oierul...ce sa mai zici de el? nu am zis destule? offf
astept cu sufletul la gura sedinta voastra cu oierul si Argaseala:p
bafta!!!
oierul...ce sa mai zici de el? nu am zis destule? offf
astept cu sufletul la gura sedinta voastra cu oierul si Argaseala:p
bafta!!!
bai nene nu am vazut asa oameni ca voi sa mor eu tot dati in Gigi Becali ce mama draq treaba are el cu Steaua mah ?? pana la urma ce va intereseaza ?? Steaua IN Liga Campionilor sau ce face oieru ??? sa mor eu dak va inteleg tot dati in Becali si dati si dati dar lasatil dreaq asa cum e el prost si oier baga bani in Steaua si face performanta !!!! decat un Copos mai bine un CIOBAN !!!! acum ganditi ce vreti dar nu sunt de-acord cu ce credeti voi !!! NU CONTEAZA CINE E Becali CONTEAZA CA Steaua FACE CEVA PERFORMANTA !!! pe mine unu ma doar in BEEP de Becali kt timp Steaua joaca bine si face performanta....si in plus e cel mai darnic patron din divizia A !!! app nu`s PNG-ist
... P.S : injurati-ma nu ma supar
....asta e cea ce cred eu si nimeni nu poate sa imi schimbe parerea .....Forza Steaua SI Forza Hagi !!!
Pana nu isi cere Becali scuze in scris,la TV,pe internet,peste tot in lume fata de noi,noi trebuie sa continuam protestul
Nu ai vrea sa-ti dea si ceva despagubiri ? Pana sa faca el acel gest si acele declaratii nu a fost jignit si el la randul lui de multi dintre noi ? Si -a cerut cineva vreodata scuze fata de el ca l-a facut cioban,oier ,taran,etc,cu toate ca indiferent de ce interes are a bagat la Steaua bani mai multi decat au la un loc toate(sau aproape)echipele din Romania ?
@asalt73 @alex(zeu?!)... Ce inseamna Steaua pentru voi? Aveti idee ca exista si alte sporturi pe langa fotbal? Ca CSA se bazeaza pe niste principii ferme care s-au constituit in elemnte hotaratoare pentru preferintele sportive ale suporterului stelist adevarat? Ca Becali a intinat acest simbol national cu reprezentatiile hidoase, cu jignirile repetate la adresa celor mai inflacarati suporteri... chiar cu asocierea numelui sau cu cel al Stelei. Acest club ar trebui sa fie un simbol national, nu jucaria preferata a unui individ care o tranteste de pamant de cate ori i se pune pata.
Nu contest faptul ca a bagat bani la echipa , dar trebuie sa ne intelegem un lucru si anume ca Becali nu are absolut nici o treaba cu fotbalul sau mai bine zis cu nici un sport la fel si nepotii sau verii lui . Atata vreme cat Becali confunda Steaua cu o afacere de familie : Protestul trebuie sa continue . El trebuie sa inteleaga si sa recunoasca faptul ca nu stie nimic de fotbal si de aceea nu este in masura sa dea sfaturi. Sper sa inteleaga cat mai repede aceste lucruri iar cand o sa priceapa ,treaba o sa mearga mai bine.
Nimic mai corect de atat,ar fi frumos un protest de amploare in Piatza Universitatii.
HAI SA VEDEM CINE E STELIST CU ADEVARAT SI IUBESTE Steaua CU ADEVARAT SA NI SE ALATURE LA UN PROTEST IMENS,HAIDETI SA UMPLEM PIATA UNIVERSITATI,SA-I ARATAM CIOBANULUI CA NOI SUNTEM Steaua!!!!
Propuneti voi AISS acest prostest,ocupati-va de organizare si va asigur ca Targovistea se alatura rasboiului ANTI-Becali steagsimplu
@bad_joke - asta nu este o solutie pentru moment sa iesi in strada - cati vor veni ?
mai bine inscrie-te in AISS si tu si altii care chiar aveti ceva pentru Steaua si va fi mult mai usor sa organizam probabil si proteste la un moment dat.Cu cat suntem mai multi cu atat vom putea reprezenta mai bine interesele Stelei. Crede-ma !!!
