.....sa stiti ca stiu ca Becali are defecte da atata timp cat face bine echipei e OK.si inca ceva sa stiti ca suntem mult mai multi pro Becali da ne vedem de "treaba" nu ne dam mari suporteri ca voi.... ci sustinem echipa asa cum trebuie;)
Tot binele pe care-l face echipei se duce pe apa sambetei la prima declaratie. La fiecare 3 propozitii prima e acceptabila, normala, a doua incepe cu 'eu fac/eu voi face' iar a treia e o aberatie. Ce naiba, e chiar atat de greu de inteles ca oricat ne-am stradui noi sa trecem peste toate astea Becali a ajuns subiect de bancuri si mistocareala pentru toti nestelistii (inclusiv potaile pe care le-a salutat Marele Om) ? Ani de zile i-am tot cautat justificari pentru diversele aberatii. Acum a depasit orice limita. Pur si simplu incepem sa ne intrebam daca nu cumva aia care-l iau la misto au dreptate.
Da, voi, cei pro-Becali sunteti multi. Dar ramane de vazut daca niste oameni care s-ar calca in picioare pentru o poza cu Becali sunt 'mai stelisti' decat cei care ar da orice pentru a atinge tricoul lui Radoi sau Dica.
Cat despre felul in care sustineti echipa ... daca sunteti atat de multi cum se face ca toamna si primavara (pe vreme proasta) au fost meciuri pe Ghencea unde nu au fost prezenti mai mult de 6-7.000 de spectatori ? Daca jumatate din acestia sunteti voi, cei 'pro-Becali' atunci as zice ca sunteti cam putini. Sau nu era rost de bilete gratis & poze si deci meciul nu mai prezenta interes ?
CARE valori ma nene??? ce conteaza mai mult ca echipa ta favorita sa fie PE PRIMUL LOC ??? nu isi bate joc de Steaua nu o injura nu o face de kkt cum face Copos rapidului ....nu inteleg Steaua intotdeuna o sa fie a suporterilor dar ce nu intelegeti voi e ca tot tre sa gasim un cioban care sa bage bani ca Steaua noastra sa supravietuiasca in JUNGLA FOTBALULUI !!!
Conteaza CUM ajunge echipa pe primul loc. Prin valoare e una, prin implicarea patronului e altceva. Problema e ca degeaba sustinem noi ca e vorba de valoare daca patronul apare la teveu si declara aiurea ca el personal s-a implicat si ca daca nu se implica ... Iar facand acest lucru isi bate joc de echipa deoarece minimalizeaza meritele jucatorilor si lipeste Stelei eticheta pe care ani la rand au purtat-o potaile : aceea de nonvalori sprijinite din culise.
Cum supravietuiesc in jungla fotbalului marile echipe de pe continent ? Unde-s ciobanii aia indispensabili ? Care-i ciobanul la Barcelona, la Manchester, la Milan ? Aaa, ca si acolo exista personaje ce detin controlul ? Da, exista ! Dar cum se comporta acele personaje ? De ce la ei se poate si la noi nu ?
eu unu oricine ar fi patronul Stelei tot o sa merg la station sa incurajez echipa !!! nu ma intereseaza cine e si ce face patronu !!! pentru mine totul este Steaua !!! acum am si eu o intrebare si o sa va rog sa raspundeti kt mai multi pls....Daca nu ar exista CL unde Steaua si suporterii ei sa fie recunoscuti in lume pentru ce S`ar mai juca FOTBAL ?? nu`j cine a zis ca e o competitie artificiala ....ce inseamna artificiala pentru voi ?? dak nu ar exista aceste competitii asa zise ARTIFICIALE nu ar mai exista Fotbalul si Steaua ( Fotbal ) ....ar ramane Clubul Steaua la celelalte sporturi....ms
Genial !!!
No comment ...
(...) ai dreptate ca a facuto de oaie la faza aia cu Dinamo dar a GRESIT....tu nu ai gresit nicioadata??? uita asta si aduti aminte cate clipe frumoase am trait si vom trai cu Steaua si cu Gigi la conducerea ei...
