FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid,un meci cu învingator dinainte cunoscut.

«12»
reddog25.03.2005 22:03

Merci mult de urare, Motane. Fie ca cei mai buni sa castige. La ambele meciuri. :P

reddog25.03.2005 22:05
Nu ti-a dat chiar nimeni sah mat în viata.Eu zic sa te mai gândesti si pe urma mai vorbim.

Ai dreptate, Virgile, nimeni nu mi-a dat sah mat in viata. Dar asta nu are nici o legatura cu ceea ce presimt ca se va intampla: 2 si cu Dinamo si cu Rapid. :wink:

dbd26.03.2005 05:39

e imposibil sa nu-ti fi dat cineva sah mat...

reddog01.04.2005 16:31

Pai nu joc sah deloc... :lol:

dbd02.04.2005 10:28

pai cred ca nu stii sajoci sah...

Virgil11.04.2005 17:40

Rapid uita-te/ziua ta se apropie.

Invingatoarea câinilor din Stefan cel Mare va fi si învingatoarea ta.Pentru ca e logic.Pentru ca e mai buna,mai iubita,mai echipa.

Asa cum spuneam în postul de început al acestui topic,ai avut suficient timp pentru a-ti spune rugaciunea înainte de a fi ...desfiintat.

Nu mai ai nici un motiv sa ti se amâne...sentinta.

Steaua - Rapid 2 - 0.Sau victorie la cel putin doua goluri diferenta.

FORZA

dbd12.04.2005 03:11

da asa zic si eu ...un 2-0 ... dar acu ramane de vazut cu Dinamo am zis 3-0 ...cu Rapid poate va fi 1-0...dar nu-i rau nici asta ...

Virgil14.04.2005 05:02

E foarte ca clar ca ne-am supraestimat fortele si ca i-am subestimat pe oaspeti.Vorbesc de noi suporterii.

Meciul a fost cât se poate de echilibrat si aproape la fiecare faza era de asteptat ca fiecare echipa,pe rând,sa înscrie.

Dar noi cu cine?

Cu Dinita,care în afara de faptul ca le stie cu mingea,e scund si e de o fragilitate cum nu am mai vazut?

Cu atacanti care încearca sa rezolve de unul singur pentru ca nu sunt sustinuti?

Problema atacului e una foarte mare si arzatoare.

Nimeni din cei pe care-i avem nu se ridica la valoarea si la ceeea ce putea sa faca Neaga.

Fara suturi la poarta,fara combinatii iuti în careul de 16 m advers totul e zadarnic.

Sa speram ca Rapid a fost cel mai mare hop,pâna la terminarea campionatului.Pentru ca,sa ne gândim,am pierdut acasa doua puncte.

Gândind la rece,echipa s-a miscat bine.Cu exceptia actiunilor la poarta.

De duminica întram în program normal.Nu mai avem meciuri în Cupa UEFA,nu mai avem restante de jucat.

Nimic nu ne mai împiedica sa demonstram ca suntem cei mai buni!

dbd14.04.2005 06:50

da ai perfecta dreptate...dar de ce nu am putut sa ii invingem...au avut o coregrafie misto totusi...EU II FELICIT PE : Bostina, Munteanu, Ogararu, Nicolita . Au jucat foarte bine ...

kyd14.04.2005 07:34

A fost un meci echilibrat si puteam sa castigam dar la fel de bine sa si pierdem.pana la urma important e ca am reusit sa luam macar un punct si acuma avem 5 fata de Dinamo si 6 de Rapid.

Nero14.04.2005 09:27

Chiar prea echilibrat, probabil ca am supraestimat echipa pentru meciul asta, sau - si mai probabil - ritmul jocurilor si-a pus amprenta ieri. Oricum, e mai bine o remiza decat o infrangere :roll:

Ne asteapta meciul cu Craiova, echipa la care ambitiile trebuie sa fie destul de mari, mai are de recuperat niste puncte si poate vor vrea sa dovedeasca si ca locul lor nu e in B; dreptu-i ca mai trebuie sa si poata :twisted: meci greu, deci !

So bored!14.04.2005 14:13

cunoscut dinainte,da? :lol:

dbd14.04.2005 17:30

da este cunoscut dinainte ... dar prea putin cunoscut...

nic14.04.2005 17:33

Dinainte cunoscut doar de catre necunoscatori :)

So bored!14.04.2005 19:33

asa-i cand canti victorie prea devreme.eu zic ca echipa de talie europeana s-a impotmolit in orgoliul propriu.

nic15.04.2005 02:20

A fost totul gandit, au calculat probabil sa traga primul sut la poarta mult dupa o ora de joc. Rapid-ul a fost echipa prea slaba, ei aveau de fapt in plan initial sa suteze in minutul 80 abia...dar slabiciunea Rapidului le-a permis sa faca spectacol si ocazii f devreme la doar o oara dupa fluirul de inceput. Hai noroc, si s-o tineti tot asa! :)

dbd15.04.2005 05:23

nu s-a impotmolit bai...dak ne impotmoleam ne plangeam pe site si de locul si de punctle pe care le aveam dar asa...mie mila de voi bai ! 8)

serban2315.04.2005 09:50

v-ati gandit si la oboseala sau mai bine zis la indelugata odihna a adversarilor???

a fost un rezultat echitabil si firesc.

So bored!15.04.2005 14:04
v-ati gandit si la oboseala sau mai bine zis la indelugata odihna a adversarilor???

a fost un rezultat echitabil si firesc.

dar voi de ce nu v-ati gandit inainte de a trambita ca se stie cine e invingator?ei acum zi-mi si mie cine a fost marele invingator?

serban2315.04.2005 14:30

eu nu am trambitat nimic, poate inainte de Dinamo.iar cat despre marele invingator, este intotdeauna Steaua...

Virgil16.04.2005 07:39
dar voi de ce nu v-ati gandit inainte de a trambita ca se stie cine e invingator?ei acum zi-mi si mie cine a fost marele invingator?

Topicul a fost deschis înainte de prima programare a meciului,imediat dupa ce SuperSteaua a eliminat din competitie,cea mai buna echipa din Europa a anului 2004.

Intre timp meciul cu Realul din Giulesti a fost amânat.

In tot acest timp noi am mai disputat doua meciuri europene cu încarcatura si restanta cu Apulum.S-a risipit efort,SuperSteaua a obosit putin psihic si fizic.Intre timp Rapidul a început sa creasca putin în ceea ce priveste jocul.Si a mai plusat prin ambitia de a ne stopa,de a nu ne distanta în asa fel încât ea si colega ei de suferinta Dinamo,sa mai poata spera.Sperante desarte!

Cine a fost marele învingator?Din pacate învingator în acest meci nu a existat.Se poate spune ca si noi si Rapidul am facut câte un pas mic.

SuperSteaua spre titlul care i se cuvine de fapt,iar Rapidul,spre tinta pe care si-a propus-o.Aceea de a depasi Dinamo.

FORZA

reddog24.04.2005 23:03

In visele tale va depasi Rapidul Dinamo. :evil:

«12»