NU CONTEAZA CINE E Becali CONTEAZA CA Steaua FACE CEVA PERFORMANTA !!! pe mine unu ma doar in BEEP de Becali kt timp Steaua joaca bine si face performanta....si in plus e cel mai darnic patron din divizia A !!!
Fara sa vreau sa jignesc, daca eu iti promit ca tu si familia ta o sa o duceti excelent de azi inainte, esti de acord ca mama ta sa fie prostituata pe centura?
Asa si cu Gigi si cei ca tine pe care ii intereseaza atat de mult "performanta" in detrimentul altor valori, si care divinizati aceasta competitie artificiala numita Liga Campionilor.
cand o sa vedeti ca Steaua o sa castige meci dupa meci si o sa joaca in CL voi astia care sunteti anti-Becali o sa fiti foarte putini pentru ca lumea o sa vina la stadion sa vada jocul minunat al Stelei iar voi o sa faceti la fel dak nu o sa va bateti iar pe stadion....ca sa joace Steaua iar in deplasare din cauza ca sunteti voi prea fanatici si daca tot ziceti ca doriti binele echipei nu mai criticati tot ca e usor sa gasesti defecte.....si nu uitati ca de nu era bacali mai vedeam performanta la Steaua peste 20 de ani;)
cand o sa vedeti ca Steaua o sa castige meci dupa meci si o sa joaca in CL voi astia care sunteti anti-Becali o sa fiti foarte putini pentru ca lumea o sa vina la stadion sa vada jocul minunat al Stelei iar voi o sa faceti la fel dak nu o sa va bateti iar pe stadion....ca sa joace Steaua iar in deplasare din cauza ca sunteti voi prea fanatici si daca tot ziceti ca doriti binele echipei nu mai criticati tot ca e usor sa gasesti defecte.....si nu uitati ca de nu era bacali mai vedeam performanta la Steaua peste 20 de ani;)
Din ce zice prietenu asta putem sa vedem dc nu o sa reusim niciodata sa.l inlaturam pe cioban. daca apar 50% de ciumpalaci care gandesc ca asta e grav. Prefer
fie un joc modest dar CORECT al Stelei decat acel joc minunat de care vb tu dar pe cat de minunat pe atat de murdar. Sincer zi.mi si mie la cate meciuri ai fost tu? si de cand esti inscris in png? (ca sigur esti la cum ii iei apararea) ce iti da de vb asa despre el?
Frate "vagabont", nici daca scriam io nu puteam sa insir mai bine decat ai facut-o tu, toate aceste umilinte la care ne-a supus ciobanul.
Sunt 110% de acord cu absolut tot ce ai scris, parca sunt gandurile mele expuse aici. Cu siguranta ca protestul trebuie sa continue la adresa barbarului, macar injurandu-l la fiecare meci si jignindu-l atat de tare cat vom putea.
Parerea mea, ca cel mai bun protest ar fi sa nu mai mergem la stadion, absolut niciunul, desi stiu ca acest lucru nu se poate, pentru ca sunt si multi lingai ai ciobanului.
Sau, sa fie stadionul cat mai plin, dar niciunul sa nu zica nimic. Decat sa il injure pe cioban din 5 in 5 minute si in rest sa fie liniste de mormant.
Acest CIOBAN (care e atat de mandru acuma cand ii zice lumea asa) este lucrul care il urasc cel mai mult pe lume. Atatea as putea sa scriu ca as scoate o carte despre el. Pe scurt ai zis-o tu cel mai bine.
Eu, unul, asa cum ai zis si tu, nu mai pot sa am sentimente pentru aceasta echipa pentru ca asta nu mai este Steaua mea si a suporterilor "vagabonti".
Cu parere de rau, echipa nu pot sa o mai sustin, si tot restul vietii lui o sa il hulesc si il voi injura, dar din nefericire decat puscaria ne poate scapa de el. Pentru ca nu e prost sa renunte la o mina de bani si imagine.
Din nefericire sunt multi pupincuristi care cred ca fara el Steaua nu poate exista si il sustin. Si ei sunt o moloma la fel de periculoasa ca berbekul in sine.
Peace! God save us!
cainii latra ursul merge.......si face si super echipa....desi zice-ti voi ca el nu tine ku Steauaauzi ca protestul trebuie sa continue= :laugh: looooooooooool
Uite unul din mascaricii care il sustin. Care su[per echipa omule? Cu bicfalvi, pintilii, gurita35 si vatca? da ii da afara pe Elton si Thereau
nici macar sa scrii corect nu stii, semn clar ca esti fanul lui bekkli
.....voi astia care sunteti anti-Becali o sa fiti foarte putini pentru ca lumea o sa vina la stadion.....
