek, Filipe, Tomislav Vi¹evic, Vladimir Cáp, Vidas Alunderis, Tomasz Gsiorek
Mijlocasi: Maciej Iwanski, Wojciech Lobodzinski, Dariusz Kackiewicz, Mateusz Bartczak, Grzegorz Bartczak, Marcin Pietron, Fernando Morales, Zbigniew Grzybowski, Sunday Ibrahim, Michal Kowbel
Atacanti: Dawid Banaczek, Pawel Ochota, Michal Chalbinski, Dawid Plizga, Lukasz Mierzejewski, Lukasz Piszczek, Michal Zapasnik

sursa: prosport

SteauaToronto29.06.2007 12:59
Nu te mai arunca tu la afirmatii de genul asta. Nu i-ai cunoscut pe toti polonezii.

Ah deci presupun ca tu ii stii pe toti ?!

c.ronaldo1729.06.2007 13:01
 Andrzej Szczypkowski

Cum se prononta? :blush:

costy_k1_G.29.06.2007 13:02

Sunt sigur ca polonezii nu ne vor sta in cale doar in cazul unui esec total al Stelei ceea ce nu e cazul. Daca e ambitie si concetrare vom castiga cu cea mai mare usurinta. Forza Steaua.

axl2329.06.2007 13:03

@toronto

Nu ii stiu pe toti dar fac afirmatia ca polonezii sunt oameni asa-si-asa, de tot felul, si mai spalati, si mai murdari, unora le place dusul, altora nu. Cam ca peste tot.

LeoKinG29.06.2007 13:04

Haaa astia chiar cred ca au o sansa sa ne bata :)) o sa vada ei ce inseamna Steaua in Europa!

Alexica29.06.2007 13:24

A vorbit un mare antrenor care antreneaza una din cele mai bune echipe din europa.Bine ca nu doare prostia ca alfel il vedeam pe marele andrenor de la Zaglebie in ghips.Pacat ca a plecat Elton ca le indoia picioarele cand incepea cu driblingurile.Dar si-a revenit Dica sa vezi ce ii lasa cu gura cascata pe suporteri lor cand va da goluri din foarfeca sau o sal lobeze pe portarul de la Zaglebie.

Cu Steaua oriunde si oricand. fularsteaua2 steagsimplu fularsteaua2

strezahuzum29.06.2007 15:01

Sincer nu inteleg unde e jignirea. Omul stie ca are un adversar puternic, dar care nu prea prezinta interes pentru publicul polonez si a spus-o.

Probabil el spera sa vina Rangers sau alta echipa din vest ca sa vina mai multi suporteri => mai multi bani din bilete, drepturi de televizare, etc. Ca sansele lor de calificare tot alea erau.

w3bmaster29.06.2007 15:08

Penibil

cica Glasgow Rangers lol

Pai Steaua e peste Glasgow Rangers astia ........

Za Best29.06.2007 15:23

Steaua e o echipa cel putin la fel de mare precum Rangers Glasgow!Antrenorul lor da dovada de ignoranta!Nu-i nimic,vor vedea ei cine este Steaua Bucuresti!

P.S.Se putea si mai rau,dar si mai bine!Dar indiferent cu cine am fi cazut,suntem OBLIGATI sa jucam in grupe!Si daca se poate,fara sa ne urmeze si dinamu!

Joint29.06.2007 15:33

Nu m-am prins unde e jignirea. Eu zic ca mai mult ne lauda.

Dragoshel29.06.2007 15:44

Hai lasa sa nu ne laudam si noi, Vorbim dupa meci nea' antrenorule :))

DONNATELO29.06.2007 15:54

incearca si omu sa prinda curaj ca probabil e fleasca in pantaloni :(( !!!!!!!!

rusten29.06.2007 16:03

sa vedem ce stiu si polonezii astia io unu am vazut o crestere la niv fotbalului din tara lor in fine .....sa le rupem fashu.....si

cris29.06.2007 16:59

Pai ce amarul lui putea sa zica si Rumburak asta? Inainte sa dea aceasta declaratie cred ca a vazut palmaresul Stelei si l-a comparat cu al lor , vazand ca este in dificultate , ca orice complexat a inceput sa dea in stanga si in dreapta , o sa vorbeasca rezultatul , asa ca YOU CAN RUN , BUT YOU CAN'T HIDE .

«12»