FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incepe drumul spre grupele Ligii Campionilor

«12»
fcsteaua.ro28.06.2007 21:58

Drumul spre grupele Ligii Campionilor incepe. Steaua va afla astazi adversarul pe care il va intalni in turul II din preliminariile Ligii Campionilor.

Tragerea la sorti va incepe la ora 13.00 si va avea loc la Nyon.

Ramaneti pe fcsteaua.ro pentru a afla deznodamantul tragerii la sorti.

Informatii (Sursa: Onlinesport):

Capi de serie: Steaua Bucuresti (Romania), Glasgow Rangers (Scotia), Sahtior Donetk (Ucraina), Besiktas Istanbul (Turcia), Levski Sofia (Bulgaria), Slavia Praga (Cehia), Rosenborg BK (Norvegia), Steaua Rosie Belgrad (Serbia), FC Copenhaga (Danemarca), Dinamo Zagreb*, RC Genk (Belgia), Debrecen (Ungaria), FC Salzburg (Austria), APOEL Nicosia*

Outsideri: Beitar Ierusalim (Israel), Zaglebie Lubin (Polonia), NK Domzale*, IF Elfsborg*, FK Sarajevo* , FK Ventspils*, MSK Zilina*, Derry City*, FH Hafnarfjordur*, FBK Kaunas*, Tampere United*, Seriff Tiraspol*, Olimpi Rustavi*, Pobeda Prilep*

Nota: Echipele insemnate cu Steluta vor participa la turul II daca se califica din turul precedent. Prima mansa e programata pe 31 iulie/1 august, iar returul - pe 7/8 august.

AmuntBoy28.06.2007 22:08

In turul 2 vom avea ceva probleme doar cu 2 echipe dupa mine : Beitar Ierusalim (Israel), Zaglebie Lubin (Polonia)

Dar vom avea prima sansa ...

In turul 3 vom avea sansa a doua cu urmatoarele echipe:

Fenerbahce Istanbul (Turcia), AEK Atena (Grecia), Spartak Moscova (Rusia)

cu turcii si cu rusii vom vaea chiar 30-35% sanse sunt echipe puternice si noi in oarecare schimbare

si vom avea 50-50% sanse cu urmatoarele echipe:

Sparta Praga (Cehia) FC Toulouse (Franta), Dinamo Zagreb (Croatia)

Eu oricum sper sa cadem in turul 2 cu o echipa slaba ca sa ne antrenam si in turul 3 sa cadem cu Debrecen sau o echipa mai slaba gen Copenhaga sau Zurich

SSK28.06.2007 22:15

In turul 2 mi-e egal cu cine picam, n-avem voie sa gresim. In turul 3 ar fi genial sa cadem cu Debrecen...sa vezi deplasare ce-am face :P

EuroSTELIST28.06.2007 22:57
In turul 2 mi-e egal cu cine picam, n-avem voie sa gresim. In turul 3 ar fi genial sa cadem cu Debrecen...sa vezi deplasare ce-am face :P

Nu cred ca-si doreste cineva mai mult decat mine sa picam cu Debrecen...doar trec granita si mai c-am ajuns la meci! :biggrin:

Mai ales, cand vine vorba de cateva considerente legate de orgoliu... steagro

DONNATELO28.06.2007 23:32

deci pna in grupe nu mie teama nu prea avem adversar mai ales ca Steaua e si cap de serie dar acolo incepe greu si trebuie sa jucam mai bine ca anul trecut !!!!!!!! asa ca forza Steaua steagsimplu

DanStan28.06.2007 23:46

Anul asta e mai greu decat oricand. Tocmai pentru ca - fiind cap de serie - ne inchipuim ca echipele din urna a doua valorica sunt accesibile. Nu sunt. Vom avea de tras. Sa nu uitam ca si noi am fost in urna a doua valorica iar altii ne-au crezut o victima sigura. Si s-au fript ...

ultras_florin2029.06.2007 00:03

Cred ca ar fi perfect sa picam in turul 3 cu Debrecen sau Apoel Nicosia.Nu sunt de acord cu cei care spun ca am veni in numar mare in Debrecen daca am juca cu ei deoarece au mai fost deplasari destul de apropiate de Romania(ex Kiev) in care am fost dezamagitor de putini(aproximativ 150 de suporteri:50 din Bucuresti iar restul din provincie).Din pacate avem destui de putini suporteri care sa insoteasca echipa in deplasarile externe(exemplele gen Real sau Valencia datoranduse suporterilor romani care muncesc in Spania).

Indiferent de adversar Steaua trebuie sa se califice in Liga.

