FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aberatii televizate

«12»
Astristul29.06.2007 22:04

Si totusi 'AndyQ', nu cred ca ar trebui sa-i subestimam pe "amaratii" de la Zaglebie Lubin. Cei 2 prezentatori aveau tot dreptul sa fie ingrijorati pentru ca am picat cu unul din cei 2 adversari redutabili cu care puteam juca in turul 2 preliminar. Celalalt era Beitar Ierusalim. Asa eram si eu cand am auzit cu cine am picat. In fond si la urma urmei, e bine ca am picat cu ei. Asa avem parte de incalzirea cuvenita pentru turul 3 preliminar!

Om fi noi Steaua, dar cu o atitudine ca a ta, am putea consemna o eliminare-surpriza, chiar prematura (Doamne Fereste) a echipei noastre mult-iubite, Steaua!

Stelisti! Hai sa recunoastem ca noi suntem cei mai norocosi, iar vecini de culoare rosie, aia cu alb sunt cei mai ghinionisti!

In timp ce noi la fiecare tragere avem noroc, ei au numai ghinion si voi enumera doar cateva din cele mai puternice adversare intalnite ghinionist de javre:

17 Nentori - cea mai buna echipa din istoria fotbalului

Knatspirnufellagg - celebra echipa de valoare Real Madrid, Milan formata din cei mai buni pescari feroezi

Polonia Varsovia - Liga a 3-a sau a 4-a in Polonia acum

etccccccccc...........................

completati si voi!

Niste corecturi ... :tongue:

Knatspirnufellagg - celebra echipa de valoare Real Madrid, Milan formata din cei mai buni pescari islandezi

Polonia Varsovia este actualmente in Liga a 2-a Poloneza, deoarece a retrogradat din Orange Ekstraklasa sezonul trecut!

FORZA Steaua !!! steag2 BAFTA Gica, Un adevarat Stelist la Steaua !!! spre cl

EuroSTELIST29.06.2007 22:55

Cea mai gresita si neprofesionista atitudine in fotbal, dupa parerea mea, e sa-ti subestimezi sau din contra, sa-ti supraestimezi adversarul. E la fel de gresit sa zici de la inceput "a, p-astia ii mancam cu fulgi cu tot" ca si sa tremuri inaintea unui meci din considerente de genul "astia ne bat de nu putem duce". Nu, nene, daca o echipa ar fi 100% dinainte castigatoare, meciul ala nu s-ar mai juca. Oricine intra pe teren trebuie sa-si faca treaba si sa dea ce are mai bun in el, indiferent de adversar. Asta e scopul fotbalului, la urma urmei - intrecerea. Sa castige cel mai bun, nu cel cu numele mai sonor. Punct.

AndyQ30.06.2007 00:08

Tocmai, nu-i subestimam. Pur si simplu am spus ca n-am auzit de ei. Asta-i habarnism, nu subestimare. :)

Eu ma refeream la atitudinea celor de la TV.

A nu-ti fi frica de o echipa, fie ea oarecare, nu-i egal cu a subestima. Tocmai asta-i lucrul pe care astia de la SPORT.RO il puneau in evidenta, faptul ca Steaua are Ghinion si o oarecare frica...

Bull shit!!!

axl2330.06.2007 06:09
Knatspirnufellagg - celebra echipa de valoare Real Madrid, Milan formata din cei mai buni pescari islandezi

Nu rade, pescarii astia islandezi pot fi niste indivizi dati dracului, mai ales daca sunt beti.

bumbum30.06.2007 08:27
eu scriu asa de peste 40 de ani ... tu de cind scrii cu I din A ?

ps. traiasca tineretul !

de cand s'a "inventat" gramatica pentru tineri....nu vreau sa fiu acid ca si tine...nu'mi sta in fire, dar ai putea sa consulti un profesor de romana si vezi ce parere va avea.....trust me!

PS: Cine n'are batrani......sa nu'si cumpere(uneori).

forever_STEAUA30.06.2007 08:36

@bumbum

Hai sa nu mai dam lectii la altii, vrei? S-ar putea lega unii de faptul ca folosesti apostrof in loc de cratima.

bumbum30.06.2007 08:49
@bumbum

Hai sa nu mai dam lectii la altii, vrei? S-ar putea lega unii de faptul ca folosesti apostrof in loc de cratima.

ok...ai dreptate.....e mai usor la scris.....dar asa e.

Mandru ca Paraschiv e stelist !

AndyQ30.06.2007 09:44

Mandru ca Paraschiv e stelist !

