"REGELE" A SEMNAT UN CONTRACT PE 3 ANI CU CEA MAI TITRATA ECHIPA DIN Romania
Gheorghe Hagi a devenit, oficial, antrenorul Stelei.
Dupa ce Cosmin Olaroiu a acceptat oferta venita din Arabia Saudita de la echipa Al Hilal, Gica Hagi a fost numit in functia de antrenor principal al Stelei, semnand un contract pe durata a trei ani.
El a fost prezentat luni si a participat la conferinta oficiala de presa, alaturi de patronul clubului, George Becali.
"Este o onoare sa antrenez Steaua"
"Personal, e o onoare sa antrenez Steaua. Revin in Ghencea dupa 17 ani, locul in care am obtinut cele mai mari performante. Prin traditia clubului, esti obligat sa castigi totul. Acest obiectiv Steaua si l-a castigat in timp. Trebuie sa indeplinim obiectivele, castigarea campionatului, a cupei si calificarea in grupele Ligii Campionilor si daca nu se va produce, in grupele Cupei UEFA. Nimic nu este usor. Cu unitatea de colectiv, cu o echipa puternica speram ca in acest an sa fim cei mai buni. Steaua trebuie sa fie cea mai buna, este cea mai buna. Ca sa ai o sansa trebuie sa muncesti. Am semnat pe trei ani si sper sa avem succes impreuna",a spus Gica Hagi.
"Steaua trebuie sa fie cea mai buna"
"Avem doua obiective clare in acest sezon. Primul este pe plan intern, campionatul, pentru care va fi o lupta grea. Al doilea obiectiv este ca, pe plan international, sa mergem cat mai departe in Liga Campionilor. Obiectivele nu mi le-a fixat nimeni. Sunt obligatorii pentru Steaua. Steaua trebuie sa fie cea mai buna. Vrem, nu vrem, asta este situatia. Trebuie sa ne apucam de treaba si sa muncim. Pentru cine nu va vrea, va fi mai greu, dar trebuie sa fie constient de sarcina care ii revine. Linistea asigura rezultatele. O sa crestem si vom fi din ce in ce mai buni. La Steaua, vrei nu vrei, ai presiune. Cel mai important obiectiv este acela de a castiga campionatul. De azi plecam in cantonament. Eu o sa ma adaptez la programul deja stabilit. Noi o sa castigam cu ajutorul colectivului. Steaua nu depinde niciodata de altii. Presiunea este foarte buna, mie imi place presiunea. Cu siguranta va fi o lupta foarte grea in acest an."
"Acum doi ani nu eram pregatit sa preiau Steaua"
Gica Hagi crede ca si-a dat examenul de antrenor la Galatasaray: "Am facut lucruri bune acolo si cred ca mi-am dat examenul. Ma intorsesem in tara dupa mult timp si nu cunosteam fotbalul romanesc. Nu eram pregatit sa preiau Steaua. Nu a fost un refuz. Nu poti refuza sa antrenezi aceasta echipa. Si acum descopar lucruri noi in fotbalul romanesc".
Dupa mai bine de doi ani de la plecarea sa de la Steaua in Coreea de Sud, Adrian Neaga si-a oficializat revenirea in Ghencea luni dupa-amiaza.
Atacantul a semnat un contract pe trei ani cu drept de optiune pentru alti doi cu gruparea din Bulevardul Ghencea.
"Mi-am dorit sa revin in Ghencea si sper sa castigam totul in acest an. Pentru mine visul cel mare este sa joc in tricoul Stelei in Liga Campionilor. Avem sansa sa fim pregatiti de un antrenor pe care il admiram ca jucator cand eram mici. Mi-au lipsit suporterii Stelei", a declarat Rica.
SteauaFC.com