A gresit pentru ca nu stie NIMIC despre trecutul Stelei. Ani de zile am fost superiori moral potailor. Cand luau si ei cate o cupa sau un titlu de campion era suficient sa-i intrebam 'bine, amaratilor, ati castigat, dar CUM ? ca pe cinstite in nici un caz !' Si nu aveau ce comenta. Stiau si ei ca succesele se datorau nu valorii echipei ci manariilor conducerii. Ei bine, aceasta superioritate morala a disparut. Nu pentru ca Steaua ar face mai multe manarii decat potaile (face chiar mult mai putine) ci pentru ca oierul se lauda ca un ******* (cenzurat) ca face manarii chiar si cand nu face. Si crede ca a descoperit gaura la covrig. Chiar nu se gaseste cineva pe la club care sa-i spuna ca ceea ce spune el ca face e exact ceea ce-au urat mai mult stelistii la potai ? Chair nu stie nimeni pe acolo ca multi stelisti au devenit stelisti tocmai pentru ca 'au ales' echipa ce impunea respect prin ceea ce facea pe teren, nu prin abilitatea de a manevra in culise ?
(....)poate sa le faca ce vrea jucatorilor atata timp cat el a dat banii pe ei si ii plateste pentru ca vorba aia.... el e Sefu;)si tot zici ca va injurat Gigi....pai ce ai vrut sa va faca daca voi a-ti inceput....
Jucatorii sunt angajati ai clubului iar Becali este - indirect - actionar majoritar. Un actionar majoritar nu le poate face 'ce vrea' angajatilor pentru ca traim in Europa, nu in Africa Centrala.
Nu sunt de acord cu injuraturile la adresa lui Becali deoarece in primul rand nu e civilizat si in al doilea rand ii convin. Se poate prezenta ca fiind victima si acest lucru ii permite sa ne bage pe toti in aceeasi oala, a 'infractorilor'. Dar asta nu inseamna ca Becali e vreun sfant. Sa nu uitam ca de ani de zile ne prezinta pe noi, stelistii, ca fiind sustinatorii lui indiferent ce-ar face. Copos nu si-a permis asa ceva la Rapid. Becali insa a facut-o la Steaua. Si chiar a parut foarte mirat atunci cand a constatat ca nu-i chiar asa. Sa ne reamintim de reactia lui Becali atunci cand suporterii au refuzat sa se implice in politica la meciul de acasa cu Sevilla ?
" da, conteaza fff. mult cum se ajunge pe primul loc. noi vrem prin valoare nu prin manevre de cartier."
pai a trebuit prin manevre de cartier daca asa zisii fani au facut tot posibilul ca echipa lor sa joace mai mult in deplasare decat acasa;)
In editia incheiata de campionat Steaua a pierdut 'pe teren propriu' 7 puncte. 3 cu Dinamo (joc pe Ghencea, cu spectatori), 2 cu Rapid (joc pe '23', cu spectatori) si 2 la Oradea contra UTA (datorita unui arbitraj penibil).
Deci cu cele doua puncte pierdute 'pe mana suporterilor' contra Rapidului am fi ajuns pe primul loc ? Dar de punctele pierdute aiurea la Craiova, la Targu Jiu, la Piatra Neamt, la Timisoara, la Constanta ce zici ? Punctele alea au fost pierdute datorita jocului extrem de defensiv al echipei si datorita faptului ca lotul era prea firav numeric. Multi titulari au fost suprasolicitati, nu existau inlocuitori de aceeasi valoare in lot si, normal, dupa 15-20 de jocuri la nivel inalt unii jucatori au clacat - fie accidentandu-se, fie jucand mult sub potentialul lor real. Cine ar fi trebuit sa se asigure ca avem suficienti jucatori de valori apropiate in lot ? Nu cumva conducerea ? N-a facut-o ... in schimb Jiji a iesit in fata si a acoperit aceasta deficienta laudandu-se 'c-a rezolvat el problema'. Care-i echipa aia de top din Europa care-si rezolva problemele jocului mediocru si lotului incomplet prin interventii (publice!) ale patronului ? Aia aduc pe banda rulanta antrenori de top, aduc jucatori de top ... la noi nu se poate asa ceva, la noi Jiji rezolva tot !
"Sa-ti amintesc si cate clipe frumoase am trait inainte de venirea lui Jiji? Unule infinit mai frumoase..."
da acum 20 de ani......acum ca am vazut si noi pe real pe Lyon etc...nu ne place...noua ne place numa cu Ceahlaul ma gandesc ...ca asa suntem noi romanii cand un om face atatea pentru noi....noi il criticam pentru ca a gresit si el o data.....aiurea
Incredibil !
Voi ati vazut pe Lyon si Real. Noi am vazut pe Liverpool, Valencia (echipa lui Adi Ilie), PSG, Juventus, Borussia Dortmund, Atletico Madrid, Benfica ... iar din toti astia doar Valencia ne-a invins pe Ghencea, in minutul 88.
Pe vremea aia chiar speram intr-o victorie cand jucam cu astfel de echipe. Iar tu ne vorbesti de Ceahlaul ...