Ce te face sa crezi asta ??? ai avut vreo premonitie ?? sau crezi ca o sa stam acasa la televizor ca multi altii ?
in primu rand mai usor cu injuraturile(desi e lucrul la care va pricepeti cel mai bine) pentru ca eu v-am vorbit frumos......si nu sunt in PNG-CD stati linistiti..... sa stiti ca stiu ca Becali are defecte da atata timp cat face bine echipei e OK.si inca ceva sa stiti ca suntem mult mai multi pro Becali da ne vedem de "treaba" nu ne dam mari suporteri ca voi.... ci sustinem echipa asa cum trebuie;)
si mai oameni buni bekali nu ii suporta pe acei nebuni care se bat pe stadioane si injura etc si are dreptate pentru ca din cauza lor Steaua are numa de pierdut, dar nu are nimic cu cei care vin si sustin in mod civilizat echipa....si "fane casieru" unii mai bine ar sta acasa decat sa vina pe stadion si sa se comporte ca niste golani;)
Si suporterii anti-Becali de ce s-ar bate pe stadion? pentru ca l-ar injura pe cioban unul mai tare decat celalalt?
E usor sa gasesti defecte, dar gaseste tu calitati si lucruri pozitive in atitudinea lui Gigi fata de Steaua si de suporterii ei.
De ce faceam performanta peste 20 de ani? pentru ca are el bani? Ma p*s pe banii lui! Poate ca da, nu am fi ajuns unde am ajuns acum (grupe CL, stadion...) dar, la fel nu am fi ajuns sa traim umilinta de a vedea patronul echipei noastre salutand galeria cainilor care striga "M..e Steaua!", nu am fi ajuns sa fim numiti "jigodii, vagabonzi etc" de catre patron si nu am fi ajuns sa traim multe alte situatii care ne insulta inteligenta si sentimentele. Nu am fi avut poate aceasta performanta Champions League dar, am fi avut demnitatea si mandria de a nu ne fi umilit in fata potailor si a ciorilor si am fi fost mandrii ca orgoliul nostru de stelisti nu ar fi fost calcat in picioare de catre patron si am fi fost mandrii ca orgoliul nostru de stelisti nu ar fi fost luat in ras de ceilalti datorita actiunilor patronului.
Exista lucruri mai importante ca performanta! Decat performanta in conditii umilitoare mai bine fara aceste performante dar, cu mandrie si demnitate.
Forzza Steaua!
cainii latra ursul merge.......si face si super echipa....desi zice-ti voi ca el nu tine ku Steauaauzi ca protestul trebuie sa continue= :laugh: looooooooooool
Lasa-ne! Lasa-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danny, iti cam iei nasul la purtare. Si-ar fi pacat de tine, ca esti baiat studios.
@danny
Ai face bine sa nu te mai hazardezi in apelative gen "prosti",etc.Protestul nu inseamna numai ca jjj sa fie injurat incontinuu pe stadion.Apropos de cei pe care ii numesti tu "prosti" sunt oameni care ti-ar putea fi parinti,oameni cu facultati,cu functii importante.Si printre oamenii astia se gasesc cativa care sa gasesasca o modalitate de a protesta in asa fel incat sa nu afecteze echipa.Becali n-a incercat sa multumeasca suporterii,isi face campanie electorala si s-a cam speriat de "vagabonzi".Face mutarile astea ca sa inchida gura fanilor si se pare ca reuseste.Sincer mi se pare ca avem mai multe pierderi decat castiguri din perioada asta de transferuri.In legatura cu protestul,sunt de acord cu ce hotarasc cei ale caror cuvinte au greutate(lideri de galerie,AISS) pentru ca ei stiu ce e mai bine.
