E pe dracu greu, am cazut excelent, nici foarte greu, nici foarte usor.
nu mai spune
)
cu ce echipa era mai greu? sa fim seriosi
campioana Poloniei
E pe dracu greu, am cazut excelent, nici foarte greu, nici foarte usor.
nu mai spune
)
cu ce echipa era mai greu? sa fim seriosi
campioana Poloniei
zalebie e un adversar intr-adevar dificil,campioana poloniei, si cum s-a mai zis aici era mai bine sa fi picat cu unul mai accesibil pentru ca in turu 3 o sa fie poate si mai greu...bine ca primul meci e in deplasare :tongue:
Zaglebie lubin Joaca o sai rupa
nebunule.... Steaua e Steaua...si daca ne straduim putin batem orice echipa....n-o sa ne stea o echipa ca lubin sa ajungem in grupe..... din cate stiu(sper sa nu gresesc)lubin nu s-a calificat in ultimii zece ani in grupele cl
Dupa ce ii batem pe Zaglebie jucam cu Red Bull Salzburg?Asta o sa fie un meci interesant!
cine ti-a zis asta?salzburg este cap de serie in turul 2 si in al 3-lea asa ca nu avem cum sa picam cu ei
pe wikipedia zicea ca cica au buget de vreo 10 mil euro si vor sa intre in grupele ligii. Intr-un fel poate e mai bine asa. De frica sa nu pierdem poate intarim si noi echipa cu cateva achizitii serioase
Zaglebie Lubin _ Steaua
mare GHINION
nu mai spune)
Hai sa fim sobri. E vorba de Steaua aici. Cand am spus ca am cazut excelent m-am referit nu la valoarea celorlalte eventuale echipe cu care am fi putut juca ci la faptul ca, de la inceputul competitiei, jucam un meci bunicel din punct de vedere al dificultatii. Nici nu se pune problema sa nu castigam. Si sa spui ca am avut ghinion la tragerea la sorti sau ca Zaglebie este o echipa care poate creea probleme mari se numeste fatarnicie.
cine ti-a zis asta?salzburg este cap de serie in turul 2 si in al 3-lea asa ca nu avem cum sa picam cu ei
salzburg nu e cap de serie in turu 3
sansele de calificare sunt 50-50 pentru turul 3
O sa fie o deplasare f interesanta
aici in actiune :
"Managerul Stelei, Adrian Ilie este de parere ca polonezii reprezinta un adversar dificil, cel mai greu obstacol de care Steaua putea da in turul 2.
"Zaglebie este o echipa grea, campioana Poloniei. Totusi sunt de parere ca putem sa ii depasim, datorita valorii superioare a lotului nostru." a declarat Ilie pentru sport.ro
Intrebat daca perspectiva unui meci dificil asa devreme va schimba in vreun fel strategia de transferuri sau de pregatire, managerul stelist a declarat ca nu este cazul. "Nu vom lua masuri speciale. Stim ca Lubin are in componenta jucatori de nationala si ca vrea sa se intareasca, dar si noi avem un lot valoros, si oricum vroiam sa mai transferam jucatori" a incheiat Adrian Ilie."
Ce pot sa spun sunt de-a dreptul miscat sa aud ca noi "oricum vroiam sa mai transferam jucatori" si ca nu ne intereseaza ca adversarii au 3 internationali polonezi si vor sa mai ia inca 4.Polonia totusi e o ehipa nelipsita de la ultimele turnee finale spre deosebire de altii care se plimba pe la Barcelona,Inter... etc.
L-am auzit pe Adrian Ilie la sport.ro si mai avea putin si plangea ca am cazut cu Zaglebie.Sunt de acord ca e cel mai dificil adversar dar daca vrem grupe sau alte fantezii erotice gen sferturi C.L. trebuie sa ai si o atitudine pe masura.Pai daca facem pipi pe noi de frica cu Zaglebie cand o sa jucam cu Milan,Real,etc ce facem? S-a batut moneda ca vezi doamne Oli nu se batea cu pumnul in piept cand auzea cu cine urma sa jucam.Macar el nu plangea pe la TV ca jucam cu CELEBRII Zaglebie.
Mi se pare de-a dreptul gretos sa vad ca noua conducere in loc sa caute jucatori sanatosi pe post e preocupata de jucatori gen Plesan, care nu ar avea loc nici la o echipa de divizia C.Pai pe langa Plesan, Ovidiu Petre este Vieira si Lovin Ambrosini.Ghionea s-a rupt, Paraschiv e cu gandul la echipe din afara, Goian are dureri, Radoi are nspe accidentari, lu' Baciu i se cauta echipa in Coreea si Tudose o sa fie imprumutat la Buzau.Lasa mah ca facem un trial in fata stadionului si ne legitimeaza pe unii din noi ca suntem ieftini.
Auspiciile pentru sezonul asta NU SUNT DELOC BUNE.Alta chestie deranjanta e faza cu Hagi bagandu-se la miuta cu jucatorii.Daca a facut-o acum la inceput sa destinda atmosfera si sa isi apropie jucatorii , foarte bine dar chestia asta trebuie sa se termine.Avem nevoie de ANTRENOR si pentru asta jucatorul Hagi trebuie sa dispara.Daca nu sa se legitimeze ca oricum decat Plesan ... plus ca din lou il luam pe gratis.
Ultimele prognoze meteo anunta o vara "fierbinte"!
FORZA Steaua!
Si pe mine m-au deranjat atitudinea si declaratiile lui Ilie. Poate era indispus in momentul ala, sper ca nu gandeste asa.