Stãteam lejer in fața computerului așteptând tragerea la sorți din preliminariile Champions League. Eram relaxat aș putea spune, increzator si optimist datoritã ultimelor schimbãri de la Steaua ce îmi aratã cã lucrurile merg spre bine, cu observatia ca mai avem mult de muncã...
În același timp priveam si emisiunea de la Sport.ro (fostul TVSPORT), unde atât moderatorul cât și invitatul acestuia iși dãdeau cu pãrerea despre GHINIONUL Stelei. Dramã, nu alta. Sincer n-am reținut primul nume al echipei campioane a Poloniei, doar cel de-al 2-lea (Lubin). Atât de puternicã si de temut sã fie echipa asta polonezã incât sã tremure moderatorii prin studiourile televiziunii? Ce mama naibii au fãcut ãstia de la Lublin așa important in toatã existența clubului lor, în afarã de 2 titluri caștigate în circa 60 de ani, încât sa ne tremure chiloții pe noi?
ªi... îl sunã ãștia 2 mateloți, învârtitori, în gol, de cârmã la Sport.ro pe Adrian Ilie. Adi, foarte relaxat le-a explicat cum cã echipa polonezã ar fi un adversar serios ,dar cã Steaua nu se gândește la nimic altceva decât la calificare. Scurt si la subiect. Dupã toatã povestea cu Adi Ilie, unu dintre mateloți iși expune cunoștințele psihologice afirmând ca a simțit îngrijorarea în vocea lui Ilie. Tare!!! Cred ca detecteazã și minciuni prin telefon, pentru cã eu n-am avut nici un moment impresia cã Adrian Ilie ar fi îngrijorat din cale afarã din cauza tragerii la sorți.
Prieteni, aici vorbim despre Steaua!!! Nu despre Rapid, Dinamo, sau știu eu ce alte echipe, care iși poarta chiloții maro în timpul unei trageri la sorți. Sã fim serioși, credeți cã Steaua poate fi eliminatã de aceastã echipã necunoscutã a Poloniei?
Eu aștept cu nerãbdare meciul asta, aștept cu nerãbdare sã-i vãd pe baieți la lucru, motiv pentru care n-am mai ciripit nimic pe site, pânã acum. Eu aștept sã vãd Steaua la lucru. Cred ca și voi așteptați același lucru.
Le urez noroc bãieților inca de pe acum și aștept o figurã frumoasã din partea lor.
Numai Bine.
AndyQ