Bravo ah desteptilor ..ati luat poza cu ciobanu dupa un site al cainilor ..Ultras Pupaza din tei ..fac si aia misto de noi ..fiti dreaq mai originali ...
in primu rand mai usor cu injuraturile(desi e lucrul la care va pricepeti cel mai bine) pentru ca eu v-am vorbit frumos......si nu sunt in PNG-CD stati linistiti..... sa stiti ca stiu ca Becali are defecte da atata timp cat face bine echipei e OK.si inca ceva sa stiti ca suntem mult mai multi pro Becali da ne vedem de "treaba" nu ne dam mari suporteri ca voi.... ci sustinem echipa asa cum trebuie;)si mai oameni buni bekali nu ii suporta pe acei nebuni care se bat pe stadioane si injura etc si are dreptate pentru ca din cauza lor Steaua are numa de pierdut, dar nu are nimic cu cei care vin si sustin in mod civilizat echipa....si "fane casieru" unii mai bine ar sta acasa decat sa vina pe stadion si sa se comporte ca niste golani;)
@nykuxl - Tu esti sigur ca tii cu Steaua ?
Constat ca acest site a devenit un fel de loc de joaca pentru Danny. Faptul in sine n-ar fi o problema insa cred ca in tara asta se gasesc suficiente locuri de joaca pentru a nu fi necesar ca si site-ul suporterilor Stelei sa se transforme in asa ceva. Dar cum nu eu decid ...
Danny tocmai a primit ban permanent, pentru comportament antisocial pe forum.
Fara sa vreau sa jignesc, daca eu iti promit ca tu si familia ta o sa o duceti excelent de azi inainte, esti de acord ca mama ta sa fie prostituata pe centura?Asa si cu Gigi si cei ca tine pe care ii intereseaza atat de mult "performanta" in detrimentul altor valori, si care divinizati aceasta competitie artificiala numita Liga Campionilor.
CARE valori ma nene??? ce conteaza mai mult ca echipa ta favorita sa fie PE PRIMUL LOC ??? nu isi bate joc de Steaua nu o injura nu o face de kkt cum face Copos rapidului ....nu inteleg Steaua intotdeuna o sa fie a suporterilor dar ce nu intelegeti voi e ca tot tre sa gasim un cioban care sa bage bani ca Steaua noastra sa supravietuiasca in JUNGLA FOTBALULUI !!! eu unu oricine ar fi patronul Stelei tot o sa merg la station sa incurajez echipa !!! nu ma intereseaza cine e si ce face patronu !!! pentru mine totul este Steaua !!! acum am si eu o intrebare si o sa va rog sa raspundeti kt mai multi pls....Daca nu ar exista CL unde Steaua si suporterii ei sa fie recunoscuti in lume pentru ce S`ar mai juca FOTBAL ?? nu`j cine a zis ca e o competitie artificiala ....ce inseamna artificiala pentru voi ?? dak nu ar exista aceste competitii asa zise ARTIFICIALE nu ar mai exista Fotbalul si Steaua ( Fotbal ) ....ar ramane Clubul Steaua la celelalte sporturi....ms
@alexzeu
Conteaza felul in care a ajuns pe primul loc. Conteaza onoarea, respectul, traditia, atitudinea. Aceste valori conteaza "ma nene"...
Cum nu a facut-o de cacao "ma nene"? Dar cand s-a dus la spurcati ce a facut? Dar cand a vrut sa o transforme in "Steaua crestina" ? Sau cand si-a batut joc de Elton si Thereau ce crezi tu ca a facut? Cand i-a facut pe suporteri "huligani, vagabonti, hahalere" te pomenesti ca i-o fi alintat nu?
@alexzeu
Conteaza felul in care a ajuns pe primul loc. Conteaza onoarea, respectul, traditia, atitudinea. Aceste valori conteaza "ma nene"...
Cum nu a facut-o de cacao "ma nene"? Dar cand s-a dus la spurcati ce a facut? Dar cand a vrut sa o transforme in "Steaua crestina" ? Sau cand si-a batut joc de Elton si Thereau ce crezi tu ca a facut? Cand i-a facut pe suporteri "huligani, vagabonti, hahalere" te pomenesti ca i-o fi alintat nu?
Unii sunt prea incuiati la minte si se vand pe putzin!!!!!!!! vorba cuiva de pe alt post , nu trebuie sa se mai puna botul la tot ce se spune pe aici! problemele cu ciobanul nu vin doar ca nu a adus sau a vandut nu stiu ce jucator. sunt probleme ce tin de conduita , de tratament , de educatie , de morala . da, conteaza fff. mult cum se ajunge pe primul loc. noi vrem prin valoare nu prin manevre de cartier.