E grea matematica, indiferent de varsta. :)

predatorpulse730.06.2007 11:22

N-am vazut pe sport.ro faza cu Adrian Ilie dar daca a fost teama in glasul sau,a fost dintr-un motiv f simplu: el abia a inceput ca manager si i-ar fi fost mai confortabila o echipa mai amarata ca sa fim deja in turul 3 ca macar daca suntem eliminati acolo intram in UEFA. El a privit din perspectiva managerului nu a jucatorului. Celor din staff le e frica nu de echipa asta ci de perspectiva eliminarii din cupele europene. Din toate echipele din urna doar 3 erau mai tari si noi am picat cu una dintre ele intr-un tur in care poti iesi de tot din cupele europene. E o situatie similara cu dubla Romania-Slovenia sau Steaua-Rosenborg,cu o favorita clara si da doamne sa nu se termine la fel. In ambele duble favoritele au ratat exasperant de mult si prin f mult noroc cei mai slab cotati au mers mai departe. Dupa cum am mai spus sper sa nu fie cazul acum si trebuie sa fim cat mai pragmatici in aceste duble si avem un avantaj in faptul ca jucam meciul decisiv acasa.

Cat despre transformarea echipelor cacacioase in monstri asta e o meteahna a presei. Pai daca se stie ca o echipa trece de cealata unde mai e suspansul,nu-i asa? Asa s-a intamplat si cu standard liege in preliminariile Cl. Am stat ca prostii si am tremurat si in tur si in retur cand asta era o echipa slabuta,cu doar doi jucatori de valoare,rapaic si bogdanovici parca(cel care a dat primul gol la Bucuresti). Tin si acum minte ca s-a creat o stare in media de parca dadeam de Real Madrid,si ni se amintea de rosenborg,ne trageau de maneca sa nu mai ratam calificarea in CL si acum dupa vreun an toti isi dau seama de adevarat valoare a acelei echipe. Si cu polonezii o sa fie la fel,trebuie luati in serios dar atat,nu marcaj special sau alte tampenii d-astea,dupa cum a zis si Radoi trebuie sa le dam vreo 2 boabe la ei acasa si in mare parte suntem in turul 3. Si dupa ce intram in CL o sa spuna stiucan si alti pesti prosti din presa ca nu era cine stie ce echipa domne dar am ridicat-o noi ca sa ne marim audienta.

Noi sa trecem de polonezi,sa fim seriosi si pragmatici si intram in turul 3 fara probleme,plus ca am vazut ca antrenorul lor e cam arogant,ceea ce-i bine.

FORZA Steaua!!!

Intotdeuna superiori.

AndyQ30.06.2007 12:16
N-am vazut pe sport.ro faza cu Adrian Ilie dar ... arogant,ceea ce-i bine.

FORZA Steaua!!!

Intotdeuna superiori.

De acord cu tine in mare parte. Eu inca cred ca Adrial Ilie nu stie de frica. Mult mai probabil ca isi respecta orice adversar. Sa nu uitam ca avem parte de o schimbare de mentalitate totala, in urma cu 1 an atat Oli cat si MM se eschivau la aparitia numelor unor echipe mai mari, dand inapoi precum racul. Diferenta dintre ce spuneau ei si ce spune Adrian Ilie e urmatoarea: "Nici nu concepem sa nu ajungem in grupe. Asta e obiectivul nostru si o sa luptam pentru a fi realizat". Astea sa fie vorbele unui fricos? Vorbim totusi de Adrial Ilie si Gica Hagi, doi impatimiti ai fotbalului, care nu mai au nevoie de nici o prezentare. Doi oameni pentru care nu exista locul 2, omenii care si-au format o mentalitate de invingator pe vremea cand altii nu stiau cu ce se mananca ciocolata.

E normal sa ne respactam fiecare adversar, sa nu-l subestimam. Pe mine m-a deranjat afirmatia celor 2 comentatori referitor la ingrijorarea si sentimentul de frica al lui Adrian Ilie, nimic altceva.

mdionis30.06.2007 12:55
@bumbum

Pentru a fi oleaca pedanti: in toate grafiile civilizate, apostroful marcheaza caderea accidentala a unei litere [insotita sau nu de rostirea impreuna a doua cuvinte vecine] in vreme ce liniuta de unire [cratima] marcheaza exclusiv rostirea impreuna a doua cuvinte. De aceea, pana in 1954, apostroful se folosea si in limba romana in acelasi mod ca in limbile occidentale: "s'a" < "s(e) + a", "n'am" < "n(u) + am"; in schimb "ne-am" (in "ne-am dus"), "prinde-le" deoarece nu dispare nici un sunet. Grafia uniformizanta adoptata in 1954 a eliminat practic apostroful in mod abuziv, substituindu-l cu cratima... care insa inseamna de obicei altceva.

