Asadar, a venit si momentul in care omul mereu incruntat sa lase locul unui om care vine la Steaua cu zambetul pe buze. A venit cand nu se putea mai bine, acum cand avem sansa sa jucam in Liga Campionilor cu campion innascut pe banca, nu cu un fricos, care nu stie nimic despre spiritul Stelei. Acel spirit despre care chiar Hagi spunea odata ca nu-i permite acestei echipe sa termine pe locul 2, dar care pentru altii este un mare succes. In fine, important e ca acum a aparut sansa sa ca noi sa-l ajutam pe Hagi sa arate ca este un mare antrenor si el ne-a dat sansa de a vedea un stelist 100% conducand aceasta echipa.
Stiu ca sunt multi care nu cred in capacitatile lui Hagi ca antrenor, dar pentru a fi mare antrenor trebuie in primul rand sa fii un mare om si un mare caracter, iar despre omul Hagi, nu trebuie sa vorbesc eu, ci vorbesc imaginile de la Sarbatoarea AISS, cand inconjurat de atatia oameni, nu a refuzat pe nimeni, a vorbit cu toti cei care doreau. Rar mi-a fost dat sa vad atat bun simt, mai ales cand ma gandesc la altii, care ne trimiteau acasa sau care ne nici macar nu stateau la salut, dupa meci.
Indiferent de conflictul nostru cu patronul Stelei, pe Hagi avem datoria sa-l sustinem! Sa nu uitam ca el a avut demnitatea de a veni la sarbatoarea noastra, chiar daca stia ca suntem in conflict cu cel care-l putea pune la antrenor la Steaua, a venit pentru noi. doar pentru noi!
In final, tin sa salut revenirea lui Massimo Pedrazzini, care asemenea lui Walter Zenga, au revenit cu zambetul pe buze, cu placerea de fi la Steaua, cu gandul ca vor fi la cel mai mare club din Romania. Ar trebui sa fim recunoscatori, ca avem un antrenor principal pentru care Steaua a fost "visul" si un antrenor secund italian, care desi a stat doar cateva luni in Ghencea, s-a indragostit iremediabil de culorile ros-albastre si de atmosfera unica din Templu. Cred ca cel mai bine a exprimat aceasta stare de spirit, Walter Zenga, care la investirea la Steaua Rosie Belgrad a declarat pentru Gazzeta dello Sport:" Intai a fost Steaua Bucuresti, acum este Steaua Rosie Belgrad, cele mai stralucitoare echipe din est. Steaua, iubesc numele asta!".
Mihai Somanescu