Si totusi 'AndyQ', nu cred ca ar trebui sa-i subestimam pe "amaratii" de la Zaglebie Lubin. Cei 2 prezentatori aveau tot dreptul sa fie ingrijorati pentru ca am picat cu unul din cei 2 adversari redutabili cu care puteam juca in turul 2 preliminar. Celalalt era Beitar Ierusalim. Asa eram si eu cand am auzit cu cine am picat. In fond si la urma urmei, e bine ca am picat cu ei. Asa avem parte de incalzirea cuvenita pentru turul 3 preliminar!
Om fi noi Steaua, dar cu o atitudine ca a ta, am putea consemna o eliminare-surpriza, chiar prematura (Doamne Fereste) a echipei noastre mult-iubite, Steaua!
Stelisti! Hai sa recunoastem ca noi suntem cei mai norocosi, iar vecini de culoare rosie, aia cu alb sunt cei mai ghinionisti!
In timp ce noi la fiecare tragere avem noroc, ei au numai ghinion si voi enumera doar cateva din cele mai puternice adversare intalnite ghinionist de javre:
17 Nentori - cea mai buna echipa din istoria fotbalului
Knatspirnufellagg - celebra echipa de valoare Real Madrid, Milan formata din cei mai buni pescari feroezi
Polonia Varsovia - Liga a 3-a sau a 4-a in Polonia acum
etccccccccc...........................
completati si voi!
Niste corecturi ... :tongue:
Knatspirnufellagg - celebra echipa de valoare Real Madrid, Milan formata din cei mai buni pescari islandezi
Polonia Varsovia este actualmente in Liga a 2-a Poloneza, deoarece a retrogradat din Orange Ekstraklasa sezonul trecut!
FORZA Steaua !!! steag2 BAFTA Gica, Un adevarat Stelist la Steaua !!! spre cl