Culmea e ca bumbum habar n-avea ca scrie de fapt corect pre-1954... pe portiuni. :happy:

AndyQ30.06.2007 13:21

Totusi... nu suntem pe forumul unei facultati de litre, din cate stiu eu :)

bumbum30.06.2007 13:58

sau poate ca stia, fii mai ponderat. e bine totusi ca ai facut o precizare....dar ce rost ar avea sa vb. de gramatica acuma?! vorba lui AndyQ nu e forum de facultate........Subiect inchis !

axl2330.06.2007 14:17

Agramatilor!!!

mdionis30.06.2007 15:02
sau poate ca stia, fii mai ponderat.

Exista posibilitati care se poate si posibilitati care nu se poate:

Deci apostroful a fost folosit nu pentru ratiuni ortografice istorice ci pentru ca era mai usor la scris.

Caz inchis.

fansteaua4630.06.2007 17:46
de cand s'a "inventat" gramatica pentru tineri....nu vreau sa fiu acid ca si tine...nu'mi sta in fire, dar ai putea sa consulti un profesor de romana si vezi ce parere va avea.....trust me!

PS: Cine n'are batrani......sa nu'si cumpere(uneori).

no name bumbum , eu am nepoti mai mari decit tine . tu ce ai ?

SteauaClan30.06.2007 20:57

mai dai ma incolo de papagali care apar pe toate posturile afiliate si fac mare tam tam ca sa le creasca ratingu parasute de televiziuni gen sport.ro presa si televiziunea face tot posibilu sa distruga tot ce e constructiv in sportul din Romania

AndyQ01.07.2007 00:07

Acuma ce sa spun!? Romania nu si-a recunoscut niciodata valorile, precum fac alte popoare. Pentru multi dintre romani un sportiv e interesant atat cat e in glorie. Ma uitam cum Nadia Comaneci e mai apreciata in Statele Unite decat a fost vreodata la noi, si nu are nici o legatura cu ei. Nu mai vorbim de valorile lor care sunt ridicate in slavi si respectate neconditionat.

Acum ca Hagi a ajuns la Steaua au si televiziunile ce macina pentru cresterea rating-ului. Daca stau si ma uit pe gsp sau prosport, Steaua tine prima pagina, cum a tinut-o si pana acum. Recunosc sau nu, Steaua le aduce rating si vanzari nesperiate la ziare sau alte publicatii. Nu mai aduc aminte de chiftelele anti Steaua, bagate la comanda prin influenta unor oameni sau doar de dragul vanzarii respectivei publicatii. De la asta pana la a face presupuneri de genul celor facute dupa aflarea adversarului din turul 2 preliminar al CL, e o cale lunga. Propaganda si informatia intentionat gresita sunt arme foarte puternice intr-un stat, indiferent de domeniu. Eu sa fiu fotbalist al Stelei si sa vad in ziar rahaturi de genu`"Adrian Ilie a prins frica de cei din Lubin, sau Hagi e ingrijorat", as sta putin pe ganduri.

Romania exporta, fara sa vrea, doar prin prisma evenimentelor 3 "produse" importante: Comaneci, Hagi si... exact: Ceausescu. In maroc de exeplu, unde mi-am petrecut ultimul concediu cand spui Romania ti se raspunde cu: "Hagi??? Ceausescu??? Romania, right?"

FortuneTeller01.07.2007 17:39

Mult zgomot pentru nimic. Mai demult era o "gluma" care o schimbam cu prietenii: Bai, tu vorbesti singur ca televizorul! Morala era, si e valabil si acum, ca nu ar trebui sa pui prea mult pret pe tampeniile aruncate in presa. Ei au o slujba de la 9 la 5, sau poate mai putin, si incearca sa umple timpul cu ceva: unii vorbesc de "politica" - desi e mai mult vorba de coruptie, altii vorbesc de probleme sentimentale, si in fine mai sunt unii pentru care raspandirea zvonurilor privind sportivii e motiv de salariu personal si umplutura intre 2 reprize de reclame. Oameni buni, singurul organ menit pentru accepta sau ignora acest "spam" este creierul propriu si personal.

fortza steaua02.07.2007 13:49

Ce sa cerem fratilor stelisti de la comentatorii nostri de 2 bani,cu 4 clase?chiar nimeni nu a auzit de echipa asta anonima din polonia.comentatori care doar le place sa pape kaka forzateaua

«12»