ALATURI DE Steaua INDIFERENT DE REZULTAT

roby_spartacus29.06.2007 00:21

Sper sa ne calificam in Grupele Ligii !! SI sper sa facem o faza mai frumoasa decat anul trecut ... si cel mai mult in doresc sa luam TITLUI cu nr 24 anul viitor !!

w3bmaster29.06.2007 00:58

In turu 2 mie indiferent nu e nici o scuza daca nu ne calificam cu asa desculti (chiar si Beitar care baga bani da canci jucatori)

Turu 3 poa nu avem ghinionu ca din UEFA sa picam cu cel mai tare cap non serie (Sevillia) desi Fener nu ma sperie si nici Spartak Moscova

Forza Steaua daca picam cu DEbrecen merem in ungaria ii cotropim :)

steauamaniak29.06.2007 06:44

eu nu cred ca Steaua o sa aiba probleme la aceste doua tururi preliminare avem o echipa cu experienta asa ca trebuie sa ne gandim doar la grupele LIGII CAMPIONILOR trebuie sa avem incredere in baieti cat despre turci de fiecare data i am ars poate mai greu cu rusii dar vom trece Steaua ramane Steaua o fosta REGINA A EUROPEI steagcruce2 spre cl

florin_b_*29.06.2007 07:24

TOate lucrurile in viata se iau pas cu pas.

Primul pas se va vedea azi la ora 14:00.. si apoi discutam de echipa.

Sper sa avem noroc si azi si la urmatoarea tragere la sorti!

cris29.06.2007 07:57

Nici nu ma gandesc sa nu intram in grupe , indiferent de numele echipei pe care o sa o intalnim , avem de aparat un nume si nu ne putem face de rusine .

Abia astept sa ne calificam grupe sa moara javrele complexate de ciuda .

Forza Steaua !!!!

bogdan_b29.06.2007 08:21

Ar fi lipsa de neprofesionalism daca as spune ca vreau sa picam cu o echipa sau cu alta . Noi ne numim Steaua si va trebui sa castigam indiferent de numele adversarului fie el si Sheriff Tirraspol sau ce echipe mai sunt pe acolo asa mai de doamne ajuta. Aceasta este adevarata mentalitate de invingator !

Ps. Vreau sa felicit autoru(ii) acelor poze de pe banda dreapta a fcsteaua.ro , super misto frate, felicitari !:)

printzesita29.06.2007 08:22

Forza STEAUAAAAAAAA steagsimplu ne calificam sigur in grupe,pacat totusi ca l`a dat pe Thereau si pe Elton....pacat..mare pacat...rusinca domnle` Jiji !!!! Stiii....bani tai nu pot cumpara sentimentele noastre,a suporterilor

axl2329.06.2007 08:27

Mi-ar placea sa cadem cu Tiraspol in turul doi. Asta din cauza povestii legate de amicalul din anul trecut.

LeoKinG29.06.2007 09:44

Cea mai mare bucurie ar fi sa ne calificam noi in grupe si spurcati nu ! !

JDERUL29.06.2007 10:12

Deocamdata,din cele relatate la rubricile de sport,atmosfera la echipa este foarte buna.Sa avem incredere!Unde exista armonie trebuie sa apara si rezultatele!

forever_STEAUA29.06.2007 10:41

Adversara Stelei va fi formatia poloneza Zaglebie Lublin.

GOD29.06.2007 10:43

Cica aia de la Sport.ro o sa fie greu,pai Steaua vrea sa castige CL ,si nu poate sa treaca de "bastinasi "astia

axl2329.06.2007 10:46

E pe dracu greu, am cazut excelent, nici foarte greu, nici foarte usor.

ultras_stelist29.06.2007 10:47

am picat cu zaglebie lubin..........asa si asa....sper sa ne calificam..hai fularsteaua2 spre Champions League steagsimplu steagsimplu fularsteaua2

forever_STEAUA29.06.2007 10:47

Nu am inteles foarte bine, ce probleme au intampinat cei de la UEFA? Zaglebie Lublin a fost extrasa initial avand cu totul alta adversara.

LeoKinG29.06.2007 10:48

Dupa ce ii batem pe Zaglebie jucam cu Red Bull Salzburg?Asta o sa fie un meci interesant!

Galagan Mihai29.06.2007 10:48
eu nu cred ca Steaua o sa aiba probleme la aceste doua tururi preliminare avem o echipa cu experienta asa ca trebuie sa ne gandim doar la grupele LIGII CAMPIONILOR trebuie sa avem incredere in baieti cat despre turci de fiecare data i am ars poate mai greu cu rusii dar vom trece Steaua ramane Steaua o fosta REGINA A EUROPEI steagcruce2 spre cl

Zaglebie lubin Joaca o sai rupa

ultras_stelist29.06.2007 10:49

cei de la UEFA au incurcat meciurile din cauza echipei Dinamo zagreb....dar nu am inteles de